iyiakşamlar kızlar telden kk ya giremiyorum bilgisayarıda kucagıma alacak ne halim ne de vaktim oldu kusuruma bakmayın yoldaşlarım .ben iyi olmaya çalışıyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Eki Görüntüle 1254278
oglumuz bu tatlı sıpacık kızlar maşallah demeyi unutmayın

benim daha önce ameliyat geçmişimde narkozdan çok geç uyanma geçmişim vardı doktorum onu hatırlatmamı istedi anesteziciye canım ama öyle bi vermişki son bi kaç dikiş kala uyanmışım .öyle bi tranva yaşadımki zaten kollar bacaklar günlerce masajla zor açıldı

acı çektim çok ama oglumuza kavuştuk bunlarda geçer
amin inşallah saglıkla sizlerede nasip olsun teşekür ederiz
ogluma adaş demek saglıkla gelsin amin inşallah teşekür ederiz
amin inşallah teşekür ederiz
ben normal istemiyodum psikolojikolarak yapamam diyodum canım sezeryana karar verilmişti cumaya ama ben çarşamba doktora gittim sancı ve açılma vardı o yüzden hastaneye aldı 24 saatte dogal yolla 1 cm bile açılma olmadı suni sancı ile dogurtacaklardı onuda ben istemedim doktorumda kararı bana bıraktı . genel olma sebebim agır migrenli olmam spinaldede baş agrısı kalmasıydı canım
saol canım amin inş. agrılar henüz geçmedi estetik dikişmiş benimki iki yandan düğümlü ve ben en çok o iki kenarın agrısını çektim

neyseki yarın alınacak inşallah daha iyi olurum
benim doktor yapıştırma açılabiliyor ve iltihap kapıyo diye bunu yapıyomuş canım yapıştırmalar gayet rahattı hastanede ben sürünerek yürürken
amin inş canım
2 dakika ayarlanabilirmi bilmiyorumki canım tranvayı unutmaya çalışıyorum agrılarımıda, tek istegim ogluşuma hakkıyla anne olmak çünkü dikişlerden vs den ogluma kendim bakamadım çok fazla kucagıma alamadım 4 günde sütüm gelmedi bebegim benden uzaklaştı sanki onun çok fazla vicdan azabı var üstümde . umarım bi an önce geçer hepsi

öperim teyzesi