günaydin kizlar...nasilsiniz?
hersey yolundami?
benim yarin doktor randevum var....dua edin
Günaydın,
Duş yaparken su çok mu sıcak oluyor? Doktorum bana sıcak duş yapmak yasak dedi, ılık olmasını söyledi de..sizinkini merak ettim.
Cnm sen ekime mi kaydin bende seni ariodum hep eylul topiginde,sema hanim ameliyat olmus iki ay izinliymis yeni dr ariorum medipolde
Günaydın canımcım ne olacak bizim bu halimiz bu bulantılar ne zaman geçecek hayattan zevk almaz oldum canım hiç birsey yemek istemiyor yediğim şeydende hemen midem bulanıyor :s
Benim de randevun yarin cnm...Allah yardimcimiz olsun insallah guzel haberlerle gelebiliriz:)
Günaydın kızlar... Ben grip oluyo gibiyim napıcam bilemiyorum ve aşırı midem bulanıyo ve malesef su içemiyorum içim almıyo suyu... Benim gibi su içemeyen varmı doktor içmelisin dedi ama çok zorlarsam günde en fazla 1lt içiyorumdur...
Günaydın kızlar... Ben grip oluyo gibiyim napıcam bilemiyorum ve aşırı midem bulanıyo ve malesef su içemiyorum içim almıyo suyu... Benim gibi su içemeyen varmı doktor içmelisin dedi ama çok zorlarsam günde en fazla 1lt içiyorumdur...
merhaba canım,
grip için bol bol c vitamini içeren şeyler yemeye çalış (kivi, portakal, mandalin gibi), ıhlamur içebilirsin limonlu. Zaten şu dönemde bu doğal yöntemler dışında birşey yapmak mümkün değil.
Ama su içmen gerekiyor. Bebeğin sıvısı senin içtiğin su ile tamamlanıyor bu dönemde. şunu deneyebilirsin suyun içine elma ya da limon al küçük bir dilim. Suya hoş bir koku veriyor. Miden alırsa bulanmazsa bu şekilde içebilirsin belki.
hayirlisi olsun canim..cooookkk heycanliiyim ve cokta korkuyorum ben
bende icemiyorum suyu canim...bilmiyorum almiyor icim, bütün gün icmesem hic umrumda olmuyor, ama alismamiz lazim su cok önemli
Geçmiş olsun, ben de grip oldum..Günaydın kızlar... Ben grip oluyo gibiyim napıcam bilemiyorum ve aşırı midem bulanıyo ve malesef su içemiyorum içim almıyo suyu... Benim gibi su içemeyen varmı doktor içmelisin dedi ama çok zorlarsam günde en fazla 1lt içiyorumdur...
hayirlisi olsun canim..cooookkk heycanliiyim ve cokta korkuyorum ben
bende icemiyorum suyu canim...bilmiyorum almiyor icim, bütün gün icmesem hic umrumda olmuyor, ama alismamiz lazim su cok önemli
Hislerin konusunda yalniz diilsin cnm bende en az senin kadar korkuyorum ve stresliyim
Ben çok korkuyordum ama almamışım.Arkadaşlar kilo almaya başladınız mı yoksa mide bulantısı yaşayanlar zayıfladınız mı çok merak ediyorum 7. 8. haftasında olup kilo alan var mı?
Selam arkadaşlar, bugün gün yarın desenize :)
evet bende öyleyim suyu bazen öğleden sonra içiyorum aklıma anca geliyo masamda su olmasına rağmen içemiyorum. Ve aşırı gaz oluyo bende nie anlamadım ama çok rahatsız ediyo birazda ondan içemiyorum...
Hislerin konusunda yalniz diilsin cnm bende en az senin kadar korkuyorum ve stresliyim
allah yardimcimiz olsun...bol bol su icelim...kendimiz icin degil bebislerimiz icin
ayy firstummm napacam ben yaa...neden böyle oluyor ki acaba, neden korkuyorum ben...acaba gecenki gibi olacam mi diye?
allahim yardimcimiz olsun....insallah yarin iyi haberler aliriz.
bebislerimize birsey olmasin
Aynen oyle cnm bi onceki hamileliklerimizle kiyasliyoruz ve korkuyoruz...
Ama bi sefer kotu seyler olmayacak Allahin izniyle...burdaki arkadaslarimizin da duasiyla hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alicaz insallah:)
Merhaba canim,
Sorma geldi sonunda buyuk gun cok korkuyoruuummmm bennn(
Yarini biz atlaticaz sira sana gelecek:) bu strealer ne zaman bitecek acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?