2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hadi bakalim insallah dogumun basliyodur :), allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz...

Ben artık hiçbir ilaç içmiyorum. Dr gerek yok dedi eğer kendinde bir sorun görmüyorsan içme dedi..bulantı da beter inş.geçmiştir cnm

bebişi beklerken her geçen gün 1 çatlağım daha oluyor hem de 3 posta krem sürmeme rağmen, moralim bozuldu

Canım senin açılman ne durumda tekrar kontrole mi gittin , tam anlayamadım
Tekrar kontrole gittim ama dr açılmayı kontrol etmedi. Arefe günü bu cuma bakacağım tekrar dedi. 3-4 cm é kadar yavaş ilerliyormuş açılma...

Kızlar artik kimse kalmamış forumda sanırım bebeklerin kilosu nasıl 38. Haftasnda olanlar yardım etsn ltfen kimse yazmadı az önceki soruma cvp
Ben 36+1 de gittiğimde doktor2975 gr demişti bugün gittim hiç bakmadı bile son haftalardaki ölçümler yanlış oluyor genelde dedi o yüzden sağlıklı olması yeterli kilosunu hiç takma bence..

Bebeğin iyice aşağı indi demek ki dediğin gibi doğumuna çok az kalmıştır hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.Bizlere de haber ver muhakkak..

günde 50 hasta bakıyor nerdeyse. hastanenin prosedürü de bu. mesai dışı doktorları çağırmıyorlar nöbetçi kimse o bakıyor:

Canım çok sevindim inş.doğum olur darısı başımıza nasıl sabırsız bekliyorum anlatamam. Eşimde resmen gelsin diye elinden geleni yapıyor

yok ekstra parayı da sorduk. hastanenin prosedürü bu mesai dışı doktorları çağırmıyorlar. nöbetçi hangi doktorsa o bakıyor

Ben artık hiçbir ilaç içmiyorum. Dr gerek yok dedi eğer kendinde bir sorun görmüyorsan içme dedi..bulantı da beter inş.geçmiştir cnm
ay cnm o nasıl bseydı Allah kmseye yasatmasın,resmen ölüyorum sandım.smdı gectıde bulantı rahatladım brazda uyumuşum.oh ya yenıden doğmuş gbı oldum.mıdem zaten sorunlu bırde bu haplar mahfedıor benı.bnm degerlerım düşük dıye doktor zorla ıcırttırıor.degıstırıo hapı sankı yenisi dokunmuormus gbı.8gun sonra değerlerıne gene bakcam dıor ne beklıorkı bır aydan kısa suredetavanmı yapcak.ben bır daha ıcmıcem ya krampla ugrasıorum ya mıde bulantsyla.bu saatten sonra artık pekmezle gotırcem.inş düşmez sahada değerler ama napayım demın resmen can verıorum sandım 6 30dan berı yenı gectı.bu açılma olayını habıre parmak atarakmı kontrol edıor bnı sureklı kanatcakmı ya.bu arada o dedgın şey hanı ben kendimi zorlasam ıttırsem dogrurçuyum demıssın ya o bulantı arasnda güldürdün benı.bnce zorlama herseyn zamanı var.saka maka bebek bu gece gelcek dıe çok korktm çünkü daha evım ın halıları gelmedk temızlıgı var.onlarda bıtsın sonra gelsın :)

bebişi beklerken her geçen gün 1 çatlağım daha oluyor hem de 3 posta krem sürmeme rağmen, moralim bozuldu
cnm istersen 50kere kremlen catlıcagn varsa catlıosın.bnm gobıs küçük ılmasna rağmen annem bugun bır ıkı tane kasıklarnda olmus dedı ama ben goremedm baktım.karnım zaten bugünlerde çok kasınıor.bnde şöyle böyle yağ suruordum ama doktorumda catlıcagn varsa catlarsn krem kurtarmaz demstı.gerilmeden ötürü oluor üzülme bebıslerımzn acı bır hedıyesı elden bsey gelmez

Kurtuldun sonunda ne eziyet çektin cnm ya...ilaç o kadar dokunuyor madem doğal yollarla takviye yapmaya çalışmak en mantıklısı...benim açılmaya bir kere bakıldı. Ne zaman bakarsa elle bakacak canım ne yazık ki.. Çok utanıyorum ben başka bir sorunum yok bu konuda..Umarım bir daha kanatmaz seni... Belki de bende yumuşama olduğu için hiç sorun yaşamadım. Senin de 2.muayeneye kadar yumuşama olursa tekrar sorun yaşamazsın gibime geliyor..
Canım zorlamam tabi şaka yaptım gül diye :)

hadi bakalim insallah dogumun basliyodur :), allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz...

Canım çok sevindim inş.doğum olur darısı başımıza nasıl sabırsız bekliyorum anlatamam. Eşimde resmen gelsin diye elinden geleni yapıyor

sagolun kizlar iyi dilekleriniz için şimdilik durdu sancilarim yarim saat arayla 3 kere tekrarladi en son 21:30da oldu daha da yok ama bebisin enerjisi hic bitmedi kac saattir durmak bilmedi hastaneye giderken giymeyi planladigim eşofmanlarimi hazirladim koydum kenara eger olursa bisiy dolanmayayim die esimin eşyalarını utuledim :) simdi dua etmekten baska bisiy gelmio elimden rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini eylesin....

Nedense çok heyecanlandım senin adına... Yakında benzer şeyleri yaşıcaz. Allah kolaylık versin cnm. Senin doğum yakın haber bekliyorum :)

arkadaşlar çok şükür doğum yaptım ve bebişimi alıp eve geldik, fakat anneliğe alışmak biraz yordu, gelenlerde çok olunca fırsat bulup yazamadım, inanırmısınız az önce misafir gitti :) merak edenler olmuştur, hakkınızı helal edin, çok şükür herşey güzeldi, medipolde doğum yapacaklar merak etmesinler hastanedeki hemşireler çok iyi, bebekle severek ilgileniyorlar, yarın inşallah doğum hikayemi yazmaya çalışıcam ,yokluğumda kimler doğum yaptı çok merak ediyorum, bu arada medipolde eşleri doğuma almıyorlar , ama tekte olsanız çok uzun süren bir işlem değil benim gibi korkak değilseniz hiç sorun olmadan atlatırsınız

Gozun aydin canim Allah bagislasin darisi bizlere olsun insallah Allah anali babali buyutsun :)

Evet canım merak etmiştik. Çok şükür sende sağ salim bebeğini kucakladın gözün aydın cnm. Doğum hikayeni ilk fırsatta bekliyoruz:) eşleri doğuma almamalarına şaşırdım. Ama hemşirelerden memnun kalman herşeyin yolunda gitmesine sevindim.

Arkadaşım hiç takılma. Bu son ölçümlerde hepimizde aynı şüpheler oluştu. Güvenimiz sarsıldı. Hayırlısıyla doğunca öğreneceğiz kısmetse kaç kilo olduklarını. En temizi bu :)

cnm aynı seyı ben kasım annelerınde konustum bugun, arkadas sey dedı ıkı kez alınıp teyıt edılıomus onemlı bı testmıs netten arastır ıstersen

Yok canım, öyle saçmalık mı olur? Evrak hazırlayıp hastaneden belge istememek için çocuğun ayağını bir daha deşiyorlar.

İnsan sancıya acıya seviniyor, gerçekten bu hamilelik çok tuhaf hale getirdi bizleri :) Haydi hayırlısı canım.

Lierac mı sürüyorsun yoksa :) Ben kaç kez dedim zeytinyağı ve katı kakao yağı sürün diye. Tek bir çatlağım olmadı hamilelikte maşallah. Ama ergenlikte çatlamıştı bacaklarım. Yani çatlamaya müsaitim. Üstelik tam bir Deniz anası oldum, çok kilo aldım karnıma. Yarın gece de çatlamazsam kurtardık demektir sanırım. Doğum sonrası da çatlamam umarım :) Bir de ben zeytinyağını içtim kaşık kaşık, çok da bol su tükettim. Belki bunların da faydası olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…