annemde demıstı karnın braz inmiş dıye.doktords deyınce çok sevindim :) çatımdan emın gıbıydım zaten ama ınsan tedırgın oluor netıcede parmaklar gırıyor.ıns yumuşama ve acılmada olur.8ımdr tekrar bakcak.senın oğlan gelır .guya kızlar erken gelır erkekler haftasnı doldurur derler şu durumda bunun hurafe olduguda kanıtlanmış oldu.olsun saglklı oldu da beklerim ben ıkı hafta.senın açılmak avantaj,ılerlemstır bncede.bndedeakıntı artması var ama hayret açılma yokmuş.inş eli kulağındadır.39da senın 4cm açılsa 39 + karda gelebılır yakısklı.en onemlısı kafamzı rahat tutmak.bu arada corekotunu blıorum ben geçen sene ogrenmstm.hatta burdada dıcektım unuttum ıı oldu hatrlatılması.bugun aktardan alayım caylarıda.fatma ana otu aldın mı?sadece emın önünde var dıorlar ama ıns alabılırım.burda bulamıcam sanırım.netten okurken çok kısıye yaramış bu ot.bende ınanıorum inş kolay hızlı olck dogumlrmz.annem çatı muayenesınden endıselenmstı ablamn kanaması başlamıştı bu muayenedn sonra.anne demekkı ya kasmıiş,ya doktoru ıı dglmiş yada çatısı darmıs ablamın dedım çünkü bnmkı çok rahattıMsne okuduğumda alışverişteydim ancak yazabiliyorum.
Haberler süper son haftalarda sorun olmaması çok önemli sende de durumlar gayet iyi. 40 ı görücen demek o kadar bekledik 2 haftanın lafı olmaz :) ama ben daha önce doğuracakmışım gibime geliyor. Karnım uzun zamandır aşağıda yumuşama ok açılmada bence 2 cm olmuştur hissediyorum 4 cm é kadar ağır ilerliyor diyorlar. En fazla 1 hafta senden önce doğururum gibime geliyor.. Gerçi bu işler hiç belli olmuyor herşey biranda da gelişebiliyor.
Merak ediyordun karnının aşağıda olması iyi. Heran herşey olabilir bence...
böğürtlen çayı aldım işe yarıyor diyorlar. Çok da lezzetliymiş canım tavsiye ederim.
ben bu olaya cok sınir oluorum hastanede zatem bır kez alınıor ne dıye bır kez daha aıle hekımi alıp minicik canı huzursuz edıorlar kıSlm kizlarr dogum yapanlar saglikla buyutun inslh...benim melegimde geceleri devamli meme istiyor bende cok yorgun oluyorum...5 gun oldu bugun dr gittim hersey normal dedi sukur vee topuk kanida aldilar saglik ocaginda birazcik agladi sonra durdu :)
ap aıle ap demişşsın.yanı bsey olsa annen hemen gelebılır cnm bnce yersız endıse yapıosun.bnm amnemde bndeydı ama bugun gggıttı.esımde gece calısmıor ama gec gelıor.bn hıc endıslenmıyrum Allaha sıgınıorum.kalbını ferah tut Allah senı sahıpsz brakmazMrb kızlar ben pek fazla gremyorum nete sdce soru sormam grektgi zaman.eşm gece çalşyrm doguma 15 gunum var evde tek kalyorum geceleri ama çok korkuyorum bşe olck dye ap.aile ap ama ynede tedrgnim bnim gbi yalnz olanlar varmı
Oh oh maşallah size :) benim arkadaşım da ikiz annesi, normal doğum yaptı sezaryen beklerken doğumu başladı sorunsuz Aldı kucağına, darısı başınaGünaydın, ben geldim. Cumartesi ayrıntılımız vardı. Çok şükür her şey yolunda. Kuzularımın biri 430, diğeri 330 gr olmuş. İkizlerde normal bir durummuş. Doktorum hiç belli olmaz bu fark kapanabilir de artabilir de dedi. Bebişlerimin hareketleri gayet iyiymiş. Organlarında da çok şükür sıkıntı yok. Artık alışverişe başlayabiliriz :)
Normal doğum isteyen arkadaşları hayranlıkla takip ediyorum. İnşallah bir avazda kolayca doğum yaparlar. Ben de normal isteyenlerdenim. İnşallah kısmet olur.
kamuran ve ilerya şimdiden geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi vermeyi ihmal etmeyin. Bu arada ilerya ben baba tarafından Urlalıyım. Deniz Urla'da büyüyeceği için çok şanslı.
Heyecanla takipteyim, akşamları eşime rapor veriyorum kaç doğum olduğuyla ilgili :)
Ben en son 30da yapıyorlar diye biliyorum. Hatta ben 30+larda gitmiştim doktoruma ulaşıp onay alana kadar bekleyip yapmadılar. Senin takibini yapan doktorla konuşmadan yaptırma benceEkim anneleri merhaba 36.haftasında tetenoz aşısı olan varmı. Ben bi 6. Ayımda vurunmuştum bide şimdi vurunucam bi yerde 5.ve6.ayda vurunulur diye okuyunca korktum siz daha tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. .
Ben de Eminönü'nde sordum soruşturdum bilen, satan çıkmadı canım yaaannemde demıstı karnın braz inmiş dıye.doktords deyınce çok sevindim :) çatımdan emın gıbıydım zaten ama ınsan tedırgın oluor netıcede parmaklar gırıyor.ıns yumuşama ve acılmada olur.8ımdr tekrar bakcak.senın oğlan gelır .guya kızlar erken gelır erkekler haftasnı doldurur derler şu durumda bunun hurafe olduguda kanıtlanmış oldu.olsun saglklı oldu da beklerim ben ıkı hafta.senın açılmak avantaj,ılerlemstır bncede.bndedeakıntı artması var ama hayret açılma yokmuş.inş eli kulağındadır.39da senın 4cm açılsa 39 + karda gelebılır yakısklı.en onemlısı kafamzı rahat tutmak.bu arada corekotunu blıorum ben geçen sene ogrenmstm.hatta burdada dıcektım unuttum ıı oldu hatrlatılması.bugun aktardan alayım caylarıda.fatma ana otu aldın mı?sadece emın önünde var dıorlar ama ıns alabılırım.burda bulamıcam sanırım.netten okurken çok kısıye yaramış bu ot.bende ınanıorum inş kolay hızlı olck dogumlrmz.annem çatı muayenesınden endıselenmstı ablamn kanaması başlamıştı bu muayenedn sonra.anne demekkı ya kasmıiş,ya doktoru ıı dglmiş yada çatısı darmıs ablamın dedım çünkü bnmkı çok rahattı
cnm aynı seyı ben kasım annelerınde konustum bugun, arkadas sey dedı ıkı kez alınıp teyıt edılıomus onemlı bı testmıs netten arastır ıstersenben bu olaya cok sınir oluorum hastanede zatem bır kez alınıor ne dıye bır kez daha aıle hekımi alıp minicik canı huzursuz edıorlar kı
rapor hazırlayıp göndermek işlerıne gelmedgnden bır kez daha kan alınıor da dıyen var.oylede olablr cnm doğrudurcnm aynı seyı ben kasım annelerınde konustum bugun, arkadas sey dedı ıkı kez alınıp teyıt edılıomus onemlı bı testmıs netten arastır ıstersen
facede alanlar varmış bırde onlara soraym bakımOh oh maşallah size :) benim arkadaşım da ikiz annesi, normal doğum yaptı sezaryen beklerken doğumu başladı sorunsuz Aldı kucağına, darısı başına
Ben en son 30da yapıyorlar diye biliyorum. Hatta ben 30+larda gitmiştim doktoruma ulaşıp onay alana kadar bekleyip yapmadılar. Senin takibini yapan doktorla konuşmadan yaptırma bence
Ben de Eminönü'nde sordum soruşturdum bilen, satan çıkmadı canım yaa
cnm merhaba.hg.corekotu rahmın açılmasını saglıor hurmada öyle.sen Meryem ana otunu nerden aldınslm kızlar
ekim annelerini okuyunca heyecan basıyor beni.aranızda bebeğine kavuşanlar var sağlıklı büyütme nasip etsin. diğerlerine de kolay doğumlar. benim 1 kasım görünüyor ama muhtemelen ekim olacak gibi. annemin deyişine göre ekimin sonu diyor, bakalım ne zaman olacak :) yani ben de bir ekim annesi olabilirim. çörek otu denmiş onu ne için alıyorsunuz merak ettim. ben meryem ana otu aldım, inş normal doğum nasip olursa kullanacağım. sancılar başlayınca suya koyacakmışız dua edip, açılmana yardımcı oluyormuş. en son bi arkadaştan duymuştum paylaşayım sizlerle de, doktoru ona sezaryen demiş o da dinlemeyip doktorunu o günlerde tempolu bol yürüyüş yapmış sonrada normal doğum olmuş başka bir doktora. tabi Allah'tan hayırlısı artık.. umarım ben doğum hikayemi burada sizlerle paylaşırım
Canım daha kanıtlanmış birşey yok. Erkek erken doğar diyenleri de duydum. Her kafadan ayrı ses çıkıyor cidden :)annemde demıstı karnın braz inmiş dıye.doktords deyınce çok sevindim :) çatımdan emın gıbıydım zaten ama ınsan tedırgın oluor netıcede parmaklar gırıyor.ıns yumuşama ve acılmada olur.8ımdr tekrar bakcak.senın oğlan gelır .guya kızlar erken gelır erkekler haftasnı doldurur derler şu durumda bunun hurafe olduguda kanıtlanmış oldu.olsun saglklı oldu da beklerim ben ıkı hafta.senın açılmak avantaj,ılerlemstır bncede.bndedeakıntı artması var ama hayret açılma yokmuş.inş eli kulağındadır.39da senın 4cm açılsa 39 + karda gelebılır yakısklı.en onemlısı kafamzı rahat tutmak.bu arada corekotunu blıorum ben geçen sene ogrenmstm.hatta burdada dıcektım unuttum ıı oldu hatrlatılması.bugun aktardan alayım caylarıda.fatma ana otu aldın mı?sadece emın önünde var dıorlar ama ıns alabılırım.burda bulamıcam sanırım.netten okurken çok kısıye yaramış bu ot.bende ınanıorum inş kolay hızlı olck dogumlrmz.annem çatı muayenesınden endıselenmstı ablamn kanaması başlamıştı bu muayenedn sonra.anne demekkı ya kasmıiş,ya doktoru ıı dglmiş yada çatısı darmıs ablamın dedım çünkü bnmkı çok rahattı
bnm doktor canımı acıtmadı ama ittırdı incelerken.eve gelene kadar bsey yoktu demın kahve akıntı lekelenme geldı.o braz benı dusundurdu.inş doğumu tetıklemedı.netıcede vaktı var.evet ssnrm senin kı bnden önce doğarsa kanıtlanmış olcak :) en ufak hareketımde ağrı yaşıyorum aşağıda bayağı dıorsun,o zaman yakındır bnce.tabı Allah bılır.of bu lekelenmeye cnm skldı beCanım daha kanıtlanmış birşey yok. Erkek erken doğar diyenleri de duydum. Her kafadan ayrı ses çıkıyor cidden :)
Çatı muayenesinde bence dr faktörü çok önemli.. Kanatmaları için bence başka birşey yapıyor olmaları gerek. Anlamıyorum bana ne yaptıysa 10 kere de yapsa kanatacak bir durum oluşmaz ki?
Fatma ana otunu her gördüğüm aktara sordum. Yoktu... Alamadım. Sahtesinin olduğunu alırken güvenilir yerden almak gerekli ancak eminönünde bulabilirsin dediler. Gitmeye fırsatımız olmadı kaldı.
39 da gelir gibime geliyor benimkide... Beklemeye devam :) bebeğim iyice aşağıda sanırım en ufak hareketimde ağrı yaşıyorum çok ağrıyor hemde... Hayırlısı...
Benim 3800 gibi bir kilo çıktı ama doktor bu haftalarda yanlış çıkıyor dedi artı eksi 500 dedi ama böylr bile çok net konuşmayı bayramdan sonrays bıraktı ama bu benim gözümü korkutmaya yettiCnm haftalarimiz ayniymis benimde bu haftaki kontrolde 2500 kilo olmuş cimcimem bende sezeryan olacağım ama biraz korkuyorum.spinal ile epidural sezeryan farkı ne arkadaşlar bilen varmı çünkü bana epidural olursun dediler ama buradakiler spinal sezeryan olacaklarını yazmış.
Aile ap daa kaynanamlar yoklar kaynım eltm var alt katmda dgerleride eşmin uzaktan akrbları.bu zamana kadar hep yalnzdm zaten ama şmdi geceleri wcye falan çkarken hep byerlere takilyorum düşşem falan kmsenin hbri olmaz yada ayaga kalkamayack kadar sancm olsa kapıyı arkadan surguluyorum ben açmadan kmse gremez falan iste aklma bole bsuru garip şey gelyo :-\ap aıle ap demişşsın.yanı bsey olsa annen hemen gelebılır cnm bnce yersız endıse yapıosun.bnm amnemde bndeydı ama bugun gggıttı.esımde gece calısmıor ama gec gelıor.bn hıc endıslenmıyrum Allaha sıgınıorum.kalbını ferah tut Allah senı sahıpsz brakmaz
yanı endıselenıorsun tmm cnm ,o zaman esın gelene kadar aılenden bırını yanına çatır.annenker uzaktamı oturuor kıAile ap daa kaynanamlar yoklar kaynım eltm var alt katmda dgerleride eşmin uzaktan akrbları.bu zamana kadar hep yalnzdm zaten ama şmdi geceleri wcye falan çkarken hep byerlere takilyorum düşşem falan kmsenin hbri olmaz yada ayaga kalkamayack kadar sancm olsa kapıyı arkadan surguluyorum ben açmadan kmse gremez falan iste aklma bole bsuru garip şey gelyo :-\
Bend geçen hafta çatı muayenesi oldm bendn nerdyse 2 gun azar azar geldi acep her seferndmi bole kangelyor.yada hr haftamı çatı muayenesi oluyor :'(ben bıraz erken konuşmuşum ssanırım.ıyı kanamam olmadı cnmda yanmadı demıstım.demın baktık kahverengi lekelenmem olmus. Çatı muayesınden kaynaklı oldgnu dusunuorum umarm devam etmez
Annem yok malsf.burda halamlar falan var ama çocuk ları var onlarnda eltm dsen hayat ta gelp yanımda kalmaz ilk evlendgm zamanlarda çocuklarndan brini ble gndrmemşti.ben halamın yanına gdeym dyorum eşm izn vermyo.kaynanada byramda gelcej zaten bu haftadan snra esmde doguma kadar gundz çalşck sdce bu hafta kaldı.zaten sbha kadar uyuyamyrm tw izleyeqek gecirirm artk zamanıyanı endıselenıorsun tmm cnm ,o zaman esın gelene kadar aılenden bırını yanına çatır.annenker uzaktamı oturuor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?