2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kendime nazar değdirdim heralde :) iki gündür mide bulantım başladı.. iş yerinde de çok zorlanıyorum.. leblebi elimden düşmüyor.. dün akşam balık yedim bugün balık kokuları burnumda

Kaçıncı Çocuk:2
Son Adet Tarihi:14 ocak
Tahmini Doğum Tarihi:20 ekim

Kızlar gördüğüm kadarıyla bulantılarınızda artış var..
Allah yardımcınız olsun..

Benim de hiç bulantım olmamaya başladı.
İnşallah iyidir bebeğim..

iyidir canım endişe etme. Benimde ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı şuan için bundada yok:)
Tadını çıkar bence :)

slm kızlar nasılsınızz size bişey sorucam sağlık ocağina kayıt yaptırdınızmı hamile olduğunuza dairr:26::26::26:

Bende 2 kere bos gebelik gecirdim ve sonrasinda pihtilasma cikti iste belki arkadasinin da boyle bi sorunu olmus olabilir hep bu psikolojiyle kotu orneklere bakiyoruz ama daha once kayiplari olup suan kucaklari bebislerle dolan da bi suru insan var cnm biliyosun stres de bize en cok zarar veren sey...simdi kotu dusuncelerden ariniyoruz ve yarin bebislerin kalp atisini duymaya odakliyoruz kendimizi:)

Evet tatlim cok haklisin artik kotu dusuncelerden uzaklasiyoruz hersey cok guzel olacak:)
Biliyomusun gecn gun bende meraktan evdeki gebelik teatini yaptim cok hosuma gitti hemen kipkirmizi olusu:)

iyidir canım endişe etme. Benimde ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı şuan için bundada yok:)
Tadını çıkar bence :)
Ay sağol canım ya içimi rahatlattın:)
Herkesin kokulara karşı hassasiyeti oluşmuş. Benim yok öyle bir şey o yüzden..
Ama rahatım ya ne olacak sanki :)

slm kızlar nasılsınızz size bişey sorucam sağlık ocağina kayıt yaptırdınızmı hamile olduğunuza dairr:26::26::26:
Beni kendileri aradı zaten. Kalp atışının duyulup duyulmadığını sordular. Kalp atımı başladı dedim. Kaydımı yaptılar. Arada bir arayacaklarmış..

Bir de 6. ve 7. ayda tetenoz aşını gel buradan olacaksın dediler de..
Daha önceki hamileliğinde tetenoz aşısı olan var mı??

ben gitmeye fırsat bulamadım ama aysonu işten ayrılıcam hemen gidicem.
Bir de doktorum bana hepatit B aşını oldun mu diye sordu ben hatırlayamadım şaşırdı bana hatırlayamadım yani napıyım :-/
Size sormuş muydu?

Ben aile hekimimize ignemi yazdirmaya gittigimde beni direk ebenin yanina goturup kayit yaptirtti cnm onlar icin cok onemliymis

beni aramadılar ya cumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz geldikten sonra gidip kayıt yaptırırım olmazsa gıcıklar niye aramadılarki

Arkadaşlar kilo almaya başladınız mı yoksa mide bulantısı yaşayanlar zayıfladınız mı çok merak ediyorum 7. 8. haftasında olup kilo alan var mı?

Ben henüz 1 kilo aldım zaten cok yemek yiyemiyorum bulantıdan. Sen kilo aldın mı?

Bende stresten ölebilirim.işten izin bile aldım 2 gün .allahım inşallah yarın iyi haberler veririz.hep kötü ihtimaller gelio aklıma.

bana sormadı cnm belki bu gittiğimde sorar ayyyyyyy hamile kalmakla iş bitmiyormuş ya miğde bulantıları beni öldürüyor çok kötüyümm şu cumartesi bi gelse meraktan ölcemmm

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. bişiy yiyemiyoruz vucut dırencimzde düşüyor malesef inş atlatırız hemencik.

Ay sağol canım ya içimi rahatlattın:)
Herkesin kokulara karşı hassasiyeti oluşmuş. Benim yok öyle bir şey o yüzden..
Ama rahatım ya ne olacak sanki :)

Rahat ol rahat ne güzel işte bulantın yok hassasiyetin yok :) en güzel hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…