Arkadaşlar kilo almaya başladınız mı yoksa mide bulantısı yaşayanlar zayıfladınız mı çok merak ediyorum 7. 8. haftasında olup kilo alan var mı?
Günaydın,
Duş yaparken su çok mu sıcak oluyor? Doktorum bana sıcak duş yapmak yasak dedi, ılık olmasını söyledi de..sizinkini merak ettim.
Kızlar gördüğüm kadarıyla bulantılarınızda artış var..
Allah yardımcınız olsun..
Benim de hiç bulantım olmamaya başladı.
İnşallah iyidir bebeğim..
amin insallah firstum ya....
yarin cabucacik olsada hayirli haberleri bir alsam...
sendemi öylesin bilmiyorum ama asiri sevinmek istemiyorum ben hani kendimi hamile bile hissedemiyorum...korkudan....diyorum ne olur ne olmaz hayal kirikliyi yasamayayim...
birde arkadasimi duyunca kötü oldum...
iki bebisi var ücüncü bebisini istiyor, maalesef iki bebegi düstü ücüncü bebegine hamileydi veeee bos gebelik dediler...belki onun etkisinde kaldim bilmyiorum...
Kızlar beni de korkutuyorsunuz, böyle yapmayalım,iğn oluyoruz biz hergün ve Allah'ın izniyle birşey olmayacak.Bu sefer güzel olacak herşey.
Yarın sizden iyi haberleri alacağım ve o moralle benim de iyi geçecek :)
Dün evde kalan gebelik testlerinden yaptım ve ikinci çizgi ilk çizgiden önce çıktı, eşimle sanki manzara seyreder gibi seyrettik testi :)Sanırım kafayı yemek üzereyiz :)
Doktorla henüz görüşmedim ya, sürekli hamile olduğumu test etme ihtiyacı duyuyorum...
slm kızlar nasılsınızz size bişey sorucam sağlık ocağina kayıt yaptırdınızmı hamile olduğunuza dairr:26::26::26:
Ay sağol canım ya içimi rahatlattın:)iyidir canım endişe etme. Benimde ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı şuan için bundada yok:)
Tadını çıkar bence :)
Kaçıncı Çocuk:2
Son Adet Tarihi:14 ocak
Tahmini Doğum Tarihi:20 ekim
Beni kendileri aradı zaten. Kalp atışının duyulup duyulmadığını sordular. Kalp atımı başladı dedim. Kaydımı yaptılar. Arada bir arayacaklarmış..slm kızlar nasılsınızz size bişey sorucam sağlık ocağina kayıt yaptırdınızmı hamile olduğunuza dairr:26::26::26:
slm kızlar nasılsınızz size bişey sorucam sağlık ocağina kayıt yaptırdınızmı hamile olduğunuza dairr:26::26::26:
Ben aile hekimimize ignemi yazdirmaya gittigimde beni direk ebenin yanina goturup kayit yaptirtti cnm onlar icin cok onemliymis
Beni kendileri aradı zaten. Kalp atışının duyulup duyulmadığını sordular. Kalp atımı başladı dedim. Kaydımı yaptılar. Arada bir arayacaklarmış..
Bir de 6. ve 7. ayda tetenoz aşını gel buradan olacaksın dediler de..
Daha önceki hamileliğinde tetenoz aşısı olan var mı??
Arkadaşlar kilo almaya başladınız mı yoksa mide bulantısı yaşayanlar zayıfladınız mı çok merak ediyorum 7. 8. haftasında olup kilo alan var mı?
Bende 2 kere bos gebelik gecirdim ve sonrasinda pihtilasma cikti iste belki arkadasinin da boyle bi sorunu olmus olabilirhep bu psikolojiyle kotu orneklere bakiyoruz ama daha once kayiplari olup suan kucaklari bebislerle dolan da bi suru insan var cnm biliyosun stres de bize en cok zarar veren sey...simdi kotu dusuncelerden ariniyoruz ve yarin bebislerin kalp atisini duymaya odakliyoruz kendimizi:)
Evet tatlim cok haklisin artik kotu dusuncelerden uzaklasiyoruz hersey cok guzel olacak:)
Biliyomusun gecn gun bende meraktan evdeki gebelik teatini yaptim cok hosuma gitti hemen kipkirmizi olusu:)
ben gitmeye fırsat bulamadım ama aysonu işten ayrılıcam hemen gidicem.
Bir de doktorum bana hepatit B aşını oldun mu diye sordu ben hatırlayamadım şaşırdı bana hatırlayamadım yani napıyım :-/
Size sormuş muydu?
Geçmiş olsun, ben de grip oldum..
Çoğu insanda var şuanda malesef..
Su içmek zorundayız. Bebeğimiz için zorla içicez. Yoksa benim de çok sevdiğim bir şey değil..
Pet şişe bulundur yanında. Gördükçe iç.Ben öyle yapıyorum..
elevit kullanan var mı kızlar aranızda.
Ay sağol canım ya içimi rahatlattın:)
Herkesin kokulara karşı hassasiyeti oluşmuş. Benim yok öyle bir şey o yüzden..
Ama rahatım ya ne olacak sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?