2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhabalar
zor bir hamilelik dönemim oldu. elbette çok güzel anları da yaşadım. son ana geldik. kızım gelecek o sırada son ağrı sancılar yaşanacak. kızım iyi olsun da çekmeye hazırım. bugün son kontrolleri yapıp valizimi hazırlayacağım.

bugün kan sulandırıcı iğnemi vurunmayacağım. yarın sabah 8 de yatışım olacak. nete giremeyceğim. face görümceme fotoyu ekletirim. birkaç arkadaş haberimi verebilir. yapabilen fotosunu buraya ekleyebilir de.. yarın abimde böbrek taşı ameliyatı olacak. bugün hareketli heyecanlı döneme gebe..

hakkınızı helal edin. burası bana çok iyi geldi. herkese teşekkürler. kk nın yetkililerine teşekkürler. biz kadınları böyle bir ortamda buluşturdukları için. çok şeyi paylaştık.

duanıza ihtiyacım var kızlar. inşallah sağlıklı olur.

kızlar ben kaçırmışım ya.kamuran doğuma gtmıs.sunıbsancımıbaldı kebdı sancılarımo geldı haberı olan var mı

Bende 37. Haftamdayim pazartesi kontrolüm vardı 2. Bebeğim .. 2011 Mayıs annesuyim bide )) ilk kızım normaldi ikinci kızımda normal olacak ins. Ama vajinal varis varmış sıkıntılı bı dogum olacak sanırım haftaya Çarşamba randevu aldım alttan bakacam dedi deloy deloy ;((

Cok sagol canim bilgilenmis olduk

canim bebegin hayirli olsun ve cok gecmis olsun insallah cabucak toparlanirsiniz ve meleginle çıkarsn hastaneden rabbim acil sifa versin dualarimz sizinle canim... iyi haberlerini bekliyoruz

Merhaba herkese doğuma girenlerin allah yardımcıları olsun sabah duşa girecekken ayna karşısındaydım bir baktım bacağımdan aşağı böyle klorlu su gibi renkte su bacaklarımdan aşağı aktı ama çok değildi böyle bacağımdan aşağı 4-5 damla falan indi ama beni tedirgin etti acaba suyummu geliyor diye bilgisi tecrübesi olan varmı arkadaşlar

hehehe öyle deme yaa geçrn bnm de aklıma geldi o

bzm de şafak 3 gün =)) tabii teorik hesaplamaya göre=)) dün sürekli br huzurszluk vardı karnmda dedim olcak heralde..gece korka korka yattım ama bşy yok, normalden de rahat uyumuşum =)) ama sabah çamaşırmda hafif lekelenme vardı.. eskiden bi kez daha olmştu o yüzden nişan mı acaba diye düşünmedim ama belki de öyledir?? eğer öyleyse yrn öbür gün doğururm heralde ha?

cnm o bnmde oluor.hatta dun aynı banyo ıcın soyundgmds oldu bacağıma aktı ams ben onun akıntı oldgnu blıyrm çünkü dha öncede oluordu ama suyumda bır sorun ckmadı çok şükür.oyle olunca peçeteyle malum bolgenı sıl bak akıntımı gelmıs az mı cokmu.bazen ıcerde kalıncada sıvılasıp akıor

çok sık gibi gelmşti bana ama tık yok yine :S
3gun sonra napcsn gelmezse sunı ssncımı ıstıcen beklıcen mı.akıl rahatlgı cok onmlı ya.bndede tık yok ınssn endıse edıor tabı .dun gece bnde bu gece olssada dogursam dıe yattım amaaaaaa

gıcıklar!!!

Buyuk ihtimalle suyun gelmis bence doktora gitmelisin

Böyle hassas bir dönemde destek olmaları gerekirken köstek olan insanlara çok kızıyorum. Neyseki anlayışlı bir eşin var. Allah bozmasın.
Amin canım.
Bende kızıyorum. Buruğum bugün nedense daha bir duygusalım. Doğumda bol bol ağkayacakmışım gibi hissediyorum. Şimdi aldırmıyormuş gibi davranıyorum doluyorum gün gün... Bebeğim için herşey. İnşallah bebeğimde beraber daha güçlü olurum. Normalde de en sevmediğim huyum sulu gözlü olmak.

kızlar kamuranın bugün yatısı yapılacaktı değil mi haberi olan var mı dün facete falan yazanlar olmustu ben o grupta yokum merak ettim Allah yardımcısı olsun inş ben de ilk doğumumu suni sancı ile yaptım o yüzden merak ediyorum onu da inş rahat gecer

Eşim dünyalara bedel   gerçekten. Bebeğim için çok takmamaya çalışıyorum hergün biraz daha doluyorum doğumda umarım patlama yaşanmaz. Bebeğim için daha güçlü olmak zorundayım. Bunu yapabilirim... Doğum zamanı gündüz değil de hep gece gelecekmiş gibime geliyor eşlerimiz de yanımızda olur hem. Hasta gibiyim Buraya yazdıktan sonra uyudum saat 1 de uyandım. Gün bitti resmen. Beklemek beni gerginleştirdi biraz. Yalnız oluşumun da etkisi var sanırım..hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…