2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
KizLar vajinal varisi olup normal dogum yapan yada bole bisi duyan var mı ki ;((( 2 . Bebeğim 5.aydan itibaren çıktı Dr yaparsın dedi ama çok korkuyorum ;(((

Kızlar sabah saat 10 da sularimiz gitti ve hala gelmedi yarin sabah 10 da gelcekmis böyle birşey olamaz evde kaç kişiyiz hazira dagmi dayanır bulasik makinem bile doldu marketten gelen su bitmek üzere

Slm canim benim arkadas da gecenlerde dogum yapti gogus kalkani almisti ama doktoru hic gerek yok falan diyince geri kullanmadi ben de o nedenle almadjm eger ihtiyac duyarsam dogumdan sknra esime aldirtirim ama sen bilirsin tabi :)

sağolun kızlar..
almamaya karar verdim o zaman.. duruma göre bakarız.
inşallah sağlıcakla kavuşursunuz.. güzel haberini bekliyoruz.

kızlar hangnz bana dua ettı? Icıme doğmuş gbı evımın temzlgnı yaptm.halılarım prsmbe gelcek ancak dedım ama esım aradı halılarım gelıormus smdı yuppııı ııkı temzlemsm
Canım çok sevindim.. Artık bebeğin gelebilir :) Halıların gelmesini bekliyordu belki annesi için :)

Bir sey aklima takildi, demin netten hastane cantalarina falan baktim kimileri sezeryandan sonra hastanede dus aldirdiklarini bu nedenle sampuan vb seyleri yanimiza almamizi soylemis, benim arkadas da dr hemen banyo yapmaya izjn vermiyor, eve gelince yapiyorsun demisti tecrubeli olanlar hangisi dogru, bir de ben ozelde dogum yapicam bebek sampuani falan giturmek gerekiyor mu, netten bircok listeye bakinca kafam karisti

Evet canım gelsinler artık...Ben bu zamana kadar kalacaklarını hiç düşünmemiştim.
Evde işler oluyor hep anlıyorum canım...
Her gece gelir umuduyla yatıyorum bugün de öyle 1 ekim güzel tarih :)
Hayırlısıyla gelsinler inş.

Kizlar bugun drum 1haftaya kadar olur dogumun ddi açılmam varmş ama sancm yok bebegm aşagya cok baskı yapyo .heran tetikteym hç rahat dglm kendmi nasl rahatlatrm çok streslym

Kızlar merhaba 37 .haftamdyim bebegimin kafa gelişimi 40 gobek gelisimi 36 da kalmış, bayramdn sonra çarşamba gtcm doktra, suyu yetrli kilisuda 2900. Neden gobk gelişimi durduki

Kizlar bugun drum 1haftaya kadar olur dogumun ddi açılmam varmş ama sancm yok bebegm aşagya cok baskı yapyo .heran tetikteym hç rahat dglm kendmi nasl rahatlatrm çok streslym
Aynı durumdayız heran har dakika gelecek beklentisiyle yaşar oldum.. Hele yatarken acaba bu gece mi diye yatıyorum..Rahat olamıyorum bir türlü engel olamıyorum düşüncelerime gelsin gelsin diye bekleyip duruyorum sürekli..Bende de açılma var. Bebeğim kafasını ittiriyor. Sanki azcık sancımda oldu ama öyle doğumluk bir durum değil...Şiddetli değil. Allahım yardımcımız olsun canım..

İki sezeryanimdada evimde güzelce yikandim paklandim bana doktorum eve gidince banyo yaparsın demişti. Ayrıca benim doğum yapacağım hastane artık

aramzdada sdce bi gun var.benimde aynı şeyler işte bebegn hareketleride önceki gbi dgl çok kuvvetli.sen yne yalnz dglsndr benim eşmde cumaya kadar gece çalşyo ben tekm ne kdar ahle apartmanı olsada esm olmaynca tdrgn olyorum.saolsn kaynanamda daha gelmdi bi yandanda ona bozuluyorum

Ayy benimde 20 gün kdr kaldi, ama doktr cok şüpheli konuştu pazartesi gittiğim de , bayramdan sonra gorusrz dogurmazsab daha önce tabi felan dedi, kimnnde 10 gunu kalmış heyecn dorukta, sezeryan cokmu zor kizlarr

iyi geceler, yine uyku tutmuyo yatinca her tarafim batiyor zaten, aksam ustu yogun sancilarla hastaneye gittik 1 saatten fazla surdu 2/3 dk da giren sancilarim oldu , iceriye alinca ve idrar verdikten sonra agrilarim gecti ama yinede birsuru sanci cikti, oylelikle tekrar eve donduk, su an cok kasilmam var ama siddetli degiller, yani duzensiz gidiyoruz bakalim nolcak, dogumhane doluydu dogum yapan oldu mu diye sordugumda ebe siz gelmeden bi kadin aldik iceri dedi biraz once dogum yapti dedi, gozlerim firladi orda ben bu sancilarla hala dogumum baslamadi dedim oda hic bi zaman belli olmuyo belki bu gece belki yarin olabilir dedi iste ...yinede cok umutlanmsitik rabbim hayirlisini versin...

Sessiz fırtına , canim neguzrl acizik kalmış, normal dogum yapcn dimi , benimde 20 kdr bi günüm var ama cok korkyrum doğumdan, biyndanda ıyiceaağırlaştım artık doguriyiim diyorum , hayırlısı olsun

Kizlar benim bebek 3 hafta once 2500 gr idi bugun 37+5im 2900 çıktı doktor normal aralikta ama kilosu ortalamadan düşük dedi neden oyle çıktı hiç anlamadım şimdiye kadar kilosu hep ileriden gidiyordu sizin 38. Hafta icinde bebeklerinizin kilosu ne kadardı inşallah bir sikinti yoktur.

Çatı muayenesi de oldum çatı kapalı imiş henüz olmayanlar hiç korkmayın kendinizi rahat bırakırsanız hicbirsey hissedilmiyor.cati simdi kapalı ama acilir değilmi sizin 38. Haftada nasıldı

ben de geçen pazartesi gitmiştim en son yani önceki pazartesi 37+1 dik 2950 çıkmıştı. normal ama küçük demişti doktor siz gibi. ben bugün de gidicem kontrole benmde doğumum yaklaştı bakalım ne dicek doktor. benm sürekli değişyodu doğum tarihim yani 03-10 ekim arası gidip geliodu bakalım bu kez ne çıkıcak. bende artk hep tetikteyim. burayı da yeni keşfettim bileydim daha önce gelirdim:) benim işte 10 gün önce gittiğimde 1cm kadar açılmam vardı kan gibii akıntı gelmişti ağrılarım vardı falan biz de bebk gelcek sandık ama haalaa gelmedi benim meleğim,gelmeye de niyeti yok heralde:) bu gün de uyuyamadım yine doktora gtcez diye heycan yaptık galiba(=

ben de geçen pazartesi gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…