2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Karamsar olma ben hamileligim boyunca hep olumlu dusundum Allah a sukur skntim olmadi bu zamana kadar ins bundan sonra da olmaz bence sizde oyle yapin enerji cok onemli
Doğru diyorsun bakma bu yazdıklarıma bende şükür ki sorunsuz bir hamilelik yaşadım. Genelde gülerim ve mutluyum da..Bazen böyle oluyorum herşey birikmiş önümde duruyor ve duygusal oluyorum fena engel de olamıyorum. Ama sizle paylaştım ya cidden daha iyiyim...Yalnızlığımı paylaşıyorum iyiki varsınız :)

a Valla su an ilgilenilmesi gereken kisi sensin. Yazik o bebegi strese sokmaya haklari yok. Cinayet mi isledin hayirdir yani..

a
Valla su an ilgilenilmesi gereken kisi sensin. Yazik o bebegi strese sokmaya haklari yok. Cinayet mi isledin hayirdir yani..
Sorma canım arasam durumu anlatsam pişman olur çünkü benimle hiç konuşmadı bilmiyor neden gidemedim.
arasam canım sıkılacak sinirlenicem diye aramadım. Öyle kaldı. Anladım ki her zaman abla olgunluğu büyüklüğünü gösteren benmişim. Benim sayemde iyiymişiz..Cidden ilgiye ihtiyacım var. Bencil insanlardan hoşlanmıyorum. Tek diyeceğim Allah ıslah etsin affetsin ... Yine ablamdır saygımla davranırım ama onun doğumunda yıllık izin almam eskisi kadar verici olmayabilirim. Ben onlara karşı ne fedakarlıklar yapıyorum bir kalemde konuşmadan hesap bile sorulmadan siliniyor.

Doğum bekleyen tum anne adaylarına sabir diliyorum bende ekim annesi olacagim inş..topgi okuyarak arada yazarak ta olsa takip ettim..sira doğuma geldi en basindan beri sezeryan olmayi istiyorum.sizin normal doğum yapmakta gösterdiğiniz cesarete hayran kalarak yazdiklarini okudum..kendim için hic normal doğum yaparim fiyevdüşünmemiştim.cati muanesi bile istemiyordum doktor isrsr edince ysptirmk zorunda kaldim dun kontrolün vardi 5cm acilmam varmis farkında değilim hic kasilma yada agri hissetmedim.gece nisanim geldi.bugun öğlen doktor tekrsr bakti rahim agzi yumusamis.suyun gelmesiyle bebek cikscak diyor.epidural tskariz dogurursun diyor karar veremiyorum

Perşembeye kdr beklemez diyor doktor.akşam 7de hastanede bulusmk uzere ayrildik.ama ben ne istediğimi hala bilmiyorum

Evde sanci acilma bekleyen arkadaşlar belki benim gibi acilmaniz var farkinda degilsiniz..siik sik doktora gitmek gerekiyormus aman ihmal etmeyin

Perşembeye kdr beklemez diyor doktor.akşam 7de hastanede bulusmk uzere ayrildik.ama ben ne istediğimi hala bilmiyorum
valla şuan dana gıpta ettım cnm.Masallah ne güzel öyle.hıc hıssetmedn açılmış rahmın.bnde bsey yok yumuşama bile yok 5cm acılman varsa gerısı kolay zaten bn sezerysn yapma normal yap dedım.acılman varmış ne dıye sezerysn cekcen

Canım maşallah sana..açılmam olsun diye yemediğim şey kalmadı her akşam yürüyüş bir uğraş :)
Bebek istemediği sürece olmaz diye boşuna demiyorlarmış :)
Çok şanslısın gözümde inş. kolay bir doğum yaşarsın canım..

ablan ıcın hıc yorumda bulunmıcam cnm çünkü kelin ilacı olsa basına surerdı.sadce üzülmemeye çalış salla gıtsın.simlaa biz bu kadar ugrasmayp evde otursaydk çoktan dogurmustk heralde

epiduralle normal doğum yapanlar hiçbirşey anlamadık diyor. Normal doğum çok sağlıklı.Daha hızlı ayağa kalkıyorsun sütün hemen geliyor. Sezeryanda senelerce ameliyat ağrısı çekilebiliyor. Ameliyat sonrası acısını uzunca yaşıyorsun. Organların havayla buluştuğu için sonrasında mutlaka gaz sancısı çekiyorsun. sütün normale göre daha geç geliyor. Mecbur kalırsam sezeryan olurum ama hiç istemiyorum.
Madem böyle bir ihtimalin var normalin avantajlarından faydalan derim. Hiç düşünme herşeyin normali iyidir :)

Haklisin valla, ne kadar alttan alsan okadar zarar goruyorsun...simdi kendine odaklan bosver.durumu zor olan sensin.

Canim 5 cm acilman varsa niye sezeryan düşünüyorsunki geriye bişeykkalmamış bu kadar acilmayi bile hissetmeditsen demekki çok rahat bir doğum yapacaksın bence direk normal doguma odaklan topigimizdeki birçok arkadasimiz normal doğurmak için ne çaba sarfettiler ama burturlu sancıları gelmedi bence sen çok sanslisin ve bunu değerlendir derim

ablan ıcın hıc yorumda bulunmıcam cnm çünkü kelin ilacı olsa basına surerdı.sadce üzülmemeye çalış salla gıtsın.simlaa biz bu kadar ugrasmayp evde otursaydk çoktan dogurmustk heralde
hahaaaaaa doğru diyorsun çok güldüm..
Zaten eskisi gibi değilim bıraktım bende uğraşmayı...yürüyüşe çıkıyorum akşam oda tüm gün evdeyim eşimle muhabbet falan iyi oluyor en çok ondan
Duşumu alıyorum alışkanlık oldu artık bu akşam gelir umudu hiç bitmiyor :)

Normalden niye korkuyosun? Acisindan mi? Yoksa benim gibi yirtiklarin olur duye bi korkun mu var?
Yırtık olayı beni de
Haklisin valla, ne kadar alttan alsan okadar zarar goruyorsun...simdi kendine odaklan bosver.durumu zor olan sensin.
Doğru diyorsun canım bende ondan dolayı arayıp da asabımı bozmuyorum bakma burada yazdığıma...çok düşünmemeye çalışıyorum..

Ne yalan diyim bende yırtık konusunda biraz endişeliyim...

annem bile bnden umudu kestı.sezeryan olsun hayrlsı olsun dedı bugün telde
doktorda gelmesı ıkı haftayı gecer ıstemıor deyınceeeeee. Ben hurma ve corekotuna devam edıorum ckmadk candan umut kesilmez hesabı

sorun oldu tamamlayamadm demın msjımı.bnde senle aynym.annem gttı evdeym gene.hareket yok tek cıksam skılıorım.saat 7de cıkcam ıkı saat yurıycem.esım gelnce oda katılır.sebı anlıorum.erkekler gelınce kafa dagtmak ıcın tv ye dalıor sn ılgı beklıon muhabbet olmuor yemek,tv,uyku oluor.oyuzdn bn bazen ısten alıp onu kafeye goturuorum ooo bır muhabbet bır muhabbet.tabı bunu kasıtlı yaptgmı blmıor cok işe yarıor valla

Zaten o yuzden bu kadar koyuyor sana anladigim kadariyla aman bosver bebisini dusun onu koklayip sevmeyi dusun sen dd iyiki varsin

annem bile bnden umudu kestı.sezeryan olsun hayrlsı olsun dedı bugün telde
doktorda gelmesı ıkı haftayı gecer ıstemıor deyınceeeeee. Ben hurma ve corekotuna devam edıorum ckmadk candan umut kesilmez hesabı
Sonuna kadar normali zorlayacağımızı biliyorum. Ama ben hurma yemeyi bıraktım. Bakma nar yiyorum böğürtlen çayı içiyorum yine dayanamıyorum ucundan kıyısından zorlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…