2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende stresten ölebilirim.işten izin bile aldım 2 gün .allahım inşallah yarın iyi haberler veririz.hep kötü ihtimaller gelio aklıma.

iyi düşün iyi olsun güzelim yarın iyi haberlerle gel tamam mı. kötü düşünme ok hakkında hayırlısı olsun...

Kaçıncı Çocuk:2
Son Adet Tarihi:14 ocak
Tahmini Doğum Tarihi:20 ekim

benide eklermisiniz listeye.

biliyorum canim..bos gebelik gecirdigimde sen bana destek olmustun, allah razi olsun...
evet arkadasimada üzüldüm...bende cok korkuyorum, acaba diyorum yarin ne olacak...
heycanli ve korku dolu duygular iicndeyim

biliyorum stres hic iiyi birsey degil ama elimde degil...
amin insallah canim yarin ikimzde insallah kalp atisini duyariz .....

Kaçıncı Çocuk:2
Son Adet Tarihi:14 ocak
Tahmini Doğum Tarihi:20 ekim

Benide eklermisiniz listeye.

Bende stresten ölebilirim.işten izin bile aldım 2 gün .allahım inşallah yarın iyi haberler veririz.hep kötü ihtimaller gelio aklıma.

senindemi yarin randevum var canim????
walla hamile kalmakla kalmiyor ....
gelmesein kötü ihtimal canim dicem ama bende cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun

iyi düşün iyi olsun güzelim yarın iyi haberlerle gel tamam mı. kötü düşünme ok hakkında hayırlısı olsun...

İnşallah canım inşallah hatta şeytan diyo git başka bi hastaneye görün başka bi doktora şimdi .nasıl bi stres bu ya .inşallah engel olabilirim kendime

evet canım..seni takibe almaları açısından çok önemliymiş :) üzerime çip takılmış gibi hissediyorum..

ayy çok komiksinn yaa beni aramadılar kendim gideceğim başka çare yok sinirlerrr niye aramadılarki anlamadımmm

merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))

slm güzel anne adayları ara ara girip haber vermeye çalışıyorum benim durumum hala belirsizlik içinde...17sinde 503 olan beta hcg 19unda yani dün 512 oldu.aşırı derecede kanamam var ama beta hcg düşmediği için hala kontrol altındayım 2 günde bir kan verip test yaptırıyorum...artık olumlu olması imkansızmış bir kaç doktora gittim..ama dış gebelik riskinden dolayı sürekli takip altında olucam...değer sıfırlanana kadar...yani aslında normalde önce değerin düşüp sonra kanamamın başlaması gerekirken benim değer azda olsa yükseliyor...böyle belirsizlik içinde beklemek en kötüsü rabbim sizlere sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi..bir gelişme olursa tekrar bilgilendiririrm..sizi...

senindemi yarin randevum var canim????
walla hamile kalmakla kalmiyor ....
gelmesein kötü ihtimal canim dicem ama bende cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun

Evet canım yarın.allahım bizim yardımcımız olsun da hepberaber güzel haberler verelim.yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam büyük ihtimalle ağzımda yaralar çıktı valla stresten

Ben aile hekimimize ignemi yazdirmaya gittigimde beni direk ebenin yanina goturup kayit yaptirtti cnm onlar icin cok onemliymis

Canım aile hekimleri clexane ı yazıyor mu? SGK dan alabiliyor musun böylece ? Ben de cumartesi dr uma soracağım.Şimdilik özel sigortamdan lıyorum ama limitlerim 9 ay boyunca almaya yetmez, bakalım nasıl bir çözüm getirecek ?

Canım çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısı olur senin için.

Neden boyle hissediyorsun ki :)) cok güldüm yaptıgınız olaya Allah iyiliğinizi vermesin sizin hamilesin işte bebeğinde içinde bundan ötesimi var :)

Sen ararsın canım..
Zaten benim telefonumu nerden aldılar onu da bilmiyorum

başka çare yok ben arıycam mecbur aslında onlara hak veriyorum burdaki arapların en az 8 tane çocukları var onlardan bize sıra gelmedi anlaşılann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…