2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İyi ozaman tek ben degilmisim bizim de buzamana kadar beklememizin nedeni eşimin gec gelmesi ama bugün yarın inşallah kurucaz

Oda kötv ama alt katnda brileri olupta sana kmsenin bkmaması daha kötü.en azndan bzde kal dyeblrler yada arada gelp kntrol edeblrler.renin gbh bnimd zoruma gdyo.az kaldı bebşlermzi sag salm kucagmza alnca yalnzliktan kurtlcz.

Rahatlığını hayran kaldım :) 3. bebek olduğu için deneyiminden dolayı olabilir mi diye düşünüyorum :)

Yok canım aslında çok sabirsizimdir aslında
Üçüncü olduğu halde ilk gibi heyecan var. Bu zamana kadar kalmasının sebebi odada düzenleme yapmamız lazım ikinci kızımın yatağı hala benim odada onu ablasının odasına taşıyıp orada yapılması gereken düzenleme ler var eşyaların yeri değişecek eee birde eşim geç gelince kaldı

Kızlar yarın doğuma giriyorum dua edin bize burda güzel şeyler paylaştık hepiniz benim ve miniğimin yol arkadaşı oldunuz hakkınızı helal edin dogumdan sonra vakit bulursam tecrübeleri paylaşmak için uğrarim kendinize ve bebişimin arkadaşlarına iyi bakın

kızlar bişey sorcam benim bacaklarımın arası çok fena durumda yürüyemiyorum resmen sakat gibi oldm yani o bölgenin sağ ve sol tarafı baldırlarımın iç kısımları yanı acayıp kasılmıuş durumda sabahtan beri bu doğum belrtisi mi acaba? bugün muayene de de sancım çıkmıştı. bu bir belirti midir acaba?

Ohh maşallah hergün doğum haberleri geliyor inşallah sende sağlıcakla bebegine kavuşur sun

Zaten sancin çıkmış doğum belirtisi olabilir bence doktora git

bugun dr gttik biz kızlar paşam 3.800 gr olmuş cumrtsi gelen akıntyı dr uma anlattm nişanın gelmiş dedi ortalama bir hafta içnde gelebilr dedi simdilik herşey nrmal gözküyor dedi nst de biraz sancm çktı dr um nrmal şuanlık dedi ben daha çok heycnlandım tabi nasl sevindm anlatamam kızçeler :) ins kısa sürede hayrlsyla ogluma kavşurm bnada dua edin nolur kızlar :)

Anladım canım...Bayağı bir iş varmış bebek gelmeden tamamlarsınız inşallah birşey de kalmadı artık :)

Oda kötv ama alt katnda brileri olupta sana kmsenin bkmaması daha kötü.en azndan bzde kal dyeblrler yada arada gelp kntrol edeblrler.renin gbh bnimd zoruma gdyo.az kaldı bebşlermzi sag salm kucagmza alnca yalnzliktan kurtlcz.
Senin durum daha bir kötüymüş sanki...Yalnızlık da güzeldir boşver ne ekerlerse onu biçerler...
Az kaldı yakında yalnızlığı arar olucaz

Senin durum daha bir kötüymüş sanki...Yalnızlık da güzeldir boşver ne ekerlerse onu biçerler...
Oyleama bu halmle hala bndn bşe istmeleri zoruma gdyo.bugun bna temzlge geldi kendi akrblarm eltm gelmş dyoki bzm brbrmze hayrmz yok bende bendn hayrmı beklyn daha ddm bide guluyo uyuz kadn yaa.insan and yardm edeym der

Oyleama bu halmle hala bndn bşe istmeleri zoruma gdyo.bugun bna temzlge geldi kendi akrblarm eltm gelmş dyoki bzm brbrmze hayrmz yok bende bendn hayrmı beklyn daha ddm bide guluyo uyuz kadn yaa.insan and yardm edeym der
Yuh diyorum..
Ne insanlar var iyi lafını esirgemiyorsun saygı çerçevesinde bende hep lafımı söylerim. Benimde eltim tam ev hanımı hamarat falan benimde alakam yok. Kvdemin evini fln temizliyor fena eski gelinlerden :) ..kv dem sürekli benden evini temizliyim fln fln gibi beklentilere giriyor..ben kendi evime yetemiyorum.Kvdemi de gör saçında beyaz yok gencecik maşallahlık tam bir prensestir :) Hiç işim olmaz şu noktada yanii..diğer gelin süper zaten yeter de artar :)

Slm,
Benimde bacaklarimin arasi ve vajina kemigim cok agriyor. Bu yaklasik 2 aydir var , bu sebepten dolayi 2 aydir isimden raporluyum , calisamiyorum. Bunun adi Pelvis kemigi acikligi agrisi ( pelvic girdle pain)
Agrim okadar fazlalastiki yaklasik yarim saatten sonra yurumem imkansiz, idrara kosuyorum. uzanirken saga sola dönerken bacak aram sanci giriyor. Bu vucudun doguma kendini hazirlama evreleriymis , benimki erken basladi , zaten erken dogum riskinden dolayi raporluyum .
Ama seninki Baska bir durum hamileliginin son haftalari vucudun doguma hazirlaniyor, eger bu vajina agrina akinti Eskil ederse , dogum basliyor olabilir. Allah bir nefeste dogumu hepimize versin INS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…