bizde daha kurmadık cuma günü kuracağız inşallah hem cuma hemde arife günü diye o günü tercih ettik.Bebeğimizi ilk öğrenmek için test yaptığımızda da günlerden cumaydı bize uğurlu geliyor o mübarek gün.
Rahatlığını hayran kaldım :) 3. bebek olduğu için deneyiminden dolayı olabilir mi diye düşünüyorum :)Kızlar size bişey desem inanirmisiniz?
Doğuma 8 gün kaldı buz hala bebeğin yatagini kurmadik
Oda kötv ama alt katnda brileri olupta sana kmsenin bkmaması daha kötü.en azndan bzde kal dyeblrler yada arada gelp kntrol edeblrler.renin gbh bnimd zoruma gdyo.az kaldı bebşlermzi sag salm kucagmza alnca yalnzliktan kurtlcz.Yalnızım canım gündüzleri akşam eşim gelene kadar. Ara ara sancı hissetmeye başladım ben. Gittikçe şiddeti ve sıklığı artar 1 hafta içinde doğurmuş olmayı umudediyorum.
Yine hasta gibiyim burnum tıkalı zaten. Son bir haftadır ya enerjiğim ya halsiz arası yok.
Hastane yakın diye ataşehirdeyiz normalde tuzladaydık.kv lerde tuzladalar didimdelerdi gelmişler dün eşim aradığında kv neden gelmiyorsun diye sitem etmeye başladı. Arabamız yok yeni ev aldık.hamile eşini bırakıp onlara gitmesini kalmasını istiyor. Eşimde sinirlendi sizin 5.torununun olabilir ama benim ilk. Ve bebeğimin doğumundan eşimin yanında olmak istiyorum dedi. Kv.demde abisi kardeşi yanında birşey olmaz dedi. Eşim fena sinirlendi. Eşimle ben cidden çok yalnızız. Tam bir çekirdek aile..hassas bir insanım şu halimde çok daha hassasım. Ne benim Ailem ne de eşimin ki huzur vermiyorlar. Hiç halimi düşünmüyorlar. Neyseki eşimin ilgisi herşeye bedel :)
Rahatlığını hayran kaldım :) 3. bebek olduğu için deneyiminden dolayı olabilir mi diye düşünüyorum :)
Kızlar yarın doğuma giriyorum dua edin bize burda güzel şeyler paylaştık hepiniz benim ve miniğimin yol arkadaşı oldunuz hakkınızı helal edin dogumdan sonra vakit bulursam tecrübeleri paylaşmak için uğrarim kendinize ve bebişimin arkadaşlarına iyi bakın
kızlar bişey sorcam benim bacaklarımın arası çok fena durumda yürüyemiyorum resmen sakat gibi oldm yani o bölgenin sağ ve sol tarafı baldırlarımın iç kısımları yanı acayıp kasılmıuş durumda sabahtan beri bu doğum belrtisi mi acaba? bugün muayene de de sancım çıkmıştı. bu bir belirti midir acaba?
ya bilmiyorumki sancı var ama gidip gelen değil sürekli bi sancı hali var bendeZaten sancin çıkmış doğum belirtisi olabilir bence doktora git
Amin teşekkür ederim darısı başınıza inşallahOhh maşallah hergün doğum haberleri geliyor inşallah sende sağlıcakla bebegine kavuşur sun
Neden normal doğum yapamayacağını düşünüyordun hatırlamıyorum bir sorun mu vardı?
İns sag salim kurtulursun CNmOhh maşallah hergün doğum haberleri geliyor inşallah sende sağlıcakla bebegine kavuşur sun
iyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları...
kaç gündür sizlere yazmaya çalışıyorum ama ne mümkün.. annelik zormuş gerçekten :) aman meme vereyim... şu bezi değiştireyim.. yine misafir derken fırsat bulamadım maalesef,
doğumuma gelirsek salı sabahı 7de medipol megadaydık, yatışımızı yaptık hazırlandım, fotografçı geldi birkaç poz çektik sonra ameliyathaneye geçtik, eşim kapıya kadar geldi ama onu içeri almadılar ve ben orda ağlamaya başladım, insan kendini çok yalnız hissediyor, çok şükür hayatımda hiç ameliyat olmam gerekmemişti, ameliyathane bana çok garip geldi açıkçası hiç sevmedim, zaten sağlı sollu kapılar var ve kapı o an açıksa içerde ameliyat olanları görebiliyorsunuz, çok saçma değil mi, hasta mahremiyetine ne oldu? benim gibi hastane fobisi olan biri tek başına ameliyata giriyor ve ameliyat olan insanları görüyor...
neyse sonra sıra bana geldi, sağolsun herkes ilgiliydi hemşireler elimi tutarak destek oldular, spinal anestezi yapıldı , iyikide tercih etmişim, her aşamada ayıktım acı hiç hissedilmiyor ama daha öncede dediğim gibi çok korkak olduğum için korkumdan 3 kez kustum :) neyseki aç karnına ameliyata giriliyor ortalığı batırmadım, oğluşum doğduğunda doktorumuz sarı bir oğlumuz oldu dedi sonra bebişi aldılar kontrol ettiler ama oğluşum nasıl ağlıyor kıyamet koparttı , sonra yanıma getirdiler bana dokunduğunda sustu yavrum ... o anları anlatmak imkansız yerimden kalkıp kucağıma almak istedim ama ilaçla uyuttular beni ,
odama çıktığımda bebeğimi giydirmişlerdi ve getirdiler, emzirme konusunda bayağı zorluk çektik, yavrumun tek isteği koynuma girip uyumaktı yemek felan istemiyordu, bu yüzden biraz zayıfladı ama çok şükür kuvöze gerek kalmadan hastaneden çıkabildik, doğum yaptıktan sonra yıllar önce kuzenimin söylediği bir söz geldi aklıma " kuzen doğum yapınca insanda utanma duygusu artık kalmıyor , her gelen bir yerine bakıp göğsünü felan sıkıyor" demişti, gerçekten de öyle oldu, zaten ilk gün giyinmene izin vermiyorlar, hasta üzerinde sadece hasta bezi oluyor ve onu da hemşireler değiştiriyor, çok şükür ben hemşirelerden çok memnun kaldım, doğumdan sonra çok sıkıntı çekerim sanıyordum ama ilk gün gazım çıktı, tek sıkıntım gelen giden oldu, düşünsenize gaz çıkartmanız gerekiyor ama odada kalkmak bilmeyen misafirler var, kendimi sıkmadan inleyip durdum2 gece hastanede kalıp çıktık, erken doğduğu için oğlumun elektrosu felan çekildi, 3 ay sonra tekrar kontrolü var,
annelik nasıl bir duygu derseniz kesinlikle anlatamam, inşallah hepiniz yaşayınca anlayacaksınız, sanki dünyanın en güzel bebeği benimki gibi geliyor, inanın hepimizin bebeği dünyanın en güzel bebeği olacak, hepimiz öyle hissedicez, insan ne ağlamasına kızıyor , ne uykusuz bırakmasına, bezini değiştiriken üzerime kakasını yaptı gülmekten öldük,
oğlum ağlıyor bana müsaade......
hepinizi öpüyorummmmmm
Anladım canım...Drlar ne derse o :) Hayırlısı olsun...Catimin asiri dar oldugunu soylediler canim o yuzden
Anladım canım...Bayağı bir iş varmış bebek gelmeden tamamlarsınız inşallah birşey de kalmadı artık :)Yok canım aslında çok sabirsizimdir aslında
Üçüncü olduğu halde ilk gibi heyecan var. Bu zamana kadar kalmasının sebebi odada düzenleme yapmamız lazım ikinci kızımın yatağı hala benim odada onu ablasının odasına taşıyıp orada yapılması gereken düzenleme ler var eşyaların yeri değişecek eee birde eşim geç gelince kaldı
Senin durum daha bir kötüymüş sanki...Yalnızlık da güzeldir boşver ne ekerlerse onu biçerler...Oda kötv ama alt katnda brileri olupta sana kmsenin bkmaması daha kötü.en azndan bzde kal dyeblrler yada arada gelp kntrol edeblrler.renin gbh bnimd zoruma gdyo.az kaldı bebşlermzi sag salm kucagmza alnca yalnzliktan kurtlcz.
Senin durum daha bir kötüymüş sanki...Yalnızlık da güzeldir boşver ne ekerlerse onu biçerler...
Az kaldı yakında yalnızlığı arar olucaz
Oyleama bu halmle hala bndn bşe istmeleri zoruma gdyo.bugun bna temzlge geldi kendi akrblarm eltm gelmş dyoki bzm brbrmze hayrmz yok bende bendn hayrmı beklyn daha ddm bide guluyo uyuz kadn yaa.insan and yardm edeym derSenin durum daha bir kötüymüş sanki...Yalnızlık da güzeldir boşver ne ekerlerse onu biçerler...
Az kaldı yakında yalnızlığı arar olucaz
Yuh diyorum..Oyleama bu halmle hala bndn bşe istmeleri zoruma gdyo.bugun bna temzlge geldi kendi akrblarm eltm gelmş dyoki bzm brbrmze hayrmz yok bende bendn hayrmı beklyn daha ddm bide guluyo uyuz kadn yaa.insan and yardm edeym der
Slm,kızlar bişey sorcam benim bacaklarımın arası çok fena durumda yürüyemiyorum resmen sakat gibi oldm yani o bölgenin sağ ve sol tarafı baldırlarımın iç kısımları yanı acayıp kasılmıuş durumda sabahtan beri bu doğum belrtisi mi acaba? bugün muayene de de sancım çıkmıştı. bu bir belirti midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?