2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar bu aksam cok regl ağrısı var bende. Sizde de nirmal olarak oluyor mu aksamlari boyle? Önceden olmuyordu da benim o yuzden merak ettim

gozun aydin canim, allah saglikli uzun omurler versin bebegine

TE="convallaria m, post: 37184664, member: 620785"]Kızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...[/QUOTE]
Maşallah allah analı babalı buyutsun sende bayram şekerini kucağına aldın gözün aydın

Kizlar bu aksam cok regl ağrısı var bende. Sizde de nirmal olarak oluyor mu aksamlari boyle? Önceden olmuyordu da benim o yuzden merak ettim
evet normal canim, dogum sancilarida regl agrisina benziyor, siddetine bagli hafif agriysa normaldir ama siddetli olursa kontrol ettirmen gerekir...

Masallah kilosu boyu süper:) gozun aydin canim , saglikla buyusun oglusun:))

Aminn çok saol canım güzel duaların için :)
Habersiz bırakmamaya çalışıcam...
Allahın taktiri çok üzülmem elbet bizde kucağımıza alıcaz di mi :)
Simalaa,
Sonunda doğurmuşsun.çok sevindim en kısa zamanda doğum hikayeni bekleyeceğim.sen ya da Kamuran suni sancıya ilgili olumlu şeyler yazarsanız 8 ekim de yani BDT inde ben de suni sancı almayı düşünebilirim.o kadar özeniyorum ki doğum yapanlara hele de normal doğum yapanlar... Resmen kahramanlarım oldular.
Harikasın çok tebrik ederim canım.

Canım hayIrlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün.inş.bol bol sütün olur.inş. En kısa zamanda bize de nasip eder.neden Sezeryan olmuştun canım?

Canim gozunaydin maasallah subhanallah size yavas yavas sira bize geliyo insallah bende kismetse spinal olacagim...Allah a emanet olun...

kızlar çok feci dış ağrısı cekiyorum önerisi olan var mi resmen dayanamıyorum.acile de görmedim.gebeyim diye birşey yapacaklarını zannetmiyorum.ama zeytin filan denedim kar etmedi

Canim hadi az kaldi seninde bende carsamba gidecegim son kontrolume anesteziyle konusup testleri yaptricaz Allah nasip ederse 15 indede yatisimiz olacak Allah yardimcimiz olsun insallah...

SIMLA canim cok sukur sende erdi n muradina detaylari merakla bekliyoruz galiba dogum bekleyen cok az kisi kaldim Hayirlisiyla hepimiz kurtulsaydik hayirlisiyla...

kızlar çok feci dış ağrısı cekiyorum önerisi olan var mi resmen dayanamıyorum.acile de görmedim.gebeyim diye birşey yapacaklarını zannetmiyorum.ama zeytin filan denedim kar etmedi
Karanfil çiğnemek cok iyi geliyor canım. Gevmis olsun(

Disinizdeki sorun iltihap gibi ateşe yol açacak bir sorun ise bu ateşin gebelikte diş tedavisinde kullanılacak ilaçlardan daha tehlikeli olabileceğini düşünüyorlar. Onun için doktora görünmenizde fayda var. Allah acil şifalar versin.

Hayırlı olsun Rabbim sağlık sıhat ve bol süt versin.. Darısı başımıza:)

Karanfil tutsan belki acısını azaltır.. Geçmiş olsun

Canimmm allah analı babalı buyutsun inşallah. Çok sevindim her şey yolunda gitmis:)

Gozun aydin canim Allah bagislasin masallah boyu kilosu cok iyi darisi bizlere insallah

arkadslar moralım çok bozuk.ben evımı duzenledm annemle,bebegım ıcın.gorumcemler geldı gene gder ayak moralimi çökerttiler.ben esımın akrabalarnı tanımam etmem,bugüne kadar gelmemısler yık bebek olunca hepsı bna rol almış,lohusayken hıc yalnz kalamıcakmısım.yok evın duzenı olmamış.tv yı bebek odasına taşıyıp komple duzenledgm odaları bastan degstrceklermıs.koltukların yerı degscekmıs .bn bayramdan sonra gelcem degıscenşm dıor.dedım ben annemle o kadar uğraştım dusunmyorum değişmeyi.yok efendm böyle olmazmış.ınsanlar gorurmus depo gbı kullandgmZ odayı.dedım kapıyı cekerız.yokyok olmaz dıor ben gelıo degıscem.dıer gorumcemde yok sıcak olur böyle yapınca.neymıs soğuk olur dıye salonu ve bır odayı kullanmıcakmısız sadece tek odada vakıt gecrxekmısıZ bse doer odaya bebegın kıyfwtlerını almak ıcın grcekmısız.gtttıler esıme anlatıorum moralm boZuldu oda demezmı yeter beynımı mahfettın.yrn ben derim karsmayn nıye bukadr takıosun dıor.gucume gttı.gozlerım doldu.kendımı banyoya kıtledm tek çocuk olamamaıssın dedım sınırımden.oda geldı baktı kılıtlı gıttı.cok moralmen çöktüm bu mübarek gunde

Karanfil çiğnemek cok iyi geliyor canım. Gevmis olsun(
Canım mutlaka bir Dr a görün şu anda acini önlemek için aktaran karanfil yağı alip

Sakin ol canım benim de eşim yüzüme bakmıyor konusunca da azalıyor evi temizle yemek yap diye 39+3 haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…