gozun aydin canim, allah saglikli uzun omurler versin bebegineKızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...
evet normal canim, dogum sancilarida regl agrisina benziyor, siddetine bagli hafif agriysa normaldir ama siddetli olursa kontrol ettirmen gerekir...Kizlar bu aksam cok regl ağrısı var bende. Sizde de nirmal olarak oluyor mu aksamlari boyle? Önceden olmuyordu da benim o yuzden merak ettim
Masallah kilosu boyu süper:) gozun aydin canim , saglikla buyusun oglusun:))Kızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...
Simalaa,Aminn çok saol canım güzel duaların için :)
Habersiz bırakmamaya çalışıcam...
Allahın taktiri çok üzülmem elbet bizde kucağımıza alıcaz di mi :)
Canım hayIrlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün.inş.bol bol sütün olur.inş. En kısa zamanda bize de nasip eder.neden Sezeryan olmuştun canım?Kızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...
Kızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...
Selam kızlar herkese hayirli cumalar ve hayırlı Arefe günü olsun
Bizimde dün son kontrolumuz vardı önce nstye girdim birkaç sancim çıktı doktor normal dedi muayenede de hersey yolunda net bir ölçüm yapılamadı doktor bizi anestezi doktoruna yolladı oda muayene etti spinal yada genel olacagina ameliyathane de karar vericem ordan çıktık dört tüp kanımida verdim sezeryan günü zaman kaybı olmasın diye artık sadece geri sayım başladı ve kontrol de bitti şimdi Allah izin verirse perşembe Saat 7 de hastanede olup yatisim yapılacak ve 9 da sezeryana giricem inşallah şu günlerde çabucak geçer tabi öncelikle herseyin hayırlı si
Karanfil çiğnemek cok iyi geliyor canım. Gevmis olsunkızlar çok feci dış ağrısı cekiyorum önerisi olan var mi resmen dayanamıyorum.acile de görmedim.gebeyim diye birşey yapacaklarını zannetmiyorum.ama zeytin filan denedim kar etmedi
Kızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...
kızlar çok feci dış ağrısı cekiyorum önerisi olan var mi resmen dayanamıyorum.acile de görmedim.gebeyim diye birşey yapacaklarını zannetmiyorum.ama zeytin filan denedim kar etmedi
Canimmm allah analı babalı buyutsun inşallah. Çok sevindim her şey yolunda gitmis:)Kızlar ben bu sabah dogurdum, spinal anestezi ile sezeryan oldum, oglumun doğum anına sahit oldum, şuan sadece hafif dikiş ağrım var, ogleden sonra kısa mesafe minik adimlarla yürüyebildim, sütüm de biraz geliyor, ama emzirdikce artirmaya calisiyoruz, oglusumun kilosu 38+2 de 3570gr ve 53 cm, sağlıklı çok şükür, Allah hepinize bu tarifsiz duyguyu nasip etsin
Sevgilerrrrrrrrr...
Sevgilerrrrrrrrr...
Canım mutlaka bir Dr a görün şu anda acini önlemek için aktaran karanfil yağı alipKaranfil çiğnemek cok iyi geliyor canım. Gevmis olsun(
arkadslar moralım çok bozuk.ben evımı duzenledm annemle,bebegım ıcın.gorumcemler geldı gene gder ayak moralimi çökerttiler.ben esımın akrabalarnı tanımam etmem,bugüne kadar gelmemısler yık bebek olunca hepsı bna rol almış,lohusayken hıc yalnz kalamıcakmısım.yok evın duzenı olmamış.tv yı bebek odasına taşıyıp komple duzenledgm odaları bastan degstrceklermıs.koltukların yerı degscekmıs .bn bayramdan sonra gelcem degıscenşm dıor.dedım ben annemle o kadar uğraştım dusunmyorum değişmeyi.yok efendm böyle olmazmış.ınsanlar gorurmus depo gbı kullandgmZ odayı.dedım kapıyı cekerız.yokyok olmaz dıor ben gelıo degıscem.dıer gorumcemde yok sıcak olur böyle yapınca.neymıs soğuk olur dıye salonu ve bır odayı kullanmıcakmısız sadece tek odada vakıt gecrxekmısıZ bse doer odaya bebegın kıyfwtlerını almak ıcın grcekmısız.gtttıler esıme anlatıorum moralm boZuldu oda demezmı yeter beynımı mahfettın.yrn ben derim karsmayn nıye bukadr takıosun dıor.gucume gttı.gozlerım doldu.kendımı banyoya kıtledm tek çocuk olamamaıssın dedım sınırımden.oda geldı baktı kılıtlı gıttı.cok moralmen çöktüm bu mübarek gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?