2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
.disin icin corekotunu cigneyip agriyan disinin uzerinde bekletirsen kisa surede gectigini goreceksin

Hormonlardı doğumun yaklasmasiydi korkuydu derken daha çok ilgiye muhtaç oldugumuz anda böyle olmasi insanı çökertebiliyor ama bebegin için sağlam durmaya çalış lütfen. Bırak yaptığından kendisi pismanlik duysun sen duruşunu sağlam tut. Allah yüreğine ferahlık versin.

Canim moralini bozma malesef okadar düşüncesiz insanlar oluyor. Ev senin hayat senin ne hakla karışırlar anlamıyorum ama bak eşin ben konuşurum demiş şimdi sakin ol moral senin için çok önemli onlar söyledikleriyle kalcak göreceksin bak.
Şu son günlerin tadını cikar

benı sabah hamur yemeye cagrdılarço kadr temzlk yptm yoruldgm halde aradılar dıye kalkıp gttımçsonra laf atıp duruolardı.bebegın esyalarnı gorceklermiş.ıı nıyet ıste.hep morelımı bozarlar bunu bıldgm halde nıye cagrıorumkı.yarım ağız bır tanesını cagrdm ama dıerıde geldı.bırı mutfagmı temzledı ufaktefek şeyler kalmıştı.saolsun tamam ama bnm evım dglmıs gbı davranmaları...... Bır de bır suru bılmedgm tanımadgm insanlar ben lohusayken gelıp bnde kalcakmıs. Ugrastgm 5gorumce yetmıormus gbıııı.zaten bugün bır durgundum bır de bunlar.off sakınım ama bır o kadar da üzgünüm.yoruldm artık benı yıpratmalarndn

her seferınde boyle.hep konusuor ama ya ara kotu oluor.braz duzelınce gene aynılar.akılları sıra ıı nıyet yapıorlar.ya sankı bnm bebegm dgl sadeve abılerın bebegı.sankı bn dusunemıorum.napmaya calısıorlr anlayamıorum ınan kı

Bazen böyle olur iyi niyetleri kötü davranışlarla sonuçlanır. Seninkiler sahiplenmeyi abartanlardan anladigim kadarıyla. Ama sen bebeğine odaklan. Onun o sana bakan kocaman gözleri, emmeye calisirken aralanan gülümseyen dudaklarını düşün ve bil ki her sıkıntı geceçek. Ilerde neler atlattim diye anlatacagin birer aniya donusecek insaallah.

Allaha havale edıorum.su bayram uzerı benım moralımı altüst edenlerı Rabbım goruor

Allaha havale edıorum.su bayram uzerı benım moralımı altüst edenlerı Rabbım goruor
Lohusa halinle deli olursun yahu. Bastan cizgi cek eger yapabilirsen. Sen mahkummusun onlara? Ben kaynanayla gorumceyle ayni binadayim. On gun icinde evimi tasicam. Dusun bu hamile halimle esya topluyorum.cekilir mi ya. Anneme bile bazen katlanamiyom. Annem disinda kimsenin hakki alacagi yok ustumde. Allah yardimcin olsun.

kadına ben evımı degstrmıcem dıorum.yok ben yapıcm olmaz dıor.dıerıne logusayken benı rahat braksınlar dıorum açık acık.bana 5dk rahat edemıcen ee böyle dıor.artık cıZgı cızılcek yer bile kalmamıskı daha ne yapaym evemı almayaym aramımı kotu yapaym napım blmyrmçş.suan moral bozuklgndan esıme bile pas vermıorum oysa adam 24saat calısıor ve düşün onla geçireblcegm zamanı bile moralımı bozarak bnden calıorlr

Canim az degil 5gorumce bence sen tavrını koy içinde kalmasin inanki ben bile bazen bana söylenen birseyde cvp veremem ama sonradan aklıma gelir derimki ben bu lafı yedigimde neden böyle bir cvp vermedim diye aklıma gelir ama o içimde kalır ve gün gelir lafı açılır muhakkak söylerim sende aklına geleni söyle hep alttan alan taraf olupta kendini ezdirme yoksa hep tepene çıkarlar inanki nasıl alistirirsan öyle gider

Bilmiyorum ki canim.okadar hassas bi konu ki, esin taraf olmali dicem ama bulasmak istemiyo sanirim.lohusayken ister istemez sinirli olacaksin. Ins tirsarlar biraz.

kendimi ezdırmıorum ,kaç kere tartstık aptal saptal şeylerden ama bunlar alişmıs kudurmuştan beterdir hesabı.bebek gelince ıyıce azdılar.bı ara bır tanesı gelmıordu.1sene gelmedi sonunda dayanamadı,gene gelıp başladı.

Bilmiyorum ki canim.okadar hassas bi konu ki, esin taraf olmali dicem ama bulasmak istemiyo sanirim.lohusayken ister istemez sinirli olacaksin. Ins tirsarlar biraz.
helalı hoş olsunda gorumcemde yemek yeyıp tıka basa hemde,bana geldiler.hemen oturup bırde bnde ne var ne yok yedıler zaten bal gordulermi aman kaçmasın hemen bıtsın o bal abansınlar.kalmasın bize.hızmet ettım netıcede mısafrler.en son gdene kadar moraller ıyıydı.gder ayak yaptılar yaotklarını.bak ben tok iken nıye oturup yıyeym dmı.yemeklerde hersey bıttı evde.smdı acıktm yemek yok cnm da hıc kavaltlk cekmıor.canskntsndan uykumda gelmıor.eşimın de naptgı bellı dgl.hem bana hem aılesıne duskundur.orta yolu bulamadı gttı

sinir bozuklugndn kasıklarma sancı gırdı.su bayramı bana zından ettıler.esmle zaman geçecek dıye kaç zamandr heyecanla beklerken bunu elimden aldılar ya Allah hepsini bıldıgı gbı yapsın.kızlar sınır kasıgıma vurdu bu gece bu halde doğurmazsam ıyı.bn ckıorum herkese ıyı gclr saolun ııkı varsnz

Kızlar ben de perşembe günü kontrole Die geldim doğum yaptım. Bebeğin suyu az riske atmayalım dedi suni sancı verdiler 1 saat nstde bebeğimin kalp atışları baya düştü kordon da vardı boynunda o sebeple düştü. Mecbur sezeryana aldılar. Spinal oldum ama bebeğim çıkar çıkmaz göremedim stres yapınca unutmuşlar beni dikişin sonunda uyandım bebeğimi gösterdiler çok kısa uyku sersemi göremedim bile. Neyse odada hasret giderdik sürüm hemen geldi çok şükür Bebeğimde yapıştı. Biraz küçük doğdu 38+2de 2500kg 48cm. Ama maşallah çok seviyorum sağlıklı emiyor.yarın çıkıyoruz hastaneden kısmetse. Sezeryande ilk gün çok zorlandım ama 2. Gün baya rahatladım inş. Hemen toparlanırım. Darısı tüm bekleyenlere inş.

Gozun aydin arkadarkadsim Allah anali babali buyutsut haftasina minyon bi bebis ultrasondada kucuk mu gorunuyodu... ama hicsikinti etme ufak dogan bebisler cok cabuk kilo aliyolar...

Kizlar ben dogum yaptim.dun yani 3 ekimde bebegim dogdu.bayramdan snra sezeryan olacaktom ama suyum geldi acil sezeryana aldilar tersti cunku.simdi ikimizde oyiyoz daha sonra ayrintili yazarim dua edin bize darisi hepinize

Cok sukur bir bebisimiz daha geldi artik bekleyencok az kisi kaldik darisi bize inşallah ... dogum hikayeni brkliyoruz ...

Kizlar ben dogum yaptim.dun yani 3 ekimde bebegim dogdu.bayramdan snra sezeryan olacaktom ama suyum geldi acil sezeryana aldilar tersti cunku.simdi ikimizde oyiyoz daha sonra ayrintili yazarim dua edin bize darisi hepinize

Tebrik ederim her ikinizi=) Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin yavrularınıza. Darısı biz bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…