Günaydın herkese.
Bayramınız kutlu olsun sevgili annecikler=)
arkadslar moralım çok bozuk.ben evımı duzenledm annemle,bebegım ıcın.gorumcemler geldı gene gder ayak moralimi çökerttiler.ben esımın akrabalarnı tanımam etmem,bugüne kadar gelmemısler yık bebek olunca hepsı bna rol almış,lohusayken hıc yalnz kalamıcakmısım.yok evın duzenı olmamış.tv yı bebek odasına taşıyıp komple duzenledgm odaları bastan degstrceklermıs.koltukların yerı degscekmıs .bn bayramdan sonra gelcem degıscenşm dıor.dedım ben annemle o kadar uğraştım dusunmyorum değişmeyi.yok efendm böyle olmazmış.ınsanlar gorurmus depo gbı kullandgmZ odayı.dedım kapıyı cekerız.yokyok olmaz dıor ben gelıo degıscem.dıer gorumcemde yok sıcak olur böyle yapınca.neymıs soğuk olur dıye salonu ve bır odayı kullanmıcakmısız sadece tek odada vakıt gecrxekmısıZ bse doer odaya bebegın kıyfwtlerını almak ıcın grcekmısız.gtttıler esıme anlatıorum moralm boZuldu oda demezmı yeter beynımı mahfettın.yrn ben derim karsmayn nıye bukadr takıosun dıor.gucume gttı.gozlerım doldu.kendımı banyoya kıtledm tek çocuk olamamaıssın dedım sınırımden.oda geldı baktı kılıtlı gıttı.cok moralmen çöktüm bu mübarek gunde
Günaydın iyi bayramlar herkese.inş. Bugün o gündür.Günaydin kizlar, hepimiz hayirli ve saglikli musmutlu bir bayram geçiririz insallah :)
karanfil deneyim bakalım.gece boyunca geçmedi ya ağrı kesici filan ise yaramadı.sanki yüzümün yarısını kaplıyor..Karanfil çiğnemek cok iyi geliyor canım. Gevmis olsun(
karanfil deneyim bakalım.gece boyunca geçmedi ya ağrı kesici filan ise yaramadı.sanki yüzümün yarısını kaplıyor..
Kesin bir ifadeyle "İstemiyorum. Böyle kalacak!" de. Alttan alma. Lohusalık çok önemli bir dönem. Lohusa kadının stres yapmaması lazım. Moralini bozacaklarsa yanında durmamaları daha iyi. Tiplere bak yaa, Allah'tan ortalığı sürekli karıştıran görümclerim yok. Kimeneyse...arkadslar moralım çok bozuk.ben evımı duzenledm annemle,bebegım ıcın.gorumcemler geldı gene gder ayak moralimi çökerttiler.ben esımın akrabalarnı tanımam etmem,bugüne kadar gelmemısler yık bebek olunca hepsı bna rol almış,lohusayken hıc yalnz kalamıcakmısım.yok evın duzenı olmamış.tv yı bebek odasına taşıyıp komple duzenledgm odaları bastan degstrceklermıs.koltukların yerı degscekmıs .bn bayramdan sonra gelcem degıscenşm dıor.dedım ben annemle o kadar uğraştım dusunmyorum değişmeyi.yok efendm böyle olmazmış.ınsanlar gorurmus depo gbı kullandgmZ odayı.dedım kapıyı cekerız.yokyok olmaz dıor ben gelıo degıscem.dıer gorumcemde yok sıcak olur böyle yapınca.neymıs soğuk olur dıye salonu ve bır odayı kullanmıcakmısız sadece tek odada vakıt gecrxekmısıZ bse doer odaya bebegın kıyfwtlerını almak ıcın grcekmısız.gtttıler esıme anlatıorum moralm boZuldu oda demezmı yeter beynımı mahfettın.yrn ben derim karsmayn nıye bukadr takıosun dıor.gucume gttı.gozlerım doldu.kendımı banyoya kıtledm tek çocuk olamamaıssın dedım sınırımden.oda geldı baktı kılıtlı gıttı.cok moralmen çöktüm bu mübarek gunde
Kızlar ben de perşembe günü kontrole Die geldim doğum yaptım. Bebeğin suyu az riske atmayalım dedi suni sancı verdiler 1 saat nstde bebeğimin kalp atışları baya düştü kordon da vardı boynunda o sebeple düştü. Mecbur sezeryana aldılar. Spinal oldum ama bebeğim çıkar çıkmaz göremedim stres yapınca unutmuşlar beni dikişin sonunda uyandım bebeğimi gösterdiler çok kısa uyku sersemi göremedim bile. Neyse odada hasret giderdik sürüm hemen geldi çok şükür Bebeğimde yapıştı. Biraz küçük doğdu 38+2de 2500kg 48cm. Ama maşallah çok seviyorum sağlıklı emiyor.yarın çıkıyoruz hastaneden kısmetse. Sezeryande ilk gün çok zorlandım ama 2. Gün baya rahatladım inş. Hemen toparlanırım. Darısı tüm bekleyenlere inş.
Kizlar ben dogum yaptim.dun yani 3 ekimde bebegim dogdu.bayramdan snra sezeryan olacaktom ama suyum geldi acil sezeryana aldilar tersti cunku.simdi ikimizde oyiyoz daha sonra ayrintili yazarim dua edin bize darisi hepinize
karanfil deneyim bakalım.gece boyunca geçmedi ya ağrı kesici filan ise yaramadı.sanki yüzümün yarısını kaplıyor..
İyi bayramlar canım ömürlü sağlıklı olsun yakışıklı oğluşunKızlar aklım hep sizdeydi ama giremedim internete. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.1 Ekim saat 09.29'da öpüştüm Denizimle. Bebeğim maşallah 3560 gr, 51 cm doğdu ve çok yakışıklı. Herkes kendine nasıl bu kadar benzettin diyor Epidural sezeryan çok iyiydi. Ama sonrası sıkıntım oldu. Anestezi maddesi alerji yaptı. İlk gece gözlerimin içine varana kadar her zerrem delicesine kaşındı. Doğumda hepimize ve evlatlarımıza dua ettim. Ameliyatta bile aklımdaydınız, nasıl bütünleşmişsek bu 9 aylık süreçte.
Kızlar ben de perşembe günü kontrole Die geldim doğum yaptım. Bebeğin suyu az riske atmayalım dedi suni sancı verdiler 1 saat nstde bebeğimin kalp atışları baya düştü kordon da vardı boynunda o sebeple düştü. Mecbur sezeryana aldılar. Spinal oldum ama bebeğim çıkar çıkmaz göremedim stres yapınca unutmuşlar beni dikişin sonunda uyandım bebeğimi gösterdiler çok kısa uyku sersemi göremedim bile. Neyse odada hasret giderdik sürüm hemen geldi çok şükür Bebeğimde yapıştı. Biraz küçük doğdu 38+2de 2500kg 48cm. Ama maşallah çok seviyorum sağlıklı emiyor.yarın çıkıyoruz hastaneden kısmetse. Sezeryande ilk gün çok zorlandım ama 2. Gün baya rahatladım inş. Hemen toparlanırım. Darısı tüm bekleyenlere inş.
Kizlar ben dogum yaptim.dun yani 3 ekimde bebegim dogdu.bayramdan snra sezeryan olacaktom ama suyum geldi acil sezeryana aldilar tersti cunku.simdi ikimizde oyiyoz daha sonra ayrintili yazarim dua edin bize darisi hepinize
Kızlar aklım hep sizdeydi ama giremedim internete. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.1 Ekim saat 09.29'da öpüştüm Denizimle. Bebeğim maşallah 3560 gr, 51 cm doğdu ve çok yakışıklı. Herkes kendine nasıl bu kadar benzettin diyor Epidural sezeryan çok iyiydi. Ama sonrası sıkıntım oldu. Anestezi maddesi alerji yaptı. İlk gece gözlerimin içine varana kadar her zerrem delicesine kaşındı. Doğumda hepimize ve evlatlarımıza dua ettim. Ameliyatta bile aklımdaydınız, nasıl bütünleşmişsek bu 9 aylık süreçte.
Kızlar aklım hep sizdeydi ama giremedim internete. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.1 Ekim saat 09.29'da öpüştüm Denizimle. Bebeğim maşallah 3560 gr, 51 cm doğdu ve çok yakışıklı. Herkes kendine nasıl bu kadar benzettin diyor Epidural sezeryan çok iyiydi. Ama sonrası sıkıntım oldu. Anestezi maddesi alerji yaptı. İlk gece gözlerimin içine varana kadar her zerrem delicesine kaşındı. Doğumda hepimize ve evlatlarımıza dua ettim. Ameliyatta bile aklımdaydınız, nasıl bütünleşmişsek bu 9 aylık süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?