2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ay canim kiyamam bosver sen onlari desin dursunlar olmadi evine gelip orayi burayi degistirmeye kalkarlarsa sen de kusura bakmayin ama ben boyle karar verdim bebegimi benden fazla kimse dusjnemez zaten lutfen mudahale etmeyin dersin hala israr ederlerse burada ben yasiyorum ve boyle olmasini istiyorum dersin kimse senden kiymetli degil saygiyi yitirmeden cevaplarini ver gitsinler, o tatli canini bebisini de uzme. Esin de seni kirmak istememistir ams erkekler ailesi ve esleri arasinda kalinca geriliyorlar o da sana yansitmus biraz takma sen :)

Kesin bir ifadeyle "İstemiyorum. Böyle kalacak!" de. Alttan alma. Lohusalık çok önemli bir dönem. Lohusa kadının stres yapmaması lazım. Moralini bozacaklarsa yanında durmamaları daha iyi. Tiplere bak yaa, Allah'tan ortalığı sürekli karıştıran görümclerim yok. Kimeneyse...

Herkese iyi bayramlar kizlar bayraminiz mubarek olsun. Benimde herseye moralim bozulur oldu. Kurban kesmeye esim benide aldi o hayvani cikarip kaynatamla kaynanami asip kesicem gunaha sokuolar beni bu halimle bana bisiy dedikleri yok ama batio herseyleri. Ama gunlerimz gectikce tahammul sınırımz en alt seviyeye inio.

Kizlar ben dogum yaptim.dun yani 3 ekimde bebegim dogdu.bayramdan snra sezeryan olacaktom ama suyum geldi acil sezeryana aldilar tersti cunku.simdi ikimizde oyiyoz daha sonra ayrintili yazarim dua edin bize darisi hepinize

Masallah bayram gunu iki dogum haberi gözünüz aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin darisi bizlerin basina insallah

karanfil deneyim bakalım.gece boyunca geçmedi ya ağrı kesici filan ise yaramadı.sanki yüzümün yarısını kaplıyor..

canim burda biri yazmisti bende cok cektim ara ara hala agri girio disinin agriyan tarafi sag tarafiysa atıyorum sol elinin bas ve isaret parmaginin o arasina masaj yap sinirler ordan gectigi icin etki ediomus ben denedim gercekten gecio denemende de fayda var ve ben parolda kullandm yatmadan iyi geldi rahat yattim doktoruna sor ama ben sordum kullanabilirsn dedi. Ins gecer gecmis olsun canım

Kızlar aklım hep sizdeydi ama giremedim internete. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.1 Ekim saat 09.29'da öpüştüm Denizimle. Bebeğim maşallah 3560 gr, 51 cm doğdu ve çok yakışıklı. Herkes kendine nasıl bu kadar benzettin diyor Epidural sezeryan çok iyiydi. Ama sonrası sıkıntım oldu. Anestezi maddesi alerji yaptı. İlk gece gözlerimin içine varana kadar her zerrem delicesine kaşındı. Doğumda hepimize ve evlatlarımıza dua ettim. Ameliyatta bile aklımdaydınız, nasıl bütünleşmişsek bu 9 aylık süreçte.

İyi bayramlar canım ömürlü sağlıklı olsun yakışıklı oğluşun

Ohh Ohh maşallah gözünüz aydın bayram günü güzel haberler aldık

Kizlar ben dogum yaptim.dun yani 3 ekimde bebegim dogdu.bayramdan snra sezeryan olacaktom ama suyum geldi acil sezeryana aldilar tersti cunku.simdi ikimizde oyiyoz daha sonra ayrintili yazarim dua edin bize darisi hepinize

Maşallah annesi Rabbim hayırlı evlat nasip etsin allah analı babalı buyutsun çifte bayram yaşadınız

Doğum yapan yapana maşallah neguzel ya bende heveslendim valla ne yalan soylim Allah hayırlı evlat versin canım darısı bize olsun

Canim gozunuz aydin ohhh ne guzel tam bayram olmus size rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bende kavussam ogluma hayirlisiyla bişiy istemiyorm baska.

Gozun aydin canim Allah yavrundan ayirmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…