canım betam düzgün artsa sorun yok beklerim ama
3 şubat 41
5 şubat 82
15 şubat 398
17 şubat 503
19 şubat 512
aynı gün farklı bir merkezde 543 çıktı yani normal değil değerlerim
merhaba canım aranıza yeni katıldım ama bu saydığın şeylerin hepsini yaşıyorum hararet sıkıntı isteksizlik hepsi var ama sık dişiniz az kaldı geçmesine :) ben normaldede çok su içerdim ama şimdi bi başka içiyorum geceleri kalkıyorum içiyorum durmadan su durmadan wc :)
Ne arabı kızbaşka çare yok ben arıycam mecbur aslında onlara hak veriyorum burdaki arapların en az 8 tane çocukları var onlardan bize sıra gelmedi anlaşılann
İnşallahhhhh...keşke bende yiyebilsem ya ben istiyorum yemek ama masaya oturana kadar birden bulanıo midem ve gözüm görmek istemiyor... Inş geçicek bu günlerimz hayırlısıyla alıcaz kucağımıza yawrularımızı ve o an iyiki çekmişim o bulantıları ağrıları diyeceğiz ve kokusuyla unutucaz hepsini...
Tamam işte canım onu diyorum zaten.Ben gorunmez diye biliyorum cnim... Yani ultrasonda kese rahim icinde gorunmezse o zaman dis gebelik teshisini koyar dr lar diye biliyorum...
Demek ki değerine göre bakıyorlar canım..canım benim bugün 6+2 dış gebelik teşhisinde değerimin 1500 çıkıp kesenin öyle gözükmemesi gerekiyormuş...
Ne arabı kız
Seninle de aynı gidiyoruz he
Ya canım senin beta hcg'ye doktorun fazla takmış gibi geliyor bana.canım betam düzgün artsa sorun yok beklerim ama
3 şubat 41
5 şubat 82
15 şubat 398
17 şubat 503
19 şubat 512
aynı gün farklı bir merkezde 543 çıktı yani normal değil değerlerim
Ben kalp atışını duydum çok şükür canım. Daha doğrusu gördüm. Duymak için gönderilen ses dalgası bebeğin kalbini bozuyormuş. Öyle dedi doktor bilmiyorum..benim memleket antep ama eşimin tayini şanlıurfa akçakaleye çıktı ev sahibim bile arap çok kalabalık burası büyyüklerden çok küçük çocuklar varrr eevettt aynı gidiyoruz normalde dün gitse idim dr kalp atışlarını duyacaktım ama eşimin işi vardı cumartesi gideceğiz heycandan öleceğim sen duydun demi kalp atışlarını ha kızlar niye bebişinizin fotosunu koymuyorsunuz merak ediyor teyzeleriii
inşallahhhhh...
Bi yaz geçiricez o kadar..
Allahım hayırlısını versin.. Amin.
Ben kalp atışını duydum çok şükür canım. Daha doğrusu gördüm. Duymak için gönderilen ses dalgası bebeğin kalbini bozuyormuş. Öyle dedi doktor bilmiyorum..
Ben fotoğrafını da koymuştum:)
Canım doktor ultrasonda gördü ama biz duymadık inşallahh cumartesi duyacazDüsünce aklımızda vardı. Ama ilk denememizdi. Allah'ıma şükür hemen tuttu. İnşallah saglıkla alırız kucağımıza. Kalp atışını duydun mu sen?
Decavit kullanıyorum aynılar diye biliyorum canımelevit kullanan var mı kızlar aranızda.
Canım geçmiş olsun inşallah hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsunslm güzel anne adayları ara ara girip haber vermeye çalışıyorum benim durumum hala belirsizlik içinde...17sinde 503 olan beta hcg 19unda yani dün 512 oldu.aşırı derecede kanamam var ama beta hcg düşmediği için hala kontrol altındayım 2 günde bir kan verip test yaptırıyorum...artık olumlu olması imkansızmış bir kaç doktora gittim..ama dış gebelik riskinden dolayı sürekli takip altında olucam...değer sıfırlanana kadar...yani aslında normalde önce değerin düşüp sonra kanamamın başlaması gerekirken benim değer azda olsa yükseliyor...böyle belirsizlik içinde beklemek en kötüsü rabbim sizlere sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi..bir gelişme olursa tekrar bilgilendiririrm..sizi...
benim memleket antep ama eşimin tayini şanlıurfa akçakaleye çıktı ev sahibim bile arap çok kalabalık burası büyyüklerden çok küçük çocuklar varrr eevettt aynı gidiyoruz normalde dün gitse idim dr kalp atışlarını duyacaktım ama eşimin işi vardı cumartesi gideceğiz heycandan öleceğim sen duydun demi kalp atışlarını ha kızlar niye bebişinizin fotosunu koymuyorsunuz merak ediyor teyzeleriii
benim memleket antep ama eşimin tayini şanlıurfa akçakaleye çıktı ev sahibim bile arap çok kalabalık burası büyyüklerden çok küçük çocuklar varrr eevettt aynı gidiyoruz normalde dün gitse idim dr kalp atışlarını duyacaktım ama eşimin işi vardı cumartesi gideceğiz heycandan öleceğim sen duydun demi kalp atışlarını ha kızlar niye bebişinizin fotosunu koymuyorsunuz merak ediyor teyzeleriii
Canım doktor ultrasonda gördü ama biz duymadık inşallahh cumartesi duyacaz
Decavit kullanıyorum aynılar diye biliyorum canım
Canım geçmiş olsun inşallah hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun
Benimde cumartesi iyice heyecan basıyo zsman geçmiyo valla
ayyy hemşerimi buldumanteplimisin kız sen
Aminnnnhımmm işallah bütün hamişlerde duyar darsı bizlere rabbimm isteyen herkeze bu duyyguları heycanı en derinden tadırsınn aminn ayyy cnm benim hayırlısı ile kucağinada alırsın işallahhh neyse benim uykum geldi sonra görüşürüz byy
evet tatlım antepliyimm sende anteplisin sanırımm antepdemi yaşıyosun şuanda cnmm
Ben kalp atışını duydum çok şükür canım. Daha doğrusu gördüm. Duymak için gönderilen ses dalgası bebeğin kalbini bozuyormuş. Öyle dedi doktor bilmiyorum..
Ben fotoğrafını da koymuştum:)
Eki Görüntüle 986508
Aminnnn
Hadi iyi geceler sanaa:)
evet kuzum bende antepliyimama ankarada yaşıyorum 2 senedir evlendikten sonra ankaraya yerleştim eşim buralı ama ailem antepte hala gidip geliyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?