slm güzel anne adayları ara ara girip haber vermeye çalışıyorum benim durumum hala belirsizlik içinde...17sinde 503 olan beta hcg 19unda yani dün 512 oldu.aşırı derecede kanamam var ama beta hcg düşmediği için hala kontrol altındayım 2 günde bir kan verip test yaptırıyorum...artık olumlu olması imkansızmış bir kaç doktora gittim..ama dış gebelik riskinden dolayı sürekli takip altında olucam...değer sıfırlanana kadar...yani aslında normalde önce değerin düşüp sonra kanamamın başlaması gerekirken benim değer azda olsa yükseliyor...böyle belirsizlik içinde beklemek en kötüsü rabbim sizlere sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi..bir gelişme olursa tekrar bilgilendiririrm..sizi...
Neden boyle hissediyorsun ki :)) cok güldüm yaptıgınız olaya Allah iyiliğinizi vermesin sizin hamilesin işte bebeğinde içinde bundan ötesimi var :)
Canım aile hekimleri clexane ı yazıyor mu? SGK dan alabiliyor musun böylece ? Ben de cumartesi dr uma soracağım.Şimdilik özel sigortamdan lıyorum ama limitlerim 9 ay boyunca almaya yetmez, bakalım nasıl bir çözüm getirecek ?
ben yiyorum da çok yemek istemiyorum..
Az ve öz yiyorum.
Meyve çok yiyorum..
merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))
slm güzel anne adayları ara ara girip haber vermeye çalışıyorum benim durumum hala belirsizlik içinde...17sinde 503 olan beta hcg 19unda yani dün 512 oldu.aşırı derecede kanamam var ama beta hcg düşmediği için hala kontrol altındayım 2 günde bir kan verip test yaptırıyorum...artık olumlu olması imkansızmış bir kaç doktora gittim..ama dış gebelik riskinden dolayı sürekli takip altında olucam...değer sıfırlanana kadar...yani aslında normalde önce değerin düşüp sonra kanamamın başlaması gerekirken benim değer azda olsa yükseliyor...böyle belirsizlik içinde beklemek en kötüsü rabbim sizlere sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi..bir gelişme olursa tekrar bilgilendiririrm..sizi...
Canim cok uzgunumcok gecmis olsun...
Ben ilac kullanim raporu cikarttim ya canim o eapor ve pihtilasma sonuclarimi goturdum saglik ocagina yazdi aile hekimimiz hmde 9 kutu:) sen once raporu cikart bence bide raporu cikartirken twshis tani bolumundeki kod 20 olursa katki payi aliyolar, bennde dr 20 yazmis bi ara onu duzelttirmeye gidixem baska bi kod numarasi olmasi gerekiyomus ona dikkat et cnm
allah yardimcimiz olsun canim...insallah bebegin seninledir...
birsey demiyormu doktorun?
allah yardimcin olsun canim...zor günler geciriyorsun.
bende bos gebelik yasadim....bos gebeliktede hcg hormonu inmiyormus
Evet canım yarın.allahım bizim yardımcımız olsun da hepberaber güzel haberler verelim.yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam büyük ihtimalle ağzımda yaralar çıktı valla stresten
kızlar ya benimde bulantılarım artmaya başladı önce saabh olup geçiyodu şimdi gün boyu devam ediyor ama çok şükür kusturacak kadar değil ama yemek yeme isteğim gitti zorla tepiyorum biraz bişeyler ama olmuyo gitmiyor bişeybide mide yanmalarım var
birde kızlar bende 5-6 gündür aşırı hararet oluyor menepozlular gibi birden ateş basıyor sizde de oluyormu? birde müthiş su içiyorum normalde çok az içerdim 3 bardak günde ama şimdi 3 sürahi içiyorum içim yanıyor boğazım kuruyor sürekli yaa sizde böylemisiniz?
merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))
Hoşgeldin.. Allahım sağlıkla sonuna kadar götürsün hepimizi inşallah...merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))
Canım dış gebelik ultrasonda görünür zaten..slm güzel anne adayları ara ara girip haber vermeye çalışıyorum benim durumum hala belirsizlik içinde...17sinde 503 olan beta hcg 19unda yani dün 512 oldu.aşırı derecede kanamam var ama beta hcg düşmediği için hala kontrol altındayım 2 günde bir kan verip test yaptırıyorum...artık olumlu olması imkansızmış bir kaç doktora gittim..ama dış gebelik riskinden dolayı sürekli takip altında olucam...değer sıfırlanana kadar...yani aslında normalde önce değerin düşüp sonra kanamamın başlaması gerekirken benim değer azda olsa yükseliyor...böyle belirsizlik içinde beklemek en kötüsü rabbim sizlere sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi..bir gelişme olursa tekrar bilgilendiririrm..sizi...
cnm boş gebelikte değer çok fazla yükseliyormuş birde bende kesede gözükmedi daha..
saol allah razı olsun cnm..
Tamam canım, çok teşekkür ederim, cumartesi doktora söyleyeceğim... Hem de 9 kutu demek :)
kacinci haftadasin sen canim?
kese gözükmedimi belki kücüktür?
Hoşgeldin.. Allahım sağlıkla sonuna kadar götürsün hepimizi inşallah...
Canım dış gebelik ultrasonda görünür zaten..
Sen kaçıncı haftandasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?