2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun...

Neden boyle hissediyorsun ki :)) cok güldüm yaptıgınız olaya Allah iyiliğinizi vermesin sizin hamilesin işte bebeğinde içinde bundan ötesimi var :)

Elimde olsa hergün test yapacağım :) Cumartesi dr desin bi "evet hamilesin,kese, bebek,kalp sesi,hepsi var" o zaman belki testi aklımdan çıkarabilirim...

Aslında bi daha beta hcg de yaptırmak istiyorum,şöyle 10,000 lerde çıktığını görsem :)))

Ben ilac kullanim raporu cikarttim ya canim o eapor ve pihtilasma sonuclarimi goturdum saglik ocagina yazdi aile hekimimiz hmde 9 kutu:) sen once raporu cikart bence bide raporu cikartirken twshis tani bolumundeki kod 20 olursa katki payi aliyolar, bennde dr 20 yazmis bi ara onu duzelttirmeye gidixem baska bi kod numarasi olmasi gerekiyomus ona dikkat et cnm

kızlar ya benimde bulantılarım artmaya başladı önce saabh olup geçiyodu şimdi gün boyu devam ediyor ama çok şükür kusturacak kadar değil ama yemek yeme isteğim gitti zorla tepiyorum biraz bişeyler ama olmuyo gitmiyor bişey bide mide yanmalarım var

birde kızlar bende 5-6 gündür aşırı hararet oluyor menepozlular gibi birden ateş basıyor sizde de oluyormu? birde müthiş su içiyorum normalde çok az içerdim 3 bardak günde ama şimdi 3 sürahi içiyorum içim yanıyor boğazım kuruyor sürekli yaa sizde böylemisiniz?

ben yiyorum da çok yemek istemiyorum..
Az ve öz yiyorum.

Meyve çok yiyorum..

keşke bende yiyebilsem ya ben istiyorum yemek ama masaya oturana kadar birden bulanıo midem ve gözüm görmek istemiyor... Inş geçicek bu günlerimz hayırlısıyla alıcaz kucağımıza yawrularımızı ve o an iyiki çekmişim o bulantıları ağrıları diyeceğiz ve kokusuyla unutucaz hepsini...

merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))

allah yardimcimiz olsun canim...insallah bebegin seninledir...

birsey demiyormu doktorun?
allah yardimcin olsun canim...zor günler geciriyorsun.
bende bos gebelik yasadim....bos gebeliktede hcg hormonu inmiyormus

Canim cok uzgunum cok gecmis olsun...

Tamam canım, çok teşekkür ederim, cumartesi doktora söyleyeceğim... Hem de 9 kutu demek :)

allah yardimcimiz olsun canim...insallah bebegin seninledir...

birsey demiyormu doktorun?
allah yardimcin olsun canim...zor günler geciriyorsun.
bende bos gebelik yasadim....bos gebeliktede hcg hormonu inmiyormus

cnm boş gebelikte değer çok fazla yükseliyormuş birde bende kesede gözükmedi daha..

Evet canım yarın.allahım bizim yardımcımız olsun da hepberaber güzel haberler verelim.yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam büyük ihtimalle ağzımda yaralar çıktı valla stresten

amin canim benimde bu saate randevum var...bende ögrenmis olacam..allah yardimcimiz olsun, ne zormus yaa

merhaba canım aranıza yeni katıldım ama bu saydığın şeylerin hepsini yaşıyorum hararet sıkıntı isteksizlik hepsi var ama sık dişiniz az kaldı geçmesine :) ben normaldede çok su içerdim ama şimdi bi başka içiyorum geceleri kalkıyorum içiyorum durmadan su durmadan wc :)

merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))

Hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kuxagin almayi nasip etsinninsallah aramiza hosgeldinn:)

Hoşgeldin.. Allahım sağlıkla sonuna kadar götürsün hepimizi inşallah...

Canım dış gebelik ultrasonda görünür zaten..
Sen kaçıncı haftandasın?

Sen kaçıncı haftandasın?[/QUOTE]

canım benim bugün 6+2 dış gebelik teşhisinde değerimin 1500 çıkıp kesenin öyle gözükmemesi gerekiyormuş...

kacinci haftadasin sen canim?
kese gözükmedimi belki kücüktür?

canım betam düzgün artsa sorun yok beklerim ama

3 şubat 41
5 şubat 82
15 şubat 398
17 şubat 503
19 şubat 512
aynı gün farklı bir merkezde 543 çıktı yani normal değil değerlerim

Hoşgeldin.. Allahım sağlıkla sonuna kadar götürsün hepimizi inşallah...

Sen kaçıncı haftandasın?

Ben gorunmez diye biliyorum cnim... Yani ultrasonda kese rahim icinde gorunmezse o zaman dis gebelik teshisini koyar dr lar diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…