Kızlar doğumumu anlataym.sabah ezanına kalkmamla suyum boşaldı ama ben namazımı kıldım.40dk sonra esımi uyandrıp mecburen kendı doktrumza alel acele geldk.hersye rağmen ııkı gelmısşz yoksa kızım dayanamıcakmıs.benı yatrdılr.hemsıre bana serum taktı.dedımkı bu ne sunu sancı dgl dmı.cunku nobetcı doktor bır kaç saat kendı sancını beklıcz dedı.yok dedı suyun gttgı ıcın bebek besleyıcısı bu.neyse kendi doktorum geldı,sunu bağlanms dedı.o an gözlerim açıldı hemsıreye azar atmaya başladım.swn beni ndn kandırysun dıe ,hemsıre doktor yanında panık yaptı.doktorda suyun gelmesi dezavantaj mecbur dedı.az zaman sonra hemsıre geldi.o sunu sancı dglmiş smdı vercem dedı.gorumcemle bır azar attık sen nasl kataluleye geturıorsjun benı.dedıkı hastalar korkuor ondan.dedım ne alaka bılmeye hakkımız var.kısa zaman sonra hemsıreler kosustrmaya başladı nstde kalbk düşüyor soru mu var dıorum yoktur diyorlar ama alelacele doktorum koştu.tuse hala berbat tuşe,kanal kalın bır cm açılma.ozlem dedı kanszlgn 117den 90a düşmüş pıhtılaşma dahada beter.sana kan takılcak kızılaydan temkn etmeye uğraşıyoruz.bebegın kalbu dusyr dayanamıcaksnz ıkınzde dedı.
Ben sen normal ıstıon dıe yarım saat daha bekletcem.hemşireye de burda kal bebegı ızle ama sonun sezaryen kaldramazsnz dedı.dedım hemen sunıyı çıkartın bn normal dıretmıcem hayrlısı olsun dedım.doktorum la konuşup ckrçarttık.ondan oncekı doktorda aynısını dedıgnden ötürü ınandm.anestıcı genele karar verdı,epıdurelı bu durumda kaldramazsın dedı.neyse lavman yapıldı 4kere sıvıyı gerı attım ole cnm yandı,ısrarlarma rağmen sonda bayıltmadan taktılar ve allahlm oda nasıl acı öyle.4kere takmaya uğraştılar.12de gırdım anestıceye solemetı unutmstm saat 7de üç bardk su içtim sorun olurmu.dedı sorun olsada olmasada yapcaz dedı suratsz.sınırlendm ben öldükten sonra bir anlamı olmuor bebecımın dedım tövbe tövbe.olume ndn oluormus dedım.sacmalama dddı.doktorum geldş sıkayet ederken bayılmsm.12,15te kendkme getrldm.bebegm 3.60gram doğdu.tıpkı benm kopyam.agrılardan ötürü aglayp sızlamama ağrı kesicileri dayadlar şükür gectı sonra ama kanama oldukça doktorum geldı karbıma bastrdı alttan muayene edılr.nasl bagrıyrm ınlettım ortalgı esım korkmuş odaya dalmış.bunu defalarca yaptlr gün ıcknde.artk yeter yalvarıom yapmayn dıe bagrdım.sozde daha yapmıcaklar.umrm yapmazlar.sora ayağa kalkıp gezmem zor olmadı ama oda kalabalk gaz ckarcam ckaramıom.ebe kovdu herkesı ama gazım gttı.cıkaramadm hala.ılgıszk hat safhadda.enson kızdm ettumde ılgı başladı meeyı kkzım alıor ama cok uykucu.uyandırmak zor yoksa ağız sütü mas gelıor.ebem çok ıı guleryuzlu onu çok sevdim o sabahtan berı çok ılglndı bnle