Ayy canım senin de mi pazartesi .Off çok heyecanlı çok az kaldı. Ben pazar akşam yatış yapcam pazartesi sabah olcak.bi gun onceden hic kalmak istemiyorum orda ama doktorum oyle istedi bikac igne mi ne yapcakmis.senin de sabah mi?doğru söylüyorsun Cnm. ama hakikaten hamilelik insanin duygularını çok degistriyormus.normalde çok pozitifimdir ama öyle saçma bi korku var içimde nedense atamiyorm.pazartesi bende doğum yapcam inş.hayırlısı ile bebislerimize kavusabilseydik.bu zorlu hamilelik maceramizinda sonuna gelmiş olurduk.bebislerle yeni bir başlangıç..ayyy hemen p.tesi olsa keşke...
Bebegin kac kilo kiz mi erkek mi biz 3200 mus
Benim ki erkek canim ultrasondaki kilosuna cok takilma 300 gr kadar yanilma payi olabiliyorBenimki kız 3000 kilo olmuş boyumuz 49 cm kilosu bana az geldi ama doktorum normal dedi...seninki kizmi erkekmi ?
Valla aklimdasin ne zamandir sen de benim. Ne yaptin ben yokken dogurdun mu diye cok merak ediyorum.:)CNm ya ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim bebeğine kavuşmana gözün Aydın. Bnm de hala ne sanci ne bisi yok Pazartesi gel dedi bilmiyorum ne olacak. Güle güle büyüt Murat beyi) kocaman kokla bizim yerimize de
Benim ki erkek canim ultrasondaki kilosuna cok takilma 300 gr kadar yanilma payi olabiliyor
senim anne o yanında ıstemen en doğal hakkın.esının kendı annensıni ısteypte kaynanasını ıstememesı çok ayıp çok.ama dedıgın gbı her erkeğin okuz okan tarafları var.annenı anlayablıorum kadın hep dıken üstünde duruor evde.sen olmasan zatn 5dk durmaz.oda kızı ıcın katlanıor.ayıp ya valla şuan hem üzüldüm hem kızdmaranızı düzeltmenize çok sevindim, inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur,
benim eşiminde maalesef sağı solu hiç belli olmuyor, bir bakıyorsun oğlu için herşeyi zevkle yapıyor aslında onun kızdığı mam hazırlamak değil, annemleri istemiyor tepkisini bu şekilde gösteriyorben hamileliğimde söyledim ona , hamileliğimde yaptıklarından sonra lohusayken annene güvenmem benim annem gelip bana bakacak ya da ben gidip annemde kalıcam diye, gerçekten erkeğin iyisi yok, + ve - lerine bakarsan eşim içinde iyi denebilir, yani çok şükür içki, kumar gibi alışkanlıkları yok, çok şükür Allahıma asla başka bir kadına bakmaz, arkadaş ortamlarında gezmez , ama maalesef cins huylarıda var ve bazen kötü huyları tüm artılarını silebiliyor, özelliklede anneme ve kardeşime olan tavrı, çok şükür ben ezebilecekleri bir tip değilim yoksa eşimde aileside canımı çıkartırlardı , geçen gece dayanamadım ve Allah kardeşlerine senin gibi eş versin inşallah ve beni anla diye içimden dua ettim, inşallah senin annende kardeşinin evinde diken üstünde otursun dedim,
kgsu ıı.bmm kızım 3.6o dogdu.takılma buns.zayıf bebekler bır iştahlı oluor.dogur vak gorursun emzrdkce naslda tombık olcakdoktorumda aynı şeyi söyledi kilosu gayet iyi dedi baştan üzüldüm kilosu az diye ama araştırma yapınca da normal olduğunu farkettim yanılma payı da oluyor tabii :)
ne sorunun var okuyamadm cnm ama eger soun yoksa nırmal ol derım.ben sezeryanlym bır hafta olduçcnm zor oluor ya.mecbır dglsen normal derım benMerhaba canim
Benim dr um istersen normal dogum yapabilirsin dedi gunluk nst ye gelmen lazim ayrica igneyi birakip hareketlerini kontrol etmemiz gerekiyor deyince ve bende normal dogumdan korktugum icin sezeryan olmaya karar verdim arkadasim yani istersek normal dogum yapabiliyoruz
bnmde cnm cıkıor ya bu konuda.yara oldu xnmdan can gıdıor napcaZ blmyrm boyle nasl alıscal emmeye.cvp bnde merak edıorumkızlar ya meme uçlarım yara oldu var mı tavsiyesi olan?
Valla bende merak ediyorum o gün ağladım resmen ilk başta iyiyidi ama şimdi yara oldu lansinoh denedim olmadı evicap aldım zeytinyağı soğan sürdüm ama tam olarak ne çare olur bilmiyorum.Canım çıkıyo valla korkarak meme veriyorum..bnmde cnm cıkıor ya bu konuda.yara oldu xnmdan can gıdıor napcaZ blmyrm boyle nasl alıscal emmeye.cvp bnde merak edıorum
bna doktor bepanten sur dedı.gorumcemde eczanecı.smdı pıyasad bulunmayan eskı bepantenden ve orjınal zeytnyagı getrms o rahatlatıor.lansınoh yaramıor bır dünya para verdk bıde.olay emzorıkenkı damak gecırmesınde.aslnda üç dgl kahverengi kısmın verebldgno vercekmıssın yra olmaması ıcın.ama bnmkının ağzı kucucuk alamıor kavga edıor ucu ıstıor yaValla bende merak ediyorum o gün ağladım resmen ilk başta iyiyidi ama şimdi yara oldu lansinoh denedim olmadı evicap aldım zeytinyağı soğan sürdüm ama tam olarak ne çare olur bilmiyorum.Canım çıkıyo valla korkarak meme veriyorum..
kgsu ıı.bmm kızım 3.6o dogdu.takılma buns.zayıf bebekler bır iştahlı oluor.dogur vak gorursun emzrdkce naslda tombık olcak
ne sorunun var okuyamadm cnm ama eger soun yoksa nırmal ol derım.ben sezeryanlym bır hafta olduçcnm zor oluor ya.mecbır dglsen normal derım ben
Ayva cekirdegini geceden suya koy sabaha kadar jel gibi oluyor zaten onu surerseniz rahatlatiyormus, soganda iyi geliyormus , lansinoh krem var bidebnmde cnm cıkıor ya bu konuda.yara oldu xnmdan can gıdıor napcaZ blmyrm boyle nasl alıscal emmeye.cvp bnde merak edıorum
Canim bende 39 +1 de olacagim ama igne falan yapmayacak benimkineCanlar selam :) ya bir şey sorcam size.ben 38+ 4 sabahi sezeryan olcam.sizce erken mi normal mi vakti? Bi de yarın akşam yatış olcak doktor ciğer geliştirici igne yapcakmis ertesi sabah da oğlum doğacak. Ama normal giden Hamilelikte yapılıyor mu ki bu igne?
Off ya bilemedim erken alıyo galiba beni gereksiz yereCanim bende 39 +1 de olacagim ama igne falan yapmayacak benimkine
36. Haftadan sonra gelen bebek premature sayilmiyor bence hic dusunme alalim diyorsa vardir bi bildigi benceOff ya bilemedim erken alıyo galiba beni gereksiz yereöf napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?