2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayy canım senin de mi pazartesi .Off çok heyecanlı çok az kaldı. Ben pazar akşam yatış yapcam pazartesi sabah olcak.bi gun onceden hic kalmak istemiyorum orda ama doktorum oyle istedi bikac igne mi ne yapcakmis.senin de sabah mi?

günaydın kızlar kk ya giremedim haliyle doguranlarıda göremedim umarım hepiniz bebişlere kavuştunuz benim oglum bugün 1 aylık oldu gazı var kuzumun az da huysuz ondan hiç vaktim olmuyor buralara gelmeye kendinize iyi bakın görüşmek üzre

CNm ya ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim bebeğine kavuşmana gözün Aydın. Bnm de hala ne sanci ne bisi yok Pazartesi gel dedi bilmiyorum ne olacak. Güle güle büyüt Murat beyi ) kocaman kokla bizim yerimize de
Valla aklimdasin ne zamandir sen de benim. Ne yaptin ben yokken dogurdun mu diye cok merak ediyorum.:)

senim anne o yanında ıstemen en doğal hakkın.esının kendı annensıni ısteypte kaynanasını ıstememesı çok ayıp çok.ama dedıgın gbı her erkeğin okuz okan tarafları var.annenı anlayablıorum kadın hep dıken üstünde duruor evde.sen olmasan zatn 5dk durmaz.oda kızı ıcın katlanıor.ayıp ya valla şuan hem üzüldüm hem kızdm
bnm kaynanamda gelcektı ama grip oldgndan yaklastrmadm bebege.ıyılessın gelsın kacrmıorum.annemde dun gttı.bir tel geldı.babaç bugun ameşyata grcekmıs damar yolları daralmiş acamazlarsa by oass olcakmıs.doktor masada kalabılır demiş.annem kalkıp gtmek zorunda kaldı.bnde gtmek ıstedm ama bu halımle nasl gdwyım.ama cok sukur babam amelıyattan ıyı çıkmış.bnde tek kalınca panıkledım.ama cık sukur bebegıme yetebılıorum sadece yavasım ya.hızlıca üst degıstrp emzırıp gaz alamuorum çünkü cahılım.bılmem,tecrübem yok.ılk defa bur bebek tutuorum oda bnm bebegım.bugünde esımın tarafndan yegenı ve ablası geşcek yardıma.ama pek ıstemıorum ben yetıordum.eve başkası grınce düzen kuzen kalmıor.esım dun bn sana nasl kotu davrandm nasl unuttm cektgn acıyı dıye dıye bır özür bır oZur.ne olursa olsun insan tabıkı bu hassas zamanlarda yapılanları unutamıor ama üstünü kapattım konunun.dıkkat et kendine.ayaga çok kalkma.bn 8den berı elifnazla uğraşmaktan dıkıslerım acımaya başladı hemen oturdum

doktorumda aynı şeyi söyledi kilosu gayet iyi dedi baştan üzüldüm kilosu az diye ama araştırma yapınca da normal olduğunu farkettim yanılma payı da oluyor tabii :)
kgsu ıı.bmm kızım 3.6o dogdu.takılma buns.zayıf bebekler bır iştahlı oluor.dogur vak gorursun emzrdkce naslda tombık olcak

ne sorunun var okuyamadm cnm ama eger soun yoksa nırmal ol derım.ben sezeryanlym bır hafta olduçcnm zor oluor ya.mecbır dglsen normal derım ben

bnmde cnm cıkıor ya bu konuda.yara oldu xnmdan can gıdıor napcaZ blmyrm boyle nasl alıscal emmeye.cvp bnde merak edıorum
Valla bende merak ediyorum o gün ağladım resmen ilk başta iyiyidi ama şimdi yara oldu lansinoh denedim olmadı evicap aldım zeytinyağı soğan sürdüm ama tam olarak ne çare olur bilmiyorum.Canım çıkıyo valla korkarak meme veriyorum..

bna doktor bepanten sur dedı.gorumcemde eczanecı.smdı pıyasad bulunmayan eskı bepantenden ve orjınal zeytnyagı getrms o rahatlatıor.lansınoh yaramıor bır dünya para verdk bıde.olay emzorıkenkı damak gecırmesınde.aslnda üç dgl kahverengi kısmın verebldgno vercekmıssın yra olmaması ıcın.ama bnmkının ağzı kucucuk alamıor kavga edıor ucu ıstıor ya

Canlar selam :) ya bir şey sorcam size.ben 38+ 4 sabahi sezeryan olcam.sizce erken mi normal mi vakti? Bi de yarın akşam yatış olcak doktor ciğer geliştirici igne yapcakmis ertesi sabah da oğlum doğacak. Ama normal giden Hamilelikte yapılıyor mu ki bu igne?

kgsu ıı.bmm kızım 3.6o dogdu.takılma buns.zayıf bebekler bır iştahlı oluor.dogur vak gorursun emzrdkce naslda tombık olcak

Maşallah kızına :) inşallah canım toplu çocuğa bakmak daha kolay oluyor diyorlar bir dogsun da Allahin izniyle ben onu beslerim :))

ne sorunun var okuyamadm cnm ama eger soun yoksa nırmal ol derım.ben sezeryanlym bır hafta olduçcnm zor oluor ya.mecbır dglsen normal derım ben

Claxena kullaniyorum canim normal doguma engel degilmis ama ben normal dogumdannkorkuyorum maalesef

bnmde cnm cıkıor ya bu konuda.yara oldu xnmdan can gıdıor napcaZ blmyrm boyle nasl alıscal emmeye.cvp bnde merak edıorum
Ayva cekirdegini geceden suya koy sabaha kadar jel gibi oluyor zaten onu surerseniz rahatlatiyormus, soganda iyi geliyormus , lansinoh krem var bide

Canim bende 39 +1 de olacagim ama igne falan yapmayacak benimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…