canim benim paşamda 2 3 saatte bzen 1saat geçmyo emmek istyo emme süresi degşyo ama genellikle çok uzun sûryo emmesı :)Kızlar merhaba. Takip edemiyorum artık bütün vakit kızıma ait herkes iyi mi
Doğum yapan anneler kaç saatte bir kaç dakika emziriyorsunuz? Ben 2-3saatte bir uyandırıyorum. Sütüm de tam yok.sağınca toplam 30cc falan çıkıyor yarım saatte hala göğüsletimde yara.
Canım sütnü sagman lazm bildgm kadaryla ve sıcak havlu koy göguslerne şiş yerlere ve sıck duş almanı tavsiye edrim sık sık ve duşta göguslerne masaj yap faydasnı görursün inşYardımıniza ihtiyacım var arkadaşlar. Normalde kasım annesi olacaktim ama bizim ufaklık erken gelmek istedi. Dün taburcu olduk. Sezaryen olduğum için sütüm dün gelmeye başladı. Dün akşam emzirip 1,5saat kadar uyudum koltuk altımda agri vardı kalktigimda bir dokundum ki ikisinde de kocaman şişlik. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama geçmiyor, ve ağrıyor. Siz de benzer bir şey yaşayan oldu mu, ne yapılabilir
Kızlar merhaba. Takip edemiyorum artık bütün vakit kızıma ait herkes iyi mi
Doğum yapan anneler kaç saatte bir kaç dakika emziriyorsunuz? Ben 2-3saatte bir uyandırıyorum. Sütüm de tam yok.sağınca toplam 30cc falan çıkıyor yarım saatte hala göğüsletimde yara.
süt vermeden önce altını değiştirirsen uyanabilir hemşire bana öyle demişti.. göğüs uçları içinde kalkan çok iyi emzirmediğin zaman takarsın ucunda süt birikiyor ve iyi geliyor..benim cimcimede sürekli uyuyor.emzirmek için zor uyandiriyorum.bide biraz sari sarılığı artacak diye korkuyorum.sutum yeni yeni artıyor.bi göğsünü 15 dk zor emziriyorum normal mi.ve de benimde göğüs uçlarım çok feci.lansinoh krem kullanıyorum ama kar etmiyor..bu yaralar için önerisi olan var mi
merhaba canim yuruyus yapman cok iyi dogumun daha kolay olur bu sayede, aslinda dogumu baslatan pek bisey yok diyebilirim, cinsel iliski etkili olabilir benim doktorumda demisti, merdiven inip cikmak ve temizlik yapmak hizlandirabilir sancilarin geldiginde surekli ayakta dolan ben hic oturmadim hastane de bile yatmayi istemedim bide surekli comelip kendimce egzersizler yaptim, tabi dizlerimde derman kalmamisti :) oyle boyle kurtulacaksin bebegini sende kucagina alacaksin insallah... he bide sicak banyo yapmak ta cok yararli dene istersen
arkadaşlar tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim.Gerçekten ikiniz de çok güzel dualar etmişsniz.İnşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla bebeğimi kucaklarım.Merdiven inip çıktım bugün ve tekrar yürüyüşlere devam edeceğim.İnsan yürüyüşün doğuma yardımcı olacağına çok inanamıyor.Sanki bebeğim yürüdükçe aşağı değil de yukarı tırmanıyor.Karnıma bakıyorumhergün tepedeDoğum başladığı zaman bir kavanoz içine su ile koyuyormuşsun o ot açıldıkta rahmin açılıyormuş rahatça hatta biraz suyundan da içilebilirmiş doğum bitince çıkarmak lazımmış ama kavanozdan ki rahmin çabuk toparlasın.ben böyle biliyorum ben yapamadım çünkü bebeğim ters olduğu için sezeryan olduk hatta sezeryan gününü bile beklemedi ve suyumun gelmesiyle hastaneye koştuk:)) inşallah sende hayırlısıyla doğumunu gerçekleştirirsin.
slm kızlar,40 haftayı doldurduk.Ama hala bir belirti yok doğumun başlayacağına dair.Yürüyüş yapmaktan da artık gerçekten çok sıkıldım.Hurmadan da tiksinti geldi.Benim gibi doğumu bekleyen kimler kaldı bilmiyorum ama doğumunu yapıp bebeğine kavuşanlara imreniyorum.Allah analı babalı büyütsün.Bana tavsiyede bulunmanızı çok isterim.doğumuu başlatacağına inandığınız herhangi bir şey olabilir,benimle paylaşın lütfen.
benim cimcimede sürekli uyuyor.emzirmek için zor uyandiriyorum.bide biraz sari sarılığı artacak diye korkuyorum.sutum yeni yeni artıyor.bi göğsünü 15 dk zor emziriyorum normal mi.ve de benimde göğüs uçlarım çok feci.lansinoh krem kullanıyorum ama kar etmiyor..bu yaralar için önerisi olan var mi
Canım ben de bazen zor uyandırıyorum ama bazen de uyumak bilmiyor emzirmekten halsiz düşüyorum ama o kadar sütüm yok sanki ya da bana öyle geliyor anlamıyorum. 2 gündür kaka da yapmıyor. Ah o göğüs uçları çekilecek acı değil kıpkırmızı benimkiler de nasıl bir acıdır ama kızım için katlanıyorum ağlaya ağlaya. Lansinoh sürekli sürüyorum ben de hatta tereddüt ediyorum kızım emiyor bunu diye ama başka türlü nasıl katlancam.Önerisi olanlar varsa sevinirim ben debenim cimcimede sürekli uyuyor.emzirmek için zor uyandiriyorum.bide biraz sari sarılığı artacak diye korkuyorum.sutum yeni yeni artıyor.bi göğsünü 15 dk zor emziriyorum normal mi.ve de benimde göğüs uçlarım çok feci.lansinoh krem kullanıyorum ama kar etmiyor..bu yaralar için önerisi olan var mi
kızlar daha öncede yazmıştım ama sanırım ön sayfalarda kaldı bende bu acıyı çektiğim için çok iyi biliyorum ağlamıştım bebeğim emerken.. ben kalkan aldım emzirirken değil ama normalde takılı kalıyor uçlarına süt biriktiği içinde yara olmuyor ben artık krem bile sürmüyorum o derece rahat çok şükür sizde deneyin bence..Allah şifa versin,bebişlerinizi de size bağışlasın..Canım ben de bazen zor uyandırıyorum ama bazen de uyumak bilmiyor emzirmekten halsiz düşüyorum ama o kadar sütüm yok sanki ya da bana öyle geliyor anlamıyorum. 2 gündür kaka da yapmıyor. Ah o göğüs uçları çekilecek acı değil kıpkırmızı benimkiler de nasıl bir acıdır ama kızım için katlanıyorum ağlaya ağlaya. Lansinoh sürekli sürüyorum ben de hatta tereddüt ediyorum kızım emiyor bunu diye ama başka türlü nasıl katlancam.Önerisi olanlar varsa sevinirim ben de
Cok ufak bir dikisim var 2 cm kadarHayırlı olsun. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Epizyotomi uygulandı mi?
Emzirmemenle ne alakasi var ya bence gereksiz yere kendini suçluyorsun.benim bir arkadasimini dayisi prof cocuk doktoru arkadaşımı da hep uyuyan çocuğu uyandırmayin diye tembihlemis. Ben de basta uyandırıyordum çocuk huysuzlaniyordu artik uyandırmiyorum acikinca ya da bir erdi varsa zaten uyanıyorKızlar Merhaba herkes iyidir inşallah. Oğlum 4 günlük oldu bugün apar topar hastaneye yattik.suan ona isin veriliyor.sarilik 19 a yükselmiş. Ve benim yuzumden.ben 5 6 saat falan emzirme dim bi kaç gece.agladiginda emzirdim sadece.bilemedim.kendimi öldürmek istiyorum.ona bu kadar asikken nasıl bu kadar bilinçsiz davranabildim nasıl. Asla affetmicem kendimi.canim oglum benim yüzümden sarilik oldu.aglamaktan helak oldum.kendimden nefret ediyorum.bilemedim bilemedim.2 saatte bir zorla uyandirip alarmı kurup emzirin bebeklerinizi canlarım. Aman benim düştüğüm hataya düşmeyin. Icim paramparca
ilk başlarda en fazla 3 saatte bir emzirmek lazım.Senin dediğin sonraki zamanlar için.doktor bana gündüz 1.5 -2 saatte bir emzir gece ise en fazla 3 saat uyusun uyanmazsa uyandır dedi..o yüzden aman dikkat edin kızlar Allah korusun daha çok minik kuzularımızEmzirmemenle ne alakasi var ya bence gereksiz yere kendini suçluyorsun.benim bir arkadasimini dayisi prof cocuk doktoru arkadaşımı da hep uyuyan çocuğu uyandırmayin diye tembihlemis. Ben de basta uyandırıyordum çocuk huysuzlaniyordu artik uyandırmiyorum acikinca ya da bir erdi varsa zaten uyanıyor
Nefes teknikleri ile ilgili neler önerirsiniz? Nasıl bi teknik sizi rahatlattı?
slm kızlar,40 haftayı doldurduk.Ama hala bir belirti yok doğumun başlayacağına dair.Yürüyüş yapmaktan da artık gerçekten çok sıkıldım.Hurmadan da tiksinti geldi.Benim gibi doğumu bekleyen kimler kaldı bilmiyorum ama doğumunu yapıp bebeğine kavuşanlara imreniyorum.Allah analı babalı büyütsün.Bana tavsiyede bulunmanızı çok isterim.doğumuu başlatacağına inandığınız herhangi bir şey olabilir,benimle paylaşın lütfen.
Merhaba Ekim anneleri ben 39 haftalık hamileyim bu sancılarınızı tarif edebilir misiniz benim ara ara karnım ağrıyor ama sancı dediğiniz bu mu? Hani sayıyoruz sıklığını diyorsunuz ya nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?