bence çıkar canım çünkü yaranın hava alıp kuruması önemli köpüklerken çok dikkatli ol. bandı çıkarırken de canın yanmaz korkma :)Hadi ya o zaman öyle yapayım ben de 1 hafta oldu çıkarmadim saol canimm
Canim ya duymadığı nerden anlıyorsun. Ben emziriyorum yarım saat geçiyo çıkardığımda memeden şip şip süt damliyo. Demek ki doyuyo ama memede uyumak kalmak istedigi için agloyo diye düşündüm ama yanlış mı ki.bi de 1 meme 15 dk yeter diyorlar.ama tabi benimki 15 dk çeken yıkıyor ortaligiBnm bebisim de 25 günlük oldu, biraksam toplam 1,5 saat sürer emmesi ama artık göğüs uçlarım yanmaya basladigi icin 30 dk sağ 30 dk sol memeyi emziriyorum,emerken uyuya kalio, yatağına koyunca aninda uyanıyor. firsat buldukca sagiyorum ama yetmiyor mama da takviye veriyorum. Geceleri 2saatte 1 uyanıyor, uykusuzluğum had safhada, gaz için nurse harvey s bitkisel şurup kullanıyoruz. Annelik babalik gerçekten fedakarlikmis.
Çok saol canimmm çıkardım kurtuldum sukur:)b
bence çıkar canım çünkü yaranın hava alıp kuruması önemli köpüklerken çok dikkatli ol. bandı çıkarırken de canın yanmaz korkma :)
Kuzeyde cok iyi teyzesi ayrica oglumun adi muhammet kuzey senin oglusunla adaşCanim kardesim hamd olsun Rabbim bugunleride nasip etti Rabbim hepimizin melegini korusun insallah abimizde iyidir insallah opuyoruz onuda senide ... ne gunerden gectik ve bugunlere geldik Rabbim nekadar buyuk...
bana da aynı fiyatı verdi bende fazla olduğu için ve bebeğim ters mecburi sezeryan olacağı için daha uygun bir doktoru tercih ettim.Herman İşçi'nin güncel 2014 yılı için doktor doğum ücretini bilen acaba? Bana asistan doktor ücretiyle 3300TL dedi ki, bana daha önceki yıllar için yazılanlardan çok fazla geldi de. Kendisinden memnun olmama rağmen biraz moralimi bozar kişiye göre fiyat veriyorsa doğrusu. Cevaplayalar şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kucağına alırsın insaallahKızlar merhabaaaaa
Bugün hayirlisi ile inşallah kızımı kucağıma alicam sabah gittik aç karnına doktorum ile görüştüm acilma vs yok bu kızın gelecegide yok yerinde memnun doktorum riske atmak istemiyor yarin sabah alalim sezaryene dedi bende yarin sabah olacaksa bugün olmazmi dedim o da olur dedi öğlen 2 de yatisim olacak aksam üstü 5.30 gibi ameliyathaneye alacak Allahik cok heyecanliyim hep normal istemiştim ama kismet degilmis dualarinizi eksik etmeyin darisi bekleyen tüm annelerin basina burda ki hamisleredua edicem bende Allaha emanet olun :)
ne guzel bebisin 30 40 dk emiyormus benim kişi 10 dk dan si da uyuya kalıyor sonra uyandiramiyoruz cimcimeyi.annem sutun az diyor.artırmak için sürekli biseyler yiyorum sutum gelsin diye ama yok az gelip.bugün 8 günlük oldu..göğüs ucu yarasından bende muzdaribim geçmiyor bir turlu ama lokum durdum sanki onun biraz faydası oldu üzerine kalkan koydum bekledim..bide benim doktorun ilk haftadan sonra sarılık riskinin azaldığını söyledi.seninki 10 gunluk olmuş zaten zannetmiyrum sarılık olacağını.ilk 6 gün artarmis sonra dusmye başlatmış sarılık değerleri yani sende problem yoktur..sut artirmak için önerisi olanları bekliyorum.dereotu incir kayısı uzum yiyorum ama yinede artmiyor
kızlar göğüs ucu yarası için evicap kapsul aldurdim .buradan duymuştum ama sürerken göğsüne icim pek rahat etmiyor bebeğe zararı olur mu diye.bilgisi olan varsa yazabilir mi bu evicap bebeğe zararı olur mu.gerçi sürünce emzirmeden önce yikiyorum ama nedense yinede ilaç ya içime sinmiyor acil yardim lütfen..birde bebeğinin gözü capaklanan var mi bnm bebeğinin tek gözü çapak oldu.bunun için damla kullananlar hangi damlayi kullanıyor acaba.adini yazabilir mi
kızlar selam doğum yapalıkımse uğramaz olmus buralara nerelerdesınızhadı gelın artıkta sohbet edelım
Cevabın için çok teşekkürler. En azından standart olması iyi:)bana da aynı fiyatı verdi bende fazla olduğu için ve bebeğim ters mecburi sezeryan olacağı için daha uygun bir doktoru tercih ettim.
bizde doğduğu günden beri o sıkıntı var canım 2 kez acile gittik bugün 25 günlük oldu inş uzun sürmez gaz sorunu karnını bebe yağıyla ovuyorum sırvını sıvazlıyorum popoya hafifçe vuruyorum pışpışlıyorum zinko kullandım sonra dr umuz metsil verdi onu kullanıyoruzm şimdi gazını çıkartınca oğluşta bizde rahatlıyoruz ama çıkaramadımı bende onla beraber ağlıyorum .kızlar mrb bişe soracaktım. bebişlerinizde gaz problemi başladı mı? gaz problemi olanlar bu sorun için neler yapıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?