2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
b
Hadi ya o zaman öyle yapayım ben de 1 hafta oldu çıkarmadim saol canimm
bence çıkar canım çünkü yaranın hava alıp kuruması önemli köpüklerken çok dikkatli ol. bandı çıkarırken de canın yanmaz korkma :)

kızlar dün gece saat 12 gibi hafif hafif sancım başladı belimden kasıklarıma doğru sonra yattım gece 1.30 da ağrı uyandırdı beni çok çok şiddetli değil ama fazlaydı aralıkları 10 dakika da bir geliyordu sabaha karşı olsun çok şiddetlenirse hastaneye giderim dedim sabah 5 e kadar aralıklı çektim sancıyı sonra uyumuşum eşim işe gitmek için 7.30 da çalar saati çaldı bir kalktım ağrı sancı gitmiş anlamadım nasıl bir şey oldu ama doğum sancısı gibiydi hareket ettiğimde yer değiştirdiğimde falan geçmedi dedim sabah alıcam sanırım yavrumu kucağıma ama olmadı yine :) sancı bu gecede gelir inşallah ve kesilmez kendi kendine gelsin istiyorum :) çünkü yarın sabah randevum var ve doktorum bekletmek istemiyor artık...

Canim ya duymadığı nerden anlıyorsun. Ben emziriyorum yarım saat geçiyo çıkardığımda memeden şip şip süt damliyo. Demek ki doyuyo ama memede uyumak kalmak istedigi için agloyo diye düşündüm ama yanlış mı ki.bi de 1 meme 15 dk yeter diyorlar.ama tabi benimki 15 dk çeken yıkıyor ortaligi

Ya kızlar ben anlamıyorum. Benim bebek bıraksan sabaha kadar emecek . Ama uyutmayi neden beceremiyorum ben.butun gün uyumuyo. Sadece emince aglamiyo. Uf yanlış alışkanlıklar mi yaptırıyor um ki.bi de emzik olmadı ağzına. Chicko nun Yeni dogan seffaf o büyük mu daha küçüğü de var miki

Kızlar ben göğüs ucuna bi hafta önce den lansinoh krem surdum şimdi de 8 günlük olduk hiç yara olmadı acimiyor .belki ilerde mi acir bilmem ama denemeyenler bi denesin

Canim kardesim hamd olsun Rabbim bugunleride nasip etti Rabbim hepimizin melegini korusun insallah abimizde iyidir insallah opuyoruz onuda senide ... ne gunerden gectik ve bugunlere geldik Rabbim nekadar buyuk...
Kuzeyde cok iyi teyzesi ayrica oglumun adi muhammet kuzey senin oglusunla adaş evet cok meşakatli yollardan geldik rabbim evlat kokusunu lutfetti bize hamdolsun..rabbim butun evlat hasreti ceken kadinlara evlat kokusunu nasip eylesin insallah..kendinize dikkat edin canim gorusuruz yine..

Kızlar öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün
Ben dogum hikayemi yazmadım. Daha dogrusu yazmaya fırsat bulamadım malum kosturmaca...
18 Ekim Cumartesi gunü gece lavaboya kalktım birden az bişey su geldi. Daha sonra esimi uyandırdım, hemen Dr aradı ve hemen hastaneye geçmemizi Söyledi. Bende bı dusa girdim çantalarımız hazırdı zaten onlarıda alıp hastanenin yolunu tuttuk. Dr geldi tuşe yaptı ama acilma 1 cm dedi suni vercez dedi. 7 ye 10 vardı suni takıldı ve ben ilk kızımda da suni aldığım için 2. De epidural istedim !!! Az bı doz verdi ve Dr sürekli tuşe yaparak bebeğin kafasını filan oynatti ve kızım 13:04 te dünyaya geldi elhamdulillah :) bekleyen arkadaslara Allah en uygun Zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

bana da aynı fiyatı verdi bende fazla olduğu için ve bebeğim ters mecburi sezeryan olacağı için daha uygun bir doktoru tercih ettim.

Kızlar merhabaaaaa

Bugün hayirlisi ile inşallah kızımı kucağıma alicam sabah gittik aç karnına doktorum ile görüştüm acilma vs yok bu kızın gelecegide yok yerinde memnun doktorum riske atmak istemiyor yarin sabah alalim sezaryene dedi bende yarin sabah olacaksa bugün olmazmi dedim o da olur dedi öğlen 2 de yatisim olacak aksam üstü 5.30 gibi ameliyathaneye alacak Allahik cok heyecanliyim hep normal istemiştim ama kismet degilmis dualarinizi eksik etmeyin darisi bekleyen tüm annelerin basina burda ki hamisleredua edicem bende Allaha emanet olun :)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kucağına alırsın insaallah

Bol bol su iç canım günde toplamda 3 litre su içmeliymişiz(diğer sıvılar hariç). Rezene çayının çok faydasını gördüm hem sür arttırıyor hem de gaz problemi için iyi bir de kimyon koyuyorum yemeklere o da gaz için iyiymiş. Benimki de kısa emiyor 10 günlük olduk. Biraz biraz uzuyor süreler gazdan dolayı da ememiyor gazı çıkarıp emmeye devam etmeye çalışıyorum. Fazla gelince de sütü ağzından çıkarıyor. Ben de ısrar etmiyorum. Kilo alması normal ise süreye çok takılma sık sık emzir her fırsatta benim emzirme aralıkları yeri geldiğinde 1-1,5 saate kadar düşüyor o biliyor ne zaman acıktığını önemli olan senin de o zamanların farkına varabilmen.

kızlar göğüs ucu yarası için evicap kapsul aldurdim .buradan duymuştum ama sürerken göğsüne icim pek rahat etmiyor bebeğe zararı olur mu diye.bilgisi olan varsa yazabilir mi bu evicap bebeğe zararı olur mu.gerçi sürünce emzirmeden önce yikiyorum ama nedense yinede ilaç ya içime sinmiyor acil yardim lütfen..birde bebeğinin gözü capaklanan var mi bnm bebeğinin tek gözü çapak oldu.bunun için damla kullananlar hangi damlayi kullanıyor acaba.adini yazabilir mi

kızlar selam doğum yapalıkımse uğramaz olmus buralara nerelerdesınızhadı gelın artıkta sohbet edelım

Evicap bildiğim kadarıyla e vitamini sorun olmaz yıkıyorsan. Göz çağaklanması için kaynatılmış soğutulmuş suyu kulak pamuğu ile içten burun kısmından dışa doğru hafifçe silmek öneriliyor. Damla kullanılmalı mı bilmiyorum. Her çocukta olur göz açılmayacak kadar çoksa bir dr a danışılmalı.

kızlar selam doğum yapalıkımse uğramaz olmus buralara nerelerdesınızhadı gelın artıkta sohbet edelım

Ah kuzum vakit mi var. Vakit buldukça uyuyorum sürekli oğluşumlayım. Uyumaktan çok sıkılınca da buraya bakıyorum. Anne olmak hayattaki en büyük sorumlulukmuş en büyük fedakarlıkmış bunları bilmekten çok yaşamak çok farklıymış.

kızlar mrb bişe soracaktım. bebişlerinizde gaz problemi başladı mı? gaz problemi olanlar bu sorun için neler yapıyorlar?
bizde doğduğu günden beri o sıkıntı var canım 2 kez acile gittik bugün 25 günlük oldu inş uzun sürmez gaz sorunu karnını bebe yağıyla ovuyorum sırvını sıvazlıyorum popoya hafifçe vuruyorum pışpışlıyorum zinko kullandım sonra dr umuz metsil verdi onu kullanıyoruzm şimdi gazını çıkartınca oğluşta bizde rahatlıyoruz ama çıkaramadımı bende onla beraber ağlıyorum .

Evet gaz problemi korkunç birşey ilk kızımda 4,5 ay doğru düzgün uyku nedir bilmedim ;( ama sonraları düzeldi . Ne ilaçlar kullandık bitkisel bilmem ne hiç fayda olmadı . Anneden bebeğe çok geçiyor ona kesinlikle inandım ;( ins düzelir kızlar metsil ise yarıyor baslarda evet tavsiye ederim hemde fiyatında uygun sanırım

Merhaba arkadaşlar doğum yapan tüm annelere Allah kolaylık versin. Benim kuzum 22 ekimde sezaryen ile dünyaya geldi. İlk 3 gün sütüm olmadı. Bu arada bebekte memeyi tutmak istemedi.göğüs ucuz güya uygun değilmiş. Slikon meme ucuna mama akıtarak emzirmeye çalıştım ama çok zorlandım. Bebekte mama ile tanıştı. Enjektörler beslemeye çalıştık ama olmadı. Sarılık çıktı fototwrapiye girdik bu arada enjektörden aç kalacak korkusuna biberona geçtik.mamayı biberon ile vermeye başladık. Sonra yavaş yavaş anne sütü sağarak geldi. Ama şimdi sağarak anne sütü veriyorum mama çok zorda kalınca veriyorum ama meme mi emmek istemiyor bu benim canımı çok yakıyor tüm gebeliğimi boyunca kuzumu koynumdan çıkarmayacağım derken şimdi benim tek işlevim ye iç yat uyu çocuğa süt sağ nolur bana yardım edin bir akıl verin yavrum ağlarken memeden süt akarken onun almaması çok üzüyor beni. Nolur bir akıl verin mememe alışması için nolur..........

Slm arkdslar giremiyorum ben ..2 coxukla ve bitmeyen misafirim var inslh herkes iyidir...oglumda asiri gaz ve ikinma vardi....doktr ...nurse harveys diye bitkisel ilqnc verdi zorda kalinca zinkoyla birlikte kullaniyorum iyi geliyor gece ikinmalari uyutmuyor arada ..ikinmaktan agllamiyor kipkirmizi oluyor ...offf gozdede capaklanma oldu masaj yapiyorum kendize iyi bakin bebislerinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…