Emzirmemenle ne alakasi var ya bence gereksiz yere kendini suçluyorsun.benim bir arkadasimini dayisi prof cocuk doktoru arkadaşımı da hep uyuyan çocuğu uyandırmayin diye tembihlemis. Ben de basta uyandırıyordum çocuk huysuzlaniyordu artik uyandırmiyorum acikinca ya da bir erdi varsa zaten uyanıyor
benim cimcimede sürekli uyuyor.emzirmek için zor uyandiriyorum.bide biraz sari sarılığı artacak diye korkuyorum.sutum yeni yeni artıyor.bi göğsünü 15 dk zor emziriyorum normal mi.ve de benimde göğüs uçlarım çok feci.lansinoh krem kullanıyorum ama kar etmiyor..bu yaralar için önerisi olan var mi
Canım ben de bazen zor uyandırıyorum ama bazen de uyumak bilmiyor emzirmekten halsiz düşüyorum ama o kadar sütüm yok sanki ya da bana öyle geliyor anlamıyorum. 2 gündür kaka da yapmıyor. Ah o göğüs uçları çekilecek acı değil kıpkırmızı benimkiler de nasıl bir acıdır ama kızım için katlanıyorum ağlaya ağlaya. Lansinoh sürekli sürüyorum ben de hatta tereddüt ediyorum kızım emiyor bunu diye ama başka türlü nasıl katlancam.Önerisi olanlar varsa sevinirim ben de
Güzel anneler ve minikleri merhaba. Herkes iyi inşallah. Artık çok okuyamıyorum. Bugün göğüs yaraları için kalkan kullanmaya başladım her yolu deniyorum özellikle kızım ilk memeyi alışta öyle bir acıtıyor ki inş geçer artık. Doktoruma da sordum banyoya girmeden mutlaka kremle yoksa sonra çok acır dedi size de söyleyeyim. Kızlar bir de ben artık mamayı kestim 10 günlük oldu kızım bugün çok şükür ama sütüm yetiyor mu emin değilim 2-3 saatte bir iki memeden 30-40 dk emiyor toplamda sonra uyuyor sizce sarılık riski var mıdır hala? Bir de 4 gündür kaka yapmıyorsizde de var mı böyle bir durum?
Mamayı günde 1 kez veriyorum 20ccMama kabızlık yapmış olabilir beslenmene dikkat et. Anne ne yerse çocuk etkileniyor. Süt sağma pompasıyla ne kadar sütün geldiğini öğrenebilirsin. 30-40 dk iyi bir süre eğer yeterli süt geliyorsa iyidir. Kontrole gittiniz mi yeni doğan polikliniğine sarılık konusunda biz anlamasak da doktorlar şıp diye anlıyor. Benim bebeğim kırmızı görünüyordu ilk başlarda o yüzden anlayamadık. Emzirme aralığı 2-3 saati geçmesin. Sütün yeterli ise bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Kızlar yarın saat 11.30 da spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım. Suni sancı ile doğum riskli göründü. Hiç açılma olmaması, bebeğin kanala inmemesi ve benim guatr hastası olmam nedeniyle suni sancı olmayacak. Yarın geliyor assolist Hüma Hanım:) dua edin bana kızlar. Kusura bakmayın hastane, hazırlık derken geç yazdım. Çok istedim ama normal doğum olmadı, kısmet değilmiş napalım
Kaka yapmamasını sor bence doktora bence.. bizimki de ıkına ıkına yapıyor valla çok üzülüyorum.SArılık içinde çişini gözleyebilirsin bizimki hastaneden gelince resmen sarı çiş yapmıştı altı açıkken fark ettim sonra hep emzirdim geçti çok şükür birde sarı ışık iyi gelirmiş güneş ışığı gibi birinden de duymuştum doktoru demiş sabah akşam sarı ışık açık olsun gündüzde perdeler çekili olsun gün ışığı girsin eve..40 cc az mı bilmiyorum ama humana arttırıyormuş birde lactamil kaliteyi arttırıyormuş dene bence umarım herşey yoluna girer..Mamayı günde 1 kez veriyorum 20cc
Sütümü sağınca yarım saatte toplam iki göğüsten 40cc geliyor az mı sence? Carşmba gittik doktora sarılık görünmüyor dedi. Bugün 5. Gün hala kaka yok kormaya başladım
Rezene ve humana içiyorum ama başka ne yiyebilirim kabız olmasın diye? Beslenmem de düzensiz biraz
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Doğar doğmaz genelde süt gelmiyor o yüzden sıkma canını gerekirse ilk gün mama versinler..arkadaşlar, hepinizin doğumları hayırlı olsun, sizlere sormak istiyorum, ben de perşembe günü kızımı kucağıma alıcam inşallah, ama doğum sonrası süt problemi yaşayanları görüyorum, bunun olmaması için ne yapabilirim şimdiden? humanayı erken içmenin bir zararı var mı bitki çayı sonuçta? sütümün gecikmesinden ya da gelmemesinden çok korkuyorum
Güzel anneler ve minikleri merhaba. Herkes iyi inşallah. Artık çok okuyamıyorum. Bugün göğüs yaraları için kalkan kullanmaya başladım her yolu deniyorum özellikle kızım ilk memeyi alışta öyle bir acıtıyor ki inş geçer artık. Doktoruma da sordum banyoya girmeden mutlaka kremle yoksa sonra çok acır dedi size de söyleyeyim. Kızlar bir de ben artık mamayı kestim 10 günlük oldu kızım bugün çok şükür ama sütüm yetiyor mu emin değilim 2-3 saatte bir iki memeden 30-40 dk emiyor toplamda sonra uyuyor sizce sarılık riski var mıdır hala? Bir de 4 gündür kaka yapmıyorsizde de var mı böyle bir durum?
ben pazartesi günü sezeryan oldum doktorum cuma günü bandı çıkar duş al hafif köpükle ve baticonla pansuman yapıp üzerine gazlı bez koy demişti.Kızlar bu ne tempodur:) emzir gazını çıkar altını al ağlar yine emzir aynı şeyler baştan uykuya bir türlü gelemiyoruz. Alıştı galiba memeye yandım ben.birak ağlasin diyorlar da kayamiyom mis kokuma.sariligi bi geçsin de başka bi isteğim yok. Kızlar 1 hafta oldu sezeryan bandıni ben kendim mi cikarcam doktora gitmeye korkuyorum acitir diye.kendim cikarimi sizce banyo yapip?
bnde çokmerak ediyorum çözümü olan bana da desin vallakızlar mrb bişe soracaktım. bebişlerinizde gaz problemi başladı mı? gaz problemi olanlar bu sorun için neler yapıyorlar?
Hadi ya o zaman öyle yapayım ben de 1 hafta oldu çıkarmadim saol canimmben pazartesi günü sezeryan oldum doktorum cuma günü bandı çıkar duş al hafif köpükle ve baticonla pansuman yapıp üzerine gazlı bez koy demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?