2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar Merhaba Nasılsıniz umarım herkes iyidir .bir sorum olacak bebeğin de guatr tiroid değeri yüksek çıkan var mı. Bizim 9.8
Çıktı. 1 aylık suan.uf hiç bitmiyor sarilik 10 a düştü derken tsh çıktı. Bi de 3 tup kan aldılar Bebeğim den. Allahım 10 dk sürdü kan gelmiyor. Küçücük elinden.aglaya aglaya bitti bebegimm ff kadın bilegini kircakti bastira bastira:KK43:[/QUOTE
Oyy kuzum ya nasil agalmıştır..nasıl anladınız guatr tiroid olduğunu sıradan muyenede mi analdılar

Kizlar Merhaba Nasılsıniz umarım herkes iyidir .bir sorum olacak bebeğin de guatr tiroid değeri yüksek çıkan var mı. Bizim 9.8
Çıktı. 1 aylık suan.uf hiç bitmiyor sarilik 10 a düştü derken tsh çıktı. Bi de 3 tup kan aldılar Bebeğim den. Allahım 10 dk sürdü kan gelmiyor. Küçücük elinden.aglaya aglaya bitti bebegimm ff kadın bilegini kircakti bastira bastira:KK43:
Lütfen üzülmeyin hipotiroidisi var büyük ihtimalle çaresiz dert değil şimdi o kadar kanı da gerçekten böyle bir durum var mı yok mu emin olmak için aldılar. Sarılığın uzamasınıda bu açıklar. Tanınız kesinleşse bile siz tedaviye harfiyen Uyduğunuz sürece çocuğunuz çokkkk sağlıklı olacaktır. Sadece tek bir hap ve saatine uymak hepsi bu üç yaşından sonra bırakılabilir bile ilaç Gönlünüzü ferah tutun dermansız dert değil çokkkk geçmiş olsun birde sağlık ocağından size kaç Günlükken dönüş yaptılar bunu öğrenebilir miyim

Lütfen üzülmeyin hipotiroidisi var büyük ihtimalle çaresiz dert değil şimdi o kadar kanı da gerçekten böyle bir durum var mı yok mu emin olmak için aldılar. Sarılığın uzamasınıda bu açıklar. Tanınız kesinleşse bile siz tedaviye harfiyen Uyduğunuz sürece çocuğunuz çokkkk sağlıklı olacaktır. Sadece tek bir hap ve saatine uymak hepsi bu üç yaşından sonra bırakılabilir bile ilaç Gönlünüzü ferah tutun dermansız dert değil çokkkk geçmiş olsun birde sağlık ocağından size kaç Günlükken dönüş yaptılar bunu öğrenebilir miyim
Benim bebeğimin ft4 ü 24,57 çıktı. Tsh ise 0,740. Doktora sormayı unuttum o da birşey demedi. Bu değerler normal mi acaba?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 117
krem kullandınız mı peki kaç günde geçti bizim 3. gün geçmedi hala
Benim kızımda da var. Yaklaşık 2 haftadır devam ediyor. 2.gün çıkmaya başladı ama azdı. 2 haftadır yüzünü kapladı. Tekrarlayarak devam ediyor. Doktor ben bu kadarına ilaç vermem dedi. Kortizon çok tehlikeli bir madde o yüzden az da olsa ben de kullanmak istemiyorum. Şimdilik sabrediyoruz. :( Normal diye yazmışlar internette. İnşallah hemen geçer.

Artık ben de gaz çıkarmadan yatırmıyorum ama bazen 15dk uğraşsam da gaz çıkarmıyor öyle üstümde yamuk bir şekilde uyuyor o zaman yatırıyorum mecburen. Burnuna bakıyorum tıkanık değil gibi doktor da öyle bir şey demedi ama. İlacın yan etkisinde ani ölüm bile yazıyor Allah korusun nasıl kullanayım ben onu şimdi başka bir doktora daha mı götürsem çocuk gastrologuna falan bilemedim:KK43: Dilini bazen uyurken üst damağına yapıştırıyor acaba o da etkili mi tıkanmasında bugün farkettim onu da. Çok korkuyor insan ne yapacağımı şaşırdım.:KK43:
Benimki de tıkanıyor. Ama ben çok takmadım kafama. Aşırı ses geldiğinde dikkat kesiliyorum. Kusuyor, onu çıkaramıyor dışarı geri yutarken zorlanıyor.
Dilinin üst damağa değmesini ise kafana takma. Benim bildiğim kadarıyla emme hareketinden kaynaklanıyor. Dikkat et bazen dili emme hareketi yapıyor oluyor. :)

MERHABALAR ANNELER
bende 36 HAFTALIK HAMİLEYİM
dün akşam öldüm öldüm dirildimmm tecrübeli annelere sorayım belki bilen bilir... yemekten sonra (ki yemek sulu bamya, salata, balık) bir karın ağrısı kasılma mı bağırsak ağrısı mı ne bilemedim...
kaç kez wc ye gidip gidip geldimmm..
en son 2 kez çok afedersiniz sulu bir şekilde ishal ishal.. öldümmm... acaba bu ağrı klasik bir ishal bağırsak ağrısımıdır yoksa kasılmalar mı???
gebeliğin son haftaalrında böyle ishal olan oldu mu??? dr a gittik devlete ama beter bir dr du şansımıza nst bağladılar bişey demedi anlayacağınız:KK43:

Benim kızımda da var. Yaklaşık 2 haftadır devam ediyor. 2.gün çıkmaya başladı ama azdı. 2 haftadır yüzünü kapladı. Tekrarlayarak devam ediyor. Doktor ben bu kadarına ilaç vermem dedi. Kortizon çok tehlikeli bir madde o yüzden az da olsa ben de kullanmak istemiyorum. Şimdilik sabrediyoruz. :KK43: Normal diye yazmışlar internette. İnşallah hemen geçer.
benim yediklerimden olmuş sanırım doktor da eczacı da bişey olmaz dedi iki gündür sürüyoum doktora bgn gazı için gittik yüzüne etki yapmış dedi bikaç gün sonra bırak dedi inş bişey olmaz

Teşekkür ederim cevabın için canım. Sağlık ocağından sanırım 20 günlük falandi aradılar. Ama biz öncesinde biliyorduk arabamı z doktor o bütün testleri yaptırdı. Şimdi 9 olmasına rağmen değeri bi 10 gün daha bekleyip düşmez ise başlanacak ilaca:( allahım a şükür çaresiz dert vermedi bize

canım sarılıktan çok çektik hala daha da tam atabilmiş değiliz sürekli 20 lerde idi en son 9 a düştü. tsh değeri sarılığa neden olabiliyormuş. fakat bir arkadaşımın bebeğinin de tsh ı yüksek çıkmış doktor 1 aylıkken bazen doğru sonuç vermeyebilir çünkü annenin hormonları hala etkili takibimizde olsun demiş. sonuçta da düşmüş tsh ı. o yüzden takipte olmakta fayda var.kan aldırma meselesine gelince de bizimkinde de kan ala ala kan bırakmadılar en son kan değeri çok düşünce de kan verdiler kızıma :KK43:
Canimm gerçekten mii allahım inşallah 10 gün sonra bakilcak düşer değerleri. Canım benim Kıyamam kızına nasıl kan verdiler küçücük bebek:( bunlar hep onların iyiliği için ama o suratıni aglarken görünce acı içinde kiyamiyom allahım icimden kopuyor her şey:(

Kızlar bu gaz sancısı bizi mahfetti. Uyku yok bir aylık bebek bukadar uykusuz nasıl duruyo.zeytin yağı veriyorum bur çay kaşığı o biraz iyi geliyo gibi ama yinede gecmiyo ağrısı. Zinco diye bi damla aldım eczaneden kullanan var mı verdim 3 damla simdi durmuyo ağlamaktan harap oldu:(

Kızlar bu gaz sancısı bizi mahfetti. Uyku yok bir aylık bebek bukadar uykusuz nasıl duruyo.zeytin yağı veriyorum bur çay kaşığı o biraz iyi geliyo gibi ama yinede gecmiyo ağrısı. Zinco diye bi damla aldım eczaneden kullanan var mı verdim 3 damla simdi durmuyo ağlamaktan harap oldu:(
canim ben zinco nun pek faydasnı goremedim benim oglumda gaz sancsndan aglaya aglaya moraryodu ayaklarni topluyodu hep snra acile gotrdk bi gece dr damlamzı dgstrdi metsil damla verdi şukrler olsun ki gaznı artk kendi çkaryo emziriyorum yatryorum 5dk snra pırtlyo :) hem ilaçta cok uygun 4tl

Kızlar bu gaz sancısı bizi mahfetti. Uyku yok bir aylık bebek bukadar uykusuz nasıl duruyo.zeytin yağı veriyorum bur çay kaşığı o biraz iyi geliyo gibi ama yinede gecmiyo ağrısı. Zinco diye bi damla aldım eczaneden kullanan var mı verdim 3 damla simdi durmuyo ağlamaktan harap oldu:KK43:
bize nursey harver diye bir ilaç geldi.Çocuktan çocuğa değişiyor umarım geçer en kısa zamanda gerçekten bizde çok zorlandık hala da arada oluyor.

canim ben zinco nun pek faydasnı goremedim benim oglumda gaz sancsndan aglaya aglaya moraryodu ayaklarni topluyodu hep snra acile gotrdk bi gece dr damlamzı dgstrdi metsil damla verdi şukrler olsun ki gaznı artk kendi çkaryo emziriyorum yatryorum 5dk snra pırtlyo :) hem ilaçta cok uygun 4tl
Canim cok saol.annemi gönderdim şimdi eczaneden alcak metsil.biz hala ayaktayiz sabahi ettik 1 dk uyumadi kuzum.insallah iyi gelir.kac damla vercem metsil den?

Canim eczaneci komşu bizim.metsil damlayı vermemis o bitkisel değil demiş. Zinco bitkisel mis. Bir süre kullanıma etkisini gösterir demiş haberin olsun

Back
X