Çok zor canım napıcaz biz benimki de hava kararınca başlıyor sabah 4-5 e kadar hiç bir şey çözüm olmuyor. Kolik müziği açıyorum 5 dk sussa sonra alışıyor mudur nedir gene başlıyor. Battaniye de bile salladık akşam annemle sallarken susuyor uyuyor yatağına götürüp koyuyoruz hop 5 dk ya kıvranarak uyanıyor. Bir de alttan gaz çıkarırken çok ağlıyormuş gibi bizimki ve o kadar çok alttan gaz çıkarıyor ki şiddetli şaşırıyorum siz de var mı böyle bir durum? Gaz ilacı da kullanıyorum nurse harvey ama fayda mı etmiyordur anlamıyorumAkşam gene 4.30 da uyudu perişan olduk. bir çözüm bulursan haberleşelim canım. kızım için de benim için de çok yıpratıcı geçiyor of Allah ım yardım etsin bize. Ben perşembe doktora götürcem bakalım bir çözüm bulursak haber ederim inş sana. gerçi sıcak havlu, kundak,emzik( sana katılıyorum şimdiki aklım olsa doğar doğmaz veririm emzik almıyor şimdi),sallam
Canım bizimde gaz sorunumuz çöktü ilk zamnlar 3.ayin içindeyiz anason ve rezene çayını karıştırıp içiyorum kızımda günde 3 4 çay kaşığı baya faydasını grdumÇok zor canım napıcaz biz benimki de hava kararınca başlıyor sabah 4-5 e kadar hiç bir şey çözüm olmuyor. Kolik müziği açıyorum 5 dk sussa sonra alışıyor mudur nedir gene başlıyor. Battaniye de bile salladık akşam annemle sallarken susuyor uyuyor yatağına götürüp koyuyoruz hop 5 dk ya kıvranarak uyanıyor. Bir de alttan gaz çıkarırken çok ağlıyormuş gibi bizimki ve o kadar çok alttan gaz çıkarıyor ki şiddetli şaşırıyorum siz de var mı böyle bir durum? Gaz ilacı da kullanıyorum nurse harvey ama fayda mı etmiyordur anlamıyorumAkşam gene 4.30 da uyudu perişan olduk. bir çözüm bulursan haberleşelim canım. kızım için de benim için de çok yıpratıcı geçiyor of Allah ım yardım etsin bize. Ben perşembe doktora götürcem bakalım bir çözüm bulursak haber ederim inş sana. gerçi sıcak havlu, kundak,emzik( sana katılıyorum şimdiki aklım olsa doğar doğmaz veririm emzik almıyor şimdi),sallama, müzik, gezdirme bunların hepsini denedim yok yok...
benimde 7gitti 7 duruyor dahaKızlar hep gazdan bahsediyoruz acaba doğum kiloları ne alemde benim karnimda sanki 6 aylık hamileymisim gibi duruyor 5 kilom var nasıl gidicek bilmiyorum sizlerde durum nasıl kilolariniz gittimi
Kizlar merhaba saglik ocagina gittik.11 de yatiyor 4 de uyaniyor dedim sen onu yandir emzir 3 saatte bir dedi.duzenini bozmak nekadar iyi.siz 3 saatte bir emziriyor musunuz?
Kızlar hep gazdan bahsediyoruz acaba doğum kiloları ne alemde benim karnimda sanki 6 aylık hamileymisim gibi duruyor 5 kilom var nasıl gidicek bilmiyorum sizlerde durum nasıl kilolariniz gittimi
Kizlar rotavirisu asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz?saglik ocagindaki doktor bebeklerde ishal cok tehlikeli ishale de genellikle bu virus sebep oluyor dedi 3. Ve 5. Aykarda iki doz halinde yaptirilabilir dedi.devlet karsilamiyormus.
Kızlar hep gazdan bahsediyoruz acaba doğum kiloları ne alemde benim karnimda sanki 6 aylık hamileymisim gibi duruyor 5 kilom var nasıl gidicek bilmiyorum sizlerde durum nasıl kilolariniz gittimi
Slm arkadaşlar aslında Eylül annesi olmayı beklerken normal doğum istediğim için ve bebeğim 42. haftaya kadar gelmediği için 7 Ekimde sezaryenle anne oldum. Sizleri üye olmadan takip ettim fakat aklıma takılan sorularım vardı bu sebeple katılmak istedim aranıza, tecrübeli anneler yardımcı olabilirseniz sevinirim. Oğlum 4500 gr 53 cm doğdu. Diabetim vs yoktu. Doğduğunda ödemi vardı ama 12. gününde 4700 olmuştu. yani ödemi attıktan sonra kaça düştü bilmiyorum ama 12. gününde doğum kilosunu geçmişti. 1. ay kontrolünde 5500 gr 61 cm di. Bugün 2. ay aşısını yaptırmaya götürdüm 7100 gr 65 cm olmuş. anne sütü dışında ek besin vermedim, sağlık ocağındaki çalışan bir ay sonra tekrar getirin sanki hızlı gidiyor dedi. İlçede yaşıyorum ve en yakın şehir 180 km doktora götüremedim henüz kar vs dolayısıyla. Yani ilk ay 1 kg ikinci ay 1,5 kg almış. Normal midir bu artış?
Slm arkadaşlar aslında Eylül annesi olmayı beklerken normal doğum istediğim için ve bebeğim 42. haftaya kadar gelmediği için 7 Ekimde sezaryenle anne oldum. Sizleri üye olmadan takip ettim fakat aklıma takılan sorularım vardı bu sebeple katılmak istedim aranıza, tecrübeli anneler yardımcı olabilirseniz sevinirim. Oğlum 4500 gr 53 cm doğdu. Diabetim vs yoktu. Doğduğunda ödemi vardı ama 12. gününde 4700 olmuştu. yani ödemi attıktan sonra kaça düştü bilmiyorum ama 12. gününde doğum kilosunu geçmişti. 1. ay kontrolünde 5500 gr 61 cm di. Bugün 2. ay aşısını yaptırmaya götürdüm 7100 gr 65 cm olmuş. anne sütü dışında ek besin vermedim, sağlık ocağındaki çalışan bir ay sonra tekrar getirin sanki hızlı gidiyor dedi. İlçede yaşıyorum ve en yakın şehir 180 km doktora götüremedim henüz kar vs dolayısıyla. Yani ilk ay 1 kg ikinci ay 1,5 kg almış. Normal midir bu artış?
Benim de 5 kilo kaldı. Sadece göbeğim var biraz. Bir video buldum. Çok iyi egzersizler var ama o egzersizleri yapacak vakit nerede? 6 günde fark eder diyor zaten 6 gün yapsam devam ederim yapmaya. :) Video youtube da tracy anderson after pregnancy workout 50 dk lık bir video. Ayrıca spor kabızlığa da iyi geliyor hareketimizi arttırmalıyız. Bebekle ilgilenirken genelde oturuyoruz gibi geliyor bana. Ağlama nöbetleri geldiği zaman hariç tabi. :)
Benim bakmam gereken üç çocugum var evde hiç oturmuyorum sana kisa ca bir günümü özetlim.sabah kalkıyorum kahvaltı çocukları doyuruyorum büyük kızımı öğlen okula goturuyorum sonra ev işi evde kalan iki çocuk yemek hazırla derken geri okula gidip kızımı alıyorum sonra ödevleri akşam yemeği geri ev toplama bu şekilde daha çok işim oluyor inanki akşam yatağa girdiğimde bugunde bitti diye sukrediyorum.benim bukadar tempoda daha da zayıf olmam lazım aslında
Bebeklerin aylık 1 ile 1.5 kg almasi normal canım benim üçüncü bebeğim ve ben busekil de biliyorum
İlk 10 günden sonra günlük 30-50 gr arasında alması lazım şu an normal gibi duruyor bence ama bir sonraki aya bakılıp değerlendirilmesi mantıklı olur.Allahım sağlık sıhhat versin tüm bebişlere...
Aslında ablam yenidoğan yoğun bakım hemşiresi ona sorduğumda o da normal olduğunu söyledi ama sağlık ocağındakiler kafamı karıştırdı. bir de eşim sürekli sen fazla emziriyosun diyor iyice kafam karıştı. ben oğlum istedikçe veriyorum.
Benim eşimde sürekli çok emzirdiğimi söylüyor bence erkekler bir sorunun varlığını hisseder hissetmez suçlu arıyorlar ondan kaynaklanıyor.Bebeğim durmayıp huysuzlanınca eşim kucağa alıştı diyor oysaki bebeğim gaz sancısı çekiyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?