- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
2 ay a yakın oldu
2 ay a yakın oldu[/QUOTE
baya olmuş lavman falan deneseydin doktoruna sorup
bızımkininde hep boğazında kalıyor kaldırınca kendine geliyorda reflu demişsiniz çok kusuyor mu bide kaç dk emiyor ben emzirirken kusuyo bazen gazını çıkarırken falan lop diye çıkarıyor zaten 5dk emiyor çıkarınca hiç bişeyy kalmamış gibi hissediyorum doktoru kısa emmesine sorun değil dedi ama o zzaman çok kusmuyodu aklıma gelmedi soramadım[/
Baştan kusuyordu hatta bir kaç kere gece memedeyken kustu ama çok şükür şu an günde en fazla 2-3 kere kusuyor . Fakat sürekli midesi bulanıyormuş gibi yapıyor ağzını hatta bazen ağzına geliyor geri yutuyor. Asla dümdüz yatağa yatıramıyorum hemen kusma hareketleri başlıyor hep reflü yatağında yan yatıyor yavrum iki büklümgece de aşağıya kaydırıyor kendini hep yataktan. Şu an en büyük problemimiz sabah 5 lere kadar ağlıyor bağırıyor ne yapsam fayda etmiyor çok zor geçiyor günler bazen 12 saat hiç uyumuyor helak oluyor ağlamaktan uykusu geliyor ama uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım
Anlattıklarında rsssmen kendi yaşadıklarımı görüyorum biz de aynıyız sabaha karşı 4 te 5 te yatıyo ve genelde akşam 10 dan o saate kadar ağlıyo dolaştırmakla da susmuyo bi tek dün fön makinesinin sesinde sakinleşti ama uyumadı hiç bii çaresi yok aynı saatler arasında ağlıyosa kolik ve ne yapsan da kolay kolay susmuyo beniml-ki o durumlarda bi tek bebek arabasında gezdirince susup uyuyo ama o saatte nasıl gezdirelim emzik de alm ıyo aynen şimdikki aklım olsa emziği hastanede verirsim 3- 4 günde bir 1 gece uyuyo onun dışında hep sabaha karşı uyuyo dikkat et bakalım genelde aynı saatler arasında mı ağlamaya başlıyo eğer öyleyse kolik yapacak bişey yok elinden geldiğince sakinleştirmeye çalışacaksın benimki bi de yüzüstü uyursa uyuyo sırtüstü ve yan mümkün deil
ağlaması gazdandır belkide benım bebeğimde çok kusuyor bazen karın ağrısı oluyo tam uykuya dalamıyo o zamanlarda sub simpleks veriyorum rahatlıyor. kusması reflu mu değil mi bilmiyorum. yatarken bile ağzından kusmuk ggeliyor kusmasa ağzından su geliyo yatarken ama sürekli aglaması yokBaştan
sub simpleks damla denediniz mi ?bide bacaınızın üstüne karnı gelecek sekilde yatırın ayagaınızı sallayın o sırada sırtını sıvazlayın sakinleştirirÇok zor canım napıcaz biz benimki de hava kararınca başlıyor sabah 4-5 e kadar hiç bir şey çözüm olmuyor. Kolik müziği açıyorum 5 dk sussa sonra alışıyor mudur nedir gene başlıyor. Battaniye de bile salladık akşam annemle sallarken susuyor uyuyor yatağına götürüp koyuyoruz hop 5 dk ya kıvranarak uyanıyor. Bir de alttan gaz çıkarırken çok ağlıyormuş gibi bizimki ve o kadar çok alttggıan gaz çıkarıyor ki şiddetli şaşırıyorum siz de var mı böyle bir durum? Gaz ilacı da kullanıyorum nurse harvey ama fayda mı etmiyordur anlamıyorumAkşam gene 4.30 da uyudu perişan olduk. bir çözüm bulursan haberleşelim canım. kızım için de benim için de çok yıpratıcı geçiyor of Allah ım yardım etsin bize. Ben perşembe doktora götürcem bakalım bir çözüm bulursak haber ederim inş sana. gerçi sıcak havlu, kundak,emzik( sana katılıyorum şimdiki aklım olsa doğar doğmaz veririm emzik almıyor şimdi),sallama, müzik, gezdirme bunların hepsini denedim yok yok...
bide ayaklarına sıcak su torbası koyun ayaklarınızda sallayın bizimki sizinki kadar siddetli değil ama bizi rahtlatan yöntemleri paylaşmak istedim bide bizim buralarda acı bi ot var onu hem kendim içiyorum hem de az az bebeğime veriyorum o da rahatlatıyor bikaç gündür de kimyon içiyorumsub simpleks damla denediniz mi ?bide bacaınızın üstüne karnı gelecek sekilde yatırın ayagaınızı sallayın o sırada sırtını sıvazlayın sakinleştirir
Çok sağol canım kimyon bende içiyorum acı elma yağı sürüyorum sıcak havlu koyuyorum ayağına ve karnına ama yok hala ayaktayız gene perişan oluyoruz ya kendim de çok bunaldım artıkbide ayaklarına sıcak su torbası koyun ayaklarınızda sallayın bizimki sizinki kadar siddetli değil ama bizi rahtlatan yöntemleri paylaşmak istedim bide bizim buralarda acı bi ot var onu hem kendim içiyorum hem de az az bebeğime veriyorum o da rahatlatıyor bikaç gündür de kimyon içiyorum
ayvadane diyoruz biz internete baktım adı görüntüsü aynı sarı bitki acı tadı var üşütmeye karın ağrısına iyi geliyo bikaç gündür oğluma bir iki çay kaşıgı vermeye başladım acayip gaz çıkarıyor nerde oturuyorsunÇok sağol canım kimyon bende içiyorum acı elma yağı sürüyorum sıcak havlu koyuyorum ayağına ve karnına ama yok hala ayaktayız gene perişan oluyoruz ya kendim de çok bunaldım artık
O acı otun adı ne canım rezene veriyorum brnde ama ne bulursam deniyorum
görsellerde bakınca ikinci bitki sarı o kuruyo topladıktan sonra bi cezve suyu kaynattıktan sonra bi dal kouyorsun 5dk falan demlensin bi bardak sen iç azcık kalan sogusun bebeğine ver inş bulabilirsin aktarlarda falan vardır belki biz tarlalardan topluyoruzayvadane diyoruz biz internete baktım adı görüntüsü aynı sarı bitki acı tadı var üşütmeye karın ağrısına iyi geliyo bikaç gündür oğluma bir iki çay kaşıgı vermeye başladım acayip gaz çıkarıyor nerde oturuyorsun
Aynısını bir hafta yaşadım. Her tuvalete gidiş işkenceydi. Ben doktora gittim, bağırsak düzenleyici hap verdi. Sabahları aç karnına kayısı ve üzüm yemeni tavsiye ederim. Bol su iç. Bir de maraş dondurması çok iyi geldi bana. Çok zor birşey. Bu yaşıma kadar hiç başıma gelmemişti. Allah yardımcın olsun.Kızlar yardım!doğum yaptığımda beri kabiz im. Geçmiyor kayısı falan dinlemiyor.tuvalete girmekten korkar oldum napcam
benimki 2 ay 2 günlükken yani en son doktora gittiğimizde 5500 dü.Seninki ne kadarlık ve kaç kilo..aylık kilo alımı önemliymiş.merhaba kizlar bebeklerinizin kilolari nedir benim kizim fazla almamis sannki ?
benimkide 1 hafta once yani 1 ay 29 gunlukken 5.100 du az geliyor bana doktor iyi dedi ama minyo olacak agliba..benimki 2 ay 2 günlükken yani en son doktora gittiğimizde 5500 dü.Seninki ne kadarlık ve kaç kilo..aylık kilo alımı önemliymiş.
ben adet oldum kırkım çıkmadann lekelenme hala devam ediyor dahaa önce dr gittim fitil verdi geçmedi tekrara gittim fitil ve antibiyotik verdi şu anda kullanıyorum işallah bu sefer geçer simir testide yaptı 10 15 güne sonuçlar çıkar işallah kötü birşey çıkmazzCanm bende 24 eyluulde dogum
yaptim..normal dogum...dier oglumda ayni senin gibiydi ama bu bebisimde adet olmadimm kanamam sadece 5 gun surdu dier rgunler 40 Ima kadar lekelenme oldu sonra gecti sen adet oldunmu..olmadiysan bence normal icine sinmiyorsaa dr danis istersen
Çok zor canım napıcaz biz benimki de hava kararınca başlıyor sabah 4-5 e kadar hiç bir şey çözüm olmuyor. Kolik müziği açıyorum 5 dk sussa sonra alışıyor mudur nedir gene başlıyor. Battaniye de bile salladık akşam annemle sallarken susuyor uyuyor yatağına götürüp koyuyoruz hop 5 dk ya kıvranarak uyanıyor. Bir de alttan gaz çıkarırken çok ağlıyormuş gibi bizimki ve o kadar çok alttan gaz çıkarıyor ki şiddetli şaşırıyorum siz de var mı böyle bir durum? Gaz ilacı da kullanıyorum nurse harvey ama fayda mı etmiyordur anlamıyorumAkşam gene 4.30 da uyudu perişan olduk. bir çözüm bulursan haberleşelim canım. kızım için de benim için de çok yıpratıcı geçiyor of Allah ım yardım etsin bize. Ben perşembe doktora götürcem bakalım bir çözüm bulursak haber ederim inş sana. gerçi sıcak havlu, kundak,emzik( sana katılıyorum şimdiki aklım olsa doğar doğmaz veririm emzik almıyor şimdi),sallama, müzik, gezdirme bunların hepsini denedim yok yok...
Uzulme inslh bisey yoktur...annemin 40gun den fazla surmus az az hep geliyomusben adet oldum kırkım çıkmadann lekelenme hala devam ediyor dahaa önce dr gittim fitil verdi geçmedi tekrara gittim fitil ve antibiyotik verdi şu anda kullanıyorum işallah bu sefer geçer simir testide yaptı 10 15 güne sonuçlar çıkar işallah kötü birşey çıkmazz
bencede iyi kilosu aylık kaç kilo almış o da önemli.. bence kilosu ortalamanın altında değilse hiç takma önemli olan sağlıklı olması..benimkide 1 hafta once yani 1 ay 29 gunlukken 5.100 du az geliyor bana doktor iyi dedi ama minyo olacak agliba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?