Canım merhaba humana işe yarıyor gerçekten şimdilik günde 2 bardak içiyorum rezene içiyorum bir de. Bir kaç gündür rahatladık biraz mamayı günde 1 kez vermeye çalışıyorum 60cc. Genelde 2 saat beklemiyor beni kız ama en azından arayı açtım biraz 1-1.5 saatte bir emziriyorum geceleri bir tek 3-4 saat oluyor o zaman acayip güzel birikiyor maşallah. Uyuyunca biraz o da etkili oldu galiba. Çok sağol canım. Senin minik napıyor iyi misiniz?Canim günde en az 3 bardak humana iç. Öyle bi dolduruyor ki memeyi o. Et süt ihmal etme.bir de sürekli emzir ince süt kalmıyor. Oturtmak gerekiyor 2 saatte bir en fazla yarım saat en az 15 dk emzir.memeye süt salgılanmasının için zaman vermek gerekiyor. Yarim saatte bir emerse sut gelmez ki az az olur o da yetmez bebege.Süt emdikce gelen bir şey. Bence senin sutun de yeter ama duzeni oturt.Mama mümkün oldukça az vermeye çalış. Ama bebek durmadan agliyorsa cigirir gibi o zaman doymuyor demekmis.
Kuru incir mi canım? benim eşim biraz titiz kurutulmuş ürünlerde alfa toksin gibi bir kimyasal var diye aldırmıyor evesayfayı yeni okudum kusura bakma . benim göğüslerim boşalınca hemen incir yemeye başlıyprum ıhlamur kaynatıp içiyorum bol su içiyorum gaz yapar diye içmyordum ama dişlerim alarm verince süt içmeye başladım yatarken onunda çok faydasını gördüm bide yeşil üzüm anında süt yapıyor bunları bi dene istersen. bide gerçekten uykusuzluk yorgunluk sütü çok azaltıyor dinlenmekk de çok önemli
Kilo alımı sınırda yani 1 ayda tam 500 gr almış. 55 günlük 4070 kg idi kızım doğum kilosu ise 3490 idi. Doktor akşamları 1 kez mama ver dedi şimdi öyle yapıyorum ben de. Gazı hala çok oluyor ama deli gibi ağlamıyor çok şükür mızırdaya mızırdaya çıkarıyor inşallah o da geçer en kısa zamandaben de gaz sancısını tam olarak anlamış değilim zaten:) kilo almıyor mu peki aç olduğunu nasıl anladınız
Mama verince çok güzel uyuyor gerçekten 1 kez veriyorum artık ne yapalım aç kalmasın da kuzucuklar. Çok sağol canım.Canim kilosu banada azmis gibi geldi ama kendinide illa anne sütü vercem diye sartlandirma sonuçta sen elinden geleni yapıyorsun inşallah bol bol sutunde olur ben bile bazı akşam lar çocuğum güzel uyusun diye arada mama veriyorum sakın üzülme öyle yada böyle bi şekilde buyucekler
Çok sağol canım ben de aç kalmasına dayanamam kuzumun artık baktım gece doymuyor 1 kez mama veriyorum rahatlıyoruz biraz çok şükür.evet canim cok kilo almamis ama uzulme bosyere ille ane sutu diye sartlandirma kendini, ne emerse o kardir zaten ama ac kalmasida normal degil ben olsam mama verirdim, anne olarak kizin icin enn iyisini sen bilirsin tabiki
Canım bazen olabiliyor öyle. Benim kız geçen haftalarda sabah 5 lere kadar uyumadı sonra bir gün bir uyudu hem gece hem gündüz ara ara zor uyandı emdi uyudu. Dinleniyordur korkma canım yorulduysa. Ama eğer içine sinmiyorsa böyle bir yorgunluğu da yoksa bir doktora danış canımÖf yaa 10 saattir uyuyor çocuk başını kaldiramiyor.ben zorla emziriyorum 3 dk anca.vermicem bi daha zinco falan.uyustu kaldı yavrum.off içim çok kötü. Bi de annem verdi d vitamini diye zinco iciriyor.bagirdim cagirdim ona da
Canım ben de ne zaman göğsümü sıksam süt geliyordu fakat kilo alımı sınırda çıktı yani ayda 500 gr almış o da alt sınırmış. Şimdi günde 1 kez bazen 2 kez 60cc mama veriyorum bayağı rahatladık çok şükür.
evet kuru incir yiyorum yatmadan süt içince gece iyi süt yapıyor:)Kuru incir mi canım? benim eşim biraz titiz kurutulmuş ürünlerde alfa toksin gibi bir kimyasal var diye aldırmıyor eveSüt ben daha hiç içemedim gaz yapar diye bir tek laktozsuz içtim ama onu da beğenmedim artık ben de içmeye başlasam iyi olacak süt.
Bir kaç gündür rahatladık canım çok şükür mama takviyesi iyi geldi gibi.Çok sağol canım tavsiyelerin için.
benım oğlumunda gazı var ama öyle srekli ağlamıyor şükür gecenlerde kakasını yapamadı baya ağladı ne yapacağımızı şaşırdık kantaron yağı ile masaj yaptık arabayla gezdirdik bitki var onu kaynatıp verdik arka arkaya iki kere kaka yaptı sanırım masajın çok faydası oldu:)ben yine de gaz yapan şeyleri yemiorum sadece süt içiyodum iki gündür bıraktım yine içicem:) az kaldı ama bugun iki aylık olduk inş bir ay sonra daha da düzene gircezKilo alımı sınırda yani 1 ayda tam 500 gr almış. 55 günlük 4070 kg idi kızım doğum kilosu ise 3490 idi. Doktor akşamları 1 kez mama ver dedi şimdi öyle yapıyorum ben de. Gazı hala çok oluyor ama deli gibi ağlamıyor çok şükür mızırdaya mızırdaya çıkarıyor inşallah o da geçer en kısa zamanda
ben de hep ilişkiye girerken zorlanıyordum aynı sen gibi normal doğumdan çok korktum ama denedim normal doğurmayı o gergiye kaç kere çıktım korka korka ama olmadı sezeryanla doğum yaptım. ilişkiyye girerken yine kasıldım ama aklıma doğum anı gelince o anları atlattıysam bunu da atlatırım dedim ve rahatladım. psikolojik olarak rahatlat kendini korkman normal bence 17ekimmi doğumun ayynı gün doğum yapmışız sanırım:)kızlar merhaba bir derdim bitiyor biri başlıyor ya. Ben sezeryanla doğum yaptım kızlar ve bugün tam 2 ay oldu. Dün eşimle ilişkiye girmeyi denedik ama olmadıBenim canım çok yandı ve sonrasında biraz kan geldi. Kan gelmesi normal mi anlamadım? Var mı böyle bir şey yaşayan??? Bir de ben daha önce vajinusmus hastasıydım o yüzden de normal doğum yapmaya cesaret edememiştim of ya umarım tekrarlamamıştır bir daha aynı acıları yaşamak ve eşime yaşatmak istemiyorum. Ne yapmalıyım şimdi?
Kızlar merhaba.Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz benim bebeğim ancak emerken uyuyor.Birde akşam 5ten sonra durmuyor kucakta bile mızmızlanıyor sürekli değişiklik istiyor ben gazdan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ama eşim artık huy edindi diyor.Geçen akşam yatağa yattık bebeğimizi aramıza koyduk mırıldandı babası da bende oturunca gülümsedi yavrum sakinleşti acaba tesadüf mü oldu yoksa 2 aylık bebe bize pislik mi yapıyor?Ne dersiniz?Hep böyle mi gidecek acaba canım çok sıkılıyor
canım şimdi doktordan geldik lokal yaparız dedi 15dk da biter 1saate hastaneden çıkarsınız bir günde de iyileşir dedi birine doğar doğmaz yapmışlar şimdi yapılması avantajlı az kanama olur çabuk iyileşir dediCanım biz de aşıdan sonra yaptırmayı düşünüyoruz.hemüz araştırma yapmadım iki Yöntem varmış sanırım klasik ve yeni yöntem.aslında geç bile kaldık bence.
Canim ya bazen benim de bebegim oyle oluyor uyuyor uyuyor gunduz gece sadece emmek icin uyaniuor biraz oyaliyorum sonra tekrar uyuyor.hem de gaz icin hic bir sey vermiyorum uzun zamandir .tabii uyuyor diye iki doktora goturdum atesi kusmasi ishali yok gayet normal uyuyacak ki buyusun dedi.eskiden hic uyumazdi o gunlerin acisini cikariyor sanirim.ama ben de cok endiweleniyirum .hatta agladigim bile oldu uyuyor diye.kafayi yedirtti bu cocuk bana uyuyor agliyorum uyumuyor agliyorum.Kızlar ya oğlum sabah 10 dan beri uyuyor saat kaç oldu akşam oldu.arada ben kaldırıp emzirdim.ya bi de annem d vitamini yerine yanlışlıkla yine zinco vermiş sinir oldum.bugun 9 damla zinco içmiş oldu.ustelik son ikisi arka arkaya annem yüzünden. Uf bi şey olur mu.bide noldu boyle uyuştu hiç uyumayan çocuk. Offf anne yaa
Canim benim de arkadasim yaptirmis ogluma eve doktor geliyormus 3 gun kontrole geliyormus sonra.cuma gunu asisi var etkisi gecsin haftaya en gec cuma gunu yaptiracagiz.hayirlisi olur ins.cok korluyorum kotu bir sey olur diye.canım şimdi doktordan geldik lokal yaparız dedi 15dk da biter 1saate hastaneden çıkarsınız bir günde de iyileşir dedi birine doğar doğmaz yapmışlar şimdi yapılması avantajlı az kanama olur çabuk iyileşir dedi
Canim ben bu adamin kitabini okudum hamileligomde bebegime hep kundak yaptim ve ssstledim ilk 40 gun hic bir ise yaramadi yilmadim devam ett.bebegimi emzieiyorum gazini cikarmasina yardimci oluyorum.biraz oyalayip guluyoruz.sonra mizmizlaniyor kundak yapip emzik verince kendi kendine uyuyor.kundaksiz uyumuyor mresmen kundak istiyor yapinca aninda susuyor.kitabi okumadiysaniz tavsiye ederim herkese mahallenin en mutlu bebegi ismi.
Canim humana mutlaka ic bir de ben apgan kuru yapiyorum vajinal enfeksiyon dolayisi ile inanilmaz artri sutum.bence mama verme mama verdikce sutun azalir bu bir kisir dongu azaldikca daha cok mama verirsin.benim oglum eger kilo almasaydi ya da kilo kaybetseydi mama verirdim ama 500 gr almis bir bebege neden mama.verilir ki.uykunu iyi almaya bak.dere otu incir sogan yardim ediyor amam en cok bulgur pilavi ve humana yapiyor.mama simdilik kisa surelo rahatlatmis olabilir seni amam biberon yika hazirla cok zor anne sutunun mucize yapisini saymiyorum bile.Canım ben de ne zaman göğsümü sıksam süt geliyordu fakat kilo alımı sınırda çıktı yani ayda 500 gr almış o da alt sınırmış. Şimdi günde 1 kez bazen 2 kez 60cc mama veriyorum bayağı rahatladık çok şükür.
inş bizimde yarın aşısı haftaya çarşamba yada perşembe yaptırcaz bizde kötü bişey olacağını sanmıyorum bebeği doğar doğmaz sünnet yapmışlar:)Canim benim de arkadasim yaptirmis ogluma eve doktor geliyormus 3 gun kontrole geliyormus sonra.cuma gunu asisi var etkisi gecsin haftaya en gec cuma gunu yaptiracagiz.hayirlisi olur ins.cok korluyorum kotu bir sey olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?