2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet canım 17 ekimde yaptım doğumu aynı gün:) sen gene denemişsin normali ben çatı muayenesi bile olmadım korkudan. Doğum anında ben acı çekmediğim için kendimi rahatlatamıyorum ne yapcaz bilmiyorum eşim de yanaşmıyor şimdi kızmıyor da. Ağrı eşiğimde çok düşüktür benim şimdi tekrar denemeye korkuyorum

Apgan kuru ne canım onu anlayamadım? Ben de hiç istemiyorum mamayı çok zahmetli hem de yapay. Ama kızım sakinleşmiyor geceleri. Şöyle yapıyorum akşam saatlerce emiyor mesela bir başlıyor 7 de 11 e kadar hep ara ara emiyor yoksa ağlıyor sonra 1 kez mama veriyorum ama 1 saat sonra gene memeden fazla. Böyle olsa da azalır mı ya sütüm???? Vermemek için direniyorum mamayı ama benim de sabrım kalmıyor geceleri kızım da ağlamaktan heba oluyordu sabah 4 e 5 e kadar

Canım ben ipadden yazıyorum ve hep acele ile ...
düzeltmeden gönderdim böyle olmuş.soğan kürü o bir dene istersen etkisi inanılmaz.mama veriyorsun diye üzülme moralini yüksek tut.inş. Sütün artar.

Facebooktaki grupta herkes gruptan cıkarılmış neredeyse 30-35 kişi var yok.. Hamileliğimiziin başından beri fikir alışveriişinde bulunduğumuz hele hele birbirimizin fikirlerine,deneyimlerine ihtiyacımızın bugunlerde daha cok oldugu bir donemde nicin kişiler sebepsiz yere gruptan cıkarılıyor acaba ya da buna kim karar veriyor anlayamadım ve cok kızdım doğrusu!!!!!!

Bende ayni senin gibi dusunuyorum.neden cikarilmis olduğumuzu da bilmiyorum..evet reklam yapan ve gereksiz konular aciliyordu..sadece onları cikarmak yeterli olurdu ..

C
Canim 30 35kisi kaldigini biliyorsan sen cikarilmadin sanirim
OTE="civvciv, post: 38386489, member: 389590"]Facebooktaki grupta herkes gruptan cıkarılmış neredeyse 30-35 kişi var yok.. Hamileliğimiziin başından beri fikir alışveriişinde bulunduğumuz hele hele birbirimizin fikirlerine,deneyimlerine ihtiyacımızın bugunlerde daha cok oldugu bir donemde nicin kişiler sebepsiz yere gruptan cıkarılıyor acaba ya da buna kim karar veriyor anlayamadım ve cok kızdım doğrusu!!!!!![/QUOTE]
Can

Bende gruptan çıkarıldım bilgilerden yararlaniyordum bilgi alışverişine ihtiyaç duyuyor insan hamileyken herseyi burda paylaştık ama facede bu durum bozuldu

3. Ay bitince bitecek bu huzursuzluk halleri inanıyorum. Yılmadan devam etmen iyi olmuş. Sakinleşiyor uyumasa bile bu çok önemli biz de bu gece aşı nöbetindeyiz. İçim gidiyor inşallah yarına bir şey kalmaz.

Can[/QUOTE]

yok cnm üye sayısı görülüyor zaten ama bundaki amaç nedir anlayamadım
Bende gruptan çıkarıldım bilgilerden yararlaniyordum bilgi alışverişine ihtiyaç duyuyor insan hamileyken herseyi burda paylaştık ama facede bu durum bozuldu

Biz de kendimiz grup kuralım arkadaşlar.. Katılmak isteyenler bana ozelden facebooktaki isimlerini yazsın.. Bilgi paylaşımına devam.. Ukalalığa gerek yok.. Bekliyorum katılmak isteyenleri

Bende ayni senin gibi dusunuyorum.neden cikarilmis olduğumuzu da bilmiyorum..evet reklam yapan ve gereksiz konular aciliyordu..sadece onları cikarmak yeterli olurdu ..

Kendi grubumuzu kurup paylaşıma devam arkadaşlar,birbirimizin sorunlarına,deneyimlerine,cozumlerine ihtıyacımız var..

bakın kızlar sıze bır şey söyleyeyim.ister bana kızın ıster kızmayın ama ben genede dıcem .facedekı gerçek ısımlerınızı hatırlamıyorum sızlerle konuştuk mu veya bana hakaret ettunız mı arkamdan blmyrm.ben ordan atılmadım kendim çıktım.cıkmadan önce çıkmayı düşünüyordum çünkü burdan oraya geçince herkes farklılaştı.ornegın birisi hava atıyor ben yurtdışına gttm yok orda soyle yok orda böyle habıre ama...ama bır başkasının gtmesı içine sındıremeyıp durup dururken dalga geçer.sende onla dalga geçmeye başlayınca,dalga gectgnı bile anlamadan ciddiye alıp senı kötülemeye çalışır aklı sıra senı küçük düşürmek.sonra biri dıyor Ben Allahu ogretmıcem çocuğuna ısterse dinsız olsun,biri cok hassas anne gbı gösterıp içki içip kızını emzırır neymiş sütünü sagıp dokmus.40gub kanda in çıkmayan içki nasl 7saatte çıkar sütten.bir ilaç bile 12saatten önce sütten atılamıyor.tmm kımseyı ılgulendrmez ne yaparlarsa yapsınlar ama kendılerı bunu yaparken karsındakınkın annelıgını sorgulayıp dalga gecebıluyorlar.ve dıer kızlarda bunları destekliyor.işte ben bu tarz şeyler kaldıramadgmdn bana ters geldfnden çıktım oradan.belkı sızde o grup taydınız bilemiyorum.tekrar dıorum kusura bakmayın dedıklerm için.face e gecınce millet azıttı.bırbırumıze oluyoruz bıtıyoruz derken bak nasılda bir anda gözden çıkarıldınız.bnce sızın hayrınıza oldu kızlar.dıer eylül ekum annelerıne katılın.ogrendgme göre paylaşım yapmayan konuşmayan kısılerı atmışlar faceden.lak lak etmek zorundaymıssınız demekkı ne deyeyım .bnce kalabalık eylül ekum annelerı var ora bın kat ıyı.oraya gecin

Benimde gobis 6 aylık gibi duruyor heryer zayıf sadece göbek te 5 kilo fazlalık var hiç bir kıyafetim yakışmıyor aynada vucuduma bakınca ben bile kendimi begenmiyorum aynı böyleyim
ben sana şaşıp kalıyorum 2cocuk bir bebekle nasıl bu sıteye vakıt buluosun bir de.ben bir bebekle uğraşamıyorum,vakıt bulamyrm cnm ya.ay kızlar benm kızım ıkı aylık sezeryende doğum da çok zor şeyler de yasadm buluyorsunuz ama benm içime smdıden 2.bebek aşkı düştü ya.kızıme hemen kardeş gelsın Rabbm nasıp ederse bir erkek etmezse kızım olsun yavruma arkadaş olsun ısttyrm ni.ne bu acelem bende anlamadım ama bir aydır felaket bir istek aşk düştü ıcıme.esıme deselm hemen yapalım der ama ben kendımı frenlıyorm çünkü kızımla ılgılenmelıyım onu sutumden mahrum edemem sütüm kesilene kadar onu emzırmelym.ay noluyor bana böyle bnm gbı olan varmı?hatta ben ıkı çocuk dıorum ama kızıma öyle asık oldum kı üç bebek mı yapsam diyorum.yılmazmeval sendede böyle olmusmuydu

2.ay aşıları ne alemde kızlar?

Ben geçen hafta cuma günü sağlık ocağında yaptırdım rota ile birlikte. bu arada bebeğinize ateşi yükselmesin diye aşı öncesi ateş düşürücü vermeyin, zira ateş aşı yapıldıktan 8-10 saat sonra ( yaptığınız günün gecesi ve/veya ertesi gün) yükselmeye başlar ve vereceğiniz ateş düşürücünün etkisi olmaz. ben koltuk altında 38 dereceyi bulsaydı ateş düşürücü verecektim ama neyseki gece 11 gibi 37.7 ye kadar yükselip düştü, sadece ince giysi giydirdim önlem olarak.

bende salı günü yaptırdım. rotayı 3. aya bıraktım. ateşi max. 37 derece oldu. ince giydirdim birazda yüzünü nemli pamukla sildim düştü. iyi maşallah.

benim bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. kızım 2700 doğdu şu an 5 kilo. bu ay 600 gram almış, totalde iyi kilosu ama ben bu ay 600 grama takıldım. kızım çok kısa süre emiyor max. 10 dk o da zorla. çoğu emmede de oyun yapar gibi iki çekiyor bırakıyor sonra tekrar alıyor, savaş veriyoruz emmek için. şöyle kucağıma alıp bi 20 dk doya doya sakin sakin emziremedim. yeni doğduğu zamanlar hariç. endişeleniyorum kilo almayacak diye. sütümde var inşallah yarar.

Ya kızlar illa facebook da olmak zorunda değilsiniz.burası daha kalabalık olsun istiyorum hamilelikte ne güzel bilgilerimizi paylaşıyorduk şimdi ne oldu anlamadım ayrılıkçı bir grup facebook a takıldı siz de gittiniz peşlerinden.ben en başından beri burayı hiç bırakmadım.çok da güzel kalanlarla paylaşıyoruz ,

Canım ilk ay çok güzelliği almış senin Kızın maş.benim oğlum 5600gr 62 cm olmuş bugün. 66 günlük 36 nde sadece 900 gr almış ben de üzüldüm ama boyuna gitmiş dedi doktor.benim de oğlum artık uzun uzun emmiyor ama artık büyüdüler daha kısa sürede daha çok süt emiyorlar.600 gr normalde sınır ama Kızın ilk ay güzel K
Ol aldığı için sorun yok bence.üzülme canım emzirmeye devam

yooo ben peşlerınden gtmedm.vaktım oldukça hem burda hem ordaydm takıp edıordum ama pek vakıt bulamıyordum kı.zaten kısa zamanda faceden çıkıp bura gerı dondum.ama facedekı dıer grup ta cooook anne var ve cok yararlı bilgıler var bnce katılmalısınz.yanı kk dakı gbı 30kişş dgl.orda tüm 14 anneleri var.burda hakketten kmse kalmamış ya yazık olmuş ne dıyeyım her başlangıcın bir sonu var.burdada o olmuş

canım benim tam tersi doğumdan beri hiç ilişkiye girmeme rağmen iki kez yeniden hamile kaldığımı gördüm .ben de Oğlumu çok seviyorum ama çok zor geldi bana annelik,eşim bile ikinci Çocuktan bahsetmez oldu artık.ama senin bukadar hazır olman çok güzel demekki çok anaç bir yapın var.bence en az 1 yaşına kadar beklemelisiniz ama tabii en iyisini siz bilirsiniz.

katılıyorum saçmasapan insanlar var ben de kendi isteğimle çıktım hoş kendiler çıkarsa da çok öemli değil neymiş paylaşım yapmayanlar çıksınmış sanki zorundaymışız gibi insan orda yazılanları okuyarak bile bilgi sahibi olunuyo degesiz insanlar vardı hiç uzatmadım çıktım gruptan diğer grup güzel hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…