Bayanlar birşey sormak istiyorum. Bebeklerinizle disari cikiyormusunuz? Bugun annemle arabasina bindirip yürüyüş yapalim dedik, sonra korktum acaba usuturmu diye.malum kis gunu.birde bizimki uyanık olduğu zamanlarda hep kucakta.huysuzluk yapar aglarmi diye düşündüm. Vazgectik.
Kızlar merhaba. Daha önce yazmştım hani kızım sabah 4-5 lere kadar uyumuyor ağlıyor diye. Doktora gittik. 55 günlük kilosu 4,070 boy 58 cm. Kilosu sınırda dedi akşamları 1 kez 60 cc mama ver dedi ağlarsa ben de 2 gündür 60 gündüz 60 gece veriyorum mışıl mışıl uyuyor. Ama ben çok üzülüyorum sütüm yetmiyor mu şimdi kilosu az mı sizce?? Humana içmeye başladım, beslenmemi arttırdım şimdi gazdan ağlıyor kızım diye bazı şeyleri yemekten çekiniyordum çok bir şey yemiyordum.
Akşamları 7 de bir başlıyor kızım emmeye gece 12 lere kadar yarım saatte bir emiyor en sonunda mama veriyorum sakinliyor ağlamıyor. Acaba o kadar uzun süre emince boşalıyor mu memeler???
Ne yapmalıyım YARDIMMM??
Öperim teyzesi sende kuzularına dkkt et Allah kolaylık versinmerhaba canim hatirladim tabiki :), iyi gidiyor simdilik 2 cocukla duzen oturttuk sayilir artik, ay dedigin gibi sanki gerdege giriyorum vllh :) neyseki ozur diledi, tavsiyen icin cok tesekkur denicem canim sicak su buharini, sende op oglusunu benim yerime....
Bende sürekli çıkarıyorum bebeğimi içine döktüğüm fermuarlı bir battaniyemiz var Arabasına koyup gezdiriyorum hem uyuyor hemde oksijen. Iyi geliyor Oğluma .bence de çok sakınmamalı sonra dahaçok hasta oluyorlar hazır anne sütü onu koruyorken alıştırıyorum Dışarıya.Canim ben bir haftadir guzel havalarda cikarmaya basladim hassas bunyeli olmasin alissin cok eve kapatip aman ust sin aman hasta olmasin dersek cok hassas alisirlar ve sonra daha cok hasta olurlar nedense cok korunan bebekler sonra cok hastalaniyolar güzel lce siki siki giydiriyorum uzerine kalin ici tuylu tulumu nu giydiriyorum battaniyeylede sikica sariyorum arabasina yatiriyorum eger ruzgar olursa yagmurlugunu sikica kapatiyorum bugun ogln hava guzl di mesela eczaneye markete falan gittik tam bir saati disarda gecirdik gezmeye alisti cok mutlu oluyo dunde balkona cikardim sadece cumarteside si yine disardaydik alisti pasa ...
Kızlar günaydın. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Hamilelikten önce 1.70 boy 54 kilo idim.tam 16 kilo aldım sonra 6 si gitti doğumdan hemen sonra.simdi 8 kilo fazla var.koca bir göbek kahverengi çizgili hemde göbek deligim bile bi acayip oldu.gobegim çatlak goguslerim de catladi.anlicaginiz güden gitti.oglum için nelerden vazgeçtim ama üzülüyorum aynada gorunce kendimi
Kızlar günaydın. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Hamilelikten önce 1.70 boy 54 kilo idim.tam 16 kilo aldım sonra 6 si gitti doğumdan hemen sonra.simdi 8 kilo fazla var.koca bir göbek kahverengi çizgili hemde göbek deligim bile bi acayip oldu.gobegim çatlak goguslerim de catladi.anlicaginiz güden gitti.oglum için nelerden vazgeçtim ama üzülüyorum aynada gorunce kendimi
Evet canım çok haklısın yeter ki süt olsun napalım catlasinCanım o psikolojiye girme. Ben de aynı şeyleri hissettim. Göğüste çatlakların alt kısmında süt için damarlar da belki çok belirgindir. Onlar emzirme dönemi sonrası geçer diye umut ediyorum. Çatlakların da kırmızı hali geçecek. Hem bunlar olmasa göğüsler sütle dolmuyor demek değil mi? Bu ihtimal bence daha kötü. Düşünsene bu öyle bir mucize ki hiç bir şeye bağlı kalmadan bebeğinin besinini üretebiliyorsun. Nasıl muazzam bir güç. Göbekte gider kilo da gider. Sen yeter ki kafanı sürekli bunlardan kurtulamıyorum düşüncesine takma. Günden güne güzelleşeceksin. Benim gibi senin de ilk çocuğun ise çocuklarımızla birlikte biz de büyüyüp olgunlaşacağız. Biz onlara bir şeyler öğretirken farkında olalım onlar da bize bazı şeyleri öğretmek için geldi. Varlıkları için şükürler olsun. Bu dertle hep geçer. Çok çok rahatsızlık hissedersen küçük estetik müdahaleler bile mümkün artık. O yüzden canını hiç sıkma. Bu dönemlerin keyfini çıkarmaya çalışalım. Tüm zorluklarına rağmen. Güzelliklerini es geçmeden yaşayalım. Sevgiler.
bana da karbonatlı suyu sağlık ocağı söyledi bilseydim bnde kullanmazdım sağol bilgi için:) avm de açık olması süper size bol gezmeler o zaman ana oğul maşallah:))Canim ben netten doktorlarin makalelerini okudum once pamukcukla alakali karbonatla temizlemenin cok yanlis oldugunu yazmis hepsi oyuzden doktora gittim ilaci iki gun kullandim ve ğ cti cok sukur eger gecmese ablam kara dut surubunu onerdi ona devam edecektim gaz ilacinada bende kisa bi sure daha kullanip birakmayi dusunuyorum oglusum yeni yeni biraz rahatladi tekrar eski gunlerine donmesinden korkuyorum avm de kapali avm lerden dwgildi viaport sokak tarzi yani dukkanlardan cikinca sokaga cikiyosun bebek bakim odasi olmasi buyuk avantaj onerilerin icin cok tesekkur ederim canim cok opuyorum
Canım biz de aşıdan sonra yaptırmayı düşünüyoruz.hemüz araştırma yapmadım iki Yöntem varmış sanırım klasik ve yeni yöntem.aslında geç bile kaldık bence.arkadaşlar merhaba oğlum yarın iki ayını dolduruyor aşısı gectikten sonra sünnet yaptırmayı düşünüyoruz aranızda yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı?
ya bizim çocuğun pipisini görenler bitik diyor doktoruna sordum çiş yapması için yeterli dedi ama uykusunda çok sıçrıyor ve emerken de azen çok ağlıyor aklıma çişini yaparken canımı yanıyor diye geldi. hastaneye gittiğimizde üroloji doktoru yoktu yarın tekrar gidicez sorcam inş. biran evvel sünnet yaptırmak istiyorum hem çabuk iyileşiyormuş hem de sıkıntı varsa kaybolurCanım biz de aşıdan sonra yaptırmayı düşünüyoruz.hemüz araştırma yapmadım iki Yöntem varmış sanırım klasik ve yeni yöntem.aslında geç bile kaldık bence.
Öf yaa 10 saattir uyuyor çocuk başını kaldiramiyor.ben zorla emziriyorum 3 dk anca.vermicem bi daha zinco falan.uyustu kaldı yavrum.off içim çok kötü. Bi de annem verdi d vitamini diye zinco iciriyor.bagirdim cagirdim ona da
Canım yazdıklarının hepsini ben de yiyorum boza hariç. Humana içmeye de başladım. Akşamları da 1 kez 60 cc mama veriyorum şimdilik rahatladık biraz çok şükür. Gece 12-2 arasında uyuyor sabah 4e 5 e kadar maşallah sonra saat başı uyanıyor bazen ama olsun önceleri çok fenaydık çok uykusuzdu açlıktanmış galiba. Sürekli emziriyorum mamadan önce de mutlaka emziriyorum biberona alışmasın diyemerhaba, öncelikle stres sütünü iyice azaltır, mama veriyorum diye canını sıkma, etrafta o kadar çok mama ile büyüyen çocuk var ki. bildiğim kadarı ile bi emme en fazla 40 dk olmalı, o da 20 bi memede 20 bi memede. ama ben değiştiriyorum çünkü almıyor sonra. ben günde 5 litre sıvı alıyorum. 3 ü su, yarım litresi süt, yarım litresi komposto, 3 bardak humana, bi bardak boza içiyorum. muz elma armut tüketiyorum. kimyonu sofradan eksik etmiyorum ve rezene çayı içiyorum. çok faydasını gördüm.sen emzirebildiğin kadar emzir, yetmediği yerde mamanın bi zararı olmaz bence, aç kalmasından iyidir. bir de göğüs ucuma çörek otu yağı sürüyorum ara ara o da gazına iyi geliyor. inşallah iyi olur bebişlerimiz.
Canım ben de ne zaman göğsümü sıksam süt geliyordu fakat kilo alımı sınırda çıktı yani ayda 500 gr almış o da alt sınırmış. Şimdi günde 1 kez bazen 2 kez 60cc mama veriyorum bayağı rahatladık çok şükür.hadi ya peki aç olduğunu nasıl anladı doktor kilo alımı mı azmış benim sütüm var çk şükür ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?