baby 2 go markası, ben memnunumBebeğin içinde konforlu demek hangi marka model tavsiye edersen çok sevinirim
baby 2 go markası, ben memnunum
Bende aynı şekilde yazıyorum. Hatta ilk test yaptığımda ilk duygularımı bir kağıda yazmıştım. Ben her muayede aldığım ultrason görüntülerini o yazdığım güne yapistirdim. Gerci onlar zamanla siliniyormus aklınızda bulunsun eğer sakliyorsaniz fotograflarini çekinhayır hayır günlük almadım. güzel bir defter gelmişti kardeşime iş yerinde, ona yazıyorum hamileliğimin başından beri. her kontrolde kilosunu boyunu falan yazdım. şimdi de ilk yaptığı şeyleri yazıyorum. sende geç kalmış sayılmazsın, daha ne anıları birikir başla bugünden yazmaya
Ya kızlar 2. Ay aşılarını olduk biz veremli karma dedikleri.ebe dedi ki eve gidince calpol ateş düşürücü ver 1 kasik.ben de verdim hemen daha ateşi cikmadan. Sonra kızdım kendime niye hemen verdim diye. Sizce onun bi zararı olur mu siz verdiniz mi.keske ateşi çıkınca verseydim
Ya ne bilim ebe ver deyince verdim 1 kasik salak gibi hiç sorgulamadanuff hep hata yapıyorum sonra içim içimi yiyor günlerce üzülüyorum. Inşallah tutmuştur aşısı.
Sütü biberonla kabul etmiyor. Açık Öğretim sınavına giderken ablam bakmisti kaşıkla falan vermeye çalışmış. Ailem yakın olsa hiç durmam. Baskasinada guvenemiyorum çünkü yemeklerden tattirmaya çalışıyorlar bende bunu istemiyorum işte bu yüzden yaz gelsin
bende astronot mont bakıyorum netten. gelir gelmez çıkacağım dışarıgebeliğim gebelik şekerinden dolayı evde geçti, lohusalıkta, bari bu güzel günlerin tadını çıkarayım, zaten 23 ocakta işe başlayacağım. benim de kaşlar saçlar aldı başına gidiyor. iki üç kez çıktım anneme bırakıp, iyi geldi, ama ben bebişimle çıkmak istiyorum. ve başlayacağım çıkmaya
Damak tadı oluşurmuş. Kızım daha 80 günlük :)Nasıl bir mantıktır yemeklerden tattırmak. Cup feeding diye aratırsan alternatif besleme yöntemleri videoları gelecektir. Şırıngayla bile veren var gerçi bebişler büyüdü ama büyük şırıngalar da var.
evet deneyeceğim bu hafta sonu. benim bebeğimizle ilgili ilk şeyleri eşimle yapmak gibi bi takıntım var, dışarıda ilk onunla çıkarmak istiyorum şöyle arabasına koyup. ama o sabah gidip akşam geliyor, pazar günü inşallah. olmadı artık hafta içi ben kendim çıkaracağım. benim kız da ağlar büyük ihtimal ama denemek lazımAraba varsa (bebek arabası) çok rahat çıkıp kuaföre gidersin ama boya yapılan yerde tutma sabah erken ve sakin saatlerde git. Arabada uyuyabilir. Biz pazara bile götürdük bebeği küçük bir pazar ve yakın. Hem de ne akıl bizim bebek durmaz ağladığında. Çok kötü ama bir o kadar da öğretici bir deneyimdi. Deneye yanıla öğreniyoruz.
Sanirim her çocuk bi şekilde öyle böyle büyüyor. Ama sanki hata yapmamam gerekiyor gibi bir duygu oluyor çok şiddetli. Tabi olmuyor. Sonra kendimi affedemiyorum aslında çok büyük zarar verecek şeyler değil belki ama bana öyle geliyor öyle hissediyorum. Logusalikta mi anne lik mi bilemedimCanım bana da öyle söylediler ben de öyle Yaptım.bir şuruplar daha sağlıksız olacaklar diye bir şey yok tam hata yaptık ama büyüyene kadar okadar hatalar olacaktı üzme canını.bens Sünnet ettirdim o şurubu yine doktorun söylediği gibi verdim ağrısı bile olmayan çocuğa 4 saatte bir şurup verdim.yai ders de almıyorum yeterki cani acımasın diyorum.yanlışlar yanlışlar ....
Slm canım sen 2 bebekle çıkıyormuşsun biz 1 tanesiyle eve kapandık:)) Bizimki yeni annelik ilk deneyim inşallah bizde alışırız yoksa kafayı yiycem evde.Üstelik benim bebeğim kolik bir yere gidince gittiğime pişman oluyorum .merhaba hanimlar, artik bebeklerinizle gezebilirsiiz korkmayin hatta arabada yada kendi arabasinda hemen uyur taaa ki acikana kadar.. bazenn evden cikarken aglamaya basladigi oluyo, arabayi calistirdigimda giki cikmiyo susuyo hemen:) 2.5 yasinda oglumda var kisa mesafeli yerlere 3muz gidebiliyoruz ama enn rahati esimle cikmak tabikii..
canim haklisin annellik boyle bisey ama kendii bu kadar suclama ufak tefek yanlislar olacak illaki.... 2.5 yasindaki oglum daha zor geliyor bana kizima bakarak...agzimdan cikan sozleri dusunup konusuyorum bazen yanlis olmasin diye senin bu hissin hicbisey cannimm :))Sanirim her çocuk bi şekilde öyle böyle büyüyor. Ama sanki hata yapmamam gerekiyor gibi bir duygu oluyor çok şiddetli. Tabi olmuyor. Sonra kendimi affedemiyorum aslında çok büyük zarar verecek şeyler değil belki ama bana öyle geliyor öyle hissediyorum. Logusalikta mi anne lik mi bilemedim
evet ilker oyle oluyo bende oyleydim cunki ama 2. de insan daha rahat oluyo...benim oglumda kolikti dedigin gibi pisman oluyodum hep...yaza dogru pusete atar gezdiririz iinsallah...Slm canım sen 2 bebekle çıkıyormuşsun biz 1 tanesiyle eve kapandık:)) Bizimki yeni annelik ilk deneyim inşallah bizde alışırız yoksa kafayı yiycem evde.Üstelik benim bebeğim kolik bir yere gidince gittiğime pişman oluyorum .
Canım üzülme artık bilerek zarar vermedin hatta zarar vermiş sayılmazsın bebeğine.Kıyamam ya takma kafana.Bak ben hemşire yim sana garanti veriyorum 1 kere ateş düşürücü verdin diye birşey olmaz bebeğinin illaki ağrısı olmuştur verdiğin iyi olmuş hatta.Sanirim her çocuk bi şekilde öyle böyle büyüyor. Ama sanki hata yapmamam gerekiyor gibi bir duygu oluyor çok şiddetli. Tabi olmuyor. Sonra kendimi affedemiyorum aslında çok büyük zarar verecek şeyler değil belki ama bana öyle geliyor öyle hissediyorum. Logusalikta mi anne lik mi bilemedim
evet ilker oyle oluyo bende oyleydim cunki ama 2. de insan daha rahat oluyo...benim oglumda kolikti dedigin gibi pisman oluyodum hep...yaza dogru pusete atar gezdiririz iinsallah...
ahh canim bende oyleydim ve oyleyim hala, ancak markete falan gidip gelene kadar birakiyorum mesela yoksa hep beraber cikiyoruzİnşallah bebeğimle gezmeyi çok istiyorum eşim bana bırak kafanı dinle azcık gez diyor ama ben öyle istemiyorum çok bunalırsam düşünürüm belki.
Damak tadı oluşurmuş. Kızım daha 80 günlük :)
Bence bunu kesinlikle düşünmeli hatta yapmalısın çok değil bir-iki saat çık gel. Öyle öyle alışırsın çıkmaya. Bizimki de zor bir durum.İnşallah bebeğimle gezmeyi çok istiyorum eşim bana bırak kafanı dinle azcık gez diyor ama ben öyle istemiyorum çok bunalırsam düşünürüm belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?