2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende aynı şekilde yazıyorum. Hatta ilk test yaptığımda ilk duygularımı bir kağıda yazmıştım. Ben her muayede aldığım ultrason görüntülerini o yazdığım güne yapistirdim. Gerci onlar zamanla siliniyormus aklınızda bulunsun eğer sakliyorsaniz fotograflarini çekin

ben de aynı şeyi yaptım maalesef doktor illa ateşinin çıkmasını bekleme huzursuzlanırsa ver dedi verdim ama sonra pişman oldum yapacak bişey yok

Kızlar uzun zaman sonra kek yaptım fırında birşeyler yapmayı bile özlemişim...umarım kızımla da yaparız.Büyüsün istiyorum ama bir yandan da minik kalsın istiyorum hatta ikisini aynı anda istiyorum:) Annelik ne değişik duyguymuş... Bu karmaşık duygular sadece bende mi var acaba

Ya ne bilim ebe ver deyince verdim 1 kasik salak gibi hiç sorgulamadan uff hep hata yapıyorum sonra içim içimi yiyor günlerce üzülüyorum. Inşallah tutmuştur aşısı.

Dert etme hatalar yapacağız elbet hele ilk çocukta iş ki geri dönülmez hatalar olmasın. Mükemmel değiliz olmaya çalışamayız elimizden geleni yapıyoruz ve yapmalıyız yavrularımız için. Sen onun için yeterlisin bunu unutma.

Nasıl bir mantıktır yemeklerden tattırmak. Cup feeding diye aratırsan alternatif besleme yöntemleri videoları gelecektir. Şırıngayla bile veren var gerçi bebişler büyüdü ama büyük şırıngalar da var.

Araba varsa (bebek arabası) çok rahat çıkıp kuaföre gidersin ama boya yapılan yerde tutma sabah erken ve sakin saatlerde git. Arabada uyuyabilir. Biz pazara bile götürdük bebeği küçük bir pazar ve yakın. Hem de ne akıl bizim bebek durmaz ağladığında. Çok kötü ama bir o kadar da öğretici bir deneyimdi. Deneye yanıla öğreniyoruz.

Damak tadı oluşurmuş. Kızım daha 80 günlük :)

evet deneyeceğim bu hafta sonu. benim bebeğimizle ilgili ilk şeyleri eşimle yapmak gibi bi takıntım var, dışarıda ilk onunla çıkarmak istiyorum şöyle arabasına koyup. ama o sabah gidip akşam geliyor, pazar günü inşallah. olmadı artık hafta içi ben kendim çıkaracağım. benim kız da ağlar büyük ihtimal ama denemek lazım

Sanirim her çocuk bi şekilde öyle böyle büyüyor. Ama sanki hata yapmamam gerekiyor gibi bir duygu oluyor çok şiddetli. Tabi olmuyor. Sonra kendimi affedemiyorum aslında çok büyük zarar verecek şeyler değil belki ama bana öyle geliyor öyle hissediyorum. Logusalikta mi anne lik mi bilemedim

merhaba hanimlar, artik bebeklerinizle gezebilirsiiz korkmayin hatta arabada yada kendi arabasinda hemen uyur taaa ki acikana kadar.. bazenn evden cikarken aglamaya basladigi oluyo, arabayi calistirdigimda giki cikmiyo susuyo hemen:) 2.5 yasinda oglumda var kisa mesafeli yerlere 3muz gidebiliyoruz ama enn rahati esimle cikmak tabikii..

Slm canım sen 2 bebekle çıkıyormuşsun biz 1 tanesiyle eve kapandık:)) Bizimki yeni annelik ilk deneyim inşallah bizde alışırız yoksa kafayı yiycem evde.Üstelik benim bebeğim kolik bir yere gidince gittiğime pişman oluyorum .

canim haklisin annellik boyle bisey ama kendii bu kadar suclama ufak tefek yanlislar olacak illaki.... 2.5 yasindaki oglum daha zor geliyor bana kizima bakarak...agzimdan cikan sozleri dusunup konusuyorum bazen yanlis olmasin diye senin bu hissin hicbisey cannimm :))

evet ilker oyle oluyo bende oyleydim cunki ama 2. de insan daha rahat oluyo...benim oglumda kolikti dedigin gibi pisman oluyodum hep...yaza dogru pusete atar gezdiririz iinsallah...

Canım üzülme artık bilerek zarar vermedin hatta zarar vermiş sayılmazsın bebeğine.Kıyamam ya takma kafana.Bak ben hemşire yim sana garanti veriyorum 1 kere ateş düşürücü verdin diye birşey olmaz bebeğinin illaki ağrısı olmuştur verdiğin iyi olmuş hatta.

İnşallah bebeğimle gezmeyi çok istiyorum eşim bana bırak kafanı dinle azcık gez diyor ama ben öyle istemiyorum çok bunalırsam düşünürüm belki.
evet ilker oyle oluyo bende oyleydim cunki ama 2. de insan daha rahat oluyo...benim oglumda kolikti dedigin gibi pisman oluyodum hep...yaza dogru pusete atar gezdiririz iinsallah...

Damak tadı oluşurmuş. Kızım daha 80 günlük :)

Er yada geç damak tadı oluşacak bizim bir tanıdık daha hastanede bisküvi vermeye başlıyormuş ne fenomen. Çocukları da sapasağlam 4 çocuk bir sürü de torun büyüttü biz de çok titizleniyoruz. Bazen bilmemek mutluluk gibi geliyor ama bile bile de lades olmuyor her zaman.

İnşallah bebeğimle gezmeyi çok istiyorum eşim bana bırak kafanı dinle azcık gez diyor ama ben öyle istemiyorum çok bunalırsam düşünürüm belki.
Bence bunu kesinlikle düşünmeli hatta yapmalısın çok değil bir-iki saat çık gel. Öyle öyle alışırsın çıkmaya. Bizimki de zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…