2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım ben normal doğum Yaptım doğumda çok korktum ve enfeksiyon oldum hala geçmedi hiç yaklaşmıyorum eşime,çünkü ayakta çok durunca bile altta bir yerler zonkluyor.
Bence kan gelmesi normal okadar uzun zamandır ara verdiniz bir de benim doktor vajinal baktığında bile kan gelmişti benden .ama yakında deneyeceğim ben de 10 güne kadar iyileşirsem:)hep erteliyorum böyle eşim de bıktı artık. Benden ve hastalıklarımdan

Arkadaşlar merhaba, kızımı iki üç gündür oyun halısına koyuyorum bi yarım saat oynuyor en azından ortalığı topluyorum ve çenem biraz dinleniyor, çünkü ben her şeyi anlatıyorum kızıma, konuşmaktan yorgun düştüm. oyun halısını tavsiye ederim. tekme kısmına vurunca hareketlenip gazınıda çıkarıyor.

bu arada benim kızımda 3-4 kez yapıyor kaka, hatta gecede yapmaya başladı. emerken yapıyor kakasını hep. gece altını temizleyince de uyanıyor bi saat uğraşıyorum

Fucidin kullanan varmış okumuştum netten kurtulalım bir dertten daha hayırlısı.

Çok haklısın canım hiçbir konuda yalnız değiliz
Çok haklısın canım benim.ben burayı hiç birakmam:) tabi sizler de bırakamazsaniz. Çok sorunlarım oldu herkes bana burda yardimci oldu okadar rahatladım. Ins bu güzel muhabbetleri miz sürecek terkedilmedigimiz surece

Kızlar merhaba .bir sorum olacak.oglum 2 ay 5 günlük dün tartım 6600 geldi.cok mu kilolu.bi de çok kusuyor bazen fışkıra fışkıra. Gazla çıkıyor galiba.sadce anne sütü alıyor ama ben çok mu emziriyorum ki.2 saatte bir emiyor çoğunlukla .emmek istiyor sadece derin uyarsa 3 4 saat olabiliyor.acaba çocuğu obez mi yapiyorum .siz ne aralıklarla besliyorsunuz.? Gazım iz da hiç bitmiyor oğlum havalancak o kadar gazlı yavrum.zinco veriyorum mecbur.sabah akşam 3 damla.yarin 2.ay aşıları var .şimdiden korkuyorum .Kıyamam onların canı hiç acimasa keske

kaç kilo doğmuştu ki canım maşallah kilosu baya iyiymiş ben de gündüzleri genelde 2 saatte bir emziriyorum bence normali de o demekki sütün yarıyor

kaç kilo doğmuştu ki canım maşallah kilosu baya iyiymiş ben de gündüzleri genelde 2 saatte bir emziriyorum bence normali de o demekki sütün yarıyor
3490 doğdu. biraz fazla oldu kilosu çok mu besliyorum bilemedim.15 20 dk tek meme emiyor.insallah normaldir canim

Benimki de öyle canım aynı doktor bir şey demedi. Sadece iştahları fazla yerinde. Fazla sütü kusuyor, gaz yüzünden de kusuyor. Aşı günü de geçecek hazırlıklı ve soğukkanlı olmaya çalış.

Kızlar oğlum 5 gündür kakasi nı yapmıyor doyuyor.aglamasi huysuzlugu yok alttan ve üstten gazını çıkarıyor sadece kakasini yapamıyor yarinda yazmazsa doktora goturcem

kızlar benim bi arkadaşım 3 ekimde 3. bebeğini doğurdu. iki kocaman kızdan sonra. ben kızımla kapı dışarı çıkmazken onun gitmediği pastane cafe gün kalmadı. giydiriyor oğluna astronot montu kendi nereye oğlu nereye. benimde canım sıkıldı. ben mi çok pipirikliyim o mu çok rahat bilemedim.

tv açıyorum oyalanıyor, benimle kuaförde 5 saat kaldı diyor, onaylamıyorum tabi ama bende biraz rahatlatsam mı kendimi. ben tv izletmiyorum, avm ye götürmüyorum. amannn kafam karıştı vallahi.

bu arada kucak için kanguru çözüm oldu bana, evin içinde iyi oluyor. en azından iki elimde boşta, yemek yiyebiliyorum

Bende 8 ekimde doğum yaptım senin gibiyim. Bazen kızıyorum kendime sanki bir bende çocuk var kimsenin yok korkma yalnız değilsin. Yaz gelsede dışarı ciksam diyorum alışveriş yapsam, aşıya hastaneye giderken giydigim tek kiyafetten kurtulsam, kaşlarimi aldirsam, saclarimi boyatsam of of

Evet canım bir iştah ki sorma.6 kilo geldi aşılarının yaptirdik .yaaa verem aşısı yapılırken sıkı tutamadimkipirdadi kolu kanadı hemşire kızdı bana.sonra bida batırdı yarım santim içine girdi igne olmuşumudur ki offf yine beceremedim oglumun canı daha fazla yandı benim yuzumden

Ya kızlar 2. Ay aşılarını olduk biz veremli karma dedikleri.ebe dedi ki eve gidince calpol ateş düşürücü ver 1 kasik.ben de verdim hemen daha ateşi cikmadan. Sonra kızdım kendime niye hemen verdim diye. Sizce onun bi zararı olur mu siz verdiniz mi.keske ateşi çıkınca verseydim

Ateş çıkmadan vermek ilaca karşı toleransı arttırabiliyor o zaman da ateş çıkınca etkietmeyebiliyor sen ateşi takip et yükselmeye devam ederse o zaman ver canım. Verem aşısı tutup tutmadığı uzun sürede anlaşılıyor. 1-2 ay içinde aşı yeri şişip kabuk bağlayabilir. Hiç olmazsa mufak bir iz kalırmış. İz kalmazsa da verem savaşlarda tutup tutmadığı bir test ile kontrol edilebiliyor.

Doktor antibiyotikli ve kortizollu bir krem verdi. Adı: prednol. Muayene 5 dk sürmedi ilacı aldım çıktım. Dün harici kullanılan bir pomad da sürmüştüm o da baya kızarıklığını almış onun adı da pantenol pomad. Pedikür için de kendi malzemeni götürüyorsan sorun olmaz dedi.

Ben tv yi ses olsun diye açıyorum. İzletmek iyi değil. İzlemeye başlayınca seçerek izleteceğimiz programlar da olacaktır. Ben de genelde ev oturmasına çok yakınlarımıza gidiyorum. 1,5 saatte arabayla annemlere geldik. Yolda yarısı uyanık geçirdi geldi. Geçen gün belediyede ve elektrik idaresinde işlerimiz vardı. Oralara da beraber gittik. Doktor günümüzdü. Aşımızı da olduk aynı gün. Bir sürü mikrop aldık mis. :) Mikrop da almak gerek arada abartmadan. Bağışıklık sistemi güçlenmesi için.

Sütü sağıp birine bırakma şansın yok mu canım en azından babasına bırakabilirsin haftasonu. Ben iki kere çıktım öyle çok iyi geliyor bizim de molaya ihtiyacımız var. Bugün de hem doktora hem kuaföre gittim. Çok iyi geldi. Kendimizi ihmal etmeyelim biz iyi olursak bebeklerimiz de iyi olur.

bende astronot mont bakıyorum netten. gelir gelmez çıkacağım dışarı gebeliğim gebelik şekerinden dolayı evde geçti, lohusalıkta, bari bu güzel günlerin tadını çıkarayım, zaten 23 ocakta işe başlayacağım. benim de kaşlar saçlar aldı başına gidiyor. iki üç kez çıktım anneme bırakıp, iyi geldi, ama ben bebişimle çıkmak istiyorum. ve başlayacağım çıkmaya

3490 doğdu. biraz fazla oldu kilosu çok mu besliyorum bilemedim.15 20 dk tek meme emiyor.insallah normaldir canim
Bebeğin istiyorsa besliceksin mecbur sütünnde yarıyor demekki bazı bebeler ilk başta böle hızlı kilo alırmış ama hareketlenmeye başlayınca kilo alımıda azalırmış yine de en doğru bilgiyi doktorun verecektir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…