- 12 Aralık 2014
- 77
- 54
- 303
- 42
Benim kizim almiyor nasil aliscak bilmiyorum
kızlar bebeğim sanırım soğuk algınlığı aldı..burnu akıyı ve hapsuruyor..ama çok fazla degil.ateş ve iştahsızlık ta yok.çok olmamakla beraber arada oksuruktevar..sizce kendim ne yapsam iyi gelir.hic kiyamiyorum ya ..o Minnacık burnu akiyo.daha gecen işgalden dolayı Dr görürdüm herşey normaldi.su soğuklarda sürekli hastaneye götürmekte istemiyorum ama bir yandanda gotursemmi diyorum yada bikacgun bskleyeyim mi..ne dersiniz..ben birşeyler icsem ıhlamur filan sütten gecermi ona ..sizin bebeislerde oluyomu boyle
bebeğim 2.5 aylik.ona direk verilebilir mi acaba.daha ufakya verebilirmiyum bilmiyorum..ben iceyim bari sütten geçsinat
arkadaşım bebeğin kaç günlük bilemiyorum ama biz Sivas ın ilçesinde yaşıyoruz ve Aralık sonunda Trabzon a gittik bebeğim üşüttü orada hastalandığı günün ertesi günü geri döndük yolda ıhlamur içirdim 4-5 kaşık. eve gelince tekrar içirdim, gece ateşi çıktı 37,5 a ama ateş düşürücü vermedim sürekli emzirdim. 38 i geçse verecektim, burnuna da sürekli sütümden damlattım, odasında buhar makinesi yerine cattle çalıştırdım, öksürük ve burun akıntısı oldu ama bir haftada atlattı öksürüğü, burun akıntısı devam ediyor. öksürüğün nasıl olduğu önemli. eğer özellikle gece tutan ve sık tekrarlayan öksürükse kesinlikle doktora götür ama çok sık olmuyorsa ve daha çok sabahları olursa geniz akıntısından oluyordur. ben bol bol emzirerek ( ateşin çıktığı gün yanıma yatırıp saat başı emzirdim) doktora gitmeden atlattım. ıhlamuru üç gün sabah ve akşam 4-5 çay kaşığı verdim, poşette olanından bir sıkıntı olmadı.
bebeğim 2.5 aylik.ona direk verilebilir mi acaba.daha ufakya verebilirmiyum bilmiyorum..ben iceyim bari sütten geçsin
kızlar bebeğim sanırım soğuk algınlığı aldı..burnu akıyı ve hapsuruyor..ama çok fazla degil.ateş ve iştahsızlık ta yok.çok olmamakla beraber arada oksuruktevar..sizce kendim ne yapsam iyi gelir.hic kiyamiyorum ya ..o Minnacık burnu akiyo.daha gecen işgalden dolayı Dr görürdüm herşey normaldi.su soğuklarda sürekli hastaneye götürmekte istemiyorum ama bir yandanda gotursemmi diyorum yada bikacgun bskleyeyim mi..ne dersiniz..ben birşeyler icsem ıhlamur filan sütten gecermi ona ..sizin bebeislerde oluyomu boyle
Acken verdim emmedi sutten damlwttim birazagzina yok hicbir sekilde tutmuyor diliyle ittirmeye calisiyor surekli denicem tutmasi lazimbenim oğlum emzik emmeyi reddetti ama biberonda sıkıntı çıkarmadı. tamamen açken mi verdin biberonu. ben bir keresinde sağıp bırakmıştım ama oğlum ben geldikten sonra uyandı, bende önce biberondaki sütü vereyim dedim kabul etmedi önce biraz meme verip sakinleştirdim sonra biberonu verdim iki dakikada boşalttı. bir de biberonu tam kavrayacak şekilde koyuyor musun ağzına.
benımkıde oldu doktor ciğerleri temiz şurup vermem dedi ıhklamur ve calpol ver dedi bikaç çay kaşıgı ıhlamur verdim iki günde calpol verdim iyi geldi bende içiuyorum bitki çayları ıhlamur falankızlar bebeğim sanırım soğuk algınlığı aldı..burnu akıyı ve hapsuruyor..ama çok fazla degil.ateş ve iştahsızlık ta yok.çok olmamakla beraber arada oksuruktevar..sizce kendim ne yapsam iyi gelir.hic kiyamiyorum ya ..o Minnacık burnu akiyo.daha gecen işgalden dolayı Dr görürdüm herşey normaldi.su soğuklarda sürekli hastaneye götürmekte istemiyorum ama bir yandanda gotursemmi diyorum yada bikacgun bskleyeyim mi..ne dersiniz..ben birşeyler icsem ıhlamur filan sütten gecermi ona ..sizin bebeislerde oluyomu boyle
Harvey karpin kitabinda bebegi emzige alistirmak icin; bebek emzigi ittiginde siz de onun agZina geri itmeyin, tam aksine agzina emzigi koyduktan sonra yavasca geri cekin, bunu birkac defa tekrarlayin diyor. Bebegin mantigi bisey agzima girdiyse o benimdir, ancak ben istersem cikar imis...Biberon vermeyi bir de bu sekilde dene istersen... Tabi farkli biberonlarla denemen lazim bir de...Acken verdim emmedi sutten damlwttim birazagzina yok hicbir sekilde tutmuyor diliyle ittirmeye calisiyor surekli denicem tutmasi lazim
Tesekkur ederim mutlaka deneyecegim insallah ise yararHarvey karpin kitabinda bebegi emzige alistirmak icin; bebek emzigi ittiginde siz de onun agZina geri itmeyin, tam aksine agzina emzigi koyduktan sonra yavasca geri cekin, bunu birkac defa tekrarlayin diyor. Bebegin mantigi bisey agzima girdiyse o benimdir, ancak ben istersem cikar imis...Biberon vermeyi bir de bu sekilde dene istersen... Tabi farkli biberonlarla denemen lazim bir de...
Ne guzel benim kizim emzigi tutmadi bir turlu. Yeni dogdugunda bende denemistim bineronu likir likir icmisti ama simdi almiyor bir turlu napcam sasirdimOğlum emzik bağımlısı düştüğü anda ağlıyor:).ama bugün sizin yazdıklarınız üzerine biberonla beslemeye çalıştım daha önce almasına rağmen almadı.aysonunda işe başlayacağım alıştırmam Lazım.
Ben de 2 gündür veriyorum zeytinyagi ama yine yapamıyor 2 kere dir fitil le yapıyor 7 8 gün olunca mecbur veriyorum fitili. Of acaba bir sorun mu var; ( 3 gün oldu yok yok o bezde kaka gördüğüm gün bayramım olacakarkadaşlar merhaba kabızlık sıkıntımız oldugunu söylemiştim zeytinyagı veriyorum fayyda etmemişti komşularda bi kere degil her sabah ver demişti sabahları bir çay kaşıgı veriyorum iki gündür kakasını duzenlı yapıyor böyle sıkıntısı olan annelere duyyrulur:)
Cnm sen rotavirus aşını yaptirdinmi..fiyatı filan ne kadar biliomusun..Oğlum emzik bağımlısı düştüğü anda ağlıyor:).ama bugün sizin yazdıklarınız üzerine biberonla beslemeye çalıştım daha önce almasına rağmen almadı.aysonunda işe başlayacağım alıştırmam Lazım.
150 tl dedi doktorumuzCnm sen rotavirus aşını yaptirdinmi..fiyatı filan ne kadar biliomusun..
arkadaşlar merhaba kabızlık sıkıntımız oldugunu söylemiştim zeytinyagı veriyorum fayyda etmemişti komşularda bi kere degil her sabah ver demişti sabahları bir çay kaşıgı veriyorum iki gündür kakasını duzenlı yapıyor böyle sıkıntısı olan annelere duyyrulur:)[/QUOTE
mrb benim oğlumda ıkı gündür yapamıyor.kaç gün yapamayınca verdiniz siz
Cnm sen rotavirus aşını yaptirdinmi..fiyatı filan ne kadar biliomusun..
Benim kız hala ara ara tıkanıyoro anda dırek ters cevırıp kusmasını saglasanız benımkı de tıkanınca öyle yapıyoduk açılıyodu çok şükür azaldı biraz tıkanmaları da malesf kusması hiç azalmadı 7tane antibiyotık yedi havalardan kontrole de götüremedik enfeksiyon geçtimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?