2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben kirkimiz ciktiktan sonra sapkayi da eldivenleri de cikarttim

Benim kizim da yapiyor cok uzuluyorum icim gidiyor. Ben de gaza bagliyorum. Bizim de uyurken bazen nefes almamizda sikinti oluyor o zaman da korkup agliyor. Doktora sormustum nefes alamiyomus gibi oluyor ic cekiyor diye normal dedi bebekler karindan nefes alirmis ve bizim gibi duzenli nefes almazlarmis

merhaba arkadaşlar. bir arkadaşım söyledi. onun da kızı 8-9 günde bir kaka yapıyormuş. hatta bir keresinde
benim kızımda yapıyor onu. özellikle sabaha karşı, gaza bağlıyorum ama tam da anlayamadım.

benim kızım şapkayı hiç sevmiyor, sadece akşam yıkamışsam takıyorum. dereceler iyi bence bizim evde öyle. üzerine de çok örtmüyorum. nasıl alışırsa öyle gider diye. ama dışarı çıkarken sıkıntı hiç fazla bişi giymek istemiyor.

Selam kizlar. Bebegim iki gundur emmemek icin direniyor agliyor. Hasta degil atesi yok. Ama parmagimla damaklarina masaj yaptigimda susuyor isirmaya calisiyor disler baslamis olabilir mi daha erken deil mi ? Benzer bir durum yasayan var mi ?

uykudayken emiyor mu? benim kzımda uyanıkken emmeme sorunu var. uyku arasında veriyorum hep, yada yeni uyanmışken. ama çok ağzı köpürüyor ve elini emiyo, bugün aynı şeyi bende düşündüm. diş mi çıkarıyor diye. inşallah öyle değildir. çok erken daha.

bende benzer giydiriyorum, aslında kalın da değil bence. gece bi penye bir de örgü battaniye ile yatırıyorum ben de. çoraplı alt giydiriyorum, üzerine çorap giydirmiyorum yatarken. fena uyanmıyor. kollar bizimde hep dışarda. sırtı yataktan terliyor olabilir mi?

merhaba arkadaşlar. kabızlık sorunu için bir arkadaşın önerisi. onun kızına lağman bile yapmışlar 3aylıkken. yemeklik kabağı rendeleyip bir çay kaşığı veriyormuş. çok faydasını gördüm dedi. ben denemedim çünkü kızım en kötü ihtimal 3. gün yapıyor. genelde her gün bir kez yapıyor. zeytinyağı, kulak pamuğu, fitil alışkanlık yapar diye korktum vermedim hiç.

Yataktan olacağını sanmam normal herkesin kullandığı carsaf

Öf of b
of Of BİZİM YİNE 5 GÜN OLDU yapamadı canım oğlum. 3. Kez fitil vermek istemiyorum bi doktora mi gotursem .ama kabak nasıl verilir ki 3 aylık bebege; ((kabağı pişirip mi veriyor

Öf of b

of Of BİZİM YİNE 5 GÜN OLDU yapamadı canım oğlum. 3. Kez fitil vermek istemiyorum bi doktora mi gotursem .ama kabak nasıl verilir ki 3 aylık bebege; ((kabağı pişirip mi veriyor

bence fitil çok sık verme, özellikle erkek çocukları için iyi değilmiş. çiğden rendeliyormuş. sorun olmaz, 3. ayını dolduran bebeklerde havuç elma suyu başlayan var damak tadını geliştirmek için. ama yine de bilemem tabi. bi sorarsın olmazsa doktora.

Canım merhaba,bebek arabasını uçağa binine kadar götürüyorsun ve orada Alıp Güzelce paket yapıyorlar.tabii check in yaparken bebeği götürüyorlar. Arabası da var dersin.onun dışında kalkarken ve inerken mutlaka emzir, yanına emzirme önlüğünü al çünkü kulakları basınçtan etkilenebilir,Çene hareketleri kulağına zarar gelmesini önler hatta büyüklere de Konuşmak ya da Sakız çiğnemek önerilir inerken ve kalkarken.bir de bebeğin Kimliğini mutlaka yanına al,ve bebeğe de emniyet kemeritakıyor senin kemerini bağlıyor hostesler.benim deneyimlerim bunlardı42 günlükken uçağa bindik,sorun yaşamadıkların huysuzlanmıştı sadece.iyi yolculuklar şimdiden:)

Canım bende doğduğundan beri bu sorunu çözemedIm.kafası hep ter içinde Uyanıyor,babası Yüzünden çok örtüyorum..ev 24 derece ama sabaha karşı soğuk oluyor diyor babası.zaten kendisi de çok örtünür Oğlumu da kendisi gibi alıştırıyor.çocuk hasta olacak diye terden çok korkuyorum.

Uykuda cok rahat sakin sakin emiyor. Aynen canim ya elini zaten 1 aydir emiyor bazen ikisini birden agzina sokmaya calisiyor salyalari akiyor ve hep kopuk yapiyor. Bencede cok erken umarim dis degildir

Ama 8 gün yapmıyor yine de fitil vermemeli miyim aslında sıkıntısı var gibi de davranmiyor ama hiç yapmıcak gibi fitil vermesem

Çok teşekkürler canım bem de ilk defa uçağa binicem o yüzden bilmiyorum pek bişe cevabın çok yararşı oldu

Bi dis belirtisi de bizden galiba...
Alt tarafin ön kismi beyazlamis biraz aslında dün fark ettim ama erken diye olamaz diye pek aldırış etmemiştim bugün daha dikkatli baktım eskisine göre daha beyazdı bide birkaç gündür çok huysuzlandi annemi arayıp dis olabilir mi diye sordum dokun bakalım bi sert mi dedi baktım kenarlara göre daha sert ve beyaz...olabilir sizin de hep erken çıkmıştı dedi. Bu kullandığımız D vitamini de dişi erken çıkartıyormus galiba ben hep kullanmıştım.eger dişse iki tane gelecek galiba öyle görünüyor.Bizde dişler araya girmeden sünnet yaptiralim diyorduk

Ama 8 gün yapmıyor yine de fitil vermemeli miyim aslında sıkıntısı var gibi de davranmiyor ama hiç yapmıcak gibi fitil vermesem

Canim eğer bebegin de sıkıntı yoksa fitil verme anne sütü alan bebeklerde 10 gune kadar yapmaması normal benimde oglum 6 günde bir yapıyor hiç birşey kullanmıyorum alismasin karnina.ayaklarina masaj yap endişelenme normale döner zamanla

Yaaa busefer 10 gün bekliyim o zaman 2 kez verdim yarim şimdiye kadar.ins. son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…