2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım denedim ama fayda etmiyor bu sefer de uykusuz duruyor illa 12-1 de uyucak. Sabah da 8.30 gibi kalkıyor. Şimdi tamam da işe başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız??
size bir şey sormak istiyorum benim minik uyuduktan bir süre sonra Dudağını büke büke ağlayarak uyanıyor Pışpışlıyorum olmuyor kucağıma alıp sarılıyorum bir süre sonra uyuyor. 2-3 gündür böyle yapıyor bazen gaz atıyor bazen atmadan tekrar uyuyor gaz sancısı mı sizce? Gazını çıkarmadan da yatırmıyorum ama. Bir de tıkanması var hep tetikdeyim ayıramıyorum gözümü çok zor oluyor ama.

Benim oglumda sabah yediden beri oyle.3 de zorla uyuttum.simdi uyuyor ama yine uykusunda agliyor.basindayim ayrilamiyorum hemen salliyorum.bende gaz sancisi olduğunu düşünüyorum. Ne zaman geçecek merak ediyorum bende

benimki de bir kaç gündür gündüz uykudan uyanırken dudaklarını büzüp ağlıyor, sanki azarlamışım da korkarak uyanıyor gibi:))

benimki de bir kaç gündür gündüz uykudan uyanırken dudaklarını büzüp ağlıyor, sanki azarlamışım da korkarak uyanıyor gibi:))
Ve benimki de oyle dudaklarini buzup icli icli agliyir gibi.hic azarlamadim of dekisimdir en fazla.hepimizde olduguna gore donemi ile alakali olabilir.iyiki burasi var.

Canım denedim ama fayda etmiyor bu sefer de uykusuz duruyor illa 12-1 de uyucak. Sabah da 8.30 gibi kalkıyor. Şimdi tamam da işe başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Gunduz cok mu uyuyor benimki maksimum yarim saat uyuyor iki uc kere o kadar gece uykusu aliyor heralde. Gunduz uykusunu azaltmayi denesen nasil olur acaba. Ne zaman ise basliyorsun

Ve benimki de oyle dudaklarini buzup icli icli agliyir gibi.hic azarlamadim of dekisimdir en fazla.hepimizde olduguna gore donemi ile alakali olabilir.iyiki burasi var.

ben de sesimi bile yükseltmem ama bir gidiyorumki yatağında dokunaklı dokunaklı ağlıyor hatta emziriyorum hemen öyle yapınca memeyi emerken iç geçiriyor falan :)))

neden olmuş bilmiyorum ama grçmiş şükür kusması reflu hiç azalmadı çünkü gavıscon kullanıyoruz hala kusuyor tıkanması geçiyor ama zamanla uzmeyin kendinizi

ben ilk yapmadıgı gun ağlamasını ona bağlayı fitil verdim sonra uc gun yapmadı yine fitil falan aalıştı diye çok korktum bıral
ktım üç gün sonra yaptı bekledi dort gun sonra bi daha bekledi 5gun sonra falan zeytinyagı vermye basladık sabahları 3 gundur yapıyo kakasını zeytinyagının bi zararı yokmuş . 5. gunden sonra katılaştıgı için sıkıntı oluyormuş o yuzden bekleyin 3 yada 4. gunden itibaren verin

Ben de 2 gündür veriyorum zeytinyagi ama yine yapamıyor 2 kere dir fitil le yapıyor 7 8 gün olunca mecbur veriyorum fitili. Of acaba bir sorun mu var; ( 3 gün oldu yok yok o bezde kaka gördüğüm gün bayramım olacak
bende çok korkmuştum alıştı fitile diye erik kayısı hoşafı içtim bitki çayları işte zeytinyagını bırakmayın bi zararı yok duzelir inş takmayın insan taktıkça daha kötü oluyor ben eğer yapmasaydı 5. gunden sonra mürdüm eriği söylemişlerdi onu yapacaktım. mürdüm eriğinin kurusunu suyla haslayıp süzgeçten ezıyolarmış hafif sulu erik kısmı da var azcık çocuga veriyorlarmış çok faydalıymış. ben kendim içtim erik hoşafını bana bile çok fayda etti:)

Yarin vurduracagim canim 140 diye duymustum ama hic sormadim eczaneye flan.vurduran arkadaslar galiba agizdan verikiyirmus.huzursuzluk ates flan yapiyor mu?

Merhabalar sizleri bazen takip ediyorum görünce cevap vereyim dedim. dün yaptırdım rotavirüs aşısını 142 tl idi. ağızdan veriliyor ateş huzursuzluk filan yapmadı. yalniz dikkat edinsağlık ocağındaki ebe ayarlayamadı yarısı oğlum gülerken ağzından aktı gitti. bugün doktora götürdük doktoru keşke getirseydin biz verirdik akmazdı dedi 2. aşıyı doktoruna götürcem orda verecekler. yani işi bilen biryere götürün aşı boşa gitmesin pahalı zaten. birde devlet karşılamıyor bilginiz olsun.

benim bebeğimde de bir dönem kabızlık oldu zeytinyağı verdim. birde kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp makattan uyarıyordum. kulak pamuğu ile çok güzel kaka yapıyordu. bir süredir problem yaşamıyoruz çok şükür.

Selam anneler. Bebişler doğmadan önce yıkanır bez alan anneler vardı, acaba kullanıyor musunuz merak ettim. Kullanan varsa nasıl rahat mı kullanımı. Ben de 2 tane almıştım ama hiç deneyemedim bile. Bir de bebeklerinize gece uyurken şapka takıyor musunuz. Ben hep takıyorum o da 23-25 derece arası değişiyor. Üşür başı diye çıkaramıyorum sizler nasıl yatırıyorsunuz.

1.5 aydan sonra çıkarttık sapkamizi takmiyoruz artık.sadece banyo yaptırdığım da geceleri kullanıyoruz

Ben aralik annesiyim. 2 haftaliktan beri kullaniyorum. Elimde 9 bez var her gun yikiyorum. İki uc tane daha olsa daha iyi gerci. Ya da 15-20 tane olsa her gun makine calismaz. Biraz daha alcam o yuzden. Cok mesakkatli degil kullanimi. Vaktim olursa kakali bezi hemen akitiyorum. Olmazsa yikamadan once. Bazen bebe deterjanlo suua basiyorum. Kisa programda yikiyorum sonra. Arada yanlis baglamadan sizdirma olabiliyo ama surekli hazir bez kullanmayi dusunmuyorum yine de.

Sapka sevmiyo bizimki. Nadiren banyodan sonra takiyoruz.

Yak kızlar be şu giydirme ve oda ısısı olayını bir türlü ayarlayamiyorum oğlum hep terlemis oluyor kalktığında. Sırtı kolları falan soğuk oluyor.icine Kolsuz atlet üstüne uzun kol citctli alta 2 çorap ve Penye tek alt giydiriyorum şapka falan hiç takmiyo rum gece de üstünü 2 kat ortuyorum ama kollar hep disarda oda da 25 derece falan bazen çok sicak oluyo be askili yla geziuom off ama nası yapcam 19 20 derecede hemen yanaklar buz oluyo nası yapcam bilemedim

22 derecenin altında tutma canım. Ben hep kendimden 1 kat fazla giydiriyorum. Yelek ve patik de giydiriyorum. Oda çok sıcak ise uyurken tek kat örtüyorum.

Kızlar bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim daha ömceden bebişiyle uçağa binen var mı. 26 ocakta eşim ve brbeğimle uçağa bineceğiz ben ilk defa uçağa bineceğim bebek arabasını uçağa alıyorlar mı ben ana kucağını uçağın içine almk istiyorum ama dış iskeleti nereye bırakıcam onu bilmiyorum

Selam kizlar. Bebegim iki gundur emmemek icin direniyor agliyor. Hasta degil atesi yok. Ama parmagimla damaklarina masaj yaptigimda susuyor isirmaya calisiyor disler baslamis olabilir mi daha erken deil mi ? Benzer bir durum yasayan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…