Canım denedim ama fayda etmiyor bu sefer de uykusuz duruyor illa 12-1 de uyucak. Sabah da 8.30 gibi kalkıyor. Şimdi tamam da işe başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum.Benim kizim da ana kucaginda uyumayi cok seviyor ama tum gun yatirmiyorum. Cok huysuzlanirsa ve bir yere gidersek onda uyuyor rahat oluyor bizim icin. Omurgasina zarar verecegini sanmam bebekler icin yapiliyor sonucta ama cok uzun sure yatmasi sakincali olabilir. Benim kuzu da 2 lere kadar uyumazdi ve kacta yatarsa yatsin 10 da kalkardi tabi 3 saatte bir emmeye uyanarak
Simri zorla 10 da uyutmaya basliyorum 11 e kadar pispis salla modunda zar zor daliyor uykuya. Bir gun erken kaldirmayi dene o gun cok zorlanacaksin ama ise yariyor :)
Benim oglumda sabah yediden beri oyle.3 de zorla uyuttum.simdi uyuyor ama yine uykusunda agliyor.basindayim ayrilamiyorum hemen salliyorum.bende gaz sancisi olduğunu düşünüyorum. Ne zaman geçecek merak ediyorum bendeKızlar merhaba nasılsınız??
size bir şey sormak istiyorum benim minik uyuduktan bir süre sonra Dudağını büke büke ağlayarak uyanıyorPışpışlıyorum olmuyor kucağıma alıp sarılıyorum bir süre sonra uyuyor. 2-3 gündür böyle yapıyor bazen gaz atıyor bazen atmadan tekrar uyuyor gaz sancısı mı sizce? Gazını çıkarmadan da yatırmıyorum ama. Bir de tıkanması var hep tetikdeyim ayıramıyorum gözümü çok zor oluyor ama.
Kızlar merhaba nasılsınız??
size bir şey sormak istiyorum benim minik uyuduktan bir süre sonra Dudağını büke büke ağlayarak uyanıyorPışpışlıyorum olmuyor kucağıma alıp sarılıyorum bir süre sonra uyuyor. 2-3 gündür böyle yapıyor bazen gaz atıyor bazen atmadan tekrar uyuyor gaz sancısı mı sizce? Gazını çıkarmadan da yatırmıyorum ama. Bir de tıkanması var hep tetikdeyim ayıramıyorum gözümü çok zor oluyor ama.
Ve benimki de oyle dudaklarini buzup icli icli agliyir gibi.hic azarlamadim of dekisimdir en fazla.hepimizde olduguna gore donemi ile alakali olabilir.iyiki burasi var.benimki de bir kaç gündür gündüz uykudan uyanırken dudaklarını büzüp ağlıyor, sanki azarlamışım da korkarak uyanıyor gibi:))
Yarin vurduracagim canim 140 diye duymustum ama hic sormadim eczaneye flan.vurduran arkadaslar galiba agizdan verikiyirmus.huzursuzluk ates flan yapiyor mu?Cnm sen rotavirus aşını yaptirdinmi..fiyatı filan ne kadar biliomusun..
Gunduz cok mu uyuyor benimki maksimum yarim saat uyuyor iki uc kere o kadar gece uykusu aliyor heralde. Gunduz uykusunu azaltmayi denesen nasil olur acaba. Ne zaman ise basliyorsunCanım denedim ama fayda etmiyor bu sefer de uykusuz duruyor illa 12-1 de uyucak. Sabah da 8.30 gibi kalkıyor. Şimdi tamam da işe başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Ve benimki de oyle dudaklarini buzup icli icli agliyir gibi.hic azarlamadim of dekisimdir en fazla.hepimizde olduguna gore donemi ile alakali olabilir.iyiki burasi var.
neden olmuş bilmiyorum ama grçmiş şükür kusması reflu hiç azalmadı çünkü gavıscon kullanıyoruz hala kusuyor tıkanması geçiyor ama zamanla uzmeyin kendiniziBenim kız hala ara ara tıkanıyorçok korkuyorum hemen ters çeviriyorum ama onun o hali beni çok üzüyor. Allah evlatlarımzı korusun. Geçmiş olsun canım size de neden enfeksiyon olmuş ki? benimki de kusuyor ama gün gün değişiyor bazen çok bazen az kusuyor
bende çok korkmuştum alıştı fitile diye erik kayısı hoşafı içtim bitki çayları işte zeytinyagını bırakmayın bi zararı yok duzelir inş takmayın insan taktıkça daha kötü oluyor ben eğer yapmasaydı 5. gunden sonra mürdüm eriği söylemişlerdi onu yapacaktım. mürdüm eriğinin kurusunu suyla haslayıp süzgeçten ezıyolarmış hafif sulu erik kısmı da var azcık çocuga veriyorlarmış çok faydalıymış. ben kendim içtim erik hoşafını bana bile çok fayda etti:)Ben de 2 gündür veriyorum zeytinyagi ama yine yapamıyor 2 kere dir fitil le yapıyor 7 8 gün olunca mecbur veriyorum fitili. Of acaba bir sorun mu var; ( 3 gün oldu yok yok o bezde kaka gördüğüm gün bayramım olacak
Yarin vurduracagim canim 140 diye duymustum ama hic sormadim eczaneye flan.vurduran arkadaslar galiba agizdan verikiyirmus.huzursuzluk ates flan yapiyor mu?
1.5 aydan sonra çıkarttık sapkamizi takmiyoruz artık.sadece banyo yaptırdığım da geceleri kullanıyoruzSelam anneler. Bebişler doğmadan önce yıkanır bez alan anneler vardı, acaba kullanıyor musunuz merak ettim. Kullanan varsa nasıl rahat mı kullanımı. Ben de 2 tane almıştım ama hiç deneyemedim bile. Bir de bebeklerinize gece uyurken şapka takıyor musunuz. Ben hep takıyorum o da 23-25 derece arası değişiyor. Üşür başı diye çıkaramıyorum sizler nasıl yatırıyorsunuz.
Ben aralik annesiyim. 2 haftaliktan beri kullaniyorum. Elimde 9 bez var her gun yikiyorum. İki uc tane daha olsa daha iyi gerci. Ya da 15-20 tane olsa her gun makine calismaz. Biraz daha alcam o yuzden. Cok mesakkatli degil kullanimi. Vaktim olursa kakali bezi hemen akitiyorum. Olmazsa yikamadan once. Bazen bebe deterjanlo suua basiyorum. Kisa programda yikiyorum sonra. Arada yanlis baglamadan sizdirma olabiliyo ama surekli hazir bez kullanmayi dusunmuyorum yine de.Selam anneler. Bebişler doğmadan önce yıkanır bez alan anneler vardı, acaba kullanıyor musunuz merak ettim. Kullanan varsa nasıl rahat mı kullanımı. Ben de 2 tane almıştım ama hiç deneyemedim bile. Bir de bebeklerinize gece uyurken şapka takıyor musunuz. Ben hep takıyorum o da 23-25 derece arası değişiyor. Üşür başı diye çıkaramıyorum sizler nasıl yatırıyorsunuz.
Yak kızlar be şu giydirme ve oda ısısı olayını bir türlü ayarlayamiyorum oğlum hep terlemis oluyor kalktığında. Sırtı kolları falan soğuk oluyor.icine Kolsuz atlet üstüne uzun kol citctli alta 2 çorap ve Penye tek alt giydiriyorum şapka falan hiç takmiyo rum gece de üstünü 2 kat ortuyorum ama kollar hep disarda oda da 25 derece falan bazen çok sicak oluyo be askili yla geziuom off ama nası yapcam 19 20 derecede hemen yanaklar buz oluyo nası yapcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?