- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Cok zor gercekten cnm simdi sadece anne sutu aliyor ek gidaya gecince biraz rahatlarsin. Napsin kuzu annesiyle hasret gidermek istiyor cok yorucu eminim ama emmek istemese daha cok uzulurdun oyle dusunmeye caliskızlar merhaba ,işyerinde ikinci haftam çok uykusuzum çokkk.hiç düzenimiz kalmadı.akşamları ben eve gidince saat başı emmek istiyor gündüzleri ben yokken annem hoplata zıplata 300-350cc süt tüketiyor.geceleri de saat başı emmek istiyor dün izin günümdü bir kere bile ağlamadı sürekli gülüyor.bir de ilk hafta onu uyandırmadan emzirip gidiyordum sabah şimdi emziriyorum uyumuyor geri gülücükler saçıyor hiç gidesim yok zaten iyice zorlaşıyor.
Karar senin tabii ki canim ama 5.5 aylik bir bebek icin 3 gun anneden ayri kalmak cok uzucu olabilir. Ben olsam ya patronumu gitmemek icin ikna ederdim ya da bebegimi de gotururdum. Nolcak ki hotelden cikmaz bebegin ucaktan hotele sonra hotelden ucaga. Tabii yine karar senin canim annesi olarak yine en dogru karari sen verirsinsen miydin o şifremi unuttum diyen .merhaba canım nasılsın?ben de seni de ikna ettiler face grubuna sanıp üzülmüştüm.
en deneyimli anne sensin aramızda.
ben de çok zorlanıyorum.senin mesleğin neydi canım?
benim için asıl bomba 5,5 aylıkken 3 günlük bir yurtdışı iş gezim olacak, fuarımız var ve ben doğum iznine ayrıldıktan sonra 3 kişi alınmasına rağmen patronum benim de gelmemi istiyor. Aslında annemi ve oğlumu da götürebileceğimizi söyledi ama petersburga gidiyorum ve orada hava korkunç soğuk zatüre olur Allah korusun.ben gerek yok haziran fuarımızda götüreceğim annem ile oğlumu dedim.ama şimdiden uykularım kaçıyor 3 gün nasıl ayrı kalacağım diye.
dönmemesini takma canım ,.illa ki bir gün döner gelişimde farklılıklar olabilir. seninkisi de başka şeylere odaklanmış olabilir.
Kızlar bebeginiz dönmeye basladimi benimki pazartesi 4.ayini doldurdu daha dönmüyor Sizinkiler ne alemde
benim kızda dönmüyor, pazartesi 4 aylık olacağız. normal ama. eylül annelerini okuyorum bazen orada bile daha dönmeyen var. benim kızın dönme çabası bile yok daha tembel azıcık :)
kızlar merhaba ,işyerinde ikinci haftam çok uykusuzum çokkk.hiç düzenimiz kalmadı.akşamları ben eve gidince saat başı emmek istiyor gündüzleri ben yokken annem hoplata zıplata 300-350cc süt tüketiyor.geceleri de saat başı emmek istiyor dün izin günümdü bir kere bile ağlamadı sürekli gülüyor.bir de ilk hafta onu uyandırmadan emzirip gidiyordum sabah şimdi emziriyorum uyumuyor geri gülücükler saçıyor hiç gidesim yok zaten iyice zorlaşıyor.
Benim kizim da kipir kipir ama donmuuor hafif yana atiyor kendini ama daha tam donemedi 4-5 aylik emekleyen bebekler varmis her benegin gelisimi farkli tabii. Saglikli olsunlar da donceklerde de kosucaklar da biz de peslerinden :)benim kızda dönmüyor, pazartesi 4 aylık olacağız. normal ama. eylül annelerini okuyorum bazen orada bile daha dönmeyen var. benim kızın dönme çabası bile yok daha tembel azıcık :)
Herkese sevgiler annelerKızlar basardimm:)) sütüm arttı hem nasıl maşallah. Anne isteyince her şey oluyormuş. Ama tabi iyi haber bu .kötü demiyorum ama pek sevimli olmayan bi haberim daha var.tsh seviyesi düşmedi ve ilaca başladık her gün bir hap iciriyorum oğluma. 3 yasa kadar kullancaz dusmezse takiplerde.uzulmuyorum desem yalan ama yine de allaha binlerce kez şükür ediyorum. Ilaci olan bir rahatsızlık verdiği için. Sizler neler yapıyorsunuz kimseler yok bu aralar ozledim
Ferrum verdi bize de 1 haftadır kullanıyoruzHerkese sevgiler anneler
Canım sütünün artmasına çok çok sevindim sabahtan beri geçmişi okuyorum bi süredir girememiştim ve en çok sana üzülmüştüm Rabbim evlatlarımızın rızkını eksik etmesin mama her zaman alınır ama onlar daha çok küçük
Buarada benim kızım da hala dönmüyo arkadaşlar 11 ekim doğumlu ve doktorumuz kan damlasına başlattı dün aranızda başlayan var mı?
Bizde ferruma başladık canım 5 damla verdim ilk kez dün akşam kabız yapar mı diye korktum çok şükür şimdilik bişey yok ben gün aşırı vereyim diyorum 5 aylık olana kadarFerrum verdi bize de 1 haftadır kullanıyoruz
Bize Dr her gün 1 defa 5 damla dedi, bir de vitamin verdi multi-tabs acd o da günde 1 ml. Bu arada 2 gündür benim oğlan çok iştahsız 50 ml annesütünü bile içmiyor, mama içmiyor, ağzına hiçbirşeyi emzik dahil sokmuyor, diş problemiymiş dentinox jel tavsiye etti Dr. Aynı şekilde iştahsızlık yaşayanlar korkmayın yani bazı bebeler erken diş çıkarıyor.Bizde ferruma başladık canım 5 damla verdim ilk kez dün akşam kabız yapar mı diye korktum çok şükür şimdilik bişey yok ben gün aşırı vereyim diyorum 5 aylık olana kadar
Disiniz hayirli olsun :) Benim kizimin da rli hep agzinda vebazen alt dudagini isiriyor salyalar da felaket artti bende disten supheleniyorumslm kızlar benim de oğlum bir kaç gecedir huzursuzdu normalde akşam 9 da uyuyp 3 gibi emmek için kalkan çocuk saat başı uyanıyordu. cuma günü bir de 4. ay aşılarını yaptırdım. sabah 4 gibi ateşini ölçmek isterken uyandı ağlamaya başladı bir baktım alt sol dişi patlamış, meğer huzursuzluğu ondanmış. bir iki haftadır sürekli dilinin ucunu alt damağına sürüp duruyordu. neyseki ateşi 37,5 i geçmedi ve bugün gayet rahattı. bu arada demir damlası verdiler dört damla yeterli olurmuş altıncı aya kadar. ben de iki sabah iki akşam vermeyi düşünüyorum. ayrıca verdikten hemen sonra emzir dedi doktor dişlerinin rengini değiştirmesin diye.
Disiniz hayirli olsun :) Benim kizimin da rli hep agzinda vebazen alt dudagini isiriyor salyalar da felaket artti bende disten supheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?