Canim benim kizim da oyleydi birkac gundur. Hasta olmasina bagladim ama goguslerim uzun zamandir oyle sertlesmemisti bir turlu emziremiyordum. Emerrk uyuyan cocuk emmez oldu sonra ayagimda sallamaya basladim ve uyurken kaldirip emzirdim hep uyku arasinda direnmedi. Bugun daha iyi uyaniken de emiyor. Bebegin hasta falan olmasin keyfi yerinde miKızlar acil yardım .sutumu artirdim derken şimdi de oğlum 2 gündür memeyi reddediyor ne yapacağım en iyisini siz bilirsiniz ne olur bir yolu olduğunu söyleyin. Aç duruyor ama yine emmiyor. Hemde nasıl meme duskunuyken
Aynen benim kizimi tarif ediyorsun cnm :) kollar bacaklar hic durmuyor hep konusuyor uyutmaya calismasam sabahtan aksama kadar uyumaz. Eller de hep agizda kendini kaldirmaya calisiyo bu aralar daha donmeye baslamadik ama o da yakindir
Ilgisini çekecek seyleri keşfettiniz mı? Benim kızım da tüm gun kucağımda. Belimin ağrısından uyuyamiyorum. Yeni yeni şarkı türkü oyalamaya başladım. Altını acıyorum, bacaklarını Opuyorjm bu ayak ben bu ayağı yerim fln diye sacmaliyorum :) yoksa valla ona da bana da gun bitmiyor
Bizim de öyle, sarkı türkü uydurmaktan imanım gevredi :)Oyun halısı ve ana kucağı bir süre oyalıyor ama en fazla 10-15 dak sonra sıkılıyor ağlamıyor da cızırdamaya başlıyor
Bizim de öyle, sarkı türkü uydurmaktan imanım gevredi :)
Yalnız neyi farkettim biliyo musun, annemle gayet güzel oyalanıyor mızmızlanması bana. Bende hep kucakta durmak istiyor, annemde iken yattıgı yerden oynuyor epeyce.
Pazartesi işe başlıycamEn azından kadıcağızı yormaz cok
Evet canım hurma Yi ben de yedim artırıyor gerçekten. Şimdi sutum var şükür ama emmiyor .uyurkendde çok güçsüz emiyor öyle süt gelmiyordu r herhalde.off bir dert bitiyor öteki basliyorSüt artırmak için ben bolca su ayran yeşil salata ve hacı hurması yiyorum hurma çok etkili bir bardak su içip yiyorum dene istersen faydasını görürsün canım:)
Canim aynen uyurken emdi benim de ama uyanıkken gündüz niye emmiyor bu cocuk. 2 gündür çıktı bu da emmiyor. iki elini ağzına sokusturuyor da başka bi şey yok. Gece çok güçsüz emiyor ama süt geliyor mudur öyle. Bu arada hasta değil eminim.Canim benim kizim da oyleydi birkac gundur. Hasta olmasina bagladim ama goguslerim uzun zamandir oyle sertlesmemisti bir turlu emziremiyordum. Emerrk uyuyan cocuk emmez oldu sonra ayagimda sallamaya basladim ve uyurken kaldirip emzirdim hep uyku arasinda direnmedi. Bugun daha iyi uyaniken de emiyor. Bebegin hasta falan olmasin keyfi yerinde mi
benimki pazartesi 4.ayini doldurdu
canım oğlum 14 ekim doğumlu dönüyor ama çok hareketli bir bebek zaten.bebeğin kilolu bir bebek mi ?onlarda biraz daha yavaş oluyor sanırım bu tür şeyler.bir de endişelenme her bebeğin gelişimi farklıdır .
Bilmem ki bukadar erkenden:)) olur mu olurIki elini ağzına sokuyor sa dış ağrıları başlamış olabilir kimi bebek ler erken ci oluyor canım:)
Canim öncelikle ben yilmazneval kullanıcı adımı değiştirdim benimki 9 ekim doğumlu daha dönmüyor isede isteksiz gitmeni anlıyorum bende ilk cocugumda işe baslicam diye çıktım ama birdaha donemedim çocuk daha ağır bastı ve onu birakamadim hemde mesleğim olduğu halde
Canim öncelikle ben yilmazneval kullanıcı adımı değiştirdim benimki 9 ekim doğumlu daha dönmüyor isede isteksiz gitmeni anlıyorum bende ilk cocugumda işe baslicam diye çıktım ama birdaha donemedim çocuk daha ağır bastı ve onu birakamadim hemde mesleğim olduğu halde
sen miydin o şifremi unuttum diyen .merhaba canım nasılsın?ben de seni de ikna ettiler face grubuna sanıp üzülmüştüm.
en deneyimli anne sensin aramızda.
ben de çok zorlanıyorum.senin mesleğin neydi canım?
benim için asıl bomba 5,5 aylıkken 3 günlük bir yurtdışı iş gezim olacak, fuarımız var ve ben doğum iznine ayrıldıktan sonra 3 kişi alınmasına rağmen patronum benim de gelmemi istiyor. Aslında annemi ve oğlumu da götürebileceğimizi söyledi ama petersburga gidiyorum ve orada hava korkunç soğuk zatüre olur Allah korusun.ben gerek yok haziran fuarımızda götüreceğim annem ile oğlumu dedim.ama şimdiden uykularım kaçıyor 3 gün nasıl ayrı kalacağım diye.
dönmemesini takma canım ,.illa ki bir gün döner gelişimde farklılıklar olabilir. seninkisi de başka şeylere odaklanmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?