2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar acil yardım .sutumu artirdim derken şimdi de oğlum 2 gündür memeyi reddediyor ne yapacağım en iyisini siz bilirsiniz ne olur bir yolu olduğunu söyleyin. Aç duruyor ama yine emmiyor. Hemde nasıl meme duskunuyken

Canim çiğ soğan sarımsak.tarçın gibi besinler anne sütünü n tadını değiştiriyor eger tükettiysen ondan reddedebilir ya da bir ağrısı vardır ondan ole yapıyordu r birde uyurken emzirme yi dene ben ole yapıyorum huysuz olunca inşallah sorunu halledersin

Süt artırmak için ben bolca su ayran yeşil salata ve hacı hurması yiyorum hurma çok etkili bir bardak su içip yiyorum dene istersen faydasını görürsün canım:)

Canim benim kizim da oyleydi birkac gundur. Hasta olmasina bagladim ama goguslerim uzun zamandir oyle sertlesmemisti bir turlu emziremiyordum. Emerrk uyuyan cocuk emmez oldu sonra ayagimda sallamaya basladim ve uyurken kaldirip emzirdim hep uyku arasinda direnmedi. Bugun daha iyi uyaniken de emiyor. Bebegin hasta falan olmasin keyfi yerinde mi

Aynen benim kizimi tarif ediyorsun cnm :) kollar bacaklar hic durmuyor hep konusuyor uyutmaya calismasam sabahtan aksama kadar uyumaz. Eller de hep agizda kendini kaldirmaya calisiyo bu aralar daha donmeye baslamadik ama o da yakindir

Ay biraz rahatladım çünkü acaba benim kızın bir sıkıntısı mı var falan diyordum çok şükür senin kız da böyleyse demek ki normal sadece biraz fazla hareketliler:) Ama şu uyku sorununu çözmemiz gerek ama nasıl ne yapsam olmuyor. Akşam gene saat 1,5 da uyudu o da zorlu sızdı yorgunluktan.Benim kız yana dönüyor yetmiyor bir de yüzüstü dönmeye çalışıyor yapamayınca sinirleniyor çok. Uykuya bir çözüm bulursan haberleşelim.
İyiki burası var insanın içi rahatlıyor:)

Oyun halısı ve ana kucağı bir süre oyalıyor ama en fazla 10-15 dak sonra sıkılıyor ağlamıyor da cızırdamaya başlıyor

Oyun halısı ve ana kucağı bir süre oyalıyor ama en fazla 10-15 dak sonra sıkılıyor ağlamıyor da cızırdamaya başlıyor
Bizim de öyle, sarkı türkü uydurmaktan imanım gevredi :)

Yalnız neyi farkettim biliyo musun, annemle gayet güzel oyalanıyor mızmızlanması bana. Bende hep kucakta durmak istiyor, annemde iken yattıgı yerden oynuyor epeyce.

Pazartesi işe başlıycam En azından kadıcağızı yormaz cok

Kızlar bebeginiz dönmeye basladimi benimki pazartesi 4.ayini doldurdu daha dönmüyor Sizinkiler ne alemde

Bizimki herkese mızmız yapıyor hiç ayrım yok:) Ama aynı durumda olduğumuza göre normal yaptıkları belki biraz fazla hareketli bizimkiler maşallah

Süt artırmak için ben bolca su ayran yeşil salata ve hacı hurması yiyorum hurma çok etkili bir bardak su içip yiyorum dene istersen faydasını görürsün canım:)
Evet canım hurma Yi ben de yedim artırıyor gerçekten. Şimdi sutum var şükür ama emmiyor .uyurkendde çok güçsüz emiyor öyle süt gelmiyordu r herhalde.off bir dert bitiyor öteki basliyor

Canim aynen uyurken emdi benim de ama uyanıkken gündüz niye emmiyor bu cocuk. 2 gündür çıktı bu da emmiyor. iki elini ağzına sokusturuyor da başka bi şey yok. Gece çok güçsüz emiyor ama süt geliyor mudur öyle. Bu arada hasta değil eminim.

kızlar merhaba ,işyerinde ikinci haftam çok uykusuzum çokkk.hiç düzenimiz kalmadı.akşamları ben eve gidince saat başı emmek istiyor gündüzleri ben yokken annem hoplata zıplata 300-350cc süt tüketiyor.geceleri de saat başı emmek istiyor dün izin günümdü bir kere bile ağlamadı sürekli gülüyor.bir de ilk hafta onu uyandırmadan emzirip gidiyordum sabah şimdi emziriyorum uyumuyor geri gülücükler saçıyor hiç gidesim yok zaten iyice zorlaşıyor.

Canim öncelikle ben yilmazneval kullanıcı adımı değiştirdim benimki 9 ekim doğumlu daha dönmüyor isede isteksiz gitmeni anlıyorum bende ilk cocugumda işe baslicam diye çıktım ama birdaha donemedim çocuk daha ağır bastı ve onu birakamadim hemde mesleğim olduğu halde

Iki elini ağzına sokuyor sa dış ağrıları başlamış olabilir kimi bebek ler erken ci oluyor canım:)

Benim bebeğim de ekim 4 de doğdu bayram çocuğu:) benimki de hala dönmüyor bende kafaya takıyor dum ama doktor her bebeğin gelişimi farkli olur dedi bende rahatladım:)

sen miydin o şifremi unuttum diyen .merhaba canım nasılsın?ben de seni de ikna ettiler face grubuna sanıp üzülmüştüm.
en deneyimli anne sensin aramızda.
ben de çok zorlanıyorum.senin mesleğin neydi canım?
benim için asıl bomba 5,5 aylıkken 3 günlük bir yurtdışı iş gezim olacak, fuarımız var ve ben doğum iznine ayrıldıktan sonra 3 kişi alınmasına rağmen patronum benim de gelmemi istiyor. Aslında annemi ve oğlumu da götürebileceğimizi söyledi ama petersburga gidiyorum ve orada hava korkunç soğuk zatüre olur Allah korusun.ben gerek yok haziran fuarımızda götüreceğim annem ile oğlumu dedim.ama şimdiden uykularım kaçıyor 3 gün nasıl ayrı kalacağım diye.
dönmemesini takma canım ,.illa ki bir gün döner gelişimde farklılıklar olabilir. seninkisi de başka şeylere odaklanmış olabilir.

sen miydin o şifremi unuttum diyen .merhaba canım nasılsın?ben de seni de ikna ettiler face grubuna sanıp üzülmüştüm.
en deneyimli anne sensin aramızda.
ben de çok zorlanıyorum.senin mesleğin neydi canım?
benim için asıl bomba 5,5 aylıkken 3 günlük bir yurtdışı iş gezim olacak, fuarımız var ve ben doğum iznine ayrıldıktan sonra 3 kişi alınmasına rağmen patronum benim de gelmemi istiyor. Aslında annemi ve oğlumu da götürebileceğimizi söyledi ama petersburga gidiyorum ve orada hava korkunç soğuk zatüre olur Allah korusun.ben gerek yok haziran fuarımızda götüreceğim annem ile oğlumu dedim.ama şimdiden uykularım kaçıyor 3 gün nasıl ayrı kalacağım diye.
dönmemesini takma canım ,.illa ki bir gün döner gelişimde farklılıklar olabilir. seninkisi de başka şeylere odaklanmış olabilir.

Buralardayım canım okuyorum ama yazmaya fırsatim olmuyor facem yok zaten ona ayıracak vaktimde yok burasi yetiyor mesleğim ortopedi Teknisyenliği canım ama şimdi ev hanımı olduk. Yurt Dışı işinde kötü olmuş canım üç gunde çok uzun bir süre inşallah sorunsuz atlatirsin ve memeyi bırakmaz patronun la konussanda gitmesen keşke senin mesleğin neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…