2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende kizim dogmadan once sallamaya alistirmayacagim derken kizim sallanmaya alisti. Yani aslinda sallayarak uyutmuyorum ama emerken uyursa yatirirken uyaniyor hemen besigini salliyorum veya evde degilsek ayagimda sallamak zorunda kaliyorum. Buyudukce sanirim uykuya gecisleri de zorlasiyor. Benim kizim uykusu olunca cok agliyor oyle yatakta oyalamak pek mumkun olmuyor ki

Canim benimki de cook agliyordu, iste o yuzden bari ise yarasin dedim. Agladiginda sadece sirtina vurdum kulagina şş sesi cikartarak ya da duruma gore konusarak, ama ilkinde fon makinesi calistirdim sakinlessin diye. Yani sana soyle soyleyim, annemin komsulari, bebek aglamasini duyunca, hem heralde torunu geldi demisler ama sonra yok bu buyuk bebek aglamasi, torunu degildir diye ziyaretten vazgecmisler. Ben cok muzdarip oldugum icin sansimi denedim, oldu. Eger sen bu durumdan sikayetciysen dene, seni yormuyorsa hiic duzeninizi bozma...

:)) ne kadar dokunakli soyluyorsan artik:)) ya en guzeli en bastan senin yaptigin gibi yapmak, aslinda bunu yapmam gerektigine de inanmistim su tracy hogg kitabini okudugumda. Ama sakinlestiremeyince salladik iste, sonra nasil bu kadar kisir donguye girdik hatirlamiyorum:) neyse ki sorun daha da büyümeden cozduk insallah

Ha ama ben hic emerken uyutmadim, senin minik ona alistiysa belki daha farkli ya da daha zor olur, bilemiyorum...

Yurutec kullammayi bende dusunmuyorum ama kanguruyu sordum kullanabilirsiniz dedi.Hatta bazi doktorlar kalca cikigini da engelledigini soyluyor. Bizim araba da cok agir malesef birinim yardim etmrsi gerekiyor cikarken

Ben de kullanıcam galiba çünkü hiç durmuyor kızım evin içinde özellikle yardımcı olur diye bana. Hatta korkmaya başladım bu kadar hareketli olması normal mi acaba diye? Hiç yatmak istemiyor uykusu gelse bile kafayı hep kaldırıyor. Eller hep ağzında zaten ve sürekli eee diye sesler çıkarıyor hiç yorulmaksızın. Yatınca ağlıyor sürekli. Sallamıcam diyordum ama hep sallıyorum sussun diye. Ne yapacağımı şaşırdımmm bu aralar???

Aynen canım hep ayağımda sallıyorum hiç sallamıcam derdim ama öyle olmuyormuş. Bir de sallamayı kesince uyanıyor o yüzden bütün gün uyusa bile yanından ayrılamıyorum çok yoruluyorum işe başlayınca ne yapıcam bilmiyorum???

Ben denedim sallamadan uyutmayı ama 2 saat uğraştım yok bana mısın demedi hatta beşiği bile istemiyor sanki illa ayakta sallanacak aslında sallanmaya ben alıştırmadım babaannesi 1 ay kaldığında durmadan sallayarak uyuttu hep çok zor uyuyan bir bebekti benim kızım doğduğundan beri. Şimdi sallamayı kesip yatırınca uyanıyor gündüz gece daha iyi 12-1 gibi uyuyor sabah ezanına kadar uyanmıyor artık ama gündüz hiç uyumuyor desem olur yarım saat kestirip uyanıyor ben çok yoruluyorum tabi.
Bir de yeni huy edindi oyuncakları ağzına götüremeyince ağlıyor sinirden, şimdiden çok hareketli sanki yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yattığı yerde hiç durmuyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Ben de eşim de çok sakin bebeklermişiz ama kızımız öyle değil sanki

Ama sizin gaz probleminiz varmis. Bizim hic sorunumuz olmadı. Ilk bir hafta dışında aksam 21.30 da uyudu 2-3 saatte bir emmeye uyandı.

Tracy HAKLI aslında ama ger bebegin karakteri de farklı.

Insallah bu sekilde devam eder çünkü sallamak cok zor ve cok geç dalıyorlar. Bi keresinde cok Huysuzdu saklayayım dedim canım cikti valla.

Ilgisini çekecek seyleri keşfettiniz mı? Benim kızım da tüm gun kucağımda. Belimin ağrısından uyuyamiyorum. Yeni yeni şarkı türkü oyalamaya başladım. Altını acıyorum, bacaklarını Opuyorjm bu ayak ben bu ayağı yerim fln diye sacmaliyorum :) yoksa valla ona da bana da gun bitmiyor

Arkadaşlar bebeklerinizin göz renkleri hala lacivert mi? değişen oldu mu 6 ayda oturur renk diyorlar bizimki hala lacivert. Çok merak ediyorum ne renk olacak..

Yormaz olur muuu cok yoruluyorum ama kiyamiyorum aglamasina. Simdi annemlerdeyi eve gidicen deneyecegim cok aglamazsa insallah ise yarar cnm :)

Aynen benim kizimi tarif ediyorsun cnm :) kollar bacaklar hic durmuyor hep konusuyor uyutmaya calismasam sabahtan aksama kadar uyumaz. Eller de hep agizda kendini kaldirmaya calisiyo bu aralar daha donmeye baslamadik ama o da yakindir

Off su is mevzusu en cok canimi yakan sey zaten

Arkadaşlar bebeklerinizin göz renkleri hala lacivert mi? değişen oldu mu 6 ayda oturur renk diyorlar bizimki hala lacivert. Çok merak ediyorum ne renk olacak..
5 gun sonra 4 aylik olucaz ama hala net degil gozleri. Koyu yesil gibi bazen ela gibi bende cozemedim merakla bekliyoruz :)

Canım ben 1 aylıkken kraft dondy beşik aldım. Hem ana kucağı, hem mama Sandalyesi hem beşik. Otomatik sallıyor. Hız ayarı var istersen melodisi var. Geceleri emip uyuyor. Ama gündüz sallanmak istiyor. Onu kuruyorum, ister hızlı ister yavaş uyuyor. O uyurken ben de işimi yapabiliyorum.iyiki almışım dediğim birşey

biz de pazartesi 4 aylık olacağız ama hala belli değil rengi :) yeşil gibi ama bakalım

uyutma ile ilgili ilgili yazışmalarınızı okudum, bu sabah uyurken deneyim dedim, kesin komşular söylenmiştir ayakta sallanıyor benimkisi de. reflü yatağında yatıyordu hep ilk aylarda ağlayınca falan hemen onunla dizimize alıveriyorduk özellikle de anneanne ve babaannesi :) o diz şimdi ayağa indi tabi büyüdükçe. ama azimliyim sallamadan uyutma çabalarımda. fakat çok ağlarsa kıyamam ana kucağına oturmuyor hiç, ev tipi ana kucaklarından alayım diyorum, yukarıda bahsetmiş bir arkadaş bakalım bi deneyeceğim olmazsa.

oyalama konusuna gelince ben de çok zorlanıyorum. sürekli konuşmak istiyor. kucağıma alıp pencerenin önünde oturuyorum :) bir de iki üç tane fisher pricenin sesli müzikli oyuncağını aldım. biri saat, biri ilk kitabım, biri de hediye geldi civ civler falan var. masaya oturuyorum kızımı da kucağıma oturtuyorum oyalanıyor baya. son olarak hışırtılı bir kaç çıngırağı vardı iki eliyle tutuyor onu, o da çok oyalıyor. ha tabi oyun halısını unutmamak lazım :) işte böyle.

Merhabalar ben yeni üye oldum ekim 4 te anne oldum ikinci defa:) ben oyun halısı na koyuyorum oylamak için yada pusetini beni görebilecegi şekilde koyuyorum ordan bana bakıyor artık hareketlendi k leri için yalnız canlar ı sıkılıyor sürekli ilgii istiyorlar:)

Benim problemim oğlumun egzama olmasi her şeye dikkat etmem gerekiyor

Selam kızlar ben Şifremi Unuttum yeni şifreyi nasıl alicam bilenler varsa yardimci olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…