Daha kızım 30gunluktu.biri geldı ,aman bebegı koruma dedı,dıerı geldı yorganı,çarşafı terletır dıye kaldrttı bebegın üstünden.kaynana geldı ince gıydırdı bebegı,dıerı geldı bebekler sıcağı sevmez dıkkat et dedı.e yenı annesın ,cahılsın blmuosun.onlar büyütmüş kaç tane,biliyorlardır dıodum.bir gece uyuyan kızım anıden bas bas ağlamaya başladı.tam 14gun gece gündüz ağladı.hıc durmadan.delirdim anıden neden degısti kızın dıye.neyi var dıye defalarca doktora tasındım.doktora götürünce uyuyor.bır seyı cıkmıor.gaz yok bsey yok.koynuma alıom uyuyor,yerıne yatırıom ağlıyor.anneme soruyorum ndn dıye.blmyr.ablama soruyorum bazı bebekler uykuyu sevmez dıor.ya 30gundur uyuyan bebek anıdenmı uyku sevmez oldu.bır Allahın kulu da usutuyordur demedi.sonunda akıllı bir anne geldıde anladı durumu
hemen gydırıp sardık uyudu duzeldı yavrum.bır dahada kımseyı karstırmadım.mılllet yuzunden zaturre olabılırdı yavrum.esım bu bebek usuyor bence dedı.ben bebekler sıcak sevmezmıs.ama gıydır ıstersen dedım oda mılleetın lafına baktı gydırmedı.meger kızım bnm sıcaklıgımda uyuyırmus
yerıne atınca usuyormus.doktora gotururrken battanıyeden ısınıp uyuyormus.ıkı hafta düşün.hala vıcdan azabını çekerım.içim içimi yer.uykusuzluktan bayılma noktalarına geldgmı bilirim .o yüzden uyumayan bebek nedir ıyı bilirim.bak gene içim kotu oldu hatırlayınca kızıma cahıllıgmden ötürü cektırdgmı.smdı gene çorap gydrme koruma dıorlar karıstırtmıyorum