Kızlar regl olmam gerekiyordu 2 sinde hala olmadım okadar korkuyorum ki o ihtimalden dillendiremiyorum bile.gerçek bir korunma yöntemi değildi bizimkisi.allahtan Hayırlısı tabii ama hep Aklımda bu ve ben bunu 2 gündür fark ettim.
Canim mayorale baktin mikızlar ağustos da düğün var kuzenimin oğlumu çok güzel giydirmek istiyorum ama baktığım takımlar flan hep satenden hem ucuz duruyor hem de içinde tüm gün dursa isilik olurmuş gibi.bebeklere nereden alışveriş yapıyorsunuz ?var mı şöyle erkek çocuk için güzel takım papyonlu flan ?
Canım merhaba nasılsın? Yoktur bir şey inş düzensizliktendir o hem 2 gün olmuş daha. Ben hiç regl olmadım daha o da sıkıntı. her seferinde senin gibi korkuyorum ben de. Regl olmadığım için rahat davranıyoruzKızlar regl olmam gerekiyordu 2 sinde hala olmadım okadar korkuyorum ki o ihtimalden dillendiremiyorum bile.gerçek bir korunma yöntemi değildi bizimkisi.allahtan Hayırlısı tabii ama hep Aklımda bu ve ben bunu 2 gündür fark ettim.
canım sen söyleyince baktım ama çok az ürün gördüm hangi siteden bakıyorsun ?Canim mayorale baktin mi
Canım merhaba nasılsın? Yoktur bir şey inş düzensizliktendir o hem 2 gün olmuş daha. Ben hiç regl olmadım daha o da sıkıntı. her seferinde senin gibi korkuyorum ben de. Regl olmadığım için rahat davranıyoruz
Oğluşun ne yapıyor? Bizim kız çok fena 1 saniye bile durmuyyor ve gece saat başı kalkıyor bazen çok zor oluyor işe başladığımdan beri. Siz de durumlar nasıl?
canım bugün regl oldum 10 gün geç geldi onun stresi bana yetti gidip sipiral taktıracağım.ben 2.aydan beri düzenli oluyordum.test bile yaptım 2 gün önce.sen de biran önce olursun canım ben 10 gün olamadım nasıl bir şişlik rahatsızlık...Canim hormonlar daha düzene girmedi ondandir bence ben daha hic regl olmadim bi olsamda rahatlasam karnim iner belki
Merhaba fazla giremiyorum , kızım şükürler olsun iyi uyku problemi bizdede oluyor . Büyüyorlar maşallah kuzularımızaCanim merhaba nerelerdesin.oglum iyi mas.gece uykulari haricsen nasilsin kizin nasil?
Canım ben bir haftadır her sabah veriyorum mayasını bulamadığım için aoçnin cam şişelerdekini alıyorum.bir sorun olmadı.ruslar hep bununla büyütüyorlar bebeklerini.slm kızlar, bir haftadır evde kefir mayalıyorum ve oğluma verip vermemek konusunda kararsızım. Bebeklere verilebilir mi.
Canım ben bir haftadır her sabah veriyorum mayasını bulamadığım için aoçnin cam şişelerdekini alıyorum.bir sorun olmadı.ruslar hep bununla büyütüyorlar bebeklerini.
Canım ben bir haftadır her sabah veriyorum mayasını bulamadığım için aoçnin cam şişelerdekini alıyorum.bir sorun olmadı.ruslar hep bununla büyütüyorlar bebeklerini.
ben de şimdi gördüm hem mesajı hem de soru işaretlerini sanıyorum resim koymadığımız için böyle .:)Haaa haa şimdi kendi halime güldüm canım ya sana gönderdiğim mesaja bakım dedim benimki de olmuş meğerse kk kendi profilini değiştirmiş
Canim sonradan bi yazisma oldu mu okumadim ama sana hem sutu artirmak icin hem de sevebilecegi mama icin bir onerim var. Once hastane tipi bir pompa kirala imkanin varsa, ikili sagimda daha cok sut cikartiyorum gozlemim. İkinci olarak azaldi deme, tatile gitti gelecek de, anne deyimi ama psikolojik olarak dogru. Sonra da kendim kullandim, faydasini gordum, doktorum kullanabilirsin dedi ve hatta LLl nin emzirme kitabinda da var ama kendi kararin tabi, yan etkisi sutu artirmak olan bir mide ilaci ... Devam sutu olarak da humana denesen? Bizimki de hepsini reddetti, ben disardayken esim humana vermis, sutun bozuldugunu dusunup, icmis kizim.
Bebeğinize geçmis olsun gecen 15 gun nerdeyse ayni seyleri yasamisiz ben nasil cozum buldugumu blogumda anlattim
http://babymem.kadinlarkulubu.com.tr/?m=1
cok uzun sureceğinden buraya yazamadim ama ek gida da cozum cok su ve lifli corbalar umarim bir daha başiniza gelmez.
Yazmaya fırsat bulamadım sıkıntılar üst üste eklenince cvp yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sütümü ne yaptıysam arttıramadım artık emmiyocanım inş. iyi haberler alırsın ,humana still'in kimyon rezene çayı var bebeğime de veriyorum ben arada gazı olmasın diye bir dene istersen.hem gazını da rahat çıkarır inş. tadını sever tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?