2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım inş daha da ilerlemeden geçer

canım doktora götürüyorsan zaten kontrol altındadır. benim de oğlum geçenlerde 1 hafta Çeşme'ye gittik geldik hava değişimi uçak vs derken larenjit oldu gece tıkandı ateşi olmadığı için doktora götürmedim soğuk buharla biraz rahatlattım. Kara dut pekmezi ile sıcak su karıştırıp verdik iki günde toparladı, çok iyi geldi öksürüğüne kara dut. Deneyebilirsin sen de.

Canım Allah kolaylık versin. Benim kızım biberonu reddediyor kesinlikle içmiyor. İşe başladım ve sütümü ben yokken anca kaşıkla içebilyor. İlk başladığım zamanlarda yani 3 hafta önce biberonla zorla ısıra çeke 50 cc falan içiyordu ama kaşıkla 100 cc ye yükseldi çok şükür. Suyu bile suluktan içmiyor akıtıyor ağzından. 300 cc tüm gün için bana da az geldi doktoruna danisirsin belki daha iyi bir önerisi olur. Bir de siringayla süt verenler varmış ama ben denemedim

Biz de bronşit atlatmistik cnm buhar makinesi aldık baya faydasını görmüştük antibiyotik tedavisi 10 gün sonuç vermeyince buhar makinesi yazmıştı doktor 1 hafta kadar kullanmıştım çok iyi gelmişti. Allah acil şifalar versin kuzuya

Kızlar merhaba 3 hafta önce ise basladim vakit buldukça girip okumaya çalışıyorum ama çok fazla yazamıyorum. İki gündür kızımın ateşi çıkıyor ateş olmayınca gayet keyifli ateşi çıkınca huysuzlaniyor dışı mı çıkacak acaba tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi. Bu sabah 38.8 i gördük çok korktum hemen soydum üstünü yarım fitil yaptım düştü bir daha çıkmadı ama niye yükseldi ki acaba atesi bir de o şekilde kızımı bırakıp işe gitmek çok koydu bana onun her anında yanında olmak istiyorum çalışan anne olmak her zaman vicdan azabıyla yaşamak demek sanırım çok üzgün yorgun mutsuzum

Cvp yazan arkadalarima çok teşekkür ediyorum şuanda hava makinesi ne devam ediyorum bir hafta sonra bakalım ne olacak ona göre bir yol cizcez artık

Benim kızımda suyu kaşıkla içiyo canım biberonla 6,5 ay sonra tanıştı alışamadı yawrum aslında biberonu tutuyo çekiyoda ama uğraşıpta bi 30 cc anca içiyo bi yarım saat sonra kalanı içiyo biberon başlığını değiştircem bakalım senin bebişinede Rabbim şifa versin ateş zor kızımın boğazı viral enfeksiyon kapmıştı 3 gün bizde sürekli ateşliydik

Kızımın da o şekilde ateşi cıkıyor son 4 gündür. Direncli değil günün belli saatinde cıkıyor 38 i görünce ve cok da mız mız ise 1 cay kaşığı calpol veriyorum. Aynı zamanda da ishal ve diş cıkarıyor :)

ost: 41074738, member: 346498"]Kızlar bizim gibi henüz dişi çıkmayan var mı ? [/QUOTE]
Bizimde cikmadi henüz. Eli sürekli ağzında cok kasiniyor

Kızlar bebislerr nealemde neler yapıyolar biz 7ay 10günlüguz emeklemeye başladık 3gundur ekgidalarla sorunumuz yok çoğunluk anne sütü.Benim kız gece çokkalkiyo 5 6 kezemmeye.beni yoran bi o var.2dişimiz var

Kızlar bebislerr nealemde neler yapıyolar biz 7ay 10günlüguz emeklemeye başladık 3gundur ekgidalarla sorunumuz yok çoğunluk anne sütü.Benim kız gece çokkalkiyo 5 6 kezemmeye.beni yoran bi o var.2dişimiz var

Maşallah bebegine benimki 7.5 aylık ne diş var nede emekleme daha tam tur bile dönmüyor yüzüstü kalıyor bende bekkemedeyim

Maşallah bebeğine canım. Bizde emekleme falan yok henüz. Ağırlıklı anne sütüyle besleniyor ek gıda da şimdilik İyi gidiyor et vermeye de başladım. Benim kızım da geceleri çok kalkıyor. Dış de hala yok ama baya sıkıntı veriyor Bu arada 7 Ay 9 gunluk

Selam kızlar cuma günü doktor kontrolumuz vardı. Kızım 71 cm 8200 gr gelişim güzel Allah A şükür. Geçen hafta ateşi çıktı 2 gün doktora söyledim 3 günden fazla sürmeyen ateşlerde korkmayın distir dedi ama ben idrar tahlili istedim ve enfeksiyon cikti simdi antibiyotik kullanıyoruz ve inanın uykularında düzelme var belki de kuzuma rahatsızlık veriyordu 2 gündür uykular daha iyi maşallah bence herkesin yaptırması lazim özellikle ateşi çıkan ve gece huzursuzluğu olanlar yaptırsın derim ben. Kan tahlilde de demiri biraz düşük çıktı damlasını kullanmıyordum paraben olduğu için doktoru 1 Ay kadar kullanalım dedi çok dusuk değil pekmezle bile idare eder dedi. Bizde durumlar böyle. Bir de bişey keşfettim kızım uykudan uyandığında beni görürse tekrar uykuya dalıyor. Uyandı az önce alıcaktim sonra yanına uzandim elleriyle yanaklarımı okşadı güldü tekrar uyudu çok duygulandım çok güzel bir andi

CNm bende ete başlamak istiyorum önce et suyu ile mi başlayayım yoksa dırek eti vermeyin mi.bide tavuk verirmisiniz kızlar.bebegım yedı Aylik ek gıda olarak Çorba yoğurt meyve püreli kahvaltı verıorum.bazende sebze farklı vitamin olarak ne verilebilir.bıldırcın yumurtası veren var mı.biz de de 2 dış var

Canım o uyku olayı bizdede başladı.kızım ağladığında yanına yatıyorum dalıyor kokumüzü istiyorlar bizi yanlarında hissetmek sanırım cokgüzel gercekten.bende damla kullanmadım hiç bakalım bidahaki ay tahlilde necikcak

Canim merhaba bizde 7ay10gunluguz tavuk suyuna çorba yapiyorum et de veriyorum tadımlık çorbalarına çokaz tavuk.didiyorum.çok Da guzelyiyor.bıldırcın hiç vermedim veren varmi bilemem.ben artık yaptıklarımdan da tarttiriyorum tuzsuzolarak

Selam kızlar yarın tam 7aylık oluyoruz,dönüyoruz,oturuyoruz fakat arada bacaklarını kasıyor kızım,bu da beni endişelendiriyor,dişimiz de çıkmadı halen.. Bir de 7ay ı dolduranlar et,tavuk veriyor msnz bebişlere?

Ben yağsız kuzu kiymasiyla başladım canım çok ta sevdi tavuk daha sonra veriliyor diye biliyorum. Bıldırcın yumurtası çok güçlü 1 yaşından önce verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…