- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Doğru canim sen bizden tecrübelisin :)Canim çocuklar dan okadar alıştım ki artık hangi hastalikta hangi ilaçlar veriliyor çok iyi biliyorum balgami çok var asist verdim ama balgami atamayinca mukoral verdim burnu içinde peditus ve serum fizyolojik veriyorum.
Benim kızımın öyle oldu demekki o zaman. Çünkü bir gün birden bire öksürmeye başladı hiçbir şikayeti yoktu hemen götürdük doktora ve bronsit başlangıcı demistiZaten burnu akıyor akmasida iyi zaten yoksa genizlerde bronslara iner ve daha sıkıntı olur
Benim kızımın öyle oldu demekki o zaman. Çünkü bir gün birden bire öksürmeye başladı hiçbir şikayeti yoktu hemen götürdük doktora ve bronsit başlangıcı demisti
Doğru canim sen bizden tecrübelisin :)
Ben de kraker veriyorum eline ama meyve vermedim boğulma tehlikesine karşı ben bu yaşımda bazen bogulur gibi olurum ondan korkuyorum bizimde daha 2 Buck diş varİki üste iki altta var dilim şeklinde veriyorum kemiriyor en azından.
Ben de kraker veriyorum eline ama meyve vermedim boğulma tehlikesine karşı ben bu yaşımda bazen bogulur gibi olurum ondan korkuyorum bizimde daha 2 Buck diş var
Zaten çok korumaktan oluyor. Bende öyleyim hatta bazen eşim abarttigimi düşünüyor dışarda Suriyeli çocuklar yalın ayak geziyor diyor. Ama elimde değil dediğin gibi dışarı çıkarmiyorum soğuk havalardaYaşaya yaşaya insan öğreniyor zoruma giden ne biliyormusun okadar korumama rağmen soğuk havalarda dışarı cikarmama rağmen evde hasta oluyor ama büyük kızım okuldan mikrop getiriyor diye düşünüyorum ve oda küçük olduğu için kapıyor diye yorumluyorum artık
Burnu akmazsa nasıl anlicaz geniz akıntısı olduğunuCanım aklında bulunsun geniz akintisi öksürük yapıyor ilk cocugum bir yaşındayken ogrenmistim.sakin unutma derim
Burnu akmazsa nasıl anlicaz geniz akıntısı olduğunu
Zaten çok korumaktan oluyor. Bende öyleyim hatta bazen eşim abarttigimi düşünüyor dışarda Suriyeli çocuklar yalın ayak geziyor diyor. Ama elimde değil dediğin gibi dışarı çıkarmiyorum soğuk havalarda
Gecmis olsn cnm ilac vermesen kendi dogal yontemlerle atlatamazmi.Kızlar oğlumu sabah doktora goturdum ve bronşit olmuş 7 tane iğne iki surup ve bir burun damlası verdi
Çok geçmiş olsun inşaallah hemen atlatir kuzun.kimse ysvrusuna isteyerek ilaç vermiyordur tahminimce o küçük beden acı cekmesin rahat uyusun nefes alsın diyedir. Ben de kendim ilaç icmem ama yavrucuklarin ağzı var dili yok neresi nasıl ağrıyor diyemiyor.erkek çocuğu hastalığa biraz daha açık malesef eğer oglusunun saçları uzunsa terliyor olabilir terletmemeye dikkat et. Bir çok şeyin sebebi bence terle uşu .Allah yardım etsin zorKızlar oğlumu sabah doktora goturdum ve bronşit olmuş 7 tane iğne iki surup ve bir burun damlası verdi
Tabiki kmse istemez cocuguna bsey olsun veya biyeri agirsin.veya ilac versin.ama ilaclarin iyilessin derken vucuda verdigi yan etkileri tahribatlari bir bilseniz.o yuzden dedim aaslnda ,dogal yollari bulup o sskilde tedavi edilse hem dogal ilac olur hemde bagisiklk edinir.facede bunun uzerine gruplar var mesela neyi nasil yspilmali cocuk hastalaninca ne verilmeli vs.tabi ki hafif hastaliklar .Allah korusun verem oldu kendiniz tedavi edin demiyorum.ilaclar hakkinda danissiolar mesela icinde ne var ne yok vs vs .doktor aidin salih gercek tip adli kitabi var ,ahmet aydinin tas devri kitabi var mesele cok guzel cok yararli bilgiler.yalniz bu bronsitte her bebege ugrar oldu Allah kmseyi evladiyla sinamasinÇok geçmiş olsun inşaallah hemen atlatir kuzun.kimse ysvrusuna isteyerek ilaç vermiyordur tahminimce o küçük beden acı cekmesin rahat uyusun nefes alsın diyedir. Ben de kendim ilaç icmem ama yavrucuklarin ağzı var dili yok neresi nasıl ağrıyor diyemiyor.erkek çocuğu hastalığa biraz daha açık malesef eğer oglusunun saçları uzunsa terliyor olabilir terletmemeye dikkat et. Bir çok şeyin sebebi bence terle uşu .Allah yardım etsin zor
Rabbim acil şifalar versin inşallah.Kızlar oğlumu sabah doktora goturdum ve bronşit olmuş 7 tane iğne iki surup ve bir burun damlası verdi
Ben güzel havalar da çıkarıyorum ama hava soguksa hadi hava alsın diye çıkarmiyorum. Zaten Kum toprak oynasınlar. Şimdiye kadar Rabbim öyle ilaç kullandirmadi bize. Ama hasta olursa bende veririm sanırım. Açıkçası kimse istemez. Bende antibiyotige karşıyımBen sizi okuyunca sanki abartiosunuz gbi gelior.yani soyle.cocuk oksuruyor hemen ustune dusuyorsunuz.cok korumakta iyi degil ki .bagisikligi guclencek.ilac bagisiklgi cokertior.suana kadar kizimi bir kere doktora goturdum oda demistim yenidoganken hic durmadan agladgndan oturu.kzmda hasta oluor burnu akior oksuruyor bazen hiriltida oluor.hic goturmedm hep kendi atlatti.disari cikarmamakta iyi ddgl ki.her gun disari cikarip hava aldrmak gerek soguk olsun olmasin hatta brazdaha buyusugunde toprak ustune atmak gerek. Ben bilemedm sizmi evhamlisiniz yoksa benmi ihmalkarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?