2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim de ilk aklıma ıhlamur geliyor ama şimdi buyuduler portakal falan yerler iyi de olur. ayrıca Bebeğinize hiç bal, süt, patlıcan verdiniz mi. Hmm ben geçen Mango aldım 1 tane hiç vereniniz oldu mu acaba.

Ben cikariyorum.soguksa iyi gydiriyorum.mesela parka goturuom salincaga bindiriom cok hosuna gidior.ilac olarak vermiom dogal yontemleri kullaniomm.kendimede oyle.ilactan daha guzel etki yapior bence.kum toprajta oynasion diomda kum toprak ta kalmadi malsf heryer kimyasal parklar bile.en iisi araban olcak cayir cimene goturcen ama arabda bizde yok

Benim de ilk aklıma ıhlamur geliyor ama şimdi buyuduler portakal falan yerler iyi de olur. ayrıca Bebeğinize hiç bal, süt, patlıcan verdiniz mi. Hmm ben geçen Mango aldım 1 tane hiç vereniniz oldu mu acaba.
Mango bulamadm ben.ananas veemeye basladm balada basladm.patkicanda nikotin var die pek vermiomm.o dedigim grupta kafalarina gore demiolar cnm.gende okuyan kisiler.bide dedigm gbi dogal tip kiyaplari var.tas devri olsun ,gercek tip kiyabi olsun vs vs

Amin inşaallah. Tabiki zararlı hersey doğal beslenmek ve bitkiler çok faydalı ama bilmek önemli biz millet olarak kulaktan dolma bilgilerle tedavi ediyoruz kendimizi ama bebeklere dayanamıyorum acı cekecegine icsin diyorum
Bitki olarak onermem cnm.onun ilmi lazim o ilimde buyuk ustadlarda var.ibrahim sara oglu ,ahmet aydin gbi.kimseden oneri almahi dogru bulmuorum bitki konusunda ama dier yontemler zararsiz.ornek vereyim gecen kizim oksuruyordu bogazida iyi dgldi.ben sordum napabilrm die.genelde ayni cvpler geldi.hemen uyguladim ve kacgundur oyleydi kizim ama ateso yok die doktora falan goturmedim.neyse sordum ve hemen uyhuladm ertesi gune iyilesmeyen bebek iyilesti

Bal verdim sütle de muhallebi yaptım ama patlıcan vermedim bebekler için gerekli bir sebze değil zaten şu an da mevsimi değil zaten canim

Hepinize teşekkür ederim arkadaş lar kimse bebeginin hastalanip o ilaçları kullanmasini istemez iğne yapılırken nasıl ağladı yavrum ama suda varki her hastalığa doğal yöntem olmuyor çünkü o hastalık ilerlemisse antibiyotik kullanmadan geçmiyor. Bende yılların annesi olduğum için tabiki de doğal yöntemler biliyorum mesela....
Dut pekmezi
Harnup keçi boynuzu pekmezi
Siyah turpun tepesini kesip iğneyle altına kadar delik açıp kesilen yerin içine bal koyup sabaha kadar altindab bardağa suzdurup vereceksin siyah turpun acisi Bala karışacak. Bunlarda bronsite iyi gelen doğal yöntem ama ilerleyen hastalıkta okadar da rahatlatmiyor tabikide koruduğu da oluyor bronslari yumusatiyor.
Denizyildizi canım çocuğunun boğazı kötüymus doğal yöntemle çözdüm diyorsun ama boğazında enfeksiyon olsaydı ilaç kullanmadan atlatamazdin inanki bunları ezbere söylemiyorum büyük kızım 8 yasini bitirdi bu zamana kadar edindiğim bilgilere dayanarak söylüyorum

Sanirim yanlis anlasldim.daha once yazdgm gbi ben hafif hastaliklar icin diyorum.kizimin hastalgi hafifti .bronsit icin asla oyle bsey soylemedm hatta sana acaba dogal yontemlerle atlatamaz mi diye sordum cunku bronsit hakkinda bir bilgimyok.belirtileri nedir ne olur ilerlerse vs vs vs blmyrum.kesinlikle seni konu disi tuttum cunku bronsit ilerlerse kotu sonuc verir die duydum tam blmyrum.yani sana dgldi dier arjadaslarla istisare yapmak istedim cok ustune dusmeyelim gbilerinden.ilac malsef hastalk ilerlemisse kullanmak zorunda kaliosun canm onceki postlarimda bunu belirttim sadece hafif hastalklar icin diorum diye.yoksa uc cocuk annesi olarak senin bilgilerini sinamak komik olur zaten.ama sunu dusunuyorum
Eymen cok yakalaniyor bu hastaliga.bagisikligini guclendrmek adina ugrasabilrsin.balgam atmada birisi gunluk taze cikan boza onerdi.gercektn cok ise yaradi.bagisiklik icin ugrassak daha hafif atlatir belki.eger bagisiklik icin baska yontemlerim varsa paylas.cunku bende arastiriom hergun ne versem bagisikligo daha guclu olur diye .

Canm gunluk taze cikan boza bogazi yumusatip balgam attrior bizde cok ise yaradi.hergun bir tatli kasigi verebilirsin bide orjinal keciboynuzu pekmezi.baskada cok var ama bende arastiriom

Evlat bu insan dayanabilr mi.kizim asi olurken bile dayanamiodum ben.ah yavrum ya.bide su var.bir arkadasta demis.erkek bebekler daha cok yakalanir oldu bronsite.sanirim erjekler daha egilimli hasta olmaya.cunku nereye bakssm bronsit olanlar hep erjek hic kiz gormedim.Allah daha beterinden saklasin.peki bsey sorcam.eymenin hastalgi ilerleyene kadar hic farketmedin mi yani sinsimi ilerliyor bu hastalik.belirtileri ne oluyor?birde smdi durumu nasil

Bazi arkadaslari okuyorum burada.cocuk oksurse aksirsa hemen doktora kosuyor.tabiki ilerlememesi icin kontrol altinda tutulmali veya doktora goturun bakin hafifmi.ancak inanin doktorlarda cok gereksiz ilac yazabilior ve cogu zaman yanlis teshis koyup ilax veriolar.cok yasadim bunu.o yuzden dedim iyi dgl cok asiri korumayin die.inanin asiri koruyan annelerin bebekleri hep hastalikli buyuyor yetisiyor hep.bagisiklik yerlerde.farkinda olmadan kotuluk yaparsiniz cocuklariniza.ornegin bnm bir arkasm var burda.bebegi hasta olmus doktora goturmus.neyse bebegi kizini tv karsisina oturtuor izin vermio ki dolassin.neymis hasta olmasnmis.Allah askina bu bebek yurumeden veya hasta olmadan nasil gelisip buyuyecek tvmi koruyacak onu.demej istedgm bunlardi.yanlis anlasildim kusura bakmayin size kotu bir lafim veya art niyetle dedigim bir sey yok olmazda.

Gene bir tartisma olustirmak istemiyorum kizlar ama smdi bir grup var orada taninan bir savci var.asilar in bagisikligi cokerttigini bu yuzden surejkli bebejlerin hasta oldgnu soyluyor.onun bebegi tam mis asilari ve bronsit olmus .bilen bir uzmana dogal yontemleri soruyordu hava harici ne yapabiliriz diye.yenidogan cocujlarida asisiz.smdi bu konu ustune tesadufen denk geldimm.ne bilim yani ya boyle okuyup gorunce asi hastaliklari tetikliormu sorusu daha cok beynime kazinior.

Canım oğlumun adı ayaz. Tabiki de hastalığını farkettim 20 gün önce zaten öksürük şikayetiyle doktora goturmustum hafif öksürük olduğu için antibiyotik vermedi doktorumuz ama su son üç dört gündür burun akintisi. Hırıltı ve öksürük siddetlenince bronşit oldu.
Ayrıca bronsite harnup keçi boynuzu pekmezi çok iyi geliyor ben havalar sıcakti çocuklar hastalanmiyordu evde de kalmamisti almadım ama yarın alicam inşallah eczanelerde satılıyor

Evet onu bende duydum ama bizim evde koyden gelme orjinal dut pekmezi var acaba o daha iyi olmmazmi.ben eymen ayaz hatirliom hatta bekirde vardi .ay karstim iyice yanlsmi hatirliom

Evet onu bende duydum ama bizim evde koyden gelme orjinal dut pekmezi var acaba o daha iyi olmmazmi.ben eymen ayaz hatirliom hatta bekirde vardi .ay karstim iyice yanlsmi hatirliom

Doğru hatirliyorsun canım.benim yengemde dut pekmezi kullanıyor öksürük için oda çok iyi olduğunu söylüyor memnun yani

Kizim uc dort gundur tam saat 7de ara ara aglamaya baslior.hasta dgl,karni tok,usumuyor.durmuyor sonra gozu kapali aglayarak kalkior.e bende gozum kapali koynuma aliorum.yatiom tam ustumde olacak illa.azicik ayaklari yataga degmicek aglior.burnunu boynuma dayiyor uyuyor.tam 11e kadar ustumde 10kiloyla yatiom kipirdaman .heryerim tutuluor.neden boyle yapior acaba ya

O
Doğru hatirliyorsun canım.benim yengemde dut pekmezi kullanıyor öksürük için oda çok iyi olduğunu söylüyor memnun yani
O zaman sadece ayazi kullanion tamam bak oyle de :) peki smdi nasl ayaz toparladiimi.suan belim agrior heryerim tutulmus durumda

O

O zaman sadece ayazi kullanion tamam bak oyle de :) peki smdi nasl ayaz toparladiimi.suan belim agrior heryerim tutulmus durumda

Burun akintisi ve öksürüğü azaldı biraz hırıltısi var bugün ikinci ignesi ni yaptık cuma günü bitiyor inşallah toparlancak. Senin kizda belli ki kucak ta uyumak istiyor peki akşam 7 demi yapıyor bunu yoksa sabah mı eğer akşam o saatte uyursan bidaha gece kaçta yatıyor

Masallah ya iyi olsun.normalde boyle yapmaz cnm ya.aksam on da uyuyor sabah 7de aglamaya baslior.agla agla gozu kapali.en son aliom ustumde uyuyor tum yuk uzerimde yalniz .yatagada yatmior bedeni tamamen ustumde olcak.nie bole yapio anlamiom.resmen ayarli saat gbi 7dedimmi firliom aglamasina.dis dicem aka distede sorunlar yasamazdikki bilemedm

Yok canım kimsenin yanlış anladığını sanmıyorum. Yeni doğum yaptığımızda ben burdaki yazılanları görünce sasiriyordum sürekli çocuğu Dr goturuyirlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…