2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bir kitap var hepinizin okumasını tavsiye ederim. Ben keyif alarak okumustum hamileyken Dicle keskinoglu besikte durduğu gibi durmuyor.

Canım o bendim. Ben de çok korkmuştum ama çürük değilmiş. Sağlık ocağı ve özel dr sordum kan damlası dişleri karartırmış bırakınca kendinden geçermiş netten de araştır bak görürsün. Ferrum yapmıyor diyordu bir yorumda ben de ferrum vermeye başlayınca karartılar açılmaya başladı şuan kayboldular gibi

Cnm ben kan damlasi vermiyorum ki.blmyrum alt disin arasida curumus sanki.dun esimde curumus dedi.inan cok moralim bosuk.27.5lira verip en iyisini aldim bebek dis macunu rocks ve bide firca aldim.fircalamaya basladim agzini acior cok hosuna gtti.ablam da iki bebegine fircalams curuk olmams fircalamazsan curur dedi bir zarari yok curusun daha mi iyi dedi.senin postundan sonra hep su ile yikioduk gece yatmadan ama olmadi .ilk cikan disi kararmis bende bir dis dktoruna gotureym mi die dusunuom.gorumcemn de bebegi oyle olmis smdi 6yasinda hep disler curuk.kan damlasi verme dedi zagen vermiom ki.dktora gotursen bir suru neden saycak dedi.dier gorumcemde fircala korkma bsey olmaz dedi fircalamaya basladim

Canım dişlerini fircalayabuliriz ama macun konusunda emin değilim 2 yaşına kadar. Hatta öğrenmesi için beraber fircalayin diyorlar.

Ben yedirmistim ama artık vermiyorum. Hippi tahıllı falan vermiştim gece yatarken ya da sabah kahvaltilarinda bulamaç.
Sabah öğle akşam hepsi var bu mamalarin sürekli bundan versek ne zaman yemek vereceğiz. Ben sadece yatmadan arı mama yapıyorum oda pisirilerek yapıldığı için. Birgün markete gittim. yatmadan önce yedirmek için mama alacağım ilk defa ,yedi aylıkı aptamil aldım kasaya gidecektim bi bayan durdurdu beni ilk çocuk mu emzirdin mi hiç mama verdin mi bende hep emzirdim mama vermedim dedim bunuda artık büyüdü gece tok tutsun diye alıyorum dedim. O zaman arı mama al dedi yılların maması mantıklı geldi çünkü; pirinç ununu pisiriyorum aptamil sütünü hazırlıyorum sonra karıştırıyorum zaten sevmedi aldigim sutude hazırlayıp ben icmistim zaten kadın bir anlattiki almaya cekindim:) neyse aldım arı mamayi Kizimda çok sevdi suyla pisiriliyo ama artık sütle yapıyorum. Yani ben mama olarak bi bunu yapıyorum sabah öğlen boyle bişey yapmıyorum.

Kızşar mrhba
Szden bsey ıstıcem benim bebıse bır masallah cekıp dua okuyup gonderın.oguk burda uyku konusunu konusmamıZdan hemen sonra kızım uyumaz oldu
Resmen uykusuz duruoz o gündem berı
Esım bana kıZıo neden buraya yaZmısıö dıe ,çok moralim bozuk çünkü ıster ıstemez nazara sebep olduk of ,uyumuor ya,hepberaber bu naazarı kaldıralım yardım

Doğrudur canım ne kadar maşallah desekte nazar olabilir. Ben ne zaman kızım için bişey desem birine hemen hersey tersine dönüyor. Eşler der zaten benim esimde şunu şöyle yapalım desem ekim anneleri mi söyledi diyo düzelir korkma kısa sürer

Bugun gene uyumadi ((( esimde gene bugun soylenior herseyini yaz die :) evet malesef iyi sekilde desen baksan bile nazar deger demisti hocamiz.dogru valla .bir dua okuyun ben okudum ama belki tum annelerin etkisi daha buyuk olur

Bugun gene uyumadi ((( esimde gene bugun soylenior herseyini yaz die :) evet malesef iyi sekilde desen baksan bile nazar deger demisti hocamiz.dogru valla .bir dua okuyun ben okudum ama belki tum annelerin etkisi daha buyuk olur
Okudum canım ama başka sıkıntısı olmasin

Dediğim gibi bende artık vermiyorum gece de vermiyorum yemiyor bazen sütle irmik li muhallebi falan yapıyorum. Benim kızım artık 3 öğün yiyor ara öğün yerse yemek yemiyor sabah kahvaltısını zaten ayrı ayrı veriyorum 10 aylıktan beri bulamaç vermiyorum. Meyveleri de rende yapmıyorum artık eline veriyorum yarısını yerse yarısını döküyor ama daha çok hoşuna gidiyor böyle alışsın daha iyi. Şimdi bakıyorum bulamaç püre yiyenler makarnadan başka bişey yemiyor

Hep maşallah dedik ama hasta falan olmasin kızım idrar yolu enfeksyonu olunca çok uyanmıştı huzursuzdu.

Kızlar merhaba 13aylık oldu kızım.11,5kg biraz tontis bi kiz emiyor normal yediklerimizdende yiyor 3öğün 1de meyve öğünü veriyorum ama aşağıda kayinvaldemvar altliüstluyiz ondada zaman geçiriyor.illa ordada yediriyorlar yedi.diyorum yada eline bisey veriyorlar yemek zamanındaysalar yemek veriyorlar çocuğum.obez olucak diye korkuyorum.hic mamayemedi zaten bastan beri toplu bi Bebek dış cıkarir zayıflar yürür zayıflar dediler yürüyor 2aydır maşallah ayni korkmalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…