2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
En son boyumuz 78di kızım tombis bibebek herkesde söylüyor 1,5 2yas kıyafet giyiyoruz anlayamadım zaten boykilo cetvelinde enfazla 12kg gösteriyor buayda

Genetik kilo mu acaba.ergenlikte falan verir kilo dedikleri gibi dis te çıkarken zayiflar. Benim kızım da 9.200 çıkmıştı 1 ay önce dr.kiz çocuğuna göre normal demişti. Sütün yarıyor demek çok kafaya takma ama çocuğu da çok yedirme istersen sıkıntı olmasin

Allah nszarlardan korusun inş. Ben de burda yazdıktan sonra kızım ağlayarak uyandı kaç gece.bende buraya yordum sonuçta üye olmadan da okuyan çok kişi var Allahım korusun meleklerimizi

En son boyumuz 78di kızım tombis bibebek herkesde söylüyor 1,5 2yas kıyafet giyiyoruz anlayamadım zaten boykilo cetvelinde enfazla 12kg gösteriyor buayda
78 cm ye 11.5 kg cok durmamali bence.garip geldi simdi.sizin kilonuz nasil anne baba olarak?genetik olabilir mi?belki de suthn cok yaglidir.hemen obez olacak diye dusunmemeli sojucta bu cocuk patates kizartmasi kolaya dadanmis degil:)inanin o kilolu insanlarin cogu her gun kola icmeden yapamyan sagliksiz beslenmeyi aliskanlik yapmis insanlar.bence gayet de sagliklidor cocugun.mas.diyelim

Merhaba canım bence çok değil ne güzel Tombis Tombis daha yeni yürüyor ama koşma derecesinde değildir heralde bizim arkadaşın oğlu 1 yasinda 12 kiloydu şimdi 2.5 yaşında gayet normal zayıf da değil şişman da değil. Doğum kilosu da fazla olabilir ya da ilk aylar sütun yaradıysa iyi kilo almıştır. Benim kızım 3540 gr doğdu şimdi 9600 falan. Maşallah kızına hidayet güzel bence

Benim enerjim tükendi inanki. Hiç dinlenmeden ayakta kalırsam ev ancak o zaman temiz kalır. Aldı eline ekmeği sanki yiyecek heryer ekmek oldu topla supur.. yığınla çamaşır as Katla heee bide katladiklarin bir taraftan dagitilsin çığlık kiyamet yemek yedir uyut yemek yap.....ben öldüm ben bittim

Endiselencek kadar kilolu değil benim küçük kızımda sadece emiyordu ve çok kiloluydu ama şimdi o kilodan eser kalmadı biraz daha hareketlenince boyuna verir zayiflar

Gece oğlum ateslendi bugunde kontrolü vardı zaten doktora goturdum 38.5 ateşi vardı doktorumuzun ve benimde moralim bozuldu doktor daha yeni iğne kullandı bu çocuk niye böyle oldu dedi evde hasta varmı diye sordu eşim kaç gündür hastaydi babası hasta dedim. Bogazlari iltihablanmis dozunu düşürerek bir iğne yaptılar antibiyotik ve vitamin ilacı verdi çarşambaya kadar eğer iyilesme olmazsa tekrar iğneye baslicak ve kan tahlillerine bakicak neden bu kadar sık hastalaniyor diye araştırcam dedi.25 günde bir de iğne yapıcak sık hastalandigi için. Okadar moralim bozuldu ki başkalarının çocuğu aksama kadar montsuz dışarda ben okadar dikkat ediyorum ama hastalaniyor.allahim beterinden koru.

İnşallah bu sefer fayda görür. O zaman babası yaklasmasin yanına. Yazık ya küçük bunyesine Rabbim sifasini versin ve beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun inşaallah. Evde maske kullanın babası ellerini sürekli kolonyalasin mikroplar ölür. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız detaylı bi araştırın isterseniz alerjisi falan ne var ne yok diye. Allah beterinden korusun

Yardım edecek kimsen yok mu

Sizlere birsey sormak istiyorum bebeklerinize bakan biri olsa keyfiniz rahatiniz yerinde olsa başka bebek düşünür müsünüz. .kararsizim

Peki bu imkanlar bende var ama çok korkuyorum ilk bebegimin ilgisi yok olur mu diye.gecen bir misafir geldi onlarinda 2 yaşında çocukları vardı benim kızım arkadaşlık kurdu oyuncaklarini paylaştı acaba kardeş olsa nasıl olur ki

Valla canım benim korkum da bu ama er ya da geç ıkinciyi düşünüyorum tek olsun istemem. 4 5 sene sonra okul dönemine gelirse o zaman ona haksızlık gibi olur. Ben normalde 4 5 sene sonra düşündüğüm halde sanırım iki yaşına sartlandim dogana kadar 3 olur Kizimda. Okula başladığında ona yardimci olurken 3 yaşında bir çocuk da az çok halden anlar sanırım. Kendi açımdan da hazır bunye alışıyor battı balık yan gider. Yani kanımca böyle :) Hee madem sende bakan yardimci olan var yap gitsin hiç değilse cocugunla ilgi gosterecegin zaman bulabilirsin ama tabi yine durumunu bizden daha iyi sen bilirsin. Yaparsan bizede hayırlı olsun Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin demek düşer

Gorumcem evlendi o yapmadan 1 tane daha yapmam iyi olur inşallah istediğim an olur çünkü kızımı 1 yıl bekledim

Çok teşekkür ederim şimdiden

Bir yıl bekledim derken tedavi mi gördün
Yok ama olmadı belki tedavi gorebilirdim de yumurtalama tek tarafliymis bi de pko vardı Allah burdakilerden razı olsun bal tarçın çörek otu kuruyle bebisim geldi ilk ay.simdikinde de yine aynı olursa diye düşünüyorum korkuyorum geç kalmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…