- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
:) aynen canım ama ben artık ev temiz dursun diye kendimi paralamiyorum bir de kızım daha yürümüyor mama sandalyesinde veriyorum ne yiyecekse ama orda da ayağa kalkmaya basladiBenim enerjim tükendi inanki. Hiç dinlenmeden ayakta kalırsam ev ancak o zaman temiz kalır. Aldı eline ekmeği sanki yiyecek heryer ekmek oldu topla supur.. yığınla çamaşır as Katla heee bide katladiklarin bir taraftan dagitilsin çığlık kiyamet yemek yedir uyut yemek yap.....ben öldüm ben bittim
O zaman hakkında hayırlısı olsun.Yok ama olmadı belki tedavi gorebilirdim de yumurtalama tek tarafliymis bi de pko vardı Allah burdakilerden razı olsun bal tarçın çörek otu kuruyle bebisim geldi ilk ay.simdikinde de yine aynı olursa diye düşünüyorum korkuyorum geç kalmaktan
Bazen nasıl oluyorsa bişey yapmadan duruyorum o zaman evin hali o kadar dağınık oluyorki sonra yine ben uğraşıyorum. Sürekli onda mi tutuyorsun?:) aynen canım ama ben artık ev temiz dursun diye kendimi paralamiyorum bir de kızım daha yürümüyor mama sandalyesinde veriyorum ne yiyecekse ama orda da ayağa kalkmaya basladi
Bağışıklık sistemi zayıflamış heralde çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamandaGece oğlum ateslendi bugunde kontrolü vardı zaten doktora goturdum 38.5 ateşi vardı doktorumuzun ve benimde moralim bozuldu doktor daha yeni iğne kullandı bu çocuk niye böyle oldu dedi evde hasta varmı diye sordu eşim kaç gündür hastaydi babası hasta dedim. Bogazlari iltihablanmis dozunu düşürerek bir iğne yaptılar antibiyotik ve vitamin ilacı verdi çarşambaya kadar eğer iyilesme olmazsa tekrar iğneye baslicak ve kan tahlillerine bakicak neden bu kadar sık hastalaniyor diye araştırcam dedi.25 günde bir de iğne yapıcak sık hastalandigi için. Okadar moralim bozuldu ki başkalarının çocuğu aksama kadar montsuz dışarda ben okadar dikkat ediyorum ama hastalaniyor.allahim beterinden koru.
Yok sadece eline birşey vereceksem ve yemek yedirirken. Durur mu hiç sürekli onda kurtlu benim kızım :)Bazen nasıl oluyorsa bişey yapmadan duruyorum o zaman evin hali o kadar dağınık oluyorki sonra yine ben uğraşıyorum. Sürekli onda mi tutuyorsun?
Amin inş canımO zaman hakkında hayırlısı olsun.
Yardım edecek Kösem yk ama ıkımcıyı düşünüyorm kardeş başka cnm ilerde de ıster kardeş BBencedr ıyı olur yapmanPeki bu imkanlar bende var ama çok korkuyorum ilk bebegimin ilgisi yok olur mu diye.gecen bir misafir geldi onlarinda 2 yaşında çocukları vardı benim kızım arkadaşlık kurdu oyuncaklarini paylaştı acaba kardeş olsa nasıl olur ki
Hasta sgl masallah desende degebılıoHep maşallah dedik ama hasta falan olmasin kızım idrar yolu enfeksyonu olunca çok uyanmıştı huzursuzdu.
Maşallah kuzuya darısı emekleyen bebislere. Çok tatlı yuruyorlar saklambac oynarsiniz biz öyle yapiyoruzKızım yuruçeye başladı kızlar dün ıtıbarıyle badi badi yuruyor
Belli oldu tlf degistigin cozene kadar akla karayi sectimSnoğdrpg gecmiş olsun kızlar esımn teşkilinden grıom Zorlanıomçnb paketım bıttı on güm yokum
Maşallah ona :) işin şimdi başlıyor. 10 gün mü yoksun.Kızım yuruçeye başladı kızlar dün ıtıbarıyle badi badi yuruyor
Ay canım Allah kolaylık versin valla gerçekten sen hepimizden daha çok yoruluyorsundur gerçektenSizlerin bir çocukla işi bitmiyor birde beni düşünün sizinkinin × 3 u sabah isim daha yeni bitti gerçi akşam işi oldu artık ne çamaşır bitiyor nede ev işi
Hasta sgl masallah desende degebılıo
Suçlamak ıcım yazmadım. Tskler ıns duzelır
Ay canım Allah kolaylık versin valla gerçekten sen hepimizden daha çok yoruluyorsundur gerçekten
Kızlar merhaba 13aylık oldu kızım.11,5kg biraz tontis bi kiz emiyor normal yediklerimizdende yiyor 3öğün 1de meyve öğünü veriyorum ama aşağıda kayinvaldemvar altliüstluyiz ondada zaman geçiriyor.illa ordada yediriyorlar yedi.diyorum yada eline bisey veriyorlar yemek zamanındaysalar yemek veriyorlar çocuğum.obez olucak diye korkuyorum.hic mamayemedi zaten bastan beri toplu bi Bebek dış cıkarir zayıflar yürür zayıflar dediler yürüyor 2aydır maşallah ayni korkmalimiyim
Ilacin yan etkisidir. Üzülme geçer inş geçmiş olsunDun akşam oğlumun göbeğinde bir kaç kırmızı kabarcıklar vardı böyle isilik tarzında sabahta kalktigimizda kollarında. Poposunda ve göbeğinde cogalmis ben ilaçların dokunduğunu düşünüp doktorumuzu aradım ama dediki mikrobu dışarı ya attığı için oluyor dedi ama poposunun arasında ve çevresinde çoğaldı birde altını actikca kasiyor.ben hala ilaçların dokunduğunu düşünüyorum yarın sabah tekrar gidicem bakalım ni dicek.birseyi düzeltmeden başka şey çıkıyor allahım sen buyuksun Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?