Ben önceden kısa bir süre kullandım fakat sonra bıraktım 2 yaşından önce onermiyorlar. Zaten kızımi yatirdigim yerde bulamıyorum. Besigin bir başında bir aşağısında bir ortada bir yanda çok deli yatıyor.Kızlar yastık kullanan var mı biz hala yastıksız yatıyoruz
Bende öyle biliyorum da eşim geçen sordu ne zaman yastıkla yatacak diye bende sizlere de bir sorayım dedimBen önceden kısa bir süre kullandım fakat sonra bıraktım 2 yaşından önce onermiyorlar. Zaten kızımi yatirdigim yerde bulamıyorum. Besigin bir başında bir aşağısında bir ortada bir yanda çok deli yatıyor.
Snowdrop3 kızını bu aksam götürecek hastaneye değil mi? Yazmıyorda acaba kapalı mı sanıyor siteyi..... merak ettim
Kızlar evde pide yapan var mı yapıyorsanız hamurunu nasıl yapıyorsunuz
Bende mayalı hamurla yaptım. Güzel oldu gerçektenAblam yapıyor canım sadece mayali hamurla bende bir kaç defa yaptım ama çocuklar la zor oluyor. Ben içini evde hazırlıyorum dışarıda pideciye gönderiyorum daha kolay oluyor hemde lezzetli tavsiye ederim evde sadece salatası ni yapmak kalıyor
İnşallah canım.Evet canım bu aksam saat 11 de rendavu eşim goturcek sonuçlar da 10 gün sonra cikicak inşallah herşey yolunda gider
Snop kizinin neyi var kacirmisim ben
2015 Ekim annelerine yazacağıma buraya yazmışımGünümüz aydın olsun kızlarr,
9 buçuktan beri ayakta bebişim, şimdi uyuttum da kahvaltı yapabildim. Ama kuş uykusunda dalmadan uyuyor.
O kadar çok iş var ki evde yapılmayı beklenen, keşke elimde bir sihirli değnek olsa da hepsini birden hallediversem.
9.30 da uyudu deyince anladım zaten :)2015 Ekim annelerine yazacağıma buraya yazmışım
Pardon pardon ben yanlış okumuşum9.30 da uyudu deyince anladım zaten :)
Gecms olsn cnm emarda cok radyaston varmis bir an once anlasinda su doktor bpzuntulari cocuk bosuna girmese ikide bir.ins bsey cikmaz cnm iyi doktor arastir herkes anlayamiorBaş donmesi ve baş ağrısı vardı nisan ayında emar çekildi damar genişliği var dedi doktor bu aralar tekrar siklasti şikayeti 10 gün önce doktora goturdum eski emarina baktı çok önemli bir şey değil dedi ama yinede yeni emar çekelim dedi inşallah önemli bir şey çıkmaz canım
Gecmks olsun cnm ins cabuk atlatrKızlar neredesiniz? Bizim ilk hastaligimiz ilk antibiyotigimiz. Üç gün önce boğazında hırıltı ile kalktı 2 gecedir de uyurken çok öksürüyor. Ay insan ne kadar üzülüyorMuş bogazları dolu. Bugün hastaneye götürdüm cigerlerine doğru iniyor dedi. Normalde iyiyiz çok şükür sadece uyurken takır takır
Gecms olsn cnm emarda cok radyaston varmis bir an once anlasinda su doktor bpzuntulari cocuk bosuna girmese ikide bir.ins bsey cikmaz cnm iyi doktor arastir herkes anlayamior
Kızlar neredesiniz? Bizim ilk hastaligimiz ilk antibiyotigimiz. Üç gün önce boğazında hırıltı ile kalktı 2 gecedir de uyurken çok öksürüyor. Ay insan ne kadar üzülüyorMuş bogazları dolu. Bugün hastaneye götürdüm cigerlerine doğru iniyor dedi. Normalde iyiyiz çok şükür sadece uyurken takır takır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?