2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bizde dün avm ye gittik kızım jetonlu oyuncaklara bayılıyor.hiç bindirdiniz mi Parkimiz olmadığı için öyle bir şansımız yok malesef

Bizde dün avm ye gittik kızım jetonlu oyuncaklara bayılıyor.hiç bindirdiniz mi Parkimiz olmadığı için öyle bir şansımız yok malesef
Evet bindirdik çok sevdi ve inmek istemedi tutturmalar da başladı bizde inatlasiyor arada. Avm de uçan balonları gordu bayon bayon susmadı başta almadık ama birçok çocuğun elinde gordu ve hep sayikladi kıyamadık bizde aldık sonra. Artık çocuk olmaya başladılar sanirim

Yaşına girdiginden beri her hafta sonu gidiyoruz.giriş güzelde çıkması çok zor bizde aldık ve anında kaybettik uçan balon uçtu sanırım.

Bnm kizim daha anne demior cok uUzuluorum.konusmuor bi baba dior bide kendi dilinde konusmlar bidi bidi die konusuor.ce yapior.gel yatalim diom e eee yapior yatip falan filan ama annede dese.baba dior.bende girmeye calistim siteye girmio uyuz oldum.dedim smdi neler konustular ben konu disinda kaldim.sonra anladmki sorun var oh be kimse gremiodur bsey kacirmiom dedim

Ay zaten çok konysabiliyorlarmis gibi uzun uzun bişeyler anlatıyor bıdı bıdı bıdı diye birde ellerini acıyor o anda bayılıyorum eeee kızım sonra ne olmuş diyorum gülüyor benim kızım çok nadir anne diyor.

Denizyild sen miydin bir ara zeka testinden bahseden? Dün bir mağazada bir bayan kızımı sevdi ve algisinin çok açık olduğunu söyledi. Hemşirelik okuyormus buna zeka testi yaptır bence dedi ne gerek var ki dedim. Eğer çocukta bir yetenek kesfederlerse devlet tüm eğitimini ustleniyormus.

Yok ben dglmdim diyen.test nerde yapilioki.valla bebeklerimizi kapio hepiniz yaptiralim o zaman.belki uc bes bebegimizin masrafini karsilarlar cok sacma her bebegin yetenekleri illaki var ve her bebegin yetenegi farklidir,bebejlerin geneli zeki ,algisi acik zaten.tuhaf geldi kadinin dedigi

Devlet Hastaneleri yapıyor dedi. Geçenlerde biri zeka testinden bahsetmisti bu yüzden mi acaba merak ettim yoksa durduk yere goturmem. Gerçi önüne figür kartları koyarak yapiyirlarmis

Kızlar evde pide yapan var mı yapıyorsanız hamurunu nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…