Ay kış nasıl geçecek evde pooofff
Gelmedi de yağmurlar başladı ya şimdiden sıkıntısı sardı beni.Daha kış tam gelmiş değil ki aralık ayına gircez yakinda ama tam soğuklar baslamadi. Evde durmana gerek yok ki canım avmlere gidebilirsiniz mesela.
Ben etli taze fasulye yedirdim baktim oldgu gbi cikarmis bezine.acaba erkenmi sindiremiyorlar sanirim daha
Asilara kafayi takmis durumdayim.arastir arastir derkej net gitti:))) ilahi araştırmacı :) ay bende ona bak buna bak bazen sanki tel elime yapışacak saniyorum
Evet ya sorma bende düşünüyorum birkaç gün çıkamadık yağmurlardan kızımın da canı sıkıldı atta diyip duruyordu hafta sonu biraz çıktık avm ye bugün de parka çıkıcaz birazdan hava iyi görünüyorAy kış nasıl geçecek evde pooofff
Bende sürekli baktım .sanki siz icerdesiniz de ben kapıda kaldım gibi hissettim2 gün giremedim sitede sorun varmış kizlar
Bizde dün avm ye gittik kızım jetonlu oyuncaklara bayılıyor.hiç bindirdiniz mi Parkimiz olmadığı için öyle bir şansımız yok malesefEvet ya sorma bende düşünüyorum birkaç gün çıkamadık yağmurlardan kızımın da canı sıkıldı atta diyip duruyordu hafta sonu biraz çıktık avm ye bugün de parka çıkıcaz birazdan hava iyi görünüyor
Evet bindirdik çok sevdi ve inmek istemedi tutturmalar da başladı bizde inatlasiyor arada. Avm de uçan balonları gordu bayon bayon susmadı başta almadık ama birçok çocuğun elinde gordu ve hep sayikladi kıyamadık bizde aldık sonra. Artık çocuk olmaya başladılar sanirimBizde dün avm ye gittik kızım jetonlu oyuncaklara bayılıyor.hiç bindirdiniz mi Parkimiz olmadığı için öyle bir şansımız yok malesef
Bende sürekli baktım .sanki siz icerdesiniz de ben kapıda kaldım gibi hissettim
Yaşına girdiginden beri her hafta sonu gidiyoruz.giriş güzelde çıkması çok zor bizde aldık ve anında kaybettikEvet bindirdik çok sevdi ve inmek istemedi tutturmalar da başladı bizde inatlasiyor arada. Avm de uçan balonları gordu bayon bayon susmadı başta almadık ama birçok çocuğun elinde gordu ve hep sayikladi kıyamadık bizde aldık sonra. Artık çocuk olmaya başladılar sanirim
Ay zaten çok konysabiliyorlarmis gibi uzun uzun bişeyler anlatıyor bıdı bıdı bıdı diye birde ellerini acıyor o anda bayılıyorum eeee kızım sonra ne olmuş diyorum gülüyorBnm kizim daha anne demior cok uUzuluorum.konusmuor bi baba dior bide kendi dilinde konusmlar bidi bidi die konusuor.ce yapior.gel yatalim diom e eee yapior yatip falan filan ama annede dese.baba dior.bende girmeye calistim siteye girmio uyuz oldum.dedim smdi neler konustular ben konu disinda kaldim.sonra anladmki sorun var oh be kimse gremiodur bsey kacirmiom dedim
Yok ben dglmdim diyen.test nerde yapilioki.valla bebeklerimizi kapio hepiniz yaptiralim o zaman.belki uc bes bebegimizin masrafini karsilarlarDenizyild sen miydin bir ara zeka testinden bahseden? Dün bir mağazada bir bayan kızımı sevdi ve algisinin çok açık olduğunu söyledi. Hemşirelik okuyormus buna zeka testi yaptır bence dedi ne gerek var ki dedim. Eğer çocukta bir yetenek kesfederlerse devlet tüm eğitimini ustleniyormus.
Devlet Hastaneleri yapıyor dedi. Geçenlerde biri zeka testinden bahsetmisti bu yüzden mi acaba merak ettim yoksa durduk yere goturmem. Gerçi önüne figür kartları koyarak yapiyirlarmisYok ben dglmdim diyen.test nerde yapilioki.valla bebeklerimizi kapio hepiniz yaptiralim o zaman.belki uc bes bebegimizin masrafini karsilarlarcok sacma her bebegin yetenekleri illaki var ve her bebegin yetenegi farklidir,bebejlerin geneli zeki ,algisi acik zaten.tuhaf geldi kadinin dedigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?