2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Emar hani tovbe Yarabbim bizden uzak olsun da su tabut gbi olan dglmi kapali.eger oysa banada biri radyasyon var dsmistide ondan dedim.yada karistrdim bilemiorum

Eger bnm dedigimse daha gecengun tvde haberde doktor dedi.yeni uygulama gelior. Hastalar cok fazla radyasgon alior onu azaltmaya calisiyoruz diye

Çok geçmiş olsun canim ihlamur ver bol bol bal ver pekmez ver iyi gelir bogazlarina yumusatir

Kızım yesin diye bir kek yaptım o yemedi ama biz çay demleyip çok güzel yedik oylede hevesle hazırladım ki içine bal ceviz havuç üzüm kurusu portakal kabuğu ve kakaolu karton kahve bardaklarinda yaptım. Valla uzun zamandır yediğim en güzel kekti

Canım ben keki 1 yasindan önce yoğurt la karistirip veriyordum ama şimdi sütün içine ezip kaşıkla veriyorum çok seviyor hatta benim kızlar da istedi yarın yapıcam allah izin verirse tabiki

Canım ben keki 1 yasindan önce yoğurt la karistirip veriyordum ama şimdi sütün içine ezip kaşıkla veriyorum çok seviyor hatta benim kızlar da istedi yarın yapıcam allah izin verirse tabiki
Oyle de yaptım yine yemedi biz yerken bir kaç parça ağzına aldı o kadar

Ozaman bnm dedigm dgl.bunda t vuxudu sokuolar.braz once babasi ayakkabisini giyerken kizim disari cikmis apartmanda merdiven basinda beklior.babasi arkasini bir donuo ki elif arkasinda onla ise gtmek icin beklior.ya nasil gulmekten yere yattk.esim bide beni cagrior kos kos die.elif geride gelmio bana vuruyor itior kizior.sonunda zorla aldim ama disari gdemedo die kiyameti kopardi.babasinin arkasindan aglayarak seslenerek baktik balkondan.hava guzel brazdan cikaricam bende disari

Benim oglan yine hastalandi ateşi çıktı dün doktora goturdum bogazlari şişmiş yavrumun yine ilaca basladik çok halsiz huysuz hiç durmuyor hep kucağımda kollarim iflas etti artık

Benim oglan yine hastalandi ateşi çıktı dün doktora goturdum bogazlari şişmiş yavrumun yine ilaca basladik çok halsiz huysuz hiç durmuyor hep kucağımda kollarim iflas etti artık
Snop senin pglan neden hep hastalanior.bu kadar normal dgl ya.bu kadar bagisikligi neden dusuk.sormadin mi doktora neden bu kadar sik hastalanior die.ne bilim mesela acaba bseymi tetiklior.bu kiz gene asiya bagladi diceksiniz smdide ornek icin yaziom mesela asinin yan etkisimi,yedigi seylerdenmi , yedigi seyden bile olablr die okumstum ama blmyrum tabi. Neden bu kadar hassas die sorsan keske .ay ins duzelir yavrucak bir an once

Bende kizimi parka goturdum.bir ton suriyeli vardi.kizim cimende yuvarlandi.yurudu.16aylik erkek bebek geldi benm kiz tuttu oglanin elini beni birakti gitti oglanla.babaneside tabi buldun yakisikli oglani gelrsin tabi dior sonra oglan bnm kizin pesinden geldi bide sariliolar.cok tatlilardi ya.salincaga bindirdim kizim kaydiraga cikmaya calisior.cok eglendik taki bir adam oglumu sikistiriolar die suriyelilere defolun gidin burdan die kavga cikarana kadar.onunkide bebek yuruyor.pek oyle sikistirmalk bsey gormedim ama blmyrum.kizdiklarindan bitaneside kizimi sevdi hatta.baya kavga oldu adam suriyelileri kovuor siriyelilerin hic umrunda olmadi.turk kadin ne bagrion die adaka bagirdi adamda cete olup senin oglunun basina gelirler die beddua falan iste.aman boyle gecti gezimiz.znnedrim sizde bebisleri kapip disari kactiniz sesiniz cikmior

Çok geçmiş olsun. Snowdrop3 sen çocuğunu emzirdin mi

Bizde park olmadığı için avm ye gidiyoruz. Kartlı oyuncaklara bindiriyiruz. Nerdeyse her hafta sonu öyle yapıyoruz yaşına girdiginden beri. Ay ben sinir oluyorum öyle denilince gördün yakışıklı çocuğu diyorlar ya

Benim düşüncem ve doktorun da düşüncesi galiba büyük kizim okuldanmmikrop getiriyor olabilir ama onlar hasta olmuyor genelde oğlum hastalaniyor.
Birde şu var hemen hemen hergün yani haftanın üç veya dört günü kızımı okula almaya gidiyorum iki çocukla okul bahçesinde bi 10 dakika gidiş geliş yani yarım saat bebek arabasinda soğukta benimle gidip geliyor bugünlerde de hava soguktu tekrar hastalığı ni tetikledi diye düşünüyorum

7 ay emzirdim canım sonra bıraktı aslında 4 aylıkken memeden sogumustu ama ben çok direndim birakmasin diye.
Canım bence bununda etkisi vardır emen çocuğun bağışıklıgi daha kuvvetli oluyor. Birde okul konusunu düşününce kaçınılmaz olur sanırım. Ya zencefil bal limon karıştırıp hergün yedirin diyorlar ama zencefil dokunur mu bilmiyorum

Dut pekmezi ve üzüm pekmezi de veriyorum birde zencefil ağır olabilir daha doğrusu onun yaşına uygun olurmu bilmiyorum acikcasi. Okuldan mikrop kaptigi aşikar canım çünkü bir sınıfta 47 kişi var ojsuren.tiksiran.burnu akan hersey var eee benimde çocuğun bağışıklık sistemi düşük olunca kapıyor. Emmemesininde etkisi çok çünkü anne sütü en iyi ilaç sutum olduğu halde beni emmedi hemde sutum çocukları ma iyi yarıyor du hani derler ya sütun yağlı ondandi allah başka dert vermesin böyle buyucekler kışıda böyle gecircez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…