2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İki bardak kadar oluyor ise yeterli diye biliyorum canım sen bize bakma emme isteğinden kaynaklı o kadar sık emiyor
Yok anca bir bardak cikior artik sanirim hamileliktende kaynakli azaldi.cunku birden azalisa gecti Rabbim nasip ederse iki yasa kadar verebilmek isterim .hormonlardan oturu kesilmezse artmasinin yolu var sik sagarak .hamilelik zorlamio cok sukur yoksa birakirdim smdi .20aydir sagan bir anneyle iletisim haline gectim halada sagio bide bir oglu var buyuk.yani sagan annelere gercekten saygi duyuyorum o kadar zor bir is ki.bir yerde bir anne demiski emziren anneler iki biz ise bir yili hedefleyebilioruz

Bende hiç saymadim bazen sürekli istediği oluyor. Geceleri bizde çok kalkiyoruz. Sutum az mı çok mu sagmadigim için bilmiyorum. Hep birgün el pompası alıp bakacağım dedim ama almadım

Denizyild ikibucuk oldun sanırım hamileliğin belli oldu mu? İkincide daha çabuk belli olurmuş ya

Bende hiç saymadim bazen sürekli istediği oluyor. Geceleri bizde çok kalkiyoruz. Sutum az mı çok mu sagmadigim için bilmiyorum. Hep birgün el pompası alıp bakacağım dedim ama almadım
El pompasi alsanda sagdiginda gercek miktar cikmaz cunku bebek daha fazla sut cikarior gpgusten.12.haftanin icindeyiz iste.yok cnm ne belli olmasi bi ara istahim artmisti gobek yaptim sonra kesildi istahim karnim duzlesti gene.ilk hamilelegmde hatirlarsaniz grubun en son karni cikan uyesi bendim.resimlerimde var 8den sonra cikti ve karnim kucuktu.rahim icim genis bizim ailece.

Benimde ikinci ayda çıkmıştı çok sasirmistim.

Ya biz niye durulduk böyle neredesiniz snowdrop3 hiç sesin yok valla yoklama alacağım günlük

Buralardayım kızlar temizlik yapıyorum dip köşe haftaya kalabalık misafir cagircam bir yandanda oğlum çok yaramaz oldu heryere saldırıyor beş dakika durmuyor benide çok yoruyor. Foruma girip okuyorum ama yazamıyorum şuanda bile oğlum bacaklarimda ağlıyor.

Grill agustos annelerini sen.mi actin kiz.konu sahibi grill gorunce sasrdim valla.yalniz ne cabuk ilerlemis sayfalar hizlarina yetisilmior.

Arkadaslar merhaba. Benimde 2014 eylul sonu dogumlu bir kızım var. Anladigim kadarıyla hamile olupta emziren anneler var. Bende 37 yasindayim ikinci cocugu dusunuyorum ama kızım emdigi icin cesaret edemiyorum eger hamile kalirsam memeden kesmek zorunda kalırım diye. Bu arada benim kız memeye cok duskun o yuzden vicdan yapip cesaret edemiyorum bir yandanda yas almis basini gidiyor sizlere danismak istedim hamileyken emziriyorsunuz her iki bebek acisindan da bir sakinca olabilyormu

Hamileylen emziren arkadaslarim var sitede.bende hamileyim bnm bebegimde sut icior ancak bnm olayim braz farkli.benm bebis emmeyi reddettigi icin 8ay memeye alistiramadgmdan dogdugu andan itibaren ssagarak veriorum sutumu. Bu olay braz piyango aslinda.ornegin hamileyken sut azalmasi yasanior.emziren arkadaslar. Bunu farketmez belki ama ben sagdigimdan bariz bir sekilde farkediorum.sutun tadi ve rrengi degsebilior bazi bebekler sutu reddedebilior bu yuzden yada annenin hormonlardan oturu sutu kesilebilior.ornegin bunlarin basina gelmicegnden eminmisin?mesela bnm sutumun tadi degismedi ama degissede kizimin icecegini biliordum goze aldim.hamileligin kolay gecmeyedebilir zorlanabilirsin.vucudun 3e bolunceginden yemene icmene dikkat edip vitamin destegi alman gerekecek yoksa senin kemiklerinden gider.vitamin sart.ablamda hemen hamile kaldi ve hamile kalir kalmaz sutu agiz sutune donustu sapsari oldu ve bebek emmeyi reddetti hemde daha 5aylikti.sut bebegi zehirler yok karnindaki gelismez yok efemdim gunah vs bunlarin hepsi hurafe .eger goze alabiliorsan hersey yolundada gderse dogdujtan sonra iki bebiside enzirebilirsin.iki bebek emdiginden sut ona gore gelior ve .buna tandem nursing denior arastirabilirsin tandem nursingi

Hic bir sakinca yok.doktor kontrolu altindayim ve bir suru arkqdasm doguma kadar ve sonrasinda emzirmeye devam etti karninda ki bebek ve memede olan acisindan sakinca yok .oyle bir durumda sakin kesme bebegini memeden yazik edersin.sadece saydiklarima dikkat edeceksin vitamin destegi vs vs.vucudunu da zorlamamani oneririm.bn hala dusunurum bnm ne acelem vardida kosa kosa hamile kaldim ikiseneyi taamamlasaydim derim ama ihmalkarlik sonucu tek iliskiye hamile kaldim e veren Allah kabul etmemek bana yakismaz hele de kizima ilk bebege zor hamile kaldiktan sonra asla yakismaz

Kızım çok fena yüzünü kapatıp ağlıyor arada çaktırmadan tek gözüyle bakıyor kolumun altına yastık koyduğum için emmek istediği zaman bir tane yastık alıp geliyor kucağıma koyup direk yatıyor. Birde bir haftadır bişey yaptırmak istiyorsa elimden tutup istediği yere götürüyor.

Benimde oğlum işini aglamakla hallediyor. Kizlarimin başında renkli toka görünce saçlarını çekip almak istiyor. Yerde bir kıyafet görse giydirmem için bana getiriyor.

Benimde oğlum işini aglamakla hallediyor. Kizlarimin başında renkli toka görünce saçlarını çekip almak istiyor. Yerde bir kıyafet görse giydirmem için bana getiriyor.
Ya çok fenalar benim Kizimda başımda eşarp istemiyor sürekli evde açık gördüğü için biri gelince açmak istiyor. Ama bonemi takınca direk montunu çantasını kapının önüne getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…