Aksam cikarim belki.ama cok soguk e bide bebekle nasl cikilcak.Dışarı çıktınız mı karla oynamak için.
Esim cikartayim dedi bugün yok falan dedim çünkü ev daginikti bir taraftan çorba yapıyordum. Bende çıkmak istemiştim çocuğumun ilk karla buluşmasına bende şahit olmak istiyorum. Sonra uyudu derken akşam olduAksam cikarim belki.ama cok soguk e bide bebekle nasl cikilcak.
Hemen spirali cikarttir demekAy ben rüyamda kendimi hamile olarak gördüm. Ultrasondayim esimde yanımda bebek bıcır bıcir oynuyo bişeyler söylüyor nasıl seviyorum eşime diyorumki ay buda ablası gibi aynı kız olacak sanırım derken eşim sinirli bakıyor . Dr yakinlastiroyör aaa bu erkek kesin diyorum bişey görmüyorum ama bacak kısmına doğru gelince erkek yapısı bu diyorum. Hayırdır inşallah
Son zamanlarda yemekte nazlanir olduk bakalim ne zaman duzelecekTam birr saattir bir kase karnobaharla bir kase yogurdu yedirmeye ugrasiorum mutfakta.artik verem oldum ya.smdide onluge takmis kafayi cikarip atior eli kolu durmuor heryere yemej sacioruz elli saatte agzindakini yemior.yemeyen bebekte zor ya .bnm.ki bir yerden sonra nazlanior agzinda tutuor belim kopuor iyice sinir oluorum.buyukte dgl ki kiz sozunu dinlet Allahim bir saattir mahkum etti beni .ustude sirilsiplam oldu yemekten
Son zamanlarda yemekte nazlanir olduk bakalim ne zaman duzelecek
Yok canım öyle değildirHemen spirali cikarttir demek
Bende internetten reklam açıyorum. Dün akşam da ayna karşısında aynaya uzattım al yee Hayır hayır kızım yiyecek diyerek yedirdim. Bazen bitti diyorum seviniip yiyor elleriyle bitti yapıyor. Ama bir haftadır yine zorlanıyorum. Peyniri sevmiyor bi ara kendi çatal ıy la yemisti şimdi hiç yemiyor.ama çok şükür yoğurt ayran seviyor. Ben hâlâ rafadan yediriyorum yumurtayı ama çok sıkıldı ondan da ... patates kızartması seviyor. Ben hâlâ gunduz çorba yapıyorum . Sanki artık karnı doysunda modundayim sankiBende yemek yesin diye mutfaktaki bütün mutfak esyalarini veriyordum artık onlarada alıştı almıyor değişik şey bulursam onu keşfediyor o arada bende ağzına tikiyorum.yemeyen çocuklada ugrasmak zor
Çıktık ama 5 dakkaDışarı çıktınız mı karla oynamak için.
Allah korusun insan aklını kaçırır heralde inşallah en kısa zamanda ailelerine kavuşurlarGene 8ve 5yas iki cocuk kayipmis ya haberde gordum.kalbim acidi resmen.cook uzuluorum bu cocuk haberlerine off .Allah evlatlarimizi korusun.biz dun ciktik disari esimi. Ailesinr gttkk.donuste kizim karda yurudu elledi.hatta resimler cektim cok guzel oldu ya
gündüz 5-10 kez, gece 2-3 kez.Bana bebisleriniz gunduz ve gece kac kere emiyor yazabilir misiniz?
Saymadım ben ama bu ara çok sık emiyor hele geceleri neredeyse hiç uyumuyoruz 3 gecedir burnu tıkanık çok yorgun ve uykusuzum. Gündüz de rahat 7-8 kere emiyordur bazen daha fazla ama genelde ağzında tutuyor arada emiyor keyif yapıyor yaniBana bebisleriniz gunduz ve gece kac kere emiyor yazabilir misiniz?
İki bardak kadar oluyor ise yeterli diye biliyorum canım sen bize bakma emme isteğinden kaynaklı o kadar sık emiyorKizlar peki dksi var mi mesela su kadar zamanda bir gelip emior gbi? Ya demekki ben az veriom gunde uc kez.sutumde azaldi bu yuzdej sagimi arttircam kesilmesin die .plan yapmam gerek
Sen ne zamana kadar sagmayı düşünüyorsunİki bardak kadar oluyor ise yeterli diye biliyorum canım sen bize bakma emme isteğinden kaynaklı o kadar sık emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?