Elif cok huysuz bir bebekti.yenidogdu emzirim die kycagima verdiler ciglik cigliga.emmedi.tum personeller ugrastik iki gun boyunca.evde ayri ugraslar.tam uc ay kasikla verdim sutumuki memeyi tutsun biberona alismasim ama yok olmadi 8ay sonunda bnde pes ettim cnm .nebilim Allahim 6ay diodum sonra 12ay dedim aonra 15ay smdi gozum doymuor nankorum iste.oysa Rabbim emmeyen bir bebege 15ay verebilme gucunu verdi.sabahin 5inden gece 12lere kadar durmadan sagdim ben.yani elimden gelenin fazlasini yaptim ama hala tatmin olmadim.bugun sik sagdim sutum artti sanki.o bile umit oldu bana.en azindan 18ay tamamlasin istiorum. Hamilelj hic zorlamiom sdece bazen tansionum dusuor ve cok yiyom aseriom.dun pizza yedim bugunde iskender die tutturdum kocis batcak smdi iskender yemeye gidiom mesela15 ay çok iyi bence canım ayrıca Azmin den dolayıda seni alkisliyorumben küçük kızımı 18 ay emzirdim büyük kızımı 7 ay emzirdim ama hala onun vicdanı nı cekiyorum seninki bence gayet iyi.hamileligin nasıl gidiyor zorluyor mu seni. Gerci daha agirlasmadan inşallah yeni doğcak bebeğin memeyi tutar rahat edersin. Elif niye tutmadı bi sebebi varmı hani bazılarının göğüs ucu olmaz yada büyük olur öyle şey mi vardı
Buket34 du sanırım benim aylar sürdü hâlâ da olmuyorIlk nickin neydiki senin?bende bi ara engelledindm daha sonra kalkti kac gun surdu hatirlamiom.nie engellendim onuda bilmiok
Geçmiş olsun canım. Bence git yoksa cidden geçmiyorKızlar hastayım faranjit oldum. Ateşim var 38 i geçiyor minoset içiyorum pastil kullanıyorum adacayiyla gargara yapıyorum ihlamur ve elma çayı içiyorum başka ne yapabilirim doktora gitmek istemiyorum
Ye can bogazdan gelir. Bende bi çıkayım dedim ama vazgeçtim oruç tutuyorum ya pazar günü dışarda iftar yapayim dedim.Elif cok huysuz bir bebekti.yenidogdu emzirim die kycagima verdiler ciglik cigliga.emmedi.tum personeller ugrastik iki gun boyunca.evde ayri ugraslar.tam uc ay kasikla verdim sutumuki memeyi tutsun biberona alismasim ama yok olmadi 8ay sonunda bnde pes ettim cnm .nebilim Allahim 6ay diodum sonra 12ay dedim aonra 15ay smdi gozum doymuor nankorum iste.oysa Rabbim emmeyen bir bebege 15ay verebilme gucunu verdi.sabahin 5inden gece 12lere kadar durmadan sagdim ben.yani elimden gelenin fazlasini yaptim ama hala tatmin olmadim.bugun sik sagdim sutum artti sanki.o bile umit oldu bana.en azindan 18ay tamamlasin istiorum. Hamilelj hic zorlamiom sdece bazen tansionum dusuor ve cok yiyom aseriom.dun pizza yedim bugunde iskender die tutturdum kocis batcak smdi iskender yemeye gidiom mesela
Park yatağa sigmiyor mu? Ben mobilya beşik kullanıyorum valla tahmineme göre 3 4 olsa bile sığar ama park besiklerde büyükKixlar yatak alcm park yatak kucuk artik.ama ne almalyik blmiom cok uzun zamanda kullansik ikide bkr degistirmiyim istiom
Evet ya çok pahalı ama çok güzelB
Bende kardes dogunca oda yapmak istiyorum geçen çilek ten baktım dünya para
A sen buketmiydinElif cok huysuz bir bebekti.yenidogdu emzirim die kycagima verdiler ciglik cigliga.emmedi.tum personeller ugrastik iki gun boyunca.evde ayri ugraslar.tam uc ay kasikla verdim sutumuki memeyi tutsun biberona alismasim ama yok olmadi 8ay sonunda bnde pes ettim cnm .nebilim Allahim 6ay diodum sonra 12ay dedim aonra 15ay smdi gozum doymuor nankorum iste.oysa Rabbim emmeyen bir bebege 15ay verebilme gucunu verdi.sabahin 5inden gece 12lere kadar durmadan sagdim ben.yani elimden gelenin fazlasini yaptim ama hala tatmin olmadim.bugun sik sagdim sutum artti sanki.o bile umit oldu bana.en azindan 18ay tamamlasin istiorum. Hamilelj hic zorlamiom sdece bazen tansionum dusuor ve cok yiyom aseriom.dun pizza yedim bugunde iskender die tutturdum kocis batcak smdi iskender yemeye gidiom mesela
Elif cok huysuz bir bebekti.yenidogdu emzirim die kycagima verdiler ciglik cigliga.emmedi.tum personeller ugrastik iki gun boyunca.evde ayri ugraslar.tam uc ay kasikla verdim sutumuki memeyi tutsun biberona alismasim ama yok olmadi 8ay sonunda bnde pes ettim cnm .nebilim Allahim 6ay diodum sonra 12ay dedim aonra 15ay smdi gozum doymuor nankorum iste.oysa Rabbim emmeyen bir bebege 15ay verebilme gucunu verdi.sabahin 5inden gece 12lere kadar durmadan sagdim ben.yani elimden gelenin fazlasini yaptim ama hala tatmin olmadim.bugun sik sagdim sutum artti sanki.o bile umit oldu bana.en azindan 18ay tamamlasin istiorum. Hamilelj hic zorlamiom sdece bazen tansionum dusuor ve cok yiyom aseriom.dun pizza yedim bugunde iskender die tutturdum kocis batcak smdi iskender yemeye gidiom mesela
Hahaha topuklarina vura vura kacsaydin.bizde 600 e almıştık şu elektrikli olanlar mi sallananlar. Sizin orda merkezde bebek mağazası varya bende orda görmüştüm ama korkmustum fişe takılıyor ya. Eğer idare ederse elif yatak alırsın bebekte onunla idare eder. Bende şu mobilyalar varya onları çok seviyorum ama en fazla 6 ay olana kadar. Yaaaa zengin olacaksın istediğini alacaksınA sen buketmiydino olduguju blmiodum evet buket34tu.yatagin kenari kirik cnm ya daha dogrusu vida yok.ablamdan geldi oyle gelcegni bilseydim gorumcemde vardi cok guzeldi onu alirdim veriodu.smdi yegenine verdi onu.komple degismeyede 150lira istediler 18ay once .cok geldi yeni alirim daha iyi.bugun guzel bir yatak gordum yeni bebis icin.kendi kendini sallior adama fiyat sorduk 650dedi bir cikisim vardiki sorma:O
Aaa çok güzel tabi sen tecrubelisin daha iyisini bilirsin. Benim Kizimda ayağa kalkıyor yerlere yastık koyuyorum. Aslında sallamiyirum kademeli aşağı kadar inen mobilyalar var düz sade sallanmaya şimdi alacak olsam tereddütsüz ondan alırımBenimki bunun beyazi canım uzunluğu 1.60
Aaa çok güzel tabi sen tecrubelisin daha iyisini bilirsin. Benim Kizimda ayağa kalkıyor yerlere yastık koyuyorum. Aslında sallamiyirum kademeli aşağı kadar inen mobilyalar var düz sade sallanmaya şimdi alacak olsam tereddütsüz ondan alırım
Oda mevzusuna gelince ben bebek oda takımı almıştım ama öyle duruyor sadece dolapları ve sifonyeri kullanıyoruz yatağı sus niyetine duruyor daha ayırmadim odasını yatak odasına sepet beşik almıştık 6 aydan sonra yatamadi park yatak aldık şimdi hala onda yatıyor. Bende işe anın düz beşiklerini beğeniyorum hem de çok uygun şimdiki aklım olsa bu kadar masrafa girmezdim
Ben doğuma yakın katıldım buraya canim odayı çoktan almıştım. 6 aylik ayırırım dedim annem ayıramazsın dedi ama dinlemedim hala bizimle yatıyor. Kalorifer 70 de yanıyor oda termostat kullanıyoruz en yüksekte yakmamız lazımmış başımıza geleceğini bilsek önlem alırdık ama dikkatsizlik mi tecrübesizlik mi desem bilemedim ama çok üzüldüm çok agladi kuzum ben üflerken uyuya kaldı göğsümde şimdi uyandi hiç aklına bile gelmedi eliAhh be arkadasim ben burda hamileligimizden beli yazıyorum şimdi oda yapmayın gerek yok sadece bir beşik yeter diye çok soyledim sen baya masraf etmissin.
Ayrıca geçmiş olsun üzüldüm petekler kaç derecede yanıyor ki eli yandı çokmu yüksekte yakiyorsunuz.biraz ayarını dusurseniz.yoksa sizin merkezi sistem mi
Dedigin mobilyalara bakcam.park yatak kirildi yoksa bnde almazdim ama agzi burnu kayiyo surekli.onceden bnde erkek olsun farkli olsun isterdm ama smdinoyle dusunmuorumm.smdi gonlumden kiz gecior cunku kizim la yaslari yakin olcak ve omur boyu hem kardes hem arkadas olacak ona bu yuzden gonlum kizdan yana.zaten baskada cocuk dusunmuoz.hayirliso bakalm artik.ysm gecmis olsun suan da sut sagdgm icin ayrica yazamiom herkeseAhh be arkadasim ben burda hamileligimizden beli yazıyorum şimdi oda yapmayın gerek yok sadece bir beşik yeter diye çok soyledim sen baya masraf etmissin.
Ayrıca geçmiş olsun üzüldüm petekler kaç derecede yanıyor ki eli yandı çokmu yüksekte yakiyorsunuz.biraz ayarını dusurseniz.yoksa sizin merkezi sistem mi
Dedigin mobilyalara bakcam.park yatak kirildi yoksa bnde almazdim ama agzi burnu kayiyo surekli.onceden bnde erkek olsun farkli olsun isterdm ama smdinoyle dusunmuorumm.smdi gonlumden kiz gecior cunku kizim la yaslari yakin olcak ve omur boyu hem kardes hem arkadas olacak ona bu yuzden gonlum kizdan yana.zaten baskada cocuk dusunmuoz.hayirliso bakalm artik.ysm gecmis olsun suan da sut sagdgm icin ayrica yazamiom herkese
Senin için zor olcak biliyorum ama bence de 3 ay daha alsın anne sütünü bu dönemde yavaş yavaş inek sütüne alistirirsinDedigin mobilyalara bakcam.park yatak kirildi yoksa bnde almazdim ama agzi burnu kayiyo surekli.onceden bnde erkek olsun farkli olsun isterdm ama smdinoyle dusunmuorumm.smdi gonlumden kiz gecior cunku kizim la yaslari yakin olcak ve omur boyu hem kardes hem arkadas olacak ona bu yuzden gonlum kizdan yana.zaten baskada cocuk dusunmuoz.hayirliso bakalm artik.ysm gecmis olsun suan da sut sagdgm icin ayrica yazamiom herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?