2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu sefer prens geliyor demek hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına al inşallah sut sagmak zorunda kalmazsın inşallah daha kolay bir bebek olur sende zorlanmazsin

Kızlar moralim bozuldu kızım konuşmuyor sanki söyledikleri seyleride söylemiyor. Değişik bir ses çıkarmaya başladı ve hircinlasti. Sadece Güle güle diyor. Halbuki baba anne babasının ismini söylüyordu tamam diyordu gel gel yapıyordu abla diyordu birkaç kişinin ismini söylüyordu.

Kızlar bana bi yardım edin lütfen kızımın önce nbacaginda kabarcıklar oldu bonibon vermiştim ondan suphelenip vermemeye.sonra amip mikrobuna rastlandı kakasinda flagyl gibi adı olan bi antibiyotik verdiler 10 gun kadar kullandım bacagindaki kabarcıklar mantar gibi bişeye dönüştü. Göbeğinde de var ama sırtında falan yok. Çok kasiniyor yavrum sizce nedir bu.ilaci bıraktım prospektuste ciltte döküntü yapar diyor ama çok zor durumdayım

Belki vücuttaki mikrobu dışarı atmıştır. Benimde oğlumun ilaçlardan sonra vücudunda kırmızı benekler çıkmıştı doktorumuz mikrobu atıyor demişti seninki kaç gündür devam ediyor eğer çok uzun süre varsa bence doktora götür bizimki iki gün devam etmişti

Hemen panik yapma canım onlar daha çok küçük bugün öğrendiklerini yarın unutabilirler

O küçük benekler ocak ayının sonuna doğru başladı bonibon vermedim Şubat 1 dede amip ilacın a başladım ondan sonra mantar gibi oldu yani şöyle bebeklerimizin tırnakları kadar bi kızarıklık üzeri burusmus gibi bence bu mantar bu carsamba ilacı kestim şimdi de diz kapağının arkası yukarı bacak ve göbeğinde var rengi kırmızı mor gibi bisey

Ne zamandır konuşmuyor onu etkileyecek korkutacak birşey oldu mu yakın zamanda ya da çok tv mi izliyor bu da çocuğu asosyallestiriyor. Belki de nazara geldi yavru

Çok geçmiş olsun canım ilaca bagli alerji olabilir bence doktora götürmelisin ne olur ne olmaz. Bir de karışmak gibi olmasın ama daha çok küçükler ya bonibon falan yemek için tabii herkes kendi çocuğunun iyiliğini düşünür ama yine de sen bilirsin

Yok canım haklısın ben bizde bişey görünce kiyamiyorum veriyorum hataliyim. Ise giderken arkamdan ağlamasın diye böyle yaptım ama bilemedim sonucunu inş geçer tez zamanda

Cnm tatli tarzi sacma sapan seylerin icinde ne varsa bnce agir gelior.ndn dersen bir kac gun once islerim vardi bnm kizimi halasina braktjm ogunde peknbsey yemedi.kahvalri bile pek etmedi muz yedi neyse ordada yemek yememis oynamaktan.kuzeni sen al el yapimincikolatli kek yedir.kizik gece bir kotulesti sana anlatamam hem alttan durmadan kaka yapior hem gegirior.belliki midesine dokundu tepki verdi ve var ya agridan durmadan aglior kendini yerlere cakiyor .okadar korktumki annem bizdeydi onu uyandirdim esimde ogun gec gelecekti omi aradim yoldaymis zatej geldi.agla agla agla .acile goturcektim devam etseydi ama biliorum ordada igne vuracaklardi.kar zarat hesabi yapmak zorunda kaldim olmadi ilac vercektim yapacak bsey yok gecmezsede hastaheneye goturcektm.cok sukir kaka yapa yapa uc saat sonunda sakinlesip uyudu.kaka yoluyla atti yani.ama bir kax gun kendine gelemedi yaramzlkta sinir tanimadi ama uykulu oldu.flagy ben vajinal mantar ilaci die biliorum cnm eger yanlsm yoksa.bebege verilmesine sasrdm ama herhalde kucuk dozda vermistir.ilaclarin yan etkisi mantar veya dokuntu oluor.o dokuntuler sonra gecior ama kasimamasina dikkatte etmen gerek iz kalmasin die.ah keske hic hasta olmasa bebekler.belki o bonibon pis sartlarda uretildi yaramadi kizina.sadece omdan mi oldu blmyrum ama tahmin yuruttum. Cunku kizim ne zaman bu tarz seyler yese huzursuz oluor oyzuden ben vermiorum.haberdar et durumdan gecms olsun

Teşekkür ederim canım. Ben de düşünüp duruyorum sebebi inş geçer ve hastalıklar uğramaz kuzular a. Sizede çok geçmiş olsun alışkın olmayınca vücut tepki veriyor haliyle. Off bi gecse

Kızlar sevgililer gününde bir planiniz varmı bizim için önemli gün çünkü eşimin teklifine tam gece 14 şubatta evet demiştim.tam 12 sene oldu vay be. Ama gelin görünki yarın akşam yemeği ne misafirim var.

Benim eşime özel günler ters geliyor. Ama doğum gunlerimde sanırım cenemden korkusuna biseyler yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…