- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Bizim de odamız var ama hala kullanmadık :) Park yatakta yatıyor ama uyanınca yanımıza aliyoruzKızlar bebeklerinizin yattığı yatak nasıl. Ben tek kişilik bazanın yatağını yere koydum orda yatıyor düşmesin diye öyle yaptım çünkü bende yanına uzanıp emziriyorum öyle uyuyor. Ama artık yatağında yatırmak istiyorum. 70*130 yatağı var ön korkuluğu çıkardım yerden yüksek ve düşer diye korkuyorum. bariyer koysam üstünden atlar ayağı takılır falan diye korkuyorum. Siziinkiler nasıl yatıyor ne yapıyorsunuz paylaşır mısınız.
Sen bana güvenÇok isterdim canim ama önce sen yürü ben arkandan gelirim bence sende acele etme burdaki arkadaşlar bir doğursun tecrübelerini paylaşsin bizimle
Bakalım hayırlısı önümde 5 ay var sonrası ne olur eşim aslında şuan istemiyor gerçi bende daha var diyorum ama kızım çok yalnız beraber buyusunlerde istiyorum.korunma konusuna gelirsek bende kararsisiz ama sakın baglatna gibi hataya düşmeIyim oylr cocugun pesindr kos hamilelik falan zaman gecip gidior.spiral kaydi femissin sunset bndr spitalde karar klmistmki bir kex daha yusuf yusuf oldum .smdi gene baglatim mi die dusunuorum onada emin dglm offf off kafa karisk.bu arada hayrli olsun ins hamilr kalirsan rahat gecirirsij bnm gbi
Bej aslnda baglatmamayi ya ilerde 3.bebegi istrrsem die dusunuorum.suan ustemuom ama insan hep ayni kalmior ki.bilsem ki kesin istemem baglatirim ama kafa karisik iste nasl koruncaz.spiralede guvenmiorum of of annemde spiral kaydi hamile kaldi kucugumuze .ya emziriosan braz bekle derim sutun kesilior hamilelikte .bn sana sartlar ne olursa olsun braz bekle derim bak benden ornek al ben smdi birazdaha bejlemedgme pismanim.kizim surekli ilgi istior habire yanima gelip yatior o kadar ilgi beklerkrn yeni doganla nasl ilgilencem.iki tane kucak ilgi isteyen bebek olvak kucagmda .bnce ikiye grmesini kesin bekle sonrasuna bakarsinBakalım hayırlısı önümde 5 ay var sonrası ne olur eşim aslında şuan istemiyor gerçi bende daha var diyorum ama kızım çok yalnız beraber buyusunlerde istiyorum.korunma konusuna gelirsek bende kararsisiz ama sakın baglatna gibi hataya düşme
Sen yine de baglatma derim. Sürekli bişeyler düşünüyorum ikiyi yapınca birde 10 sene sonra falan mı yapsam bir taneBej aslnda baglatmamayi ya ilerde 3.bebegi istrrsem die dusunuorum.suan ustemuom ama insan hep ayni kalmior ki.bilsem ki kesin istemem baglatirim ama kafa karisik iste nasl koruncaz.spiralede guvenmiorum of of annemde spiral kaydi hamile kaldi kucugumuze .ya emziriosan braz bekle derim sutun kesilior hamilelikte .bn sana sartlar ne olursa olsun braz bekle derim bak benden ornek al ben smdi birazdaha bejlemedgme pismanim.kizim surekli ilgi istior habire yanima gelip yatior o kadar ilgi beklerkrn yeni doganla nasl ilgilencem.iki tane kucak ilgi isteyen bebek olvak kucagmda .bnce ikiye grmesini kesin bekle sonrasuna bakarsin
Cnm cok sikkn .anne sutu olayimiz sona erdiginden beri kizim ikidir hastalanior. Gecen parkta 5dk 10dk ruzgar yedik eve gelene kadar o bizi mahfetti.hadi ben onemli dgkde kizim grip oldu iki gecedir mahfoldu yavrum 48saattir uykusuzuz.doktora goturdum enfeksion baslamis bogazinda kulagnda hafif capli antiboytk verdi mutlaka kullan dedi.kendimi suclu hissediom daha erken kalksaydm parktan hastalanmickti ilaca mecbur kalmicakti.keske dogal seyler uzerine mastir yapip herseyi bilior olsaydim neye nasil falan ne iyi gelior.bunuda arastirdm gerci ama dogal seyleri kabul etmedi kizim yemior icmior iki gundur iyice istahsiz agzini acmak mumkun dgl.korunma isi de spral taktir dedi doktor kadin .herkeste kayma olcak die bsey yok duzenlide kontrollerine git dedi baska care yok en guvenlisi geje o dediSen yine de baglatma derim. Sürekli bişeyler düşünüyorum ikiyi yapınca birde 10 sene sonra falan mı yapsam bir tane
Bugun ndn kestin memeden dedi doktor hamile kalinca kesildi sutum dedim. Hastalklar basladi ya o da onu dedi bak.siz doya doya emzirin ya baksana memeden anne sutunden ayirinca minnoslar kolay hastalaniorTemmuz da mı doğumun var bende o zaman düşünüyorum. Bi hayirlisiyla dogur bakalım. Ama ilerde iyiki diyeceksin bi hışımla geçti zaman dersin
Aman rahata kavusunca hayatta bida istemezsin zor gelir bak bu sozumu unutmaSen yine de baglatma derim. Sürekli bişeyler düşünüyorum ikiyi yapınca birde 10 sene sonra falan mı yapsam bir tane
Canım çok geçmiş olsun... söz konusu çocuklar olunca insan niyeyse vicdaniyla muhase yapıyor. Ama yapacak bişey yok onuda içmeden gerçekten iyilesmiyorlar.spiral konusunda da yine ondan taktiracagim.Cnm cok sikkn .anne sutu olayimiz sona erdiginden beri kizim ikidir hastalanior. Gecen parkta 5dk 10dk ruzgar yedik eve gelene kadar o bizi mahfetti.hadi ben onemli dgkde kizim grip oldu iki gecedir mahfoldu yavrum 48saattir uykusuzuz.doktora goturdum enfeksion baslamis bogazinda kulagnda hafif capli antiboytk verdi mutlaka kullan dedi.kendimi suclu hissediom daha erken kalksaydm parktan hastalanmickti ilaca mecbur kalmicakti.keske dogal seyler uzerine mastir yapip herseyi bilior olsaydim neye nasil falan ne iyi gelior.bunuda arastirdm gerci ama dogal seyleri kabul etmedi kizim yemior icmior iki gundur iyice istahsiz agzini acmak mumkun dgl.korunma isi de spral taktir dedi doktor kadin .herkeste kayma olcak die bsey yok duzenlide kontrollerine git dedi baska care yok en guvenlisi geje o dedi
Canım zaten nerdeyse birbuçuk oldular canını sıkma bende 2 den fazlasına izin vermeyeceğimBugun ndn kestin memeden dedi doktor hamile kalinca kesildi sutum dedim. Hastalklar basladi ya o da onu dedi bak.siz doya doya emzirin ya baksana memeden anne sutunden ayirinca minnoslar kolay hastalanior
Ay canım ya hiç dikkat etmiyorlar böyle şeylere sinir oluyorum aynı binada olunca daha zor seni çok iyi anliyorum. Sen her seferinde uyar yani bebek bu mikrop kapar iğrenç ya ben ıslak opulmesinden bile hiç hoşlanmam değil ağzından yemekYa kızlar canım çok sıkılıyor kızım sürekli bişeyler yedirmeyi çok seviyor kaynanamda sürekli istiyor kızım banada ver diye geçen gün çocuğun elinde kurabiye ısırdı resmen kurabiye islandi ben yerinden kalkana kadar kızım ağzına götürdü aldım elinden koydum masaya gözünün önünde ağzını sildim. Geçenlerde kendi içtiği suyu verecekti Hayır dedim esimde bana nispeten aldı annesinin suyunu içti. Bi ara baktım yatmış başını kasitiyor kızıma kızdım anında ellerini yikadim. Ya bunun gibi neler o kadar doluyum ki bazı konularda inadına mi yapılıyor sürekli eşimle atisiyoruz. Sürekli kızımı kontrol altına almaktan yoruldum her akşam bizde ve ben çok yoruldum madem geliyorsun niye böyle yapıyorsun kendi evimde rahat değilim. Aslında ikinci çocuğu bugün yapayim diyorum ama hangisini koruyacagim o zaman ne olacak!!!!!! Ya benim gibi olan var mı artık gerçekten çok bunaldım
Çok geçmiş olsun canım neden hemen iğne verdi ki. Sen nasıl olduBizde bugün doktordaydik dün oğlum ateslendi gece hiç uyumadik üzerine bende grip oldum halsizlik üşüme ter atma var doktor oğluma üç iğne verdi antibiyotik inşallah atlatiriz.bende muayene oldum grip olmusum çok halsizim gözlerim hem sisti hemde ağlamis gibi akıyor
Anne sütüne baglama canim bizimkiler de hastalaniyor üzme bu sebepten kendiniCnm cok sikkn .anne sutu olayimiz sona erdiginden beri kizim ikidir hastalanior. Gecen parkta 5dk 10dk ruzgar yedik eve gelene kadar o bizi mahfetti.hadi ben onemli dgkde kizim grip oldu iki gecedir mahfoldu yavrum 48saattir uykusuzuz.doktora goturdum enfeksion baslamis bogazinda kulagnda hafif capli antiboytk verdi mutlaka kullan dedi.kendimi suclu hissediom daha erken kalksaydm parktan hastalanmickti ilaca mecbur kalmicakti.keske dogal seyler uzerine mastir yapip herseyi bilior olsaydim neye nasil falan ne iyi gelior.bunuda arastirdm gerci ama dogal seyleri kabul etmedi kizim yemior icmior iki gundur iyice istahsiz agzini acmak mumkun dgl.korunma isi de spral taktir dedi doktor kadin .herkeste kayma olcak die bsey yok duzenlide kontrollerine git dedi baska care yok en guvenlisi geje o dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?